עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by shmuel084,

שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by sgsg,

אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  5. אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by yosi_21,

שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן: כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך לא נדלק (לא מקבל סיגנל מהמחשב), וגם לא העכבר והמקלדת. בהתחלה יכולתי להוציא את כל החיבורים מהמחשב ולאתחל, וזה גרם למחשב לעבוד, אבל עכשיו גם זה לא עובד. כשאני מדליקה את המחשב יש ציפצוף אחד ארוך ו2 קצרים, מה שהבנתי שאומר שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הכרטיס מסך שלי הוא חלק מהלוח אם. מה עושים? יש רעיונות? בנוסף, יש המלצות לאיזה מעבדת מחשבים טובה ואחראית באיזור חוף הכרמל, קיסריה, חדרה?

8. Started by ano,

ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. Started by hagaii,

שלום לכולם צורב סמסונג בן שנה דופק דיסקים של DVD, ב-NERO השגיאה המתקבלת היא DMA ERROR. צריבה של CD עובדת כראוי, גם עם קריאה הכל כשורה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  11. המחשב נופל לי סתם ככה כבר הפעם השלישית שזה קורה URL=http://imageshack.us] ממש עזרה ויש לי קבצי DMP אבל איך אני יכול לראות אותם עם איזו תוכנה קראתי במדריך ונתקעתי כשבגעתי לשלב להוריד בשביל מעבד 32 או 64 איך אני יודע איזה יש לי ?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by almog785,

ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager‬ 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by LL@SS,

שלום לכולם, אני יוצר מוזיקה אלקטרונית כבר המון שנים ואף פעם לא חשבתי לשאול פה את השאלה הזו, יש ברשותי מחשב די חזק i5 3570 16gb intel ssd hec 550 p183 כרטיס קול חיצוני - esi waveterminal 192m כל השאר לא ממש חשוב. כל פעם שהפרויקט הופך להיות כבד מבחינת פלאג אינס ועומס של ערוצים התוכנה קורסת עם הודעת "close program" החלפתי WINDOWS מיליון פעמים, זו לא בעיה חדשה, המחשב לא מתחמם כמובן, החלפתי לכרטיס קול מתקדם יותר שיש לאחי, גם כן קרס, אני חושש שזו פשוט הקיובייס שלא יציבה, או שאחד הפלאגינס, אבל יש לי המוןןןן פלאגינס ולמחוק אחד אחד זה בלתי אפשרי. מישהו מכיר את הבעיה? יש לזה פתרון? זה ממש מפריע לקצב העבודה. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by rb024,

שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. Started by avi.hagit,

אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  19. לפני מספר ימים שידרגתי את הזיכרון מ512MB DDR ל 2GB DDR2, בנוסף שידרגתי את הלוח אם ללוח של gigabyte צ'יפסט G33. השארתי את המעבד intel pentium 4. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש את ההבדל שאמור לבוא בעקבות הוספת הזכרון. התיקיות עדיין נפתחות באותה האיטיות, חלק מהתכניות הקלות נפתחות קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא ההבדל שציפיתי לו!!!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by CaRTeR,

אוקיי אז העלילה מתחילה כך : לפני כמה זמן אני יושב לתומי ופתאום שומע שמאוור המעבד (spark 7) מפסיק לעבוד לשנייה וחוזר לעצמו המקרה נראה לי מוזר והתעלמתי ממנו, לאחר כמה זמן כאשר גלשתי באתר לפתע נכבה המחשב. החלטתי באותו רגע לפתוח תמארז לראות מה קורה שם כאשר ניסיתי להעלותו הוא עלה ורציתי לראות מה גורם לנפילה העלתי את מהירות מאוור המעבד ולבסוף ראיתי שזה היה הקטודה וכמובן שהפעלתי את הקטודה אז היא הפילה את המחשב והוא התחיל לעשות רעשים שמפעילים אותו זאת אומרת שהחשמל הגיע והופסק הגיע והופסק. אוקיי החלטתי לפתוח את הדלת וברגע שפתחתי את הדלת פתאום המחשב הפסיק לעשות את הרעש והמאוורים שלי התחילו לעבוד כרגיל. הפעלתי שוב את הקטודה והיא הפילה את הדברים. אחרי ניתוק הקטודה עדיין היו נפילו…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אני מנסה לפתוח והוא כותב לי את זה.. (2 דיסקים שונים DVD) אבל זה דיסקים תקינים כי בדקתי ב-2 מחשבים אחרים והם עובדים.. ואחד מהם גם נצרב לפני כמה שעות.. הנה גם תמונה:

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח אם [ Gigabyte GA-B75M-D3H] לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. קניתי מצלמת אינטרנט של TAEC, חיברתי, המצלמה עבדה (התקנתי דרייברים והנורה דלקה) אבל היא סירבה לצלם תמונה, והראתה מסך שחור. החזרתי אותה ליחנות ובחנות היא עבדה בסדר גמור. החלפתי אותה למצלמה של לוג'יטק, ושוב בדיוק אותה בעיה, המחשב מזהה את המצלמה, הנורה דולקת, אבל אין תמונה...

• 5 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים