תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה , עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי.. מחשב "קצת" ישן.. קיצר , היתי חייב לשים לה ווינודס 98 בגלל שיש לה 32 מגה בייט זכרון ו 200 מגה הרץ. בקיצור , יש לה איידי אס אל שמחובר לכרטיס רשת בתוך המחשב אין לי מושג איך להתקין אותו , אין לי את הדרייבר שלו , ואני לא יודע איזה דגם הוא (זה משנה בכלל בכרטיסי רשת?!) הווינודס לא מזהה אותו לבד , והוא מבקש את הדרייבר. יש איזה דרייבר כללי לכל הכרטיסים? איך להתקין את הכרטיס? כבר ממש לא נעים ממנה :\
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2GB של RAM בשני סטיקים של 1. DDR2 ו800MHZ ובתקופה האחרונה המחשב ניהיה איטי והחלטתי להוסיף לו 2 נוספים .. בקיצור קניתי שנים נוספים (חברה אחרת GEIL ) וברגע שחיברתי אותם המחשב מריץ מסך כחול כזה שיש שגיאות וכו.. שכול ה4 סטיקים מחוברים .. (הנתונים של החדשים זהים לישנים DDR2 800MHZ) חשבתי אולי הבעייה בחדשים אבל שאני מחבר אותם בנפרד הם עובדים בלי בעיות.. ניסיתי לחבר על הסלוטים האחרים עובד גם כולם תקינים.. ולשאלה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי Windows 10 הגדרתי מצב שינה ל 20 ד' ומצב כיבוי לשעה אחת. כשאני חוזר למחשב אחרי יותר משעה המצב הוא כזה: אין תצוגה על המסך,אני מפעיל או מעיר את המחשב (לא ברור לי באיזה מצב הוא) עם כפתור ההדלקה, ובמקום לקחת אותי ,כמו שהיה קורה קודם, אל מסך של תמונת רקע ושם אני מתבקש להקליד סיסמה--עולה ישר שולחן העבודה. אני רוצה שתחזור הקלדת סיסמה, כך שלא כל אחד יוכל להכנס. בעייה שנייה, ואולי זה קשור לתקלה שיש לי, אני נכנס לדפדפן ומקליד בשורת חיפוש של גוגל משהו באנגלית אני מקבל את התוצאות בצד ימין של המסך ובעברית, וזה למרות שכבר פעמיים הגדרתי וגם שמרתי את ההגדרה שיחפש לי באנגלית, ובכל חיפוש חדש שוב אני נשאל אם אני רוצה להגדיר בשפה אחרת. בקיצור, הוא לא שומר…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
אני נוהג לקודד סרטי DVDR במחשב. הפעילות לוקחת זמן וכן מצריכה עבודה מרובה עם קבצים גדולים על הכונן הקשיח. בהתחלה הכל עבד כשורה, כמה קידודים הסתיימו ללא תקלות. היום, לאחר כמות נכבדה, במהלך העבודה הכונן הקשיח שלי מכבה ומדליק את עצמו מחדש, ופעם אחת אף כיבה והפעיל את עצמו כמה פעמים עד שעשה ריסט. המצב מתחיל להפחיד אותי שכן יש לי הרבה חומר על הכונן :\ השאלות שלי הם ככה, ממה זה נובע? האם הספק (GENERIC) יכול להיות הבעיה? האם יש השפעה לכך שהתהליך מצריך עבודה בין שני כוננים (חצויים מאותו כונן פיזי ) אחד NTFS והשני FAT32? האם יש פתרון או תוכנה שתראה לי את מצב הכונן? תודה רבה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול לפענח מדוע קרס לי המחשב? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ניתקלתי בתופעה מאד מוזרה לפני מספר חודשים שבעת הפעלת המחשב נשמע רעש של נקישה כאילו שכיביתי אותו.והכל ניתקע ולא זז תופעה זו חזרה על עצמה בריסטרט. רק לאחר כיבוי מלא המחשב עולה כמו שצריך ..וזה קרה לאחר שהתקנתי צורב DVD הסרתי אותו והתופעה לא נעלמה .רק לאחר פירמוט זה הסתדר ולאחר מספר שבועות חזר ..החלפתי כ.מסך וחשבתי שהבעיה נפטרה אבל זה חזר שוב ..לצערי אני לא מצליח להבין מאיזה חומרה זה קורה..גם בדקתי את הארדיסק..ולא נמצא בעיה שם...אם מישהו יודע ו/או נתקל בבעיה זו אשמח אם יוכל לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מדי פעם אני שומע "טיק" חלש מהדיסק קשיח.מדובר על מחשב נייד DELL XPS M1530 תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שממש אבל ממש מעצבנת אותי: לאחר הפעלת המשחקים שלי במחשב ותחילת המשחק אצמו, המחשב חווה יציאות לא מבוקרות מהמשחק. זה יכול לקרות תוך 20 שניות מתחילת המשחק או אחרי חצי שעה של משחק. קורה לפעמים שהמחשב קורס ויש מסך כחול, אבל לאחר מכן הוא מופעל מחדש. הבעיה מתרחשת במשחקי רשת ומשחקים שלא עובדים איתה (פרוץ). אני מפעיל את המשחקים ברזולוציה גבוה (1920X1080) אבל מוריד בכמות האפקטים. לאחר שהתחילה לי הבעיה הורדתי ברזולוציה, אבל זה היה לחינם. מפרט המחשב: מעבד I5- 750 TRAY עם קירור של COLERMASTER (לא זוכר דגם) זכרון של OCZ 4G כרטיס מסך GAINWARD NVIDIA GTS 250 1G ודיסק קשיח של 500G. משחקים שאני משחק: Battlefield Bad Company 2 (מקורי), Civil…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל שניה קופץ לי האנטי ווירוס ונותן לי הודעה כזאת מעצבנת והמחשב זז מאוד מאווד לאט... אני נואש ואני צריך את עזרכתם זה כותב לי: Norton antivirus was unable to start the instant messenger scanner. it will be unable to scan instant massenger downloads for infections. מה לעשות...????????.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
AMD athlon 64 3000+ K8NS xfx6800 ... אני מנסה להפעיל את ה3DMark05 בסדר זה טוען אבל כזה מגיע לסוף זה עושה לי ריטסרט או מסך כחול שאומר KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED למה זה קשור ולמה זה קורה לי ?!%#! =[~>
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שמחובר לTV בעזרת יציאת TV-OUT בכ.מסך, בנוסף לכך אני בטלויזיה מחובר לאנטנה (רק ערוץ 1 ו2) ללא כבלים או לווין. מה שקורה, ברגע שמפעילים את המחשב - יש בעיה בכל ערוץ 1 בבית, רואים מתושתש ובצבע שחור לבן אולם בערוץ 2 רואים תקין. בדקתי בשתי מחשבים החלפתי ספקים ולא עזר, עד שהחלפתי כ. מסך. עם כ. מסף של MSI FX5200 עובד תקין ועם NVIDIA TNT 32 הוא גורם לבעיות. הבעיה חלה כאשר מחברים את הכ. מסך לTV - כאשר הכבל מנותק אין הפרעה כך שלא נראה לי שיש הפרעה אלקטרו-מגנטית. יש לציין שאת המחשב בטלויזיה רואים תקין לחלוטין גם עם הTNT 32. יש למישהו רעיונות? אולי הכ. מסך הנ"ל עובדים על תדרים/מתחים שונים, אולי עדכון BIOS של הכ. מסך (אם יש עדכון לBIOS מסוג זה) סוף סוף ערוץ 1 עובד על V…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F. חלונות ויסטה הבעייה היא שהמשחק נתקע הרבה.... ולקראת הסוף הוא אפילו יותא לווינדוס אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב לפטופ של dell ללא כניסת usb c ברצוני לחבר 2 מסכי צג חיצוניים יש לציין כי הכרטיס מסך של המחשב intel hd graphics 620 האם קיימת לכך תחנת עגינה מתאימה usb to hdmi והאם הכרטיס מסך יכול מאפשר זאת
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-