עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SteelCat,

שלום. יש לי בעיה. גלשתי לי לתומי באינטרנט כשלפתע נכבה המסך. לא לגמרי. כאילו שרק המחשב נכבה למרות שכל המאווררים והנורות נשארו דלוקים. המסך עבר למצב המתנה. איתחול לא עזר. המחשב מופעל אבל המסך נשאר בהמתנה. החלפת מסכים וחיבור ליציאה אחרת לא עזרו. התקנתי לפני יומיים שני סטיקים חדשים של ג'י סקיל, לפני התקרית. הצלבה בסטיקים הקודמים והשמתם בסלוטים אחרים לא עזרו. הוצאתם לגמרי לא גרמה להשמעת צפצוצים באיתחול למרות שהספיקר עובד. הוצאת כל אביזרי היו אס בי לא עזרה. אני נאלץ לעצור על הכ.מסך.. או על הלוח אם עצמו... מה אני עושה? לשלוח למעבדה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by mastercod,

המחשב עובד מצויין עד שבסופו של דבר הוא קופא העכבר המקלדת פשוא קופא וזה קורה רבה פעמים בדקתי את הטמפרטורה והיא תקינה תצעיו לי עוד דברים לבדוק! *אני פירמטתי את המחשב טוה לא עזר.... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by DJ Clue,

שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by Yuvky,

המפרט הוא : E8500 הלוח הנ"ל 4 ג'יגה של קינגסטון (זמני ויוחלף תוך מספר ימים) קשיח 500ג'יגה של WD צורב פשוט 4870X2 של Club3D בלוח המדובר הלד של הStandBy דלוק, אך הלד של הPower איננו. ניסיתי לשחק אם החוטים, לשנות כל דבר אפשרי. אשמח לקבל עזרה תודה,יובל.

6. אז ככה יש לי XP וקניתי מחשב חדש... לאחרונה ראיתי שהפיירוול אצלי סגור ואני לא יכול להפעיל אותו בגלל שגיאה מסויימת.(שמופיעה בתמונה למטה). בדקתי שזה לא איזה וירוס שהתשלט לי על המחשב עם nod32 מעודכן וגם השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy וגם ZONE ALARM (התקנתי אותה אחרי שגיליתי את השגיאה), ולא התגלה כלום במחשב. למישהו קרה דבר כזה? יש לכם מושג איל פותרים את הבעיה הזאת? מקווה שתעזרו לי , מאור.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by asaf999,

שלום לכולם. לאחרונה (חצי שנה), רכשתי מחשב חדש ובו בין היתר: E6600 X1900XT 2GB RAM עד פה הכל טוב ויפה, אולם לאחרונה נתקלתי בבעיה רצינית.. במשחקים כמו לדוגמא COH או battlestations .... באמצע המשחק פתאום המחשב נתקע לגמרי , ממש נהיה כאילו "לבנה" ושום דבר חוץ מהתחלה מחדש לא עוזרת לו..... (ד"א ב-battlestations זה קרה לי גם בשעת ההתקנה)... מדדתי את הטמפ' במאמץ והכל נראה סביר לחלוטין... הדבר המוזר יותר הוא, שכל משחק שאני מתקין כמו למשל splinter cell או battlestations מופיע לי שהמעבד הוא mid-range... או ב-splinter cell הופיע לי שהוא אפילו לא עונה לדרישות המינימליות... ואני חושב שזה לא בסדר!!! אני לא יודע מה לא בסדר , כל הדרייברים מעודכנים..... אני חושב שיש איזה שהיא בעיה במעבד!! א…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by yosizach,

המחשב שלי זוחל ממש זוחל כל פעולה פשוטה כמו קליל ימני ומאפיינים לוקח לו לפחות 6 שניות לחשוב .. וזה המון ... אני לא יודע מה הבעיה ואני לא יכל לדעת גם ? אז אני שואל אותכם למה המחשב שלי זוחל אני יודע אך המחשב שלי אמור לעבוד ופשוט הוא זוחל .. .בגלל משהו

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

לאחרונה מחיצת C שלי הוגדרה כunknown בכל מקרה זה סיפור ארוך אז אני לא ארד לפרטים... העברתי ת'HDD שלי למחשב של אחי שם העברתי תוכני תיקיות חושבים ותמונות ghost שהיו לי. עכשיו מכיוון שלא יכולתי לפרמט את C ,אני חייב לעשות zero fill full (מה שאני עושה ברגעים אלו),והשאלה שלי היא כזאת ,לקחתי את הגדלים של כל מחיצה תכננתי לאחר מכן להגדיר שוב את אותן מחיצות לפי אותו גודל וסוג מערכת כשם שהם היו,להתקין ת'ווינ רק בשביל להתקין את הnorton ghost ומשם לעשות שיחזור,אבל אני מפחד ,כי אני לא ממש מכיר ת'אלגוריתם שלו , ככה שפאני מפחד שאם לא אגדיר מחיצה מסויימת בדיוק בדיוק כשם שהיא מוגדרת בתמונה(אם בכלל כן)משהו לא ילך שם...אני מפחד שהוא עושה reallocation או משהו כזה... בכל מקרה אני מוכן לנסות אבל…

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by biodome,

אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  12. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. המפרט בפרטים שלי ... כתבתי אתמול על הבעיה שכשהפעלתי את המחשב .. הוא נדלק .. אבל לא היה מסך בכל מקרה היום ראיתי שמאחורי הספק היה סוויץ' כזה להחליף בין 230 ל 115 ... החלפתי (כי הבנתי מהנורה האדומה שדלקה לי על הכרטיס מסך שהוא לא מקבל מספיק כוח) ... הדלקתי את הספק והפיוז בבית קפץ .. אחרי שהרמתי את הפיוז והחזרתי ל 230 (במקור הוא היה על 230 והחלפתי ל 115) המחשב לא נדלק בכלל ... שום דבר ! הרסתי משהו ? בבקשה תעזרו לי . :'(

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by LL@SS,

שלום לכולם, אני יוצר מוזיקה אלקטרונית כבר המון שנים ואף פעם לא חשבתי לשאול פה את השאלה הזו, יש ברשותי מחשב די חזק i5 3570 16gb intel ssd hec 550 p183 כרטיס קול חיצוני - esi waveterminal 192m כל השאר לא ממש חשוב. כל פעם שהפרויקט הופך להיות כבד מבחינת פלאג אינס ועומס של ערוצים התוכנה קורסת עם הודעת "close program" החלפתי WINDOWS מיליון פעמים, זו לא בעיה חדשה, המחשב לא מתחמם כמובן, החלפתי לכרטיס קול מתקדם יותר שיש לאחי, גם כן קרס, אני חושש שזו פשוט הקיובייס שלא יציבה, או שאחד הפלאגינס, אבל יש לי המוןןןן פלאגינס ולמחוק אחד אחד זה בלתי אפשרי. מישהו מכיר את הבעיה? יש לזה פתרון? זה ממש מפריע לקצב העבודה. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by urich,

אני די בטוח שיש לי בעייה בספק כוח-hec 300 a-rt (שדווקא אמור להיות מעולה) המחשב נכבה כל פעם שהוא נכנס להשעייה. שנית יש בעייה לאחר שהמחשב נכבה להדליק אותו- הוא מתחיל את המאוררים אבל מעבר לזה המחשב לא מתחיל boot והנורות בקדמת המארז לא נדלקות). על מנת להדליק אותו אני צריך לכבות את ספק הכוח מהמתג שעליו מאחור ולהדליקו שוב רק אז המחשב ידלק כמו שצריך. הבעייה התחילה לפני בערך שבוע ולא מצאתי פתרון. יש לי את הספק שנה וחצי והוא הוא לא עשה לי בעיות בעבר. האם ספק הכוח הלך או שיש פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. Started by LORIANTA,

רכשתי לא מזמן מסך מחשב מדגם 9005L-TD שבוע שעבר החלפתי מאוור למאבד וכשחיברתי את כל הכבלים ראיתי שהמסך בצע צהוב בוהק ואני בקושי רואה את שולחן העבודה. הוצאתי את הכבל וראיתי שהוא פגום + חלק מהסוגר שלו שבור בתוך הבורג של המסך (ראו תמונות) מיד הוצאתי את הבורג השבור מתוך המסך והנחתי שהכבל פגום (dvi) רכשתי כבל חדש והבעיה עדיין קיימת והמסך צהוב... כשאני מחבר vga אין בעיה... אולי המחבר dvi של המסך הלך? מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  20. יש לי מצלמת אינטרנט די ישנה (מצורפת תמונה) הפכתי את כל העולם בשביל למצוא דרייברים הדרייברים שמצאתי לא כ"כ מתקינים לי את המצלמה יש לי xp וניסיתי להתקין על 98 וגם לא הלך.. מה אפשר לעשות יש אולי דרייברים אונברסליים שאפשר להתקין או משהן בסגנון

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by tomerben,

שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. Started by zolder,

קניתי מחשב עם מעבד AMD2000. כשאני בודק ב-view system information C-WINDOWS XP אז רשום 1.26Ghz. השאלה שלי היא האם זה לא אמור להיות 1.6Ghz? למה זה ככה?

24. יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by mani007,

המסך הופיע בעת שגלשתי באינטרנט הפעלתי מדיה פלייר ולפתע הופיע מסך כחול הוא רשם כמה דברים התחלתי לקרוא לפתע המסך נהיה מטושטש כזה והמחשב עשה לעצמו ריסטארט והא מזהה לי רק את הארדיסק ולא את הצורב והכונן דיסקים שלי והוא עושה טעינה של ויינדוס ואז מציג שגיאה בשם אינטרנט אקספולרר הוא מציג את שולחן העבודה אבל הוא קפוא אי אפשר לגעת עכבר לא זז יש למישהו דעה מה זה יכול להיות ???

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים