תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בדרך כלל הוא על 6.01- אבל לפעמים כשהמחשב טוען משהו אז זה עולה ל6.70- לפעמים וגם לעיתים רחוקות זה יורד פתאום ל5.70- זה תקין או שמשו דפוק בספק שלי??
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . …
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המפרט הוא : E8500 הלוח הנ"ל 4 ג'יגה של קינגסטון (זמני ויוחלף תוך מספר ימים) קשיח 500ג'יגה של WD צורב פשוט 4870X2 של Club3D בלוח המדובר הלד של הStandBy דלוק, אך הלד של הPower איננו. ניסיתי לשחק אם החוטים, לשנות כל דבר אפשרי. אשמח לקבל עזרה תודה,יובל.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד ימין. הבעיה הראשונה היא שהמשחקים עובדים די איטי. FEAR אני שם הכל על המקסימום ורזולוציה 1024*768 המשחק די מקרטע. גם כשהורדתי מעט את הFSAA הFSP ממש גבולי. כנ"ל לגבי OBLIVION, הכל על מקסימום עם אותה רזולוציה די מקרטע, וגם פה הייתה צריך להוריד מעט FSAA בהתחלה חשבתי שזה לא אמור לעבוד אצלי על מקסימום. אבל אני רואה פה אנשים שמריצים על הדרישות הללו עם כרטיסים יותר חלשים ללא הרבה בעיות. עשיתי אתמול סריקה ב3DMARK05 יצא לי 8222, שלפי מה שאני מבין זה בסדר לכרטיס מסך הזה. הבעיה השניה היא, כרגע שיחקתי OBLIVION כשעה וחצי עד שהופיע לי המסך הכחול. הנה הקובץ דאמפ: http://rapidshare.de/files/20304383/Mini051206-01.rar.html בקיצור מה שרשום בקובץ: Unable to load image …
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע החלפתי מארז חברתי את הכל הרכיבים אבל הנורה של כונן הדיסקטים דלק ללא הפסקה וכן לא עובד ולא קורא דיסקטים ניסתי לשחק בחיבורים בביוס ולא עזר מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום כפי שהכותרת מציינן יש לי בעיה עם asus striker extrem שלי הוא מדווח תקלה של cmos chksum error והוא לא שומר נתונים של הביוס עכשיו ניסיתי לשחק עם הכפתור המיוחד של הלוח וגם עם הגמפר ובדקתי את הבטרייה והכול נראה שפועל מה אתם חושבים שיש לעשות עוד או שזה מוצר פגום ? בתודה מראש רונן
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מדי פעם אני שומע "טיק" חלש מהדיסק קשיח.מדובר על מחשב נייד DELL XPS M1530 תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד.. תמונה: 1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?! 2. איך אפשר להזיז דברים... 3. מה מי מו ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחשב : p4b 2.4ghz 512mb ram generic 266mhz via p4vaxd GF4MX440 64mb ושני דיסקים קשיחים של western digital wd400 ואחרי התקנת לינוקס הם עבדו יופי לינוקס וווינדוס ואז אבא שלי(שמבין טוב במחשבים אבל לא בלינוקס) עשה משהו ובום אין ווינדוס וכל פעם שאני מנסה להתקין אחרי שwindows xp עובר לשלב התקנה הגרפית אז הוא כותב erorr loading operation system אבל win98se עובד אבל לא רציתי אותו אז החלפתי את הארד דיסקים באחד של maxtor 8gb שהיה לי זרוק ואז הצלחתי להתקין את הwindows xp מה זה יכול להיות הדיסקים התנזרו מווינדוס(כי לינוקס אפשר להתקין העליהם וזה עובד פיקס והדיסקים עברו הרבה פירמוטים אז לא להגיד תפרמט)? ומה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה. עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבד…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רואה סרטון ביוטיוב (המקרה קרה לי פעמיים היום) או סרטון נגיד באתר Sport 5 והמסך נהיה ירוך עד שהסאונד מתחיל להיתקע ונשאר על אותו הדבר כמו רעש תקוע ואז המערכת מגיעה לי לכאן: מה זה הדבר הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה? המחשב חדש לגמרי וכבר מלא בעיות.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, בעת ההתקנה שחכתי לשים 50GB כמחיצה ועכשיו אני לא רואה אותם. יש דרך לתקן את זה אחרי ההתקנה כבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התחילה אצלי בעיה מאוד מוזרה. בכל פעם שאני צופה בסרט/רואה סירטון ביוטיוב/משחק בכל משחק (כל פעולה שהיא אינה משרדית), כל כ40-60 שניות הקול ניהיה מעוות ומתחיל להיות איטי למספר שניות קצר. אני מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך כי זה מאוד מוזר ופעם ראשונה אני רואה דבר כזה. לדעתי זה לא קשור לסאונד אלא משהו אחר. אם יש למישהו עוד שאלה/הארה/דרך לפתור את זה,אני אשמח לדעת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מקס פיין והפעלתי את מוד המטריקס מכות (איך שלא קוראים לזה) ושאני משחק זה פתאום ניתקע לחצתי ALT+CTRL+DELETE ולא קורה כלום המסך פשוט קפא אולי צריך להתאים גירסאות ??? המקס פיין שיש לי הוא 1.0 V והמוד שהורדתי הוא 1.2 V אולי בגלל זה כל הבעיה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-