עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avihy_1989,

שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Intel Core i5-760 Gigabyte GA-P55-USB3L שני סטיקים של Kingston 99P5471-002 2GB DDR3 1333mhz Zotach GTX460 1GB Seasonic S12II 520W מערכת הפעלה: Win7 64bit קניתי ממישהו בפורום לפני כחצי שנה סט זכרונות של G.SKILL מסוג Sniper 2 X 4GB F3-10555CL9D-8GBSR, הרכבתי אותם במחשב והם עבדו ללא בעיה מיוחדת. לאחר תקופה מסוימת החלו להופיע לי מסכים כחולים, המחשב היה נתקע פתאום ללא הודעה ועושה ריסטרט. הרצתי MEMTEST והזכרונות עברו את כל הבדיקות, אולם אותן הבעיות המשיכו לצוץ. בחינה של קבצי ה-DUMP מראה שה-bug check code הוא 0x00000124 והקובץ הסורר הוא hal.dll. בינתיים הוצאתי את הזכרונות החדשים והשארתי את הסט הישן והכל עובד כמו שצריך. מהן האפשרויות העומדו…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by tomy669,

שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by davidpc,

אחרה כמה זמן המסך מתכבה נכנס ל power saving mode בדקתי אם בהגדרות בpower options הכול תקין

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  5. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte ga-p35-ds3p http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov ספק כוח של corsair 450W וקניתי כרטיס הרחבה של USB3 ו SATA3 של חברת transcend http://ksp.co.il/?uin=13814 כאשר אני מנסה לחברת את הכרטיס למחשב, יש לי כמה סלוטים פנויים של PCI-E, המחשב לא נדלק לא משנה כמה פעמיים אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כאשר אני מוציא את הכרטיס מהסלוט המחשב נדלק רגיל ועובד ( אפילו אם לא הוצאתי את החשמל מהכרטיס) כאשר חזרתי לחנות ממנה קניתי חיברנו את הכרטיס למחשב אחר שהיה שם ( בדיוק כמו בבית ) והכרטיס עבד הכל תקין האם משהוא יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה העל העזרה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Interceptor,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. היי אנשים. קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם. נתונים: ------------ יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים: מע' הפעלה WIN7 מעבד CORE 2 DUO 7200 זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב) כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות. הבעיה: -------------- כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה, ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים. אם אני לא גולש באתר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ilan15,

זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה. טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה. בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות.. ניסיתי: -לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים) -להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים) -להדק את המאוורר הראשי החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית? המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים): AMD Athlon 64 X2 dual…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by assaf974,

שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by itISlupus,

יש לי דיסק USB של 32GB הכונן מחולק לשתי מחיצות איך אני מאחד ומפרמט? למה כדאי לפרמט? NTFS או exFAT? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by nadav_83,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roee01,

שלום לכולם! התקנתי במחשב כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 550ti. ומשום מה הלוח מסרב לזהות אותו וממשיך לזהות רק את הכרטיס מסך המובנה. הלוח הוא MSI H61M-P31. ספק כוח 500w. יכול להיות שצריך לשנות משו בביוס? או יש פתרון אחר? חשוב לציין **המחשב חדש וגם הכרטיס מסך חדש** תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by saharmal,

שלום, הגיע לי היום המחשב שקניתי בעזרת המלצות פורום "מפרטי מחשב" והוא נראה מצויין! התקנתי עליו ווינדווס 8 64...ואת כל העידכונים אבל משום מה הוא לא זיהה את הכרטיס מסך לבד. אז ניסתי להתקין את הכרטיס גם דרך דיסק ההתקנה וגם דרך הורדה של הדרייבר מהאתר של nvidia מדובר בכרטיס מסך geforce gtx770 לאחר ההתקנה המחשב החל להיתקע ולעשות מלא סימנים כאלה בכל מני צבעים על המסך...סוג של "מטריקס" כזה... ואז המחשב פשוט נכבה ונדלק שוב ועדיין אותם סימנים היו. ניסתי להסיר את הכרטיס מסך וזה הפסיק ואחרי שהתקנתי שוב מדיסק ההתקנה הבעיה שוב חזרה. מה זה יכול להיות?! זה מחשב חדש! שעלה לי הרבה כסף! הכרטיס מסך לבד עלה 2000 שקל...מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by taltola,

יש לי בעיה מאד מוזרה במשחק. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו את המשחק. סיימתי את שלב ראשון בצורה חלקה, והכל עובד פצצה. משום מה כאשר עברתי לשלב שני המשחק נתקע. עכשיו המשחק עולה רגיל, הוא טוען לי את המשך המשחק מהנקודה האחרונה בה עצרתי. הוא רושם לי ללחוץ ENTER להתחלת המשימה וכאשר אני לוחץ זה נתקע על מסך שחור. זה ממש מוזר מפני שעד השלב הזה המשחק עבד חלק ללא שום בעיה. מה זה יכול להיות? אם זה משנה משהו, זה המפרט שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD]מוצרים מוזמנים [TABLE=class: cms_table, width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט[/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T[/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  18. יש לי כונן 1T של סייגיט , היו איתו בעבר בעיות של סקטורים ולכן תקופה ארוכה הוא משמש ככונן לאחסון בלבד, ללא בעיות. לפני יומיים בעליית הווינדוס המחשב הריץ בדיקה של הכונן , בגלל שחשבתי שזה יקח הרבה זמן ולא הייתה לי אפשרות לעצור את הסריקה כפיתי הפעלה מחדש על המחשב . לאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב והוא שוב ביקש להריץ את הבדיקה , הפעם הוא רשם על כל הקבצים שהם בילתי ניתנים לקריאה ולאחר שסיים את התהליך עדיין לא הייתה לי גישה לדיסק. כרגע המחשב בהרצה של תוכנת hdd regenerator , כל הלילה הוא סיים רק 1 מגה בייט (!!!) וכתב שמצא 971 סקטורים פגומים ותיקן 164 סקטורים. השאלה היא מה אני צריך לעשות עכשיו? הבדיקה יכול להמשך נצח בקצב הזה , האם ברגע שהוא יעבור את הסקטורים הפגומים הוא כבר "ירו…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  19. אם במקרה מישהו מכיר את התופעה ויוכל לעזור אני אשמח. יש לי שתי יציאות קדמיות למיקרופון ורמקולים. ויציאה אחורית שתמיד מחובר אליה רמקולים. היציאה הקדמית של הרמקולים (/אוזניות) לא עובדת , אלה אם אני מחבר מיקרופון ליציאה הקדמית השנייה ואז הכל מסתדר. למישהו יש פתרון לתופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by yakir4u,

קניתי כונן חדש של 3TB ואני יכול להגדיר מחיצות רק עד 2TB הביוס של הלוח מעודכן לUEFI ומצב AHCI מופעל ועדיין הוא נותן לי רק להגדיר מחיצה עד 2TB

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש תכונה שנותנת את פירוט המחשב בצורה בהירה ומפורטת.עד לא מזמן השתמשתי בתוכנה SIW שלדעתי הייתה מעולה, אך כעת היא בתשלום. אני מחפש תוכנה חינמית. אני בטוח שיש הרבה. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ROEF,

נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.