עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elisfm,

טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by Guy950,

הבעיה הקודמת נפתרה, אבל צצו כמה בעיות חדשות. עקרונית, יש לי 2 כוננים קשיחים, בביוס אפשר לזהות את שניהם ואת הדגמים שלהם אבל במערכת הפעלה, מסיבה כלשהי, אפשר לזהות רק את הSSD שעליו יש את המערכת. אני לא מצליח לזהות את ההארדיסק השני. כרגע אני מתקין דרייברים של הלוח אם, אבל למישהו יש מושג מה לעשות? בנוסף, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת מאנגלית לעברית, וכל פעם כשאני לוחץ "הורד שפה" זה חוזר אחורה ולא מגיב. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by omemo,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב של אחי (מחשב חדש), אני מקבל הודעה: NTLDR is missing Press alt+ctrl+del to restart לפני כן ניסיתי להתקין עליו את WinXP x64, אבל הדיסק כנראה נשרט והוא לא מצא איזה קובץ. עכשיו כשאני עושה restart זה נותן לי את ההודעה ההיא, עוד לפני שאני יכול לבחור דרך איזה כונן לעשות boot. (ל-BIOS אני כן יכול להיכנס, אבל גם אם אני בוחר שם את ה-CD ככונן boot, אני מקבל את ההודעה עוד לפני שהמחשב ניגש אליו) יש פיתרון? :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by constantine16,

היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. אני צריך להוריד ( download ) את הדרייבר של כרטיס הרשת שלי הפעיל איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

8. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by udi2181,

יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

יש לי מחשב, עכשיו נגיד אני מוסיף עוד סטיק של RAM , וכאשר אני מדליק תמחשב הוא עובד אבל לא רואים במסך כלום , אני מכבה אותו ומוציא את הסוללה העגולה שבלוח אם ולא עוזר, המחשב לא נדלק.מה שעשיתי הוא כזה דבר: יש לי במחשב רק כונן קשיח אחד, וכאמור בלוח אם יש כמה יציאות לכונננים קשיחים, אז מה שעשיתי הוא שהחלפתח לקבל אחר והופ המחשב נדלק, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. יש לי בעיה של זיוף טמפ'.... ובפורום "קירור ואוברקלוק" אמרו לי שאני צריך לעשות עידכון לביוס וזה יסדר את החיישנים... השאלה שלי... איך אני עושה את זה?! וזה יכול לגרום לי לנזק כלשהו? בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by aviad_18,

שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..

20. Started by CordM,

שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ronzilca,

אהלן, היום בבוקר השארתי את המחשב דולק, וכשחזרתי המחשב היה כבוי. הדלקתי אותו אך לא היה שום תגובה מהכרטיס מסך (המסך עצמו דולק). זה רושם לי No Signal Detected, ברשותי 9600GT מלפני שנתיים בדיודק. כרגע חיברתי לכרטיס מסך שמובנה בלוח אם וזה עובד, יש דרך לסדר את זה או שהכרטיס מסך פשוט נשרף ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום חברים לאחרונה רכשתי מחשב של Dell Inspiron מסדרת 7559-67001G2HGUW1 מפרט מצורף בתמונה למטה. הרזולוצייה מוגדרת על 2160*3840 ו 30p הרץ. ( מצורף גם תצלום של המפרט של הכרטיס גרפי). במסך רואים מצוין אך בהפעלה של תוכנות מסוימות ( מצורפת תמונה ) הרזולוצייה לא מותאמת לגודל המסך והממשק של התוכנה מוצג ברזולוצייה קטנה מאוד (מצורפות תמונות) לאחר פניה לתמיכה טכנית של Microsoft ושל Nvidia לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, התומכים של מיקרוסופט ניסו לשחק עם הגדות התצוגה ולשנות DPI אף לשווא התצוגה נותרה קטנה, חלקם אמרו שזה בעייה נפוצה במסכים 4k וצריך לפתור אותה לפי הוראות היצרן Dell ,שגם אצלו לא מצאתי מענה לבעיה הזו. אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ולסייע. התקנתי דרי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kola,

הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by adirss,

שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.