תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי איזה סיטואציה מוזרה ובעיה יותר מוזרה ועכשיו אני מתחרפן. באתי הביתה, הזזתי את העכבר כדי שהמחשב יצא מהשומר מסך..סבבה נכנסתי והכל טוב ויפה. ואז נתקע לי העכבר, אז סבבה קורה לי לפעמים. הוצאתי וחברתי את הUSB של העכבר מחדש ו..לא עבד. אז החלטתי ללכת חזק ולחצתי על הריסט (הייתי עצלן מידי בשביל לרסט עם המקלדת, ולא אין לי כפתור של WIN, זה מקלדת משנת 80 כמו שאני אוהב - לא קריטי). המחשב עלה, אבל שוב, העכבר לא מגיב. לא נורא הפעלתי כל מיני תוכנות ובלה בלה בלה..והעמסתי קצת, ואז הוא קצת נתקע ופתחתי את הטסק מנג'ר, אם אני לא טועה אחרי כמה דקות המחשב נרגע ואז התחרפנתי ובצעתי שוב ריסט (ע"י הכפתור האיום). ואז......שקט.... המחשב לא עולה, המנורה של הארד דיסק טוחנת כמה שניות יותר …
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
האם CLONE ....תצליח להעתיק DVD עם הגנה?....או תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן. מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום רציתי לבדוק משהו בתוך המחשב, אז כיביתי את המחשב, ניתקתי את כל הכבלים מאחורי המחשב ופחתי את המארז. הקייס היה פתוח (לא נגעתי בשום דבר בתוך המחשב, פשוט רציתי לבדוק את רעש המאווררים שהקייס פתוח) וחיברתי רק את הכבל של החשמל כדי לשמוע את המאווררים. (ושתבינו זה משהו שאני עושה די הרבה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה וזה מה שמוזר) ברגע שחיברתי את הכבל של החשמל ראיתי הבזק קטן בחיבור של הספק ונהיה קצר בכל הקומה הראשונה בבית שלי ובנוסף לכך הרחתי קצת שרוף לכמה שניות. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המחשב, אפילו לשקעים אחרים אני שומע בום ויש קצר כללי בכל הקומה הראשונה. קניתי את הספק הזה לפני שבועיים ששדרגתי כרטיס מסך והוא HEC400TRT אז זה ממש מוזר שהוא כבר יישרף... יש גם סיכוי שה…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בעיה שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה למרות שהחיבורים טובים (בדקתי על כרטיס מסך אחר) עידכנתי את הכרטיס עם הדרייברים הכי עדכנים, סימנתי באפשרויות אילוץ זיהוי של הטלוויזיה אבל עדיין לא רואים. הכרטיס שלי הוא : ati radeon 9550 mb נואש לעזרה...... אם למישהו קרה ופתר את הבעיה בבקשה שיגיב.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אנשים... לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP... הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים המפרט שלי הוא: מעבד AMD: Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2XPCI-E זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Gigabyte 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. עכבר ומקלדת: MOUSE PS2 + roll keyboard 2 lng הוספתי למפרט שלמעלה ספק כח מ-TMS... לקחתי את ה-FSP ATX 400 PAF. רציתי לדעת אם יש מצב שהמחשב עושה ריסטרטים כל הז…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב של בן דוד שלי.. הוא החליט שעם כל הבלאגן שהיה במחשב, המסכים הכחולים שהחלו להופיע בעליית המחשב הם ה"קש ששבר את גב הגמל" והגיע הזמן לפרמט. גם לאחר הפרמוט, המסכים הכחולים לא פסקו מלהופיע בהפעלת המחשב. גם אם עלה המחשב בלי מסך כחול בעליה, לא יקח הרבה זמן עד שהוא יופיע... ניסינו כל מיני דברים אבל לא הגענו לבעיה. אספתי כאן מספר שגיאות שהופיעו במסכים הכחולים: 0X00000024 0X0000000A 0X0000008E 0X0000007E אודה למי שיעזור/ינסה לעזור בנושא...
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, אתמול בערב משהו נורא קרה! אני נכנס לחדר.. ופתאום מרגיש שקט.. המחשב פתאום לא עבד! פתאום נכבה! אני מדליק אותו, הוא נדלק לשניונת ונכבה.. רואים את המאווררים מתחילים לעבוד לשניה ואז הוא נכבה... מה עושים?!? ניתקתי הכל מהלוח אם, השארתי רק תמעבד ותספק.. עדיין לא עבד.. הוצאתי תבטריה של הביוס.. כלום.. ניסיתי להדליק אותו דבר הג'מפרים ולא דרך כפתור ההדלקה.. כלום... ניסיתי את הספק לבד (ירוק + שחור) עובד מצוין.. מה זה יכול להיות?!?! הלוח אם או המעבד? ואם כן, מה אני עושה בנידון? (קצת בעיתי לי לשלוח תלוח אם לתיקון ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי לוח אסוס a7n8x-e deluxe מחוברים פריימרי מאסטר - קשיח פריימרי סלייב - ריק סקנד מאסטר - צורב סקנד סלייב - ריק ניסיתי לחבר קשיח נוסף לסקנד, ג'ימפרתי אותו כמאסטר ואת הצורב הפכתי לסלייב הביוס עולה עם ERROR שלא מחובר כבל 80 פין ונתקע (אבל בביוס הקשיח כן מזוהה בסקנדרי סלייב). מה דעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-