עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Intel Celeron,

יש לי במחשב בעיה רצינית של איטיות פירמטתי לא עוזר חשבתי וירוסים החלפתי כמעט כל כרטיס אפשרי במחשב אם זכרון אם כרטיס מסך אם HDD אין המחשב איטי התקנתי אפילו את הדרייבר המקורי של VIA דרך האתר שלהם ולא הסתמכתי על ה XP בהנחה שהדרייבר של ה XP לא מספק וזה יוצר את הבעיות ( יש לי צי'פסט VIA ) קוראים לזה "פור אין וואן" 4 ב 1 נגיד וזה הלוח פשוט לא נראה לי הגיוני כי הלוח אם מתפקד כמו שצריך מבחינה של קריאת כרטיסים , התקנה של XP וכו' הוא לא מרסט פשוט לא נראה הגיוני... עכשיו בקשר למעבד...הבנתי שמעבד נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אבל במקרה שלי המחשב עובד אז כבר לא הגיוני שהמעבד הלך לעולמו !!!!! אז מה בכל זאת הבעיה ????? בבאג מחשבים אמרו לי "וירוס בביוס" - "תעשה CLEAR ביוס" אז מה הפתרון…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בס"ד קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם. הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView . הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול. לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן) הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב. לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה. חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כח…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ENIGmA_dr,

היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  6. חברים... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להיכנס להוצאה כפולה, אבל יש סיכוי גדול שזה מה שיקרה... יש לי שני מחשבים...אחד תקין ואחד מושבת (מחכה ללוח אם) שניהם פחות או יותר דומים, בשניהם זה P4 1.7GHZ (מסביר מדוע אני צריך לוח בסוקט 478) ההבדל העיקרי ביניהם הוא הלוח (במחשב התקין זה INTEL ובמושבת זה DFI) שלב ראשון: לקחתי את המעבד של המחשב המושבת ושמתי אותו במחשב התקין... הדלקתי את המחשב ושוב אותה הבעיה שקיימת במחשב המושבת... המחשב נדלק אך המנורה הירוקה (POWER LED) אינה דולקת, המסך אינו דולק, המערכת הפעלה גם לא עולה (אני יודע כי חיכיתי מלא זמן ולא שמעתי תווינדוס עולה), ורק המנורה האדומה של ה Hard Disk Activity דולקת... שלב שני: לקחתי את המעבד מהמחשב התקין ושמתי אותו במחשב …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מקווה שהגעתי למקום הנכון אני שומע מוסיקה מהמחשב בעזרת אוזניות בלוטוט אולם כאשר אני משנה מיקום 4 מטר אני שומע גרוע. האם מוכר לכם מוצר מאריך טווח שידור של הבלוטוט לאוזניות ? בנוסף חיברתי דונגל בלוטוט 5.1 למחשב שאומנם מזהה אותו אבל טוען שחסרים דרייבים לדונגל למרות שעידכנתי האם ישנו מוצר שמאריך טווח לבלוטוט שכשאתרחק אשמח טוב ? אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 281 צפיות
  8. Started by HITL339,

מה הפתרון למחשב איטי מאוד תוכנות שנפתחות לאט/קבצים כנ"ל הגלישה+הוידיאו זוחלים ואם זה שייך שהוא עמוס בסרטים ?

9. שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nadavcj,

ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by rondamri,

בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820 עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות. הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל: http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/ עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר) תודה

12. Started by law89,

היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?

13. האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rambo88,

שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. כי יש לי כרטיס מסך בנפרד... יש אפשרות כזו?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by UchihaItachi,

אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by shaohad,

אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by rico,

שלום לכולם, קניתי סופסוף כונן קטן בשם SSD. עכשיו הבעיה שאיני יכול לחבר אותו עם החבר שלו HDD או רק להניח אותו לידו, כדי שלא יזוז. ברשותי מתקן זה: http://srv1.jpg.co.il/2/54e0c418d2766.jpg http://srv1.jpg.co.il/8/54e0c099e813f.jpg 1) אולי אני זקוק לכלים אלה אשר יתאימו לחיבור גודל 2.5 ? http://ksp.co.il/?uin=12563 - Scythe Twin Mounter 2.5 Rev.C For 2 HDD http://ksp.co.il/?uin=25565 - Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 2) בנוסף, ראיתי שאין לי חיבור Sata 3 מאחורי המארז, מה יתאים יותר? http://ksp.co.il/?uin=13698 - SATA Slim-Line Scythe http://ksp.co.il/?uin=4128 - SATA +(בדקתי במארז) חושב שיש לי חיבור של הספק כוח, ככה ש- SATA יספיק? תודה רבה לתמיכה חברים!

• 14 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…

23. Started by wild_3d_raptor,

אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by maxpen11,

שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. שלום ! יש לי בבית windows XP pro ,,.,. ואינטרנט בכבלים - כל פעם שנאי מפעיל את המחשב והווינדוס עולה אני לוחץ על החייגן והמחשב נתקע ואני חייב לעשות ctrl alt del וללחוץ שוב כדי שזה לא יתקע...........אז פירמטתי והתקנתי מחדש וינדוס אחר (home edition) בדקתי וירוסים ועדין לא עוזר....מה עלשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.