עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כיצד אפשר לדעת במחשב ישן את הדגם המדוייק של המעבד, לוח-אם, וזכרון (איזה דגם, כמה DDR, כמה MHz וכו')? כמובן ע"י תוכנה, ללא פתיחת המארז. תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. יש לי כמה ספקים בכמה מחשבים, שיש בהם תופעה לאחר שינוי חומרה, זה יכול להיות הוספת זיכרון או הוספת כרטיס מסך, התופעה היא שהמחשב נדלק, ושתי שניות אחרי זה הספק נכבה ונדלק שוב ואז הכל בסדר. האם התופעה מוכרת? יש דרך לעקוף אותה?..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by taltsahi,

יש לי ספק כח ATX Power Supply 500WattS יכול להיות שהוא לא מספיק לכרטיס או לא טוב לכרטיס? איך אני יודע אם הוא גנרי או לא? מה "גנרי" אומר בכלל?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by קיפוד,

היי כולם המחשב שלי עושה ריסט ללא כל הודעה בהתחלה חשבתי שזה קשור לטמפ של המחשב אבל כל הטמפ בסדר זה קורה גם משני דיסקים שאני מעלה מהם (יש לי שני דיסקים עם מערכת פעלה) מה עוד זה יכול להיות ? לא שיניתי כלום במחשב וגם לא בBIOS יש מצב שהלך הMOTHERBOARD? או הספק?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by elisfm,

טוב שמעו יש לי בעיה וזה ככה התקנתי פיפא 2006 אני נכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור וחוזר לי לווינדוס. אמרו לי לעדכן כרטיס מסך עדכנתי וזה לא פתר את הבעיה! בדקתי והמחשב שלי מתאים לדרישות של המשחק. הכרטיס מסך שלי הוא Geforce fx 5200 למישהו יש מושג מה עושים? תודה מראש אחים שלי!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by Guy950,

הבעיה הקודמת נפתרה, אבל צצו כמה בעיות חדשות. עקרונית, יש לי 2 כוננים קשיחים, בביוס אפשר לזהות את שניהם ואת הדגמים שלהם אבל במערכת הפעלה, מסיבה כלשהי, אפשר לזהות רק את הSSD שעליו יש את המערכת. אני לא מצליח לזהות את ההארדיסק השני. כרגע אני מתקין דרייברים של הלוח אם, אבל למישהו יש מושג מה לעשות? בנוסף, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת מאנגלית לעברית, וכל פעם כשאני לוחץ "הורד שפה" זה חוזר אחורה ולא מגיב. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by omemo,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב של אחי (מחשב חדש), אני מקבל הודעה: NTLDR is missing Press alt+ctrl+del to restart לפני כן ניסיתי להתקין עליו את WinXP x64, אבל הדיסק כנראה נשרט והוא לא מצא איזה קובץ. עכשיו כשאני עושה restart זה נותן לי את ההודעה ההיא, עוד לפני שאני יכול לבחור דרך איזה כונן לעשות boot. (ל-BIOS אני כן יכול להיכנס, אבל גם אם אני בוחר שם את ה-CD ככונן boot, אני מקבל את ההודעה עוד לפני שהמחשב ניגש אליו) יש פיתרון? :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by constantine16,

היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. אני צריך להוריד ( download ) את הדרייבר של כרטיס הרשת שלי הפעיל איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

15. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by udi2181,

יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

יש לי מחשב, עכשיו נגיד אני מוסיף עוד סטיק של RAM , וכאשר אני מדליק תמחשב הוא עובד אבל לא רואים במסך כלום , אני מכבה אותו ומוציא את הסוללה העגולה שבלוח אם ולא עוזר, המחשב לא נדלק.מה שעשיתי הוא כזה דבר: יש לי במחשב רק כונן קשיח אחד, וכאמור בלוח אם יש כמה יציאות לכונננים קשיחים, אז מה שעשיתי הוא שהחלפתח לקבל אחר והופ המחשב נדלק, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. יש לי בעיה של זיוף טמפ'.... ובפורום "קירור ואוברקלוק" אמרו לי שאני צריך לעשות עידכון לביוס וזה יסדר את החיישנים... השאלה שלי... איך אני עושה את זה?! וזה יכול לגרום לי לנזק כלשהו? בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  22. משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by aviad_18,

שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.