עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rocheli,

אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?

2. Started by nati086,

היי שלום רב, לאחר תקופה די ארוכה אני מחליף את מקום העבודה שלי. יש לי הרבה קבצים אישיים שאני לא רוצה שיהיו על המחשב. איך אוכל לעשות מחיקה של כל המחשב מבלי שאצטרך להגדיר ווינדוס תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי כרטיס זיכרון שעשיתי לו מחיצות בפלאפון שלי,בוינדוס אני לא רואה את המחיצה השניה שאותה בעצם חציתי...עכשיו אני רוצה לפרמט את הכרטיס במחשב ולמחוק את המחיצה איך עושים זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Alex Bendersky,

שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.

5. Started by mb512,

שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה

6. Started by no_way,

שלום. יש לי מחשב עם שני משתמשים האחד אדמין עם סיסמא והשני משתמש אורח בלי שום הרשאות. איך ניתן לשנות את הסיסמא של האדמין או לתת הרשאות למשתמש אחר? תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by law89,

היי כשאני לוחץ על המקלדת על delete, ישר נמחק לי הקובץ בלי שקופצת הודעה שאני צריך לאשר את המחיקה. מישהו יודע איך מחזירים את האופציה שאני צריך לאשר?

8. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by יוליוס,

שלום קניתי מחשב חדש . כשלוחץ למחוק קובץ או מסמך ,עדיין מופיע . רק ברענן זה נעלם. כיצד משנים את ההגדרה שבמחיקה זה יעלם ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. כיצד ניתן למחוק קובץ כזה? מדובר בקובץ WIN.SXS אני מעוניין למחוק קבצים של AVAST התקועים במחשב ואינני מצליח להיפטר מהם לגמרי

11. הקובץ נקרא studio.exe ובגלל שהוא נמחק כל הקבצים של נגן המדיה לא פועלים בלחיצה אחת, אלה צריך לבחור שנגן המדיה יפעיל אותם מישהו יכול לשלוח לי אותו וגם להגיד איפה להדביק אותו?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by ilanb0,

כונן C שלי כמעט מלא (חלונות 7). יש לי נקודות שחזור כל שבוע. שיניתי לשחזור חודשי. איך אני מוחק נקודות שחזור קודמות (משאיר רק את האחרונה) כדי לפנות מקום בכונן?

13. Started by ilanb0,

אחרי שחוויתי בעיות רבות עם האאוטלוק 2010 שלי, התחברו אליי ממיקרוסופט והפתרון היה הקמת משתמש נוסף במערכת ושם להתקין את ההאוטלוק מחדש . עכשיו, מזה מספר חודשים, האאוטלוק והכל עובד תקין דרך שם המשתמש החדש שפתחו לי. עם זאת, נותר שם משתמש אחד שלא בשימוש ו"מאחוריו" מידע רב ששמור על שולחן העבודה. נניח שאיני צריך את המידע של המשתמש הזה - איך אני מוחק אותו ואת כל התוכן שצמוד לו? אני חושב שזה תופס לי סתם נפח בדיסק, נפח שדרוש לי. האם המחיקה הזו עלולה לגרום לי בעיות בשימוש עם שם המשתמש השני, זה שאני עובד אתו באופן תקין כבר כמה חודשים? דרך אגב, הקיצורים על שולחן העבודה הם אייקונים בלבד. האם מחיקת שם המשתמש תמחוק גם את התוכנות שמאחורי קיצורי הדרך האלו ישר מהדיס…

14. Started by guy_yeffet,

רכשתי לבתי מחשב נייד של אסוס 11.6 דרך בית הספר(למידה מכוונת) במחשב מותקנת תוכנה שאין לי מושג מהי שמוחקת כל תוכנה חדשה או הגדרות אינטרנט או כל דבר שאנו משנים במחשב מייד עם כיבוי המחשב.(אפילו את ספק החיפוש באינטרנט) כיצד אני מאתר את התוכנה הנ"ל ומוחק אותה למרות שלהערכתי היא מוגנת עם סיסמא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by chaim_f,

שאלה בשביל חבר הוא מחק תוכנה ועכשיו מנסה להתקין גרסה אחרת כנראה שמה שהתוכנה משאירה במחשב מפריע להתקנה חדשה מה הדרך הכי קצרה ופשוטה למצוא ולמחוק מה - regedit את כל מה שנשאר? מ"ה ווינדוס 10 בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by gtx980sli,

אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12

17. רציתי לדעת כמה זה שעת עבודה של טכנאי לשעה ? כמה אפשר לחייב בנאדם על מערכת הפעלה + דרייברים.+ חיבור לאינטרנט + מדפסת או סורק. *בכל מחשב זמן ההתקנה שונה.(חדש/ישן) כמה לקחת על התקנה של רכיב ? CD צורב כרטיס מסך וכו'.... ושמעתי שיש כאלה שלוקחים לשעה 200 וכל שעה נוספת 50 האם זאת שיטת עבודה טובה יותר מגלובלי. *הבעיה בגלובלי שלוקחים פר מערכת הפעלה 250 למשל אז אתה יכול להיות אצל לקוח 4 שעות ולקבל כמו על שעה ! ומצד שני אף אחד לא יזמין אותך אם תהיה אצלו לפי זמן(שעה).

18. Started by liooo,

שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  19. נגמר לי הדיו במדפסת. מחסנית 22 C9352A. האם במחסנית חדשה שאקנה חייב גם שיהיה C9352A או שמה שחשוב 22?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pc100,

מחשב פנטיום 3 1GHz לוח אם של ASUS בכל דיסק"ש שאני מכניס מערכת ההפעלה עולה לאט מאד (ואני מתכוון מאד) הפעלתי את PcCheck בשביל לבדוק את החומרה ולא נתגלתה בעיה. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by berner,

חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by pazer005,

אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את היציבות של הספק כוח ואותו דבר, תוכנה שתבדוק את כל רכיבי הלוח אם האם אתם מכירים תוכנה כזאת? בנוסף רציתי לדעת אם bad sectors יכולים לגרום לקריסת המערכת

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, בימים האחרונים המחשב שלי סובל מבעיות חמורות מאוד, בעיקר BSOD. - Blue Screen of Death לאחר קריאה מרובה על הבעיות אני חושב שהבעיה היא בזיכרון RAM במחשב. אי אפשר להגיע לווינדוס ואי אפשר להתקין ווינדוס חדש, לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני חייב לנסות לגבות חלק מהקבצים החשובים שיש על המחשב, במעבדות הם אף פעם לא מתחייבים לשמור לך על המידע במהלך התיקון. אני מחפש איזשהו boot disk שיתן לי גישה לשורת הפקודה ודרך שורת הפקודה אני אוכל להעתיק קבצים מהארדיסק לכונן USB נייד. מצאתי והורדתי boot cd של ווינדוס 98 ובאמת הצלחתי להגיע איתו לשורת הפקודה והוא אפילו זיהה את ה USB ככונן אבל הבעיה היית שהוא לא זיהה את הארדיסק שלי. אשמח אם מישהו מכיר איזשהו boot disk שיתן לי את הגישה הזאת …

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. שלום, אני מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6. מדובר על Bracket kit L45097-001 כמו בתמונה המצורפת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפשרות לקנות אותו. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את זה? תודה!

25. Started by rafiba52,

שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים