תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם עשייה של מחיצה נוספת להרד דיסק מאטה את המחשב כי לחבר שלי היה את הוירוס אז קודם אמרתי לו שאני העשה לו מחיצה נוספת עם Partition Magic ואז הוא יוכל לגבות את המידע שלו למיקרה שווירוס יתקיף את המחשב שלו ויפרמט לו את ההרד דיסק. ואחרי זה שמתי את הפאצ' והוא אומר שהמחשב מזה איטי. מקווה שתעזרו דניאל נורמן
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מדובר בהרד דיסק 20.5 G של IBM DEKSTER ,הקיצר המחשב מזהה אותו בעליית רכיבים אבל לאחר עליית ה winxp הןא מזהה רק את המחיצה הראשונה שלן 2G ,לא מצליח בשום דרך להכנס אליו לא מבין במיוחד בפרטישן אבל פשוט שהוא לא מזהה בFDISK את המידע במחיצה הבעייתית כדיסק לוגיקלי או כדיסק שאיננו דוס,לכן ביצעתי שינוי בהפרטישן לדיסק אחד של 20.5 G ואותו הוא באמת זיהה כמחיצה יחידה בץת 20.5 גיגה אבל כשהעלתי את ההרד דיסק לחלונות הוא זיהה שוב רק את ה-2 גיגה הראשונים כמחיצה ואינו זיהה את האחר מה לעשות? מבקש הדרכה Nוקדקת. אינני יודע אם המחיצה הבעייתי הוא NTFS או ב FAT32. אינני מבין בפרטישן מגיק ואינני ייודע מאיפה להורידו. אשמח באם תוכלו לעזוא לי גם בזאת יום טוב לכולם נץב מעוניין להציל את המי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי נייד חדש והוא הגיע עם חלונות 11 מותקן כבר. יש במחשב SSD עם 512 GB שהוקצו כולם למחיצה אחת (C, שעליה מותקן גם הווינדוס מן הסתם). אני רוצה לפצל מחיצות שיהיה לי 2 לפחות, האחת תשמש למערכת ההפעלה ודברים שקשורים אליה וכל שאר הדברים יהיו במחיצה השנייה. השאלה שלי היא האם בשביל שיהיו 2 מחיצות שונות לגמרי יש צורך לפרמט את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ארי מספר בעיות במחשב ומסכים כחולים החלטתי לפרמט אבל תמיד היו בעיות ומסכים כחולים בעת ההתקנה עד שהחלטתי להתקין ללא מחיצות ואז הכל עבד פיקב ההשערה שלי שבגלל איזה וירוס או משהו אני לא יכול לעשות מחיצות זתומרת החלק בדיסק שאחראי על המידע הפיזי כביכול של ההדיסק פגום השאלה איפה הוא ואיך אני משחזר ומתקן אותו אולי הפרט הבא יעזור לכם בפיתרון - אני צריך להתקין דרייבר בהתקנה של הוינדוס מדיסקט בעזרת F6
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8 ולאחר ההתקנה המערכת לא זיהתה פרטישנים רבים, וזה דווקא באותו כונן פיזי, 2 מתוך 4 באותו כונן פיזי. בהנחה שאין לי לאיפה להעביר את החומר (מדובר בכונן של 1.5 טרה) איך אפשר לגרום לחלונות 8 לזהות, המחיצות הללו עבדו גם בXP וגם ב7 כך שלא מובן לי למה 8 עושה בעיות.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד ברשותי דיסק לא מזוהה בחלונות 10. בניהול כתוב עליו מחיצת מגן של gpt. האם מישהו יודע כיצד מחלצים ממנו את החומר שבו?
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נתקתי אתמול בשגיאה 0xc000000e מערכת ההפעלה לא עולה. אחרי שאני מזין את הפקודות ; bootrec /fixboot אני מקבל access is denied בlist partition של הדיסק קשיח לא מופיע לי מערכת ההפעלה .
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48 השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הורדתי בטעות את ask [לא ברור לי אם זה תוכנת חיפוש, או סרגל כלים, או עלוקה דביקה]. אני מנסה למחוק ולא מצליח. נכנסתי לתכניות לעשות הסרה\ אבל אני לא רואה שהתכנית מופיעה. זה מציק ומטריד צריך עזרה דחוף תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אז ביטלתי File History במחשב כי התיקייה הגיעה ל47gb. הלכתי להגדרות ואין שם אפשרות למחוק את כל הגיבוי של file history אלא רק "all versions but latest version". איך אני מוחק את כל הfile history? כי הדרך היחידה שמצאתי זה למחוק את התיקייה ששם file history מגבה הכל. אבל האם זה בטוח?
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול, אם אני מוחק כמה דפים מסויימים מההיסטוריה ב chrome, האם יש אפשרות לראות אותם שוב? או שיש צורך בתוכנות נוספות כדי לשחזר את הדפים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, העברתי הארדיסק עם מ.הפעלה(XP) והכל ממערכת ישנה למחשב חדש(שרק נקנה) ומאז לא מפסיקים מסכים כחולים ושגיאות שלא ניתן לקרוא\לכתוב לזיכרון חיפשתי קצת וראיתי שיכול להיות שהדרייברים של הלוח אם גורמים להתנגשויות... ניסיתי להסירם אך ללא הצלחה(Driver sweeper?) כרגע פירמוט והתקנה מחדש לא אפשריים, יש איזה אופציה למחוק את הדרייברים כליל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד שאני מעוניין למחוק ממנו את כל הדאטה לפני מכירה. יש לו שני כוננים אחד SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה והשני HDD. השימוש שלי במחשב לא היה ארוך ורוב הדאטה הרגישה שאני רוצה למחוק לצמיתות, ללא אפשרות שחזור, הייתה על ה-SSD. השתמשתי בכלי של WIN10 לאיפוס מערכת והתקנה של WINDOWS מחדש. בחרתי באפשרות של מחיקת כל הנתונים מכל הכוננים, אך זה לא מספיק מאובטח לטעמי ולא נראה לי שזה באמת פועל גם על כוננים מסוג SSD. מה שחשבתי לעשות זה לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ה-HDD ואז בעצם אוכל לבצע מחיקה מאובטחת ל-SSD כי מערכת ההפעלה לא תשב עליו. הייתי שמח לעשות התקנה נקייה עם אתחול מכונן חיצוני (כמו שהיה אפשר לעשות פעם עם דיסק התק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מצליח למחוק אותה וכבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא פתרון למחוק את התיקייה הנל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-