עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by yonix7,

כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by iPanda,

צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Or_91,

שלום לכולם, אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה.. חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה... ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל. מישהו שיעזור לפני כיפור???

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by gizzz,

שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by itayl2,

היי, אני נואש! כרטיס המסך שלי (ישן, 8800GT) שבק חיים. עכשיו, אני כבר לא ממש משחק משחקי מחשב אז זה לא קריטי בשבילי. אבל מסתבר שאני צריך אותו בשביל הפעלת וידאו HD... 720p / 1080p. כשאני מריץ אותם עכשיו, רק באמצעות המעבד שלי, זה קצת מקרטע... לא סוחב במאה אחוז. מפרט: AMD Phenom II X4 955, 3.2GHz 4GB RAM Onboard ATI Radeon HD 4200 ניסיתי להפעיל את הקבצים על VLC, MPC, ומדיה פלייר רגיל. כאשר CoreAVC Professional מותקן. כולם ניגנו בערך אותו הדבר - קרטוע קל, אבל מאוד מציק, סוג של ריצוד. יש רעיונות איך לתקן את זה?? קניית כרטיס מסך זה מפלט אחרון מבחינתי, ואם כן - אעדיף לקנות את המינימלי שיאפשר לי לצפות בHD באופן חלק. אבל האם יש דרך ללא כרטיס מסך ייעודי? הגדרות? קודקים? נגנים? משהו??…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by David Ell,

שלום לכולם, עד עכשיו המחשב היה ממול הרגליים שלי בפינה של החדר, אתמול שמתי אותו על השידה עם יותר מקום וגם ניקיתי אותו (גושי אבק ענקיים בכמויות), דווקא חשבתי שהכל יהיה בסדר אבל הוא נהיה ממש איטי אחרי זה.. עד שהאינטרנט נפתח ויותר מזה: הריבועים הכחולים שעושים על המסך? ברגע שהריבוע קצת גדול נגיד חצי מסך הוא מתחיל לקרטע וזז לאט ואני לא מסמן כלום חח פשוט כלום נטו ריבועים במסך וזה לא קרה אף פעם אלא אם כן סימנתי את כל הפריטים בשולחן. אני חייב לציין שגם עכשיו זה קורה כשאני כותב (כנראה כשיש הרבה מילים) זה בדיליי ונתקע מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד הרגע שאני רואה אותו. יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי עוד מערכת הפעלה? התקנתי 64 ביט ולא מחקתי את המערכת הזאת? כאילו יש לי עכשיו שתי מערכות שא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by multicore,

קצת הבנה וניתוח טכני תמיד יכולים להוביל לתוצאות מעניינות. הרצאה מאד לא רעה של רוסינוביץ (האיש מאחורי Sysinternals): http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306 כמו שאני אומר בכל מקרה חדש שצץ - לא מהמרים, אלא מבצעים ניתוח טכני של הבעיה ולא לפחד "לפתוח את מכסה המנוע".

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בכל מספר שעות או מספר ימים, המחשב נכנס ל Sleep Mode (כנראה) ולא יכול לצאת ממנו. כאשר אני מדליק את המסך, כתוב בפינתו השמאלית העליונה: Analog ולאחר מכן Digital וחוזר חלילה, לדעתי הוא מנסה לחפש Source, ובסוף הוא כותב שהוא נכנס למצב שינה, אבל הקשות על המקלדת והזזת העכבר לא מעירות אף דב משנתו. רק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, ואז הדלקה חוזרת, מאפשרת לעבוד על המחשב. גם לאחר שביטלתי את כל מצב הכניסה לשינה במערכת ההפעלה (Windows 8), הדיסק הקשיח אף פעם לא נכבה, כנ"ל המסך וכו' - זה לא עזר. חשבתי על התחממות יתר של המחשב, במיוחד לאור העובדה שהמאוורר שבגב המארז לעיתים מפסיק להסתובב, אבל מייד לאחר ההדלקה החוזרת אני רואה שהטמפרטורה תקינה (~50 מעלות) (והוא גם לא הפסיק להסתובב), "מייד" הכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by slowly but surely,

מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…

14. Started by pooo,

יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הוינדווס אכן מזהה את הכוננים אבל לא מציג לי איזה "אות" כגון כונן "c" או "d" ,אולי זה משהו בהגדרה? האומנם בdisk management אני כן רואה את אות הכונן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tamir70s,

שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by WP8,

חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by WarNet,

היי, יש לי את הבעיה הזו:http://hwzone.co.il/community/threads/533499-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-AMD-955-%D7%94%D7%90%D7%9D-Noctua-NH-U12S-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%98%D7%95%D7%91 כשהייתי מייצב את המדחף ע"י לחיצה במרכז שלו, אז הוא לא הוא היה נתקע בגוף קירור למשך דקות או אפילו שעות. כשהוא היה נתקע אז, המחשב היה נתקע או מפעיל את עצמו מחדש. ואז שוב הייתי מייצב את המדחף כדי להמשיך לעבוד במחשב. אתמול לאחר שהמדחף נתקע בגוף קירור אז המחשב הפעיל את עצמו מחדש אבל לא עלה. בדקתי שוב היום, אותו דבר-המחשב נדלק אבל לא עולה. זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות אבל לא מצליח ואז מנסה שוב ושוב. אין שום צפצוף שיכול לציין מהו מקור התקלה. מה י…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by xpsdn1,

כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by gilad267,

עם הפעלת המחשב המסך נדלק לשניה ונכבה. כל פעם שמנתקים את כבל החשמל או הנתונים ומחברים מחדש מופיעה תמונה תקינה לשניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by מר דרור,

אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש

22. Started by sagiv24,

יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב נייד LENOVO מערכת הפעלה win 7 home premium הבעיה בו זה שהמסך שלו נכבה בלי התראה אבל הנורות במחשב נשארות דולקות (שזה מראה שהוא דלוק), אז ככה: ניסיתי להוריד עדכונים, לא הצלחתי להפעיל את LENOVO UPDATE אבל עדכנתי ידני את הכרטיס מסך.. ניסיתי להפעיל עם מערכת הפעלה שונה (BOOT מ- USB) וזה גם קרה, ניסיתי להפעיל שירים לבדוק אם כשהמסך מתכבה המחשב ממשיך לפעול, המסך התכבה וגם השירים הפסיקו לעבוד.. ניסיתי לחבר למסך חיצוני, וגם הוא התכבה ביחד עם המסך של המחשב.. מה שהצליח זה שכאשר הפעלתי מזגן על קור או שמתי מתחת למחשב את הקרח הזה ששמים בצידנית (כיסיתי עם מגבת) אז הוא פעל אז אני משער שזה איזשהו רכיב שמתחמם אבל אני לא כל כך מבין בזה... אז.. אפשר עזרה? הצעות מזה יכול ל…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by edbergr,

שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. שלום. ישבתי על המחשב בלילה. הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים. עד שפתאום כבה. הדלקתי. לא קורה כלום. עלה תפריט (כנראה של HP) שמאפשר לעשות דיאגנוסטיקה. עשיתי. תוצאה: "לא נמצא כונן קשיח". ההארדיסק מת. מה עלי לעשות כעת? האם יש לי סיכוי להציל משהו?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.