עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. התקנתי חלונות 8 ולאחר ההתקנה המערכת לא זיהתה פרטישנים רבים, וזה דווקא באותו כונן פיזי, 2 מתוך 4 באותו כונן פיזי. בהנחה שאין לי לאיפה להעביר את החומר (מדובר בכונן של 1.5 טרה) איך אפשר לגרום לחלונות 8 לזהות, המחיצות הללו עבדו גם בXP וגם ב7 כך שלא מובן לי למה 8 עושה בעיות.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברשותי דיסק לא מזוהה בחלונות 10. בניהול כתוב עליו מחיצת מגן של gpt. האם מישהו יודע כיצד מחלצים ממנו את החומר שבו?

4. Started by ASUSN550JV,

שלום נתקתי אתמול בשגיאה 0xc000000e מערכת ההפעלה לא עולה. אחרי שאני מזין את הפקודות ; bootrec /fixboot אני מקבל access is denied בlist partition של הדיסק קשיח לא מופיע לי מערכת ההפעלה .

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48 השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by לאה אהרוני,

שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by יוני777,

הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Zadu,

אז ביטלתי File History במחשב כי התיקייה הגיעה ל47gb. הלכתי להגדרות ואין שם אפשרות למחוק את כל הגיבוי של file history אלא רק "all versions but latest version". איך אני מוחק את כל הfile history? כי הדרך היחידה שמצאתי זה למחוק את התיקייה ששם file history מגבה הכל. אבל האם זה בטוח?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by מיכאל פרץ,

התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)

10. Started by Shiraz Hen Nagauker,

שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  11. שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. היי רציתי לשאול, אם אני מוחק כמה דפים מסויימים מההיסטוריה ב chrome, האם יש אפשרות לראות אותם שוב? או שיש צורך בתוכנות נוספות כדי לשחזר את הדפים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Harbi,

שלום לכולם, העברתי הארדיסק עם מ.הפעלה(XP) והכל ממערכת ישנה למחשב חדש(שרק נקנה) ומאז לא מפסיקים מסכים כחולים ושגיאות שלא ניתן לקרוא\לכתוב לזיכרון חיפשתי קצת וראיתי שיכול להיות שהדרייברים של הלוח אם גורמים להתנגשויות... ניסיתי להסירם אך ללא הצלחה(Driver sweeper?) כרגע פירמוט והתקנה מחדש לא אפשריים, יש איזה אופציה למחוק את הדרייברים כליל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, יש לי נייד שאני מעוניין למחוק ממנו את כל הדאטה לפני מכירה. יש לו שני כוננים אחד SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה והשני HDD. השימוש שלי במחשב לא היה ארוך ורוב הדאטה הרגישה שאני רוצה למחוק לצמיתות, ללא אפשרות שחזור, הייתה על ה-SSD. השתמשתי בכלי של WIN10 לאיפוס מערכת והתקנה של WINDOWS מחדש. בחרתי באפשרות של מחיקת כל הנתונים מכל הכוננים, אך זה לא מספיק מאובטח לטעמי ולא נראה לי שזה באמת פועל גם על כוננים מסוג SSD. מה שחשבתי לעשות זה לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ה-HDD ואז בעצם אוכל לבצע מחיקה מאובטחת ל-SSD כי מערכת ההפעלה לא תשב עליו. הייתי שמח לעשות התקנה נקייה עם אתחול מכונן חיצוני (כמו שהיה אפשר לעשות פעם עם דיסק התק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. לא מצליח למחוק אותה וכבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא פתרון למחוק את התיקייה הנל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by zzz727,

נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?

18. Started by rocheli,

אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?

19. Started by nati086,

היי שלום רב, לאחר תקופה די ארוכה אני מחליף את מקום העבודה שלי. יש לי הרבה קבצים אישיים שאני לא רוצה שיהיו על המחשב. איך אוכל לעשות מחיקה של כל המחשב מבלי שאצטרך להגדיר ווינדוס תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי כרטיס זיכרון שעשיתי לו מחיצות בפלאפון שלי,בוינדוס אני לא רואה את המחיצה השניה שאותה בעצם חציתי...עכשיו אני רוצה לפרמט את הכרטיס במחשב ולמחוק את המחיצה איך עושים זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Alex Bendersky,

שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.

22. Started by mb512,

שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה

23. Started by no_way,

שלום. יש לי מחשב עם שני משתמשים האחד אדמין עם סיסמא והשני משתמש אורח בלי שום הרשאות. איך ניתן לשנות את הסיסמא של האדמין או לתת הרשאות למשתמש אחר? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by law89,

היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?

25. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.