תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש כאן אוקי אז נגיע לבעיה אני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEK ולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה? ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMAN למרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבה אה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGE בבקשה תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקיי זאת בעיה שקורת כבר הרבה זמן מאז ששידרגתי חלקים במחשב,פעם בכמה זמן מופיע לי פתאום מסך כחול עם הקוד הזה: 0x000000C2 גיגלתי את הבעיה בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי,חוץ מזה שזו אולי בעייה בדרייברים,תודה רבה לעוזרים ולמנסים=]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני משתמש במסך MAG רגיל (לא דק או LCD). כשאני מדליק את המחשב המסך נדלק כשהתמונה הנראית צרה (כלומר יש שוליים שחורים בצדדים), רק לאחר כיבוי המחשב והפעלה מחדש, לעיתים מספר פעמים, המחשב עולה "נורמלי". התקלה לא קורית כל הזמן אלא מידי פעם. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה, חיברתי כרטיס רשת למחשב שלי ועם הפעלתו חלונות זיהה שיש התקן חומרה חדשה (הכל כמו שצריך). לפתע, המחשב העלים אותו ולא מזהה אותו בכלל, אולם הנורית מאחורי הכרטיס רשת מאירה כאשר מחברים משהו. הכרטיס הוא של Realtek, משהו כזה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי למה המחשב לא עולה לי. עבדתי בחלונות 95. כשאני מדליק את המחשב ההודעה היא boot failed please insert...
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ערב טוב. אני עושה שימוש ברמקולים של הרמן קרדון המחוברים למחשב נייד באמצעות חיבור בלוטות' הערב בזמן צפיה בסרט חלה ירידה ניכרת בעוצמת הסאונד מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה ברמקולים עצמם אך כאשר חיברתי אליהם מחשב אחר ואפילו את הטלפון הסלולארי הסאונד נשמע תקין לחלוטין מבחינת העוצמה שלו. אני מנסה כבר כמה שעות להבין מה הבעיה, נעזרתי גם בחבר שמבין במחשבים, ושום דבר לא עוזר. זקוק דחוף לעזרה. תודתי מראש.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני כמה ימים החלה בעיה בחשב שהוא נכבה עקס חימום יתר לפי מה שהמחשב בעצמו טוען. הנה מפרט: http://rotter.name/User_files/nor/417bc3dc7fedc671.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc3e801400886.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4090214094d.jpg כרטיס מסך Gainward Gforce 4 Ti4200 צילום מסך אחרי שהוא קורס ואני מדליק מחדש: http://rotter.name/User_files/nor/417bc4a404e47029.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4ad050e3aed.jpg טמפ': http://rotter.name/User_files/nor/417bdddc096a3b93.jpg טמפ' כעבור 30 דקות מאמץ בPrime95: http://rotter.name/User_files/nor/417c10102cd64e57.jpg הרצתי שעה את Memtest אבל אין גם שם בעיות: http://img84.exs.cx/img84/5535/mem…
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפני חודש בערך פיתאום האוזניות שלי החליטו להפסיק לעבוד ( Corsair hs1) אז השתמשתי באוזניות אחרות בנתיים אבל היום הם שברו לי ואני חייב לתקן את הקורסייר .. אז ככה.. שאני מחבר את האוזניות ( USB) למחשב זה מנסה להתקין את הדריבר של האוזניות וזה נכשל: http://gyazo.com/fff25a4ed57a6922d6e504c6757fc286 ניסיתי ריסטאר למחשב לחבר את האוזניות בכניסת USB אחרת להתקין דריבריים של הלוח אם + של האוזניות זה הלוח אם שלי gigabyte h77m-d3h שום דבר לא עזר לי.. ושאני מחבר אותם למחשב דלק בהן אור כאילו הן עובדות אבל בעצם לא.. עזרה מישהוא ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
- 2 followers
-