תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוך ואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב לי מראה לי שיש לי כוננים ורטואלים למרות שהסרתי את DAEMON TOOLS(כנראה בגלל שהיה לי ריסת בזמן ההסרה) איך אני יכול להסיר את הכוננים האלה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מקלדת מיקרוסופט הזאת http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=33&pcid=4cb4d1e3-1eab-40a0-a2db-b4b594692b6c יש לה מקש מיוחד שעליו צריך ללחוץ כדי שמקשי ה-F-ים (F1, F2 וכו') יתחילו לעבוד. זה מרגיזזזז!! מישהו יודע כיצד ניתן לתכנת כך שתמיד מקש זה יהיה דולק ולא יתכבה עם כל איתחול המחשב?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום הווינדוס לא עובד הוא אומר שיש לי בעיה עם אחד הכוננים ואומר לי לנתק אחד מהם או לעשות ריסטארט מה לעשות זה וירוס? הווינדוס לא עולה זה מגיע לשלב שזה טוען את הכוננים לפני עליית הלוגו של הווינדוס דחוף אני כבר לא יודע מה לעשות :s05: תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום , לצערי אני משחק בCSS עם 40 FPS כאשר ההגדות על HIGH וAA על X4 ואין לי מושג למה זה קורה מכיוון שבמשחקים אחרים למשל FEAR אני משחק על הגדרות HIGH בכרטיס מסך ובמחשב כולל AA של X4 והFPS שלי הוא 100 הנה מפרט המחשב שלי מעבד - INTEL 3.00 Ghz זכרון - 1 GB RAM כרטיס מסך -EVGA GEFORCE 7800GS CO חח זה כל הנתונים שאני יודע... אם תמצאו את הסיבה האפשרית אני מודה לכם
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
לאחרונה המחשב שלי נתקע הרבה כשאני משחק במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? תולעת?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בפעם השלישית נדפק לי דיסק חיצוני של WD. אני לא מאמין שאני אחזור למוצרים שלהם יותר. התופעה המוזרה - הכונן נעלם ובמקום זה הופיע לי כונן CD עם תוכנה בשם SMARTWARE. משהו נתקל בזה ? יש מה לעשות ? - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון - החלפתי ספק, הבעיה נפתרה, הספק המקורי נותן מתח לא יציב, וזה כנראה משגע את הדיסק..... מחפש המלצה לדיסק חיצוני אמין יותר...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה (כרטיס מסך 5830 טלויזיה ברזולוציה 1920X1080) ואני רואה את התצוגה שעל הטלויזיה במעין מסגרת, כאילו התמונה לא נמתחת לאורך כל המסך. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הWIN ושל הCCC ולא הצלחתי לגרום לתמונה להראות כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה קורה? הנה הבעיה שלי: קודם כל כרטיס המסך שלי הוא 6800NU והמסך שלי הוא BENQ FP767 12MS (זה יהיה רלוונטי בהמשך) אני לחצתי לחצן ימיני על שולחן העבודה.. נכנסתי לproperties.. לחצתי על קלף הsettings. אני ראיתי שהmonitor הסטנדרטי על המחשב שלי הוא המוניטור של כרטיס המסך, אשר יכול להגיע ל2048*1536 ברזולוציה, מה שהמסך שלי לא יכול להגיע אליו כמובן. אז מה שרציתי לעשות הוא להחליף את הmonitor הסטנדרטי שהוא יהיה תלוי במגבלות המסך, ולא במגבלות כרטיס המסך, מפני שאם לדוגמא אני דופק זמן ריענון יותר גבוה המסך שלי יכול גם להידפק, ואני לא רוצה שזה יקרה. אז כמובן החלפתי את המוניטור מה6800 לBENQ, עשיתי APPLY.. פה מתחילה הבעיה. אני עשיתי את הAPPLY, הבזק שחור, ואז מה אני רואה? רקע נטו. לא שום …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
זה לא בעיה בדיסק בדקתי.. פשוט שזה מנסה להתקין עם INSTALL SHIELD זה לא מצליח ואני לא מבין למה.....?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש אצלי במחשב שתי יציאות USB, מה שגרם לי לקנות "מפצל" USB שמוסיף 4 יציאות ומתחבר ל USB העניין הוא שכאשר אני מנסה להשתמש בו, אני מקבל את ההודעה המצורפת.. התבלבלתי או שהוא טוען שיש לי עוד שתי יציאות? עזרה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך סיוע " 1. אני מנסה להריץ את FARCRY על הגדרות HIGH ואני מקבל טקסטורת חסרות במשחק (כלומר שחורות) (חלק מהמשחק עבד מצויין לא יודע מה קרה פתאום). 2. GTASA עבד מצויין , עד שהגעתי למשימה עם המטוס האדום של ZERO ושמה התחילו הבעיות: טקסטורות חסרות (כחולות) , וטקסטורות שנרא עמומות כאלו עד שאני מתקרב אליהן (קרוב מאוד). אני חייב לציין שיש את הבעיות האלו רק במשחקים האלה, DOOM3 NFSU2 CMR2005 רצים בלי בעיות (מוזר לא ?) מפרט בחתימה , טמפ: CPU IDLE :45 LOAD 60 GPU IDLE: 48 LOAD: 60 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי