עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ns,

אז יש לי amd athlon xp 3000 barton ויש לי בעיה שהוא מופיע לי בתור רק 1300 mhz, והביצועים - שלא נדע מצרות... מישהו יכול לעזור לי בקשר לזה ? זה די דחוף. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  2. טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by Sygnus,

שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by sbhtkK7,

יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Shbd,

הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by DJ Clue,

שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  7. ואז המחשב עושה ריסטרט לא יודע מה לעשות..הוצאתי את הבטריה של הביוס ולא עזר.. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by turtleman,

יש לי Radeon 9800pro של MSI הוא עובד כרגע על מערכת של Athlon64 3000+ ו MSI K8N Neo Platinum הבעיה היא במשחקים. בדום 3 המחשב תמיד נפל לי אז הסרתי אותו כי חשבתי שיש לו בעיה עם איזשהו חלק במחשב ולא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו התקנתי פארקריי, וגם הוא כל הזמן נופל לי. הכנסתי את הפקודה שמראה את הFPS וכשהמשחק מתחיל ועובד כמה שניות (לפני שהוא נתקע) הוא עובד על FPS 1. יש לי את הקאטליסט 4.9 והסרתי את הדרייברים הקודמים לפני שהתקנתי אותו, ויש לי DX 9.0C. מה יכול להיות המקור לבעיה?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  9. המון בעיות במחשב בזמן האחרון,אני לא מצילח לשים את היד על איזו מהחומרה היא הבעייתית. הרצתי המון בדיקות סטרס במשך יומיים שלמים.3dmark רץ בלי בעייה והתוצאות הם מה שהם צריכות להיות.וכל התוכנות האחרות רצות יופי.אבל עדיין יש לי מסכים כחולים. אי אפשר לעדכן את חלונות,כי באמצא ההתקנה מסך כחול.באמצא המשחקים,מסך כחול.ואח"כ הwin לא מצליח לעלות.מחזיר שגיאה-0x000000e אני ממש לא מבין איפה הבעייה. אולי הכ.מסך?זכרונות?ה-ssd,אולי בכלל כל הלוח? הטמפ של המערכת מעולות,המעבד לא מתאמץ בכלל,אין בעייה של חוסר ram.זה קצת מתסכל. לא נעשה oc,המחשב פורמט מחדש פעמיים,הכל נקי

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by yosizach,

המחשב שלי זוחל ממש זוחל כל פעולה פשוטה כמו קליל ימני ומאפיינים לוקח לו לפחות 6 שניות לחשוב .. וזה המון ... אני לא יודע מה הבעיה ואני לא יכל לדעת גם ? אז אני שואל אותכם למה המחשב שלי זוחל אני יודע אך המחשב שלי אמור לעבוד ופשוט הוא זוחל .. .בגלל משהו

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  12. אין לי מושג למה אבל המחשב נתקע אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ורק לאחר משהו כמו 15 דק' הוא משתחרר ואני יכול לעבוד עליו חופשי..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by foxil,

שלום, ברשותי מחשב נייח: i3-8100@3.60 8GB Nvidia 1050 SSD כונן ילד משחק בפורטונייט, מתלונן שמדי פעם משחק שלו מקרטע בקלות, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, בדקתי בהגדרות משחק, גיליתי שהוא משחק ב120FPS והורדתי את זה ל-60FPS אולם ילד מתעקש להישאר על 120FPS כדי לא לפגוע באיכות משחק יש לכם המלצות איזשהו הגדרות במחשב כדי שמשחק 120FPS ייצאו חלק? במידה שהמלצתכם לשדרג את כרטיס מסך ו/או לשדרג חומרה נוסף, אשמח לשמות חומרה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. Started by disturbed,

יש לי מע' הפעלה : windows xp 32 מחשב נייח עדכנתי את כל הדרייברים במחשב להכי מעודכנים.. וכאשר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה AHCI זה ביקש ריסטרט.. ועשה לי מסך כחול.. וכניראה שלא התקנתי אולי נכון את הדרייבר.. ואחרי זה הוא עלה מאוד מאוד לאט.. ולעפעמים גם לא עלה בכלל.. ולפעמים הוא לא מוצא את אחד ההארד דיסקים.. כניראה ששיבשתי משהו שמה.. ואני חושב שצריך פשוט להתקין מחדש את הדרייבר הזה .. והייתי רוצה עזרה בנושא אם אפשר.... כאשר המחשב מחובר רק עם ההארד דיסק של ה-40 ג'יגה שעליו מותקנת מע' הפפעלה המחשב עובד חלק.. כאשר אני מחבר לו את הטרה.. הוא לא מזהה אותו כמו שצריך והמחשב נתקע כל הזמן.. ואני יודע שזה לא בעיה בהארד דיסק כי הבעיה התחילה בדיוק אחרי שניסיתי לעדכן אתה דרייבר של הבקר

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by gil_k,

OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by אריק9,

אהלן אנשים, היום התחילה אצלי בעיה מאוד מוזרה. בכל פעם שאני צופה בסרט/רואה סירטון ביוטיוב/משחק בכל משחק (כל פעולה שהיא אינה משרדית), כל כ40-60 שניות הקול ניהיה מעוות ומתחיל להיות איטי למספר שניות קצר. אני מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך כי זה מאוד מוזר ופעם ראשונה אני רואה דבר כזה. לדעתי זה לא קשור לסאונד אלא משהו אחר. אם יש למישהו עוד שאלה/הארה/דרך לפתור את זה,אני אשמח לדעת, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by bugabuga,

שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by shay33,

ערב טוב חבר החזיר לי את ההארד דיסק של 12 ג'יגה של QUANTUM הוא של מחשב ישן שאני צאיך לסדר בקיצור הוא הביא לי אותו לבית ספר למרות שאמרתי לו שלא בקיצור חיברתי אותו למחשב הישן שלי בשביל לבדוק (ג'ימפרתי טוב) הוא עשה בעיה ורשם checking DMI הרבה זמן בקיצור חיברתי אותו למחשב פירמטתי אותו דרך דיסק של וינדוס אקס פי כאשר הוא היה צריך להעלות את ההתקנה לקח לו איזה 20 דקות ואז כבר לא היהי לי כוח אז נכנסתי לדוס ונסיתי לעשות לו שוב פורמט רגיל לא הלך וגם מהיר לא :( 100% שזה מהמכות שהוא חטף שהו היה בתיק שלי .. אז יש מה לעשות?? תודה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  22. כמו שכתבתי למעלה, יש לי בעיה עם Sapphire Atlantis 9600XT, בלי אוברקלוק, ולאחר זמן מה שאני משחק במשחקים, המסך פשוט נכבה וכותב Out of operating synch אני עם דרייבר ATI 4.5, WINXP והמפרט הוא: Abit NF7-SL AMD Athlon XP Barton 2600+ 1917MHz @ 3400+ 2305MHz (11.5x200) 512KB cache 333MHz FSB Samsung 256MBx2 DDR SDRAM 400MHz PC3200 30 GB Western Digital HDD 40 GB IBM Deskstar HDD x52x24x52 Lite-On CD-R/w

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by Grumpy,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by puGs,

אוקיי זאת בעיה שקורת כבר הרבה זמן מאז ששידרגתי חלקים במחשב,פעם בכמה זמן מופיע לי פתאום מסך כחול עם הקוד הזה: 0x000000C2 גיגלתי את הבעיה בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי,חוץ מזה שזו אולי בעייה בדרייברים,תודה רבה לעוזרים ולמנסים=]

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by LI,

שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים