עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bariko,

שלום רב, רכשתי מחשב חדש המבוסס על ויסטה פרמיום, כולל שלט של מיקרוסופט להפעלת המדיה סנטר. משום מה כשאני מנסה לנווט בין התפריטים ולוחץ על חץ למטה ולמעלה (וכן לצדדים), השלט פשוט משתולל ורץ בין התפריטים בלי שאוכל לשלוט עליהם כרצוני. האם זו בעיה ידועה עם השלטים האלה? האם זה נראה כבעיה של חומרה או תוכנה? והכי חשוב- מה ניתן לעשות בעניין? דרך אגב, האם בעיה כזו, אמורה להיות כלולה במסגרת התמיכה של מיקרוסופט שלה אני זכאי, כרוכש מערכת הפעלה חוקית של ויסטה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by amirx19,

היי, קניתי חלקים למחשב חדש. מארז - https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD11/ לוח - https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-rev-10#kf מעבד - https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/230495/intel-core-i513400-processor-20m-cache-up-to-4-60-ghz.html זיכרון - https://www.corsair.com/us/en/p/memory/cmk32gx5m2b5200c40/vengeancea-32gb-2x16gb-ddr5-dram-5200mhz-c40-memory-kit-a-black-cmk32gx5m2b5200c40 ספק כח - https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/elite-series/elite-v3-230v-500w/ M.2 - https://www.gigabyte.com/SSD/GIGABYTE-M2-SSD-500GB#kf חיברתי הכול, המחשב נדלק…

3. Started by nyeoN,

אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. אהלן לפני כמה חודשים הרצתי SCANDISK על החיצוני שלי והוא מצא ותיקן כמה תקלות (שום BAD SECTORS או משהו בסגנון), אבל מאז אני לא יכול לגשת לחלק מהתיקיות (ACCESS DENIED) והן מופיעות כ-0 BYTE (חשוב לציין שהרצתי את זה על מחשב אחר ולא על המחשב שההרדיסק מחובר אליו באופן קבוע). מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה ולגשת לתיקיות מבלי למחוק את המידע?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by Shlagr,

שלום! יש לאחים שלי מחשב והם מתקינים כלמיני שטויות מפוצצים את המחשב בדברים מיותרים. וזה יוצר מצב שאני צריך כל חצי שנה להריץ גיבוי של ghost. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ גיבוי ghost כל פעם כשהמחשב עולה?! או לחלופין להתקין איזו תוכנה שתעשה פעולה דומה לmagic card. אני רוצה להפוך את המחשב למחשב שאי אפשר לשמור בו דבר בדומה למחשבים שיש בבית הספר. תודה לכל העוזרים! כפיר.

6. יש לי בעיה עם הלפטופ, בדרך כלל אחרי זמן ממושך שלא משתמשים בו הוא עובד בסדר למשך כמה שעות, ואחרי כמה זמן פתאום הוא חוטף קריזה ובמקום להציג פיקסל "ריק" (כאשר יש נקודה שהיא שחורה לגמרי, ולא גוון של שחור) אז הוא מציג אותו כאדום במקום לכבות אותו/להציג שחור. בנוסף על כך, הוא נוטה להתכבות לאחר שימוש ממושך. העניין הוא שהוא מתכבה בדרך כלל רק כשאני משתמש בו... אם אני לא נוגע בו הוא יכול להמשיך לעבוד כמה יממות בלי להתכבות, אבל אם אני עובד באינטנסיביות (ביחוד כשאני מדבר עם כוסיות באייסיקיו, או אני אשכרה מוצא משהו מעניין לעשות) הוא מתכבה! לא הצלחתי לאמוד על הסיבות שגורמות לתקלה, אבל אני מקווה שנתקלתם במשהו דומה ואתם מכירים את העניין. תודה רבה לכולכם עריכה: יש מידע על הדגם של הלפ…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by hanokh,

הי, ברשותי מחשב חדש: Q9550 4G HD4850 OC ADITION GPU CLOCK-690 MEMORY CLOCK-1003 TEMP-43~ הכרטיס הוא גירסה מומהרת של Club3d HIPER 530 VISTA 64 מדי פעם בצורה שרירותית המסך מהבהב לשחור אני מקבל הודעה בשורת המשימות: display driver stopped responding and has successfully recovered או שמקבל מסך כחול וספירה לאיתחול. שוב פעם אדגיש - התקלה מתרחשת ללא חוקיות כלשהי בזמן פעולות פשוטות ולא כאשר הכרטיס או המחשב בכלל מבצע פעולה הדורשת מאמץ. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by shokist,

בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by turtleman,

יש לי Radeon 9800pro של MSI הוא עובד כרגע על מערכת של Athlon64 3000+ ו MSI K8N Neo Platinum הבעיה היא במשחקים. בדום 3 המחשב תמיד נפל לי אז הסרתי אותו כי חשבתי שיש לו בעיה עם איזשהו חלק במחשב ולא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו התקנתי פארקריי, וגם הוא כל הזמן נופל לי. הכנסתי את הפקודה שמראה את הFPS וכשהמשחק מתחיל ועובד כמה שניות (לפני שהוא נתקע) הוא עובד על FPS 1. יש לי את הקאטליסט 4.9 והסרתי את הדרייברים הקודמים לפני שהתקנתי אותו, ויש לי DX 9.0C. מה יכול להיות המקור לבעיה?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by yosizach,

המחשב שלי זוחל ממש זוחל כל פעולה פשוטה כמו קליל ימני ומאפיינים לוקח לו לפחות 6 שניות לחשוב .. וזה המון ... אני לא יודע מה הבעיה ואני לא יכל לדעת גם ? אז אני שואל אותכם למה המחשב שלי זוחל אני יודע אך המחשב שלי אמור לעבוד ופשוט הוא זוחל .. .בגלל משהו

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by the red dragon,

שיחקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA ועשיתי מהשו לא טוב. כול משחק שאני נכנס עליו אין לו צבע (BRIGHTNESS) הכול חשוך כזה וגם בדסקטופ עצמו קצת חשוך. כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9800

12. Started by Electric Boom,

לאחרונה מחיצת C שלי הוגדרה כunknown בכל מקרה זה סיפור ארוך אז אני לא ארד לפרטים... העברתי ת'HDD שלי למחשב של אחי שם העברתי תוכני תיקיות חושבים ותמונות ghost שהיו לי. עכשיו מכיוון שלא יכולתי לפרמט את C ,אני חייב לעשות zero fill full (מה שאני עושה ברגעים אלו),והשאלה שלי היא כזאת ,לקחתי את הגדלים של כל מחיצה תכננתי לאחר מכן להגדיר שוב את אותן מחיצות לפי אותו גודל וסוג מערכת כשם שהם היו,להתקין ת'ווינ רק בשביל להתקין את הnorton ghost ומשם לעשות שיחזור,אבל אני מפחד ,כי אני לא ממש מכיר ת'אלגוריתם שלו , ככה שפאני מפחד שאם לא אגדיר מחיצה מסויימת בדיוק בדיוק כשם שהיא מוגדרת בתמונה(אם בכלל כן)משהו לא ילך שם...אני מפחד שהוא עושה reallocation או משהו כזה... בכל מקרה אני מוכן לנסות אבל…

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by bz_amir,

מהו המקודד הטוב ביותר, ואם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד - על התצוגה במסך מופיעים מלבנים (ניתן לראות בתמונות המצורפות). יש לציין כי המלבנים מופיעים, אם כי במיקום וצבע אחר, עוד לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות, כך שזו כנראה לא בעיה של דרייברים. יש לציין כי כאשר גוללים את התצוגה המלבנים נמרחים (כמו שניתן לראות בתמונה השניה). אבקש עזרתכם בפתרון הבעיה. כרטיס המסך הוא: 7600gs המסך הוא: LG F900B (מסך CRT) בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  16. שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by tsahiii,

יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?

18. Started by Eyal-Style,

נורת חיווי אדומה דולקת - הבנתי שמתח מגיע מהספק. נורה ירוקה, אמורה לפעול כשהמחשב בעלייה, לא נדלקת . המחשב עצמו לא נדלק בכלל ולא מגיב.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by urich,

אני די בטוח שיש לי בעייה בספק כוח-hec 300 a-rt (שדווקא אמור להיות מעולה) המחשב נכבה כל פעם שהוא נכנס להשעייה. שנית יש בעייה לאחר שהמחשב נכבה להדליק אותו- הוא מתחיל את המאוררים אבל מעבר לזה המחשב לא מתחיל boot והנורות בקדמת המארז לא נדלקות). על מנת להדליק אותו אני צריך לכבות את ספק הכוח מהמתג שעליו מאחור ולהדליקו שוב רק אז המחשב ידלק כמו שצריך. הבעייה התחילה לפני בערך שבוע ולא מצאתי פתרון. יש לי את הספק שנה וחצי והוא הוא לא עשה לי בעיות בעבר. האם ספק הכוח הלך או שיש פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by Alonleibo,

לאחרונה החלפתי זכרון במחשב אחר בבית. לאחר החלפת הזכרון(הזכרון החדש הוא של PQI 2.5-3-3-6. הזכרון הישן אני לא בטוח. נדמה לי 3-4-4-8 של Kingston.) המחשב עלה, נכנס לוינדוס, עבד 20 שניות ונפל. בפעם הבאה שניסיתי להעלותו הוא עבד 5 שניות ונפל. אח"כ ניסיתי להחזיר את הזכרון המקורי, אבל המחשב פשוט לא עלה. אחרי שהמקורי לא עלה, החזרתי את החדש, ולהפתעתי המחשב פועל, אבל לא מגיע לווינדוס כלל. וגם אין לי גישה ל-BIOS, (הוא מגיע למסך שבוא כתוב ללחוץ DEL אבל לא מאפשר לי) למישהוא יש מושג מה הבעיה פה? (דגם של הלוח אם הוא 661FX-M של EliteGroup (יענו ECS). עם 2 מקומות לזכרונות...כל פעם שאני שם בשמאלי זה לא עובד בכלל. כל פעם שאני שם בימיני זה עולה עם בעיה זו או אחרת. כל פעם שאני שם בשניהם זה עושה…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by rafi01,

היי חברים ברשותי מערכת creative inspire t7900 7.1 וכרטיס Sound Blaster X-FI elite pro הורדתי את כל הדרייברים הנדרשים. כאשר אני מפעיל את ההגדרות דרך תוכנה של הכרטיס קול וגם של המחשב ואני עושה בדיקה האם יוצא קול מכל ה 7.1 רמקולים אז הכל עובד מצויין. כאשר אני שם מוזיקה מיוטיוב, סרט וכל דבר אחר, יוצא קול רק מהרמקולים הקידמיים. מה לדעתכם הבעיה ואיך ניתן לשמוע את הקול יוצר בסראונד מכל ה 7 רמקולים? נ.ב בעבר הכרטיס כל והרמקולים היו מחוברים למחשב אחר והכל עבד כרגיל.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by bugabuga,

שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…

• 11 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים