עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי צורב DVD דגם NEC 3540A הצורב משום מה לא קורה המון דיסקים בעיקר DVD עדכנתי הגרסה האחרונה של ה- firmware 1.04 דרך אתר החברה, אך ללא הואיל. האם מישהו נתקל בבעיה, האם יש פתרון לבד מלקנות צורב חדש, מעבר לזה הצורב בסדר גמור וחבל לי לזרוק אותו סתם כך. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. לפני שחזרתי לבסיס ביום שישי האחרון, המחשב עבד בסדר גמור. לפני כמה ימים אבא שלי מתקשר אלי ואומר שההארד דיסק הלך. יש לציין שבשבוע-שבועיים לפני שחזרתי לבסיס הייתה תופעה מוזרה, שבערך כל 3-4 שניות היה נשמע רעש חלש מההארד דיסק, והנורית במארז שמציינת HDD READ הייתה נדלקת. היום הגעתי הביתה, הדלקתי את המחשב, ואחרי מסך הפתיחה מופיעה ההודעה שבכותרת, עם תוספת של "press alt+ctrl+del to reset". מן הסתם אני משתמש במחשב השני כרגע, אבל יש לי הרבה מידע חשוב על המחשב שנדפק. פתחתי את המארז, וכל הכבלים מחוברים היטב (גם ללוח אם וגם להארד דיסק). יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. היי לכולם צריך את עזרתכם בקשר למסך כחול. אז ככה: לחברי בעל אולפן הקלטות,יש בעיה במחשב מזה שבועיים. כל בוקר שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול לשנייה ואז המחשב עושה ריסטרטים,ורק אחרי כמה פעמים הוא מצליח להדליק את המחשב.אמרתי לו שיצלם בפלאפון שלו את המסך הכחול ואכן הוא הצליח לעשות זאת היום. אז הנה אני שולח לכם את הצילום של המסך הכחול ,ועוד צילום שגיאות שמופיע לו כאשר הוא נכנס לוינודס XP .אני מקווה שתוכלו לומר לי מה לעשות,כלומר לפענח ממה נובעת הבעיה,תוכנה,חומרה. יש לציין שהספק כוח איכותי<HEC 400>.גם הלוח אם והזכרונות איכותיים,ככה שסיכוי נמוך שמדובר בבעיית חומרה.גם יש לו 2 הארד דיסקים חדשים של WD ככה שלא נראה לי שמשם באה הבעיה. בתודה מראש שי [attachment deleted by adm…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by nice,

היום נכנסתי למחשב, בחרתי משתמש נכנסתי לאינטרנט, נכנסתי לדפדפן, ושניה אחרי זה המחשב עושה ריסט לעצמו. ישר חשבתי שזה מחום, אז בדקתי את המאוררים והם הוציאו אוויר קר. עד אז המחשב עלה, ראיתי את התמונה שעולה מהביוס ובזמן שאמור היה לעלות המסך של בחירת המשתמש לא ראיתי כלום. שחור. מאז, לא משנה אם אני שם כרטיס גרפי אחר מזה שמובנה בלוח, אם אני מחליף מסך, או אם אני עושה ריסט 100 פעמים, שום דבר לא עוזר. והדבר היחיד שאני רואה הוא מסך שחור. יש השערות מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by asmy999,

יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פרום את הדבר הבא: רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם קשקוש כי המחשב שלי לא משמיעה כלום והוא חדש!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. Started by אחלה,

שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by hag911,

אני צריך את עזרתכם.... המחשב שלי עושה לי כול הזמן ריסטרט מעצמו, זאת אומרת שהוא לא מכבה את כל התוכניות ואז מתחיל מחדש, פשוט אני מקבל מסך שחור והמחשב מתחיל שוב... מה עושים?! :-\

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by woogille,

שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by itzik012,

יש לי מחשב של קרוב משפחה ואני מנסה לתקן אותו הבעיה היא כזו בהתחלה ( אצלו בבית וגם אצלי ) המחשב היה מגיע ל WINDOWS ונתקע ( CTRL ALT DEL לא מגיב ) אציין שהמאוורר של ספק הכח שלו עושה רעש מטריד אבל זורק אוויר בכל מקרה הרצתי עליו MEMTEST וגם במסך התוכנה המחשב היה קופא פתאום לאחר 3 איתחולים ה MEMTEST התחילה לעבוד רגיל ונתתי לה לעשות את הבדיקות הכל נמצא תקין ללא הודעות שגיאה ובזמן הזה המחשב לא קפא לי לאחר איתחול וניסיון להעלות את ה וינדוז ( גם במצב רגיל וגם במצב בטוח ) המחשב שנייה לפני שנכנס ל וינדוז מאתחל את עצמו יש מצב שספק הכח אשם ? אגב בלוח האם אין קבלים נפוחים וטמפרטורת המעבד תקינה ! תודה לכל העונים

• 12 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by Jexsu,

לפני חודש בערך פיתאום האוזניות שלי החליטו להפסיק לעבוד ( Corsair hs1) אז השתמשתי באוזניות אחרות בנתיים אבל היום הם שברו לי ואני חייב לתקן את הקורסייר .. אז ככה.. שאני מחבר את האוזניות ( USB) למחשב זה מנסה להתקין את הדריבר של האוזניות וזה נכשל: http://gyazo.com/fff25a4ed57a6922d6e504c6757fc286 ניסיתי ריסטאר למחשב לחבר את האוזניות בכניסת USB אחרת להתקין דריבריים של הלוח אם + של האוזניות זה הלוח אם שלי gigabyte h77m-d3h שום דבר לא עזר לי.. ושאני מחבר אותם למחשב דלק בהן אור כאילו הן עובדות אבל בעצם לא.. עזרה מישהוא ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. עשיתי תיקון למערכת XP מאחר שהחליטה שאינה עולה, לאחר שסיימתי לשדרג הרגשתי העכבר המחובר ליציאת ה-USB נדלק בתחילת הדלקת המערכת ולאחר מכן נכבה. חיברתי את העכבר ליציאה הישנה - ועובד. רציתי להדפיס מסמך במדפסת שמחוברת ליציאה USB ולא מדפיס. הבדיקה האחרונה הכנסתי "דיסק און קיי" ל-USB ולא נפתח. יש לי 6 יציאות USB מה עושים? תדה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Shnig0,

אחרי OC למעבד בעזרת תוכנת ClockGen המחשב נתקע אחרי Reset הוא עלה עוד פעם אבל לא הייתי יכול להזיז את סמן העכבר או ללחוץ המקלדת עשיתי Reset ל-BIOS על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה עוד פעם אחרי 20 דקות אך זה לא עזר אנא עיזרו לי!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by El Cuervo,

יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by igoldman,

ברשותי צורב PHILIPS X24 IDE אני משתמש בתוכנת צריבה NERO (הגירסה האחרונה) אני משתמש בדיסקים ריקים לצריבה של חברת PHILIPS CDR80 לאחר כל צריבה אני מבצע בדיקת SCANDISK באמצעות UTIL שיש ב NERO עונה לשם CD SPEED ב 90 אחוזים מהדיסקים שבדקתי נמצאו DAMAGED AREA וכמעט בכל דיסק יש UNREADABLE בסוף הדיסק לאחר מכן החלטתי לעבור להשתמש בדיסקים לצריבה של חברת SAMSUNG ו VERBATIM צרבתי 5 דיסקים על SAMSUNG והרצתי בדיקה SCANDISK ולא נמצא פגם (מצב אופיטמלי) צרבתי דיסק אחד על VERBATIM והרצתי בדיקה וגם לא נמצא פגם. לאחר זמן מה צרבתי על דיסקים של SAMSUNG והפעם המצב חזר לקדמותו ונמצאו שגיאות DAMAGED AREA וכן UNREADABLE בסוף הדיסק. האם מישהו נתקל במקרה דומה ויכול לאפיין את הבעייה ? כעיקרון שלחתי א…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. אשמח לקבל תגובות...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  25. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

דיונים חדשים בפורומים