תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
מה קורה? הנה הבעיה שלי: קודם כל כרטיס המסך שלי הוא 6800NU והמסך שלי הוא BENQ FP767 12MS (זה יהיה רלוונטי בהמשך) אני לחצתי לחצן ימיני על שולחן העבודה.. נכנסתי לproperties.. לחצתי על קלף הsettings. אני ראיתי שהmonitor הסטנדרטי על המחשב שלי הוא המוניטור של כרטיס המסך, אשר יכול להגיע ל2048*1536 ברזולוציה, מה שהמסך שלי לא יכול להגיע אליו כמובן. אז מה שרציתי לעשות הוא להחליף את הmonitor הסטנדרטי שהוא יהיה תלוי במגבלות המסך, ולא במגבלות כרטיס המסך, מפני שאם לדוגמא אני דופק זמן ריענון יותר גבוה המסך שלי יכול גם להידפק, ואני לא רוצה שזה יקרה. אז כמובן החלפתי את המוניטור מה6800 לBENQ, עשיתי APPLY.. פה מתחילה הבעיה. אני עשיתי את הAPPLY, הבזק שחור, ואז מה אני רואה? רקע נטו. לא שום …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן! יש לי שני סטיקים של זיכרונות של 512 שאחד מהם תקול. אז קניתי 2 חדשים של ג'יגה כל אחד של OCZ כשחיברתי את הזיכרונות החדשים המחשב לא מגיע לPOST על מחשב אחר הם כן עולים (מחשב אינטל) יכול להיות שיש בעיה עם דגמים מסויימים של זיכרונות של OCZ עם לוחות של GIGABYTE AM2??? בחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש איזושהי בעיה אבל לא מצאתי פיתרון.. אם מישהו נתקל בבעיה ופתר אותה אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מקבל מדי פעם מסך כחול שאומר שהוא זורק זיכרון ואז עושה ריסטרט לבד התקנתי מחדש את הוינדוס והוצאתי את הזכרונות מהמחשב וחיברתי שוב וזה עזר לאיזה יום יומיים ועכשיו זה קורה לי שוב. מה לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F. חלונות ויסטה הבעייה היא שהמשחק נתקע הרבה.... ולקראת הסוף הוא אפילו יותא לווינדוס אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD רגיל , באתי לצרוב סרט דרך הNERO והוא רושם לי PLEASE INSERT A WRITEABLE DISC .. הסתכלתי על הכונן שלי במחשב שלי ואני רואה שהוא מופיע פתאום כ BD ROM. עשיתי לכונן UNINSTALL ועשיתי REBOOT והוא עדיין התקין אותו שוב כ BD ROM . מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום הווינדוס לא עובד הוא אומר שיש לי בעיה עם אחד הכוננים ואומר לי לנתק אחד מהם או לעשות ריסטארט מה לעשות זה וירוס? הווינדוס לא עולה זה מגיע לשלב שזה טוען את הכוננים לפני עליית הלוגו של הווינדוס דחוף אני כבר לא יודע מה לעשות :s05: תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. מחשב של חברה קרובה שבק חיים. כשמדליקים אותו, המאווררים עובדים ונורת הלד הירוקה על לוח האם (הזה: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ) נדלקת אבל פרט לזה שום דבר אחר לא עובד (גם לא הכונן הקשיח). החשודים היו לוח, מעבד,כרטיס מסך וספק. את כרטיס המסך והספק שללתי (על סמך שימוש בכרטיס ובספק שלי שהניבו את אותה התוצאה). איך אני מבחין בין החשודים שנותרו (לדעתי זה הלוח, אבל אני לא בטוח). ואם זה רק אחד מהם, כדאי להחליף? או להחליף את שניהם וזהו? (אני לא יודע מאיזה דגם המעבד, אבל אני יודע שהוא היה מאוד תקציבי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום שוב :-\היום כהפעלתי תמחשב אחרי שהווינדוס עלה הוא עושה לי שיש CRITICAL ERROR אני עושה לו ''SEND'' ואז הוא שלח אותי לאתר שכתבוב בו ככה ''Solution not found: consider BIOS Upgrade Thank you for submitting an error report. Problem description Microsoft is unable to determine what specifically caused the problem you reported. Consider BIOS Upgrade During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the processor that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that does not support the installed …
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ניקתי ת׳מחשב מכל האבק עם נייר הדבר היחידי שפירקתי זה את המאוורר והחזרתי כשאני בא להדליק המחשב לא נדלק ואפילו לא מגיב
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד 80 זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, שלום למחשב של אחי החליט לעשות בעיות והוא לא מוכן להדלק כשהכרטיס מסך(1950פרו של ספיר) מחובר לספק(אנמרקס ליברטי 400W) דבר ראשון שעשיתי זה לנתק הכול ולהרכיב שלב שלב החל מהמעבד ולהחליף קירור-> זיכרונות-> קשיחים->DVD-> כרטיס רשת-> והכול עבד כשאני מחבר את הכרטיס מסך ללוח אבל בלי החיבור של ה6 פינים שיוצא מהלוח, המחשב מגיע לפוסט (אני יכול לדעת את זה לפי הציפצופ של הפוסט) והמאוורר של הכרטיס מסתובב, הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הכרטיס מסך לספק אז המחשב מסרב לעלות, ניסיתי להלחילף בין הכבלים של הPCI-E שיוצאים מהספק וגם במקום החיבור שלהם על הספק, כמו כן ניסיתי לחבר אותו למולקס עם המתאם שהגיע עם הכ"מ אבל אותו דבר. לפי זה יש למישהוא רעיונות איך לפתור או שזה גזר דין …
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף ספק כוח לאחד שיכול לספק 350 WATT או 400 WATT האם זה יכול לשרוף לי את המחשב? או שאפשר לשים אותו על כל מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התקלקל ולא נדלק. בהדלקה כל המאווררים עובדים ה DVD דוק כרגיל ומעבר לזה כלום! נוית החיווי של ה POWER לא דולקת. לאחר התיעצות קלה בפורומים ובין חברים הוחלט לבדוק את ספק הכוח. הספק אכן התגלה כתקול (אחד הקבלים נשרף) לאחר החלפת הספק הכל היה אותו דבר אומם הספק חדש. סוללה ניסיתי להוציא, זכרונות הצאתי, כל הדיסקים והכל נתקתי... ומה לא... אני מבין שכנראה לוח האם מת אך האם יש לי אפשרות בבית לבדוק האם רק הלוח אם מת או שהמעבד מת גם הוא? במידה וזה רק הלוח אם אני מניח שאנסה לחפש לוח אם משומש מהסוג הזה... המחשב נורא ישן בן כ שנים ולוח האם הוא אינטל D845HV. בשל מחסור בכסף הייתי מעדיף לנסות לתקן את המחשב הנוחכי. מה אני יכול לעשות כד לבדוק את המבד? והם יש דרך לנסות עוד משה…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... לפני כמה זמן עבד לי הכל סבבה וזה..(אני בסוף יכתוב את המפרט) אחרי זה הייתה הפסקת חשמל ומשו נדפק... משחק HITMAN 2 זה מפעיל לי לחצי שעה בערך ואז מעיף אותי ממנו... עכשיו חשבתי שזה משו בספק...אבל בביוס כשהפעלתי אז רשום שה 3 5 12 וולט עובדים נורמאלי ומוציאים מספיק...יעני מביאים את מה שצריך.. אבל עדיין זה לא עובד טוב... בתוכנה EVEREST תחת הסנסורים אז זה מראה לי גם את הסנסורים של ה 3 5 12 וולט..אבל זה גם מראה לי אחד של 2.5V ושמה במקום 2.5 זה מראה לי שזה מביא 1.22V יעני חצי אז חשבתי שאולי זה בגלל זה.. עכשיו למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן... זה אולי משו בלוח אם? או לא יודע באיזה משו אחר? כי הספק אמור להביא 3 5 12 והוא מביא לי את המתחים האלה.. אז למה זה רושם לי את הקטע…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה לעזאזל?? Gigacube Radeon 9600xt שנקנה לפני 4 חודשים בערך תודה!!
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעיה אני מנסה לפתוח קובץ שנמצא ב pbo וקופץ החלון הזה כול הזמן מה לעשות עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Application not found ב- System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) ב- System.Diagnostics.Process.Start() ב- System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.Proc_ViewArchiveItem(TreeNode Node) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.PBOM_Ex_Tree_NodeMouseDoubleClick(Object sender, TreeNode…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-