תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
פרטי המחשב: ECS P4VXAD+ Pentium 4A, 2466 MHz פרטי הביוס: BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message P4VXAD+ Ver:1.1B 03/05/2003 System BIOS Date 03/05/03 Video BIOS Date 12/23/02 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 עכשיו לעזרה, בתוכנה EVEREST כתוב לי ש ה Video BIOS בן יותר משנתיים ולעדכן אם צריך. צריך? אני לא יודע אם אני צריך עדכון אבל אני הולך לרכוש דיסק קשיח של 80GB ואני חושש שהוא לא יזהה את הכמות הזו. כי כרגע יש לי דיסק של 40GB והוא מזהה 37.2G…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar *לא הבנתי למה נעלת תדיון הקודם שאני אפתח שוב?ממש לא מובן גם על מה קיבלתי אזהרה שעשרות מקפיצים ולא מקבלים אזהרה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
כאשר אני מחבא את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה שהכונן אינו נמצא ואם אפשר לסגור אותו.. עכשיו זה קורה רק בריסטרט ובכיבוי.. איך אני פותר בעיה זאת? ד"א התקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר שאני צריך לתכנת את הבייס או הביוס לא יודע בדיוק.. נ.ב אין לי כונן דיסקטים (המרובעים*)
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
זה ככה כבר איזה שנה וכל הזמן חשבתי שזה אחד המאווררים.. לאחרונה החלטתי להשקיע קצת ולהפוך את המחשב שלי להרבה יותר חלש (תיכננתי להפוך אותו ל-HTPC בסיסי), פתחתי את המחשב וניתקתי אחד אחרי השני את כל המאווררים, הפעלתי את המחשב ועצרתי את המאוורר של הספק לכמה שניות, הרעש העיקרי מגיע מההרד דיסק. דווקא מההרד דיסק (מקסטור 40GB, נקנה לפני כ-3 שנים). יש לי עוד הרד דיסק של מקסטור 40GB אותו הדבר בדיוק (אותו דגם) והוא לא עושה רעשים! יש לציין שהמחשב עובד אחלה, אין האטה, אין שגיאות חומרה\תוכנה, אין חלונות כחולים וההרד דיסק עובד בסדר, רק רועש. עוד רעש שקצת מפריע מגיע מהאוורור של הספק, אם אפשר לשפר אותו ע"י מאוורר חדש - אחלה. יש משהו שאפשר לעשות בקשר להרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הרכבתי היום סוף סוף מחשב חדש, והכל היה בסדר יחסית, אבל כשבאתי עכשיו לחבר מסך (ה-DELL 2209WA) הוא כותב לי No signal DVI משהו כזה, והכל מחובר. ניסיתי אפילו לחבר בכמה דרכים, להחליף לכבל USB, לא עזר. אני חייב לציין שהכבל מולקס חובר לכרטיס מסך בכמה דרכים (ישירות מהספק, מתאם ממולקס לכבל שיוצא מהספק, שניהם גם בתצורה של 6 פינים וגם 4 פינים- שום דבר מהם לא עבד, אותו הדבר.) והמאוורר שעל הכרטיס מסך מסתובב, ככה שהוא גם עובד ויושב בסדר על הסלוט. עכשיו, זה לוח GIGABYTE X58-UD7 והוא משום מה לא בא עם ספיקר, לכן אני לא שומע צפצוצים או משהו, והכל חובר בהצלחה. למישהו יש מושג מה הבעיה? יש סיכוי שהכרטיס פגום או שהלוח פגום? (למרות שקשה לי להאמין, הלדים שעל הלוח והמסך LCD הקטן שעליו דולקים ומג…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מארז חדש (ANTEC 300) העברתי את כל הדברים אני בא מדלקי את המחשב והוא לא נידלק אני בא פותח את המארז ורואה שלא חיברתי כמה קבלים והם זה הכפתורים של ההדלקה אז עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם ככה הם ניראים תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, המחשב: AMD PHENOM X3, לוח אם: M3N-HD.HDMI של אסוס עם .NFORCE 750A. 4GB זיכרון של OCZ, 4 כוננים: 250GB 250GB 500GB 1TB כולם של WD. ספק 500W של TT הבעיה: אז קניתי כרטיס מסך חדש (GTX560TI), ובערך באותו הזמן המחשב התחיל לעשות בעיות, בהתקנת הדרייברים של המסך הוא לא מתקדם הרבה ואז אומר שהוא לא התקין בגלל TIMEOUT (לוקח לו 30 דקות שלי להתקדם ליפני), אבל אחרי כמה כאלה, גם בSAFE MODE הדרייבר עובד. המשיך עם זה שהמחשב ניתקע ולא מגיב בזמן התקנות, אבל תמיד חוזר לאצמו אחרי כ2 דקות, אם אני מריץ סרט או אפילו יוטיוב אז לפעמים הדרייבר של הכרטיס מסך קורס וחוזר לאצמו. כל ההתקנות לוקחות ממש הרבה זמן. אבל אם אני לא מתקין שום דבר, אני גולש באינטרנט חופשי ומוריד טורנטים קבוע בלי בעיות. גם מש…
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. מחשב של חברה קרובה שבק חיים. כשמדליקים אותו, המאווררים עובדים ונורת הלד הירוקה על לוח האם (הזה: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ) נדלקת אבל פרט לזה שום דבר אחר לא עובד (גם לא הכונן הקשיח). החשודים היו לוח, מעבד,כרטיס מסך וספק. את כרטיס המסך והספק שללתי (על סמך שימוש בכרטיס ובספק שלי שהניבו את אותה התוצאה). איך אני מבחין בין החשודים שנותרו (לדעתי זה הלוח, אבל אני לא בטוח). ואם זה רק אחד מהם, כדאי להחליף? או להחליף את שניהם וזהו? (אני לא יודע מאיזה דגם המעבד, אבל אני יודע שהוא היה מאוד תקציבי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כל פעם לפני שאני נכנס למשחק דרך סטים אני צריך להיכנס ל-Nvidia control panel ולהחליף את השימוש בכרטיס של אינטל לכרטיס של Nvidia. יש דרך לגרום למחשב לעשות את זה אוטומטית? (יש לי מחשב של אסוס עם ווינדוס 7)
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ניקיון יסודי, ניקיתי את המארז ואת כל המאווררים הוצאתי את הלוח אם, החלפתי משחה למעבד והחזרתי הכל למקום סגרתי את הקופסא והדלקתי את המחשב ופתאום אני מריח משהו נשרף בדקתי וראיתי שההארד דיסק העלה עשן סמיך!! ניתקתי את ההארד דיסק והמחשב עולה רגיל.. בלי מערכת הפעלה כמובן... ההארד דיסק היה בסדר גמור עד עכשיו בלי שום בעיות, מה יכול היה לגרום לקצר? אפשר לשחזר את הנתונים מההארד דיסק?? צירפתי פה תמונה - מישהו שמבין באלקטרוניקה שיגיד לי מה קיצר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב יש לי בעיה במחשב . הבעייה היא כזאת .. לאחר 20 דקות של משחק במחשב . המשחק מתחיל לקרטע ולאבד FPS .. הסאונד מקורטע ורובוטי . אז אני יוצא מהמשחק ואני נכנס למנהל המשימות ואני רואה שמה משו מוזר.. אחוזי הביצועים ב CPU עומדים על 3 אחוז ככה . ושאני מזיז את העכבר זה עולה ל 30 ביצועים . ושאני נכנס לתיקיה זה עולה ל 40 ביצועים וכ'ו המחשב ברשותי שנתייםועדיין לא נתקלת בבעיות כאלה . לפני חודש התקנתי WINDOWS 7 ואני משחק ב MW2 וזה קורה לי הפתרון היחיד שגיליתי הוא לעשות RESET למחשב .. אבל זה מעצבן לעשות איזה 7 ריסטיםביום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, כל יום בלילה אני מכבה את המחשב ופותח למחרת אחרי בית ספר. ביום מסוים שבאתי לפתוח את המחשב הוא לא עלה. ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי שוב והכל עבד כמו שצריך סגרתי אותו בלילה כמו כל יום רגיל והלכתי לישון. למחרת הוא שוב לא נדלק. שוב ניתקתי מהחשמל חיברתי אך הפעם זה לא עזר. החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק מה הבעיה. מה שגיליתי: כל פעם שאני פותח את המחשב הנורה הכתומה נדלקת לשניה וכל המאווררים במחשב (של הספק כוח, מעבד וכו') נדלקים, ואחרי שניה בערך כולם נכבים חוץ מהספק כוח. מה שקורה הוא בעצם שהספק כוח הוא היחידי שעובד וכאילו לא מספק כוח למחשב אלא רק למשך שניה אחת אחרי ההדלקה. אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה ללא צורך בתיקון אני אשמח, תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מחשב(רוב החלקים יש לי ) החלקים שאני רוצה לקנות זה: לוח אם :Gigabyte GA-H55M-S http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4893&CatCode=601 מעבד: intel core i3 530 box זכרונות:X2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 השאלה היא האם ספק כוח מדגם:FSP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5041&CatCode=409 יחזיק מעמד? נ.ב אני מוסיף כרטיס מסך HD4650 +1GB תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי את מה שצריך להפעיל את האפשרות לצפות בטלויזיה. אני נכנס לתמונה ורואה מסך שחור, אבל שומע את מה שיש בטלויזיה(נגיד אני שומע את יורם ארבל משדר את בארסה - אינטר)
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-