תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש והעניין הוא כזה: יש לי מערכת רמקולים של מייקרוסופט הכוללת סאב ו 2 רמקולים המתחברת הן בחיבור USB והן בחיבור רגיל (3.5 mm). במחשב הישן לא הייתה בעיה, הרמקולים היו מחוברים באמצעות USB בלבד והיו שומעים מצויין אך במחשב החדש לא שומעים כלום, הן ב-USB והן ברגיל. בדקתי עם רמקולים פשוטים (לא USB) ושומעים בסזדר גמור, ה-DEVICE MANAGER נקי ורשום שהרמקולים מותקנים כראוי. ראיתי שגם מותקנת איזו תוכנה VIA HD AUDIO DECK. אשמח לפתרון, דרך אגב יש 6 חיבורים לכרטיס קול: ירוק, ורוד כחול, אפור שחור וכתום. בברכה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך TFT, בדגם Mag. אני רוצה לדעת האם יש במסך 8MS? איזה תוכנה אפשר לראות את הדגם שלי שמראה 8MS? בקופסה קרטון כתוב לי 8MS. אני רוצה הוכחה אמיתי במסך. אני זקוק מאוד תוכנה לבדיקה מסך. תעזרו לי לימצוא תוכנה שיודעת לראות פרטי מסך. בתודה מראש מייקל
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שלי בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש את הרגע שהווינדוס 7 עולה ממצב של דוס לתוך הווינדוס שרואים את כל האורות כאלה מסתובבות. עכשיו אם תשימו לב לפני שהווינדוס עולה המחשב מפסיק לשניה וחצי את החשמל (מנורה של עכבר לרגע נכבת וגם המקלדת לשניה מכבה את המנורות שלה) זה קורה בכל מחשב כמו כזה טעינת חשמל משהו כזה. בכל מקרה בזמן הזה הרמקולים נותנים בום חשמלי כזה של זה "טאקק" חזק כזה. חשבתי בהתחלה בעיה ברמקולים החלפתי רמקולים ועדיין יש את זה ברמקולים החדשים. לפעמים אחרי הבום הזה יש מסך כחול ולפעמים עולה סבבה. בדר"כ עולה סבבה. הסירטון: רמקולים נותנים רעש של מכה חשמלית שימו לב למנורות של המקלדת מתי הן נפסקות ומתי מופק הצליל. אבל אני די בטוח בגלל איזה חוסר איזון בחשמל שהוא נ…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים קשיחים את הישן : Drive #1 - WDC WD400EB-00CPF0 (37 GB) הוא מזהה וחדש : Drive #2 - ST316081 1AS SCSI Disk Device (149 GB) הוא לא מזהה לבד בהתקנת הווינדוס הוא לא מפיע רק כאשר אני מתקין תדרייבר של הלוח אם הכונן מופיע
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט מאוד וזה למרות שיש לי 6 gb ram ו intel i5 ו טרה בייט אחד מה לעשות ועוד משהו יש משחקים שאני מתקין זה נותן לי אפשרויות של אקס בוקס כמו need for speed the runבמקום אנטר יש לי A של אקס בוקס
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל לפני אול שבוע כשהתקנתי את האיי-פוד ואז גיליתי שנעלם לי ה-CD-DVD Drive. יש למישהו רעיון למה?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום , זאת לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת ואני די בטוח שזה קשור באיזה שהיא דרך לצורב עצמו. אתמול קניתי sims 3 במדיה גיים (לאיזה פקק נכנסתי בדרך החוצה מתל אביב) ורק היום בבוקר היתה לי הזדמנות להתקין אותו. אני מתקין את המשחק וכל כמה שניות קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיות CRC בקובץ. כמו שצינתי זה הפעם השניה שזה קורה לי. לחצתי על retry ובאיזה שהיא נקודה הם כבר הודיע לי שהמצב אבוד ולחצתי על ignore עד שבכלל ביטלתי את ההתקנה. אני די בטוח שזה איך שהוא קשור למחשב שלי כי זה כבר קרה לי בעבר עם fallout3 הדרך שתיקנתי את זה היתה להתקין את זה עם ignore ואז ללכת למחשב של ההורים של אשתי ששם יש צורב של LG , להתקין את המשחק בלי שום בעיה ואז להעתיק את הקבצים התקינים ל DOK ולהעתיק אותם מ…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
EVEREST מראה 10 -12 מעלות יותר ממה שמופיע בביוס כולם מדברים על זה שEVEREST מדוייק אבל אצלי אפילו לא קרוב מוזר לא?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/tommyw תיכנסו לאיפה שרשום בעיה מעצבנת חח ותראו בתוכנה החלק התחתון איפה שצריך להיות רשום עוד משהו לא מופיע... ועוד דבר בתמונה השניה אפשר לראות שהביוס של הכרטיס הוא לכרטיס 9700פרו אם זיכרון סמסונג והזיכרון אצלי הוא של הייניקס... 1.מה זה למה אצלי לא רשום את המידע אל הדרייבר בתוכנה הזאת? הרי דרך שם אני יכול לעשות את כל האפשרויות שיש בתוכנה 2.למה אצלי נמצא הביוס לכרטיס 9700פרו אם זיכרון אחר ולא כמו שיש לי? שכחתי להוסיף שזה ככה אם כל דרייבר שאני שם!! עכשיו החזרתי את הכרטיס בנתיים למצב רגיל ולא FGL ואני עובד עכשיו אם 4.6 קטליסט וזה קורה גם אם כל דרייבר למה :-[
-
שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין משחק של שנת 2008 במחשב ולהפתעתי בהתקנה המשחק דרש התקנה של net framework 2 ומעלה בטענה שלא קיימת גירסה מעודכנת למרות שקיים אצלי במחשב גירסה 4, האם זה הגיוני??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב ככה כמו תמיד אני מוריד דברים משאיר בלילה ואז בקור בודק מה המצב כמה ירד איך וכול זה היום שבדקתי את המצב ההורדות שלי ראיתי הודעת שיגאה בהודעה היה רשום שאין מספיק זיכרון וכול זה עכשיו יש מצב שאין מספיק זיכרון בגלל שלפני כמה שבועות הוא גם הודיע לי על זה יש לי זיכרון 2X256 של מושיקין וכיאילו מחשב די חדש לפני איזה חודשיים שלוש קניתי אותו המצב באר דיסק הוא שיש לי 39.5 גייגה מקום פנוי (בכללי יש לי 80 גייגה) עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לפנות מקום בזיכרון ??????????????? תודה לכול העוזרים !!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל הרבה "קובץ פגום" כשאני פורס קבצי rar או צורב דיסקים, ומדי פעם מופיעה הודעת שגיאה בקשר לפעולה לא חוקית בזכרון שהתבצעה ע"י ieplorer ולכן התוכנית תסגר. ניסיתי להריץ memtest אבל היא פשוט עובדת כמה זמן ולא מראה שום שגיאה וגם האחוזים בה לא עולים (חיכיתי בערך רבע שעה) עיצות?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף לוח אם למחשב שנקנה והורכב בKSP. המעבד הוא Ryzen 1700 ואני מחליף לוח אסוס. כשפירקתי את הברגים של הגוף קירור הוא יצא ויחד איתו המעבד. המעבד דבוק לגוף הקירור, עושה רושם שהשתמשו ב thermal adhesive במקום ב thermal paste. זה הגיוני בכלל? האם יש דרך להציל את המצב? מה הסיכוי שאצליח להרכיב את גוף הקירור יחד עם המעבד על הלוח החדש? תודה עריכה: אני מניח שזה adhesive ולא paste בגלל שכשאני מגרד מהקצוות הוא מאוד קשה. כל ניסיון לסובב את המעבד לאיזה שהוא כיוון לא צלח. לא זז מילימטר.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-