עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Grumpy,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

3. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחול הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Or ei,

התוכנה של הכרטיס טלוויזיה שלי עושה בעיות כשאני מנסה להפעיל אותה רק הלוגו עולה ושם הוא נתקע לפעמים הרדיו עובד לעומת זאת התוכנה של ATI הMMC8.1 מפעילה את הטלוויזיה בלי בעיות אבל שם אין שלט ואת כל האפשרויות של התוכנה של לידטק ניסיתי reinstall יש למישהו עוד רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by avi2014,

הכנסתי דיסק לצורב ברגע שאני רוצה להוציא את הדיסק הצורב לא ניפתח מה אני יכול לעשות????(הצורב תקוע...)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by SemteX,

מאז ששמרתי את הBIOS שלי בשביל לבטל את לחיצת הF1 על פתיחת המחשב, יוצא מהמחשב שלי צפצוף לא נורמלי של סירנה עולה ויורד. לא משנה מה אני עושה, גם אם אני משאיר את המחשב דלוק בלי לעשות כלום, הוא ישמיע את הסירנה הזו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? האוזניים שלי מתפוצצות

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

מה זה חיבור Azalia? איך מזהים חוטים לחיבור Azalia?

8. Started by hcxeron,

אחרי החלפת לוח אם ומעבד גיליתי שיש לי רק כניסת IDE 1 ושחסר לי IDE נוסף כדי לחבר את ההרדיסקים והDVD. ההרדיסקים הם לא SATA ולכן כדי לא לקנות חדשים קניתי לי בקר IDE של ST LAB. יש לי לוח אם של ABIT AL8-V והבקר הוא A-142 sil 0680 ata/133 raid card חיברתי את ההרדיסקים ללוח אם ואת הDVDROM לבקר... הצלחתי גם להתקין את הדריברים של הבקר אך הוא לא רואה את הDVDROM יש מישהו שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Gal Or,

שלום לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אז אם זה לא אני מתנצל מראש. השאלה: אני רוצה להשכיר שירות סטרימינג יש לי הרבה לקוחות שהיו רוצים לשכור ממני, הבעיה שעדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחסום את השירות ללקוחות במידה והם לא שילמו. אני כנראה אשתמש בסטרימר XIAOMI MI BOX S והייתי רוצה לדעת איך אפשר לחסום אותו במידה ולקוח לא שילם לי. אני מתנצל אם אין כאן יותר מידע ממה שצריך.. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by Builds,

היי התקנתי לפני שבוע בערך מערכת XP חדשה אחרי שהייתי חודשיים עם ויסטה... עכשיו: התקנתי K-LITE קודקים והכל ואני פשוט לא רואה וידאו. ב Media Player Classic אני רואה מסך שחור ורק שומע אודיו ובמדיה פלייר 10 אני רואה וידאו בשחור לבן \ לא רואה בכלל. ניסיתי להוריד תוכנות אחרות ובכולם זה אותו דבר... ב BSPLAYER זה בכלל יוצא מהתוכנה שלוש שניות לאחר טעינת סרט. הסרתי את ה KLITE וניסיתי חבילה אחרת או התקנה מחדש של ה KLITE - כלום לא עוזר! פשוט אין לי וידאו... וזה לא שהסרט פגום - ניסיתי במחשב אחר וזה עובד! בבקשה אשמח לקבל קצת עזרה... בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. כל פעם לפני שאני נכנס למשחק דרך סטים אני צריך להיכנס ל-Nvidia control panel ולהחליף את השימוש בכרטיס של אינטל לכרטיס של Nvidia. יש דרך לגרום למחשב לעשות את זה אוטומטית? (יש לי מחשב של אסוס עם ווינדוס 7)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. אני מנסה לפתוח והוא כותב לי את זה.. (2 דיסקים שונים DVD) אבל זה דיסקים תקינים כי בדקתי ב-2 מחשבים אחרים והם עובדים.. ואחד מהם גם נצרב לפני כמה שעות.. הנה גם תמונה:

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. קניתי מצלמת אינטרנט של TAEC, חיברתי, המצלמה עבדה (התקנתי דרייברים והנורה דלקה) אבל היא סירבה לצלם תמונה, והראתה מסך שחור. החזרתי אותה ליחנות ובחנות היא עבדה בסדר גמור. החלפתי אותה למצלמה של לוג'יטק, ושוב בדיוק אותה בעיה, המחשב מזהה את המצלמה, הנורה דולקת, אבל אין תמונה...

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by itzik012,

יש לי מחשב של קרוב משפחה ואני מנסה לתקן אותו הבעיה היא כזו בהתחלה ( אצלו בבית וגם אצלי ) המחשב היה מגיע ל WINDOWS ונתקע ( CTRL ALT DEL לא מגיב ) אציין שהמאוורר של ספק הכח שלו עושה רעש מטריד אבל זורק אוויר בכל מקרה הרצתי עליו MEMTEST וגם במסך התוכנה המחשב היה קופא פתאום לאחר 3 איתחולים ה MEMTEST התחילה לעבוד רגיל ונתתי לה לעשות את הבדיקות הכל נמצא תקין ללא הודעות שגיאה ובזמן הזה המחשב לא קפא לי לאחר איתחול וניסיון להעלות את ה וינדוז ( גם במצב רגיל וגם במצב בטוח ) המחשב שנייה לפני שנכנס ל וינדוז מאתחל את עצמו יש מצב שספק הכח אשם ? אגב בלוח האם אין קבלים נפוחים וטמפרטורת המעבד תקינה ! תודה לכל העונים

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  15. המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by נחמה שפיגל,

קניתי כונן חיצוני לדיסקים, וכל הדיסקים שאני מכניסה הוא קורא ריקים, אני לא כל כך מבינה בזה, מה יכולה להיות הבעיה?

17. הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by ron56,

האם מישהו יודע מזה ואיך מבטלים את ההודעה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by spastic,

שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Milk-Inc,

יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים