תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שתוך כדי שאני עובד על המחשב (בעיקר על דברים כבדים, סריקות של אנטיוירוס, העברת מידע מהמחשב ללפטופ) המחשב משמיע צפצוף כמו סירנה (עולה יורד). פתחתי את המחשב וזיהיתי שהצפצוף יוצא ממעיין ספיקר קטנצ'יק (נראה כמו מעיין עיגול שחור עם חור קטן באמצע). בדקתי טמפרטורת מעבד - בסביבות ה36 מעלות, טמפרטורת מחשב כ 30 מעלות מישהו יודע מה זה יכול להיות? תודה מראש אריאל צרור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מאז ששמרתי את הBIOS שלי בשביל לבטל את לחיצת הF1 על פתיחת המחשב, יוצא מהמחשב שלי צפצוף לא נורמלי של סירנה עולה ויורד. לא משנה מה אני עושה, גם אם אני משאיר את המחשב דלוק בלי לעשות כלום, הוא ישמיע את הסירנה הזו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? האוזניים שלי מתפוצצות
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום האם מישהו יכול לעזור ליי בזמן הפעלת המחש אני מקבל במסך יש לבדוק את הP C מה משמעות התקלה אין ציפצופים יש לציין ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב ואז ראיתי שכונן C של הוינדוז הפך להיות D והמשחקים הפכו להיות C זה מוזר מאוד איך אני מחזיר את זה למה שזה היה ? שהוינדוז יהיה בC והמשחקים בD ??
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי יש הארד דיסק SATA ובמחשב הישן שלי היו שני הארד דיסקים IDE 133 הצלחתי לחבר את ההארד דיסק הקטן יותר הבעיה היא עם ההארד דיסק הגדול שבכול פעם שאני מחבר אותו במחשב החדש הווינדוס לא עולה ולא מגיע בכלל לשלב הטעינה שלו. כרגע הוא בלי גאמפר -כלומר על SLAVE בדקתי בביוס שהמחשב לא עושה BOOT ממנו ועדין כלום לא זז, מסך שחור. חשוב לציין שבמחשב הישן שלי ההארד דיסק(MAXTOR) היה צריך לפעול עם תוכנת MAX BLAST כיוון שהלוח אם לא תמך בהארד דיסק בגודל של 80 גיגה מה לעשות ? תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תמונה:http://img109.imageshack.us/my.php?image=001aw1.jpg מצאתי אותם בקופסה של המחשב ולמעלה על הדבר השחור הזה רשום SATA ויש לי שתיים כאלה מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ניתקלתי בתופעה מאד מוזרה לפני מספר חודשים שבעת הפעלת המחשב נשמע רעש של נקישה כאילו שכיביתי אותו.והכל ניתקע ולא זז תופעה זו חזרה על עצמה בריסטרט. רק לאחר כיבוי מלא המחשב עולה כמו שצריך ..וזה קרה לאחר שהתקנתי צורב DVD הסרתי אותו והתופעה לא נעלמה .רק לאחר פירמוט זה הסתדר ולאחר מספר שבועות חזר ..החלפתי כ.מסך וחשבתי שהבעיה נפטרה אבל זה חזר שוב ..לצערי אני לא מצליח להבין מאיזה חומרה זה קורה..גם בדקתי את הארדיסק..ולא נמצא בעיה שם...אם מישהו יודע ו/או נתקל בבעיה זו אשמח אם יוכל לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך מגדירים שהאינטרנט יתחבר לאחר כל הפעלה מחדש של הוינדוס ? מצאתי לנכון פה לכתוב או שזה צריך במחשבים כללי -> תוכנה ? לא מצאתי מקום אחר... תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הבאתי אותו הביתה (לאחר שראיתי אותו פועל בחנות), ומאז הוא כבה מדי פעם בהתחלה חשבתי שזה בגלל כונן ה-DVD (כי זה קרה פעם ראשונה כשהפעלתי אותו), אבל החלפתי לכונן הישן שלי וזה קרה שוב (אחרי יותר זמן). ניסיתי להסתכל בביוס על ההגדרות, וראיתי שהטמפ' של המעבד היא כמעט 80 מעלות!!! בהתחשב בכך שזה מעבד קונרו 6400 ומאוורר CNPS7700-cu של ZALMAN, זה נראה לי לא תקין (אולי לא חיברו את המאוורר כמו שצריך?). אשמח לתגובה מהירה, ובתודה מראש M נ.ב. האם יכול להיות שנגרם כבר נזק למעבד? ואם כן, כדאי לדרוש מהם להחליף את המעבד (אם הם יסכימו בכלל)?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום שוב :-\היום כהפעלתי תמחשב אחרי שהווינדוס עלה הוא עושה לי שיש CRITICAL ERROR אני עושה לו ''SEND'' ואז הוא שלח אותי לאתר שכתבוב בו ככה ''Solution not found: consider BIOS Upgrade Thank you for submitting an error report. Problem description Microsoft is unable to determine what specifically caused the problem you reported. Consider BIOS Upgrade During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the processor that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that does not support the installed …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לוח אם לפנטיום צ'יפסט טוב כמו 945 או 975 חברה די טובה וזולה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שמחובר לTV בעזרת יציאת TV-OUT בכ.מסך, בנוסף לכך אני בטלויזיה מחובר לאנטנה (רק ערוץ 1 ו2) ללא כבלים או לווין. מה שקורה, ברגע שמפעילים את המחשב - יש בעיה בכל ערוץ 1 בבית, רואים מתושתש ובצבע שחור לבן אולם בערוץ 2 רואים תקין. בדקתי בשתי מחשבים החלפתי ספקים ולא עזר, עד שהחלפתי כ. מסך. עם כ. מסף של MSI FX5200 עובד תקין ועם NVIDIA TNT 32 הוא גורם לבעיות. הבעיה חלה כאשר מחברים את הכ. מסך לTV - כאשר הכבל מנותק אין הפרעה כך שלא נראה לי שיש הפרעה אלקטרו-מגנטית. יש לציין שאת המחשב בטלויזיה רואים תקין לחלוטין גם עם הTNT 32. יש למישהו רעיונות? אולי הכ. מסך הנ"ל עובדים על תדרים/מתחים שונים, אולי עדכון BIOS של הכ. מסך (אם יש עדכון לBIOS מסוג זה) סוף סוף ערוץ 1 עובד על V…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחשב AMD במהירות 1500, זיכרון DDR 512, כרטיס מסך RADON 9200 במחשב יש כונן DVD וצורב, שני כוננים קשיחים של 40 ג'יגה כל אחד (אטא-100) לאחרונה המחשב התחיל לקפוא בזמן הפעלת משחקים "כבדים" חשבתי שזה אולי שחם לו, אז ניקיתי אבק (כמה שיכלתי עם הציוד הבסיסי, אבל אני אשיג מכשיר לחץ ואנקה סופית) הדבר עזר לבדיוק 4 דקות המחשב שוב קופא איזה דברים לבדוק? אני לא מאמין שהחומרה דפוקה, כי הרוב חדש (נקנה בטווח זמן של עד חצי שנה אחורה) המחשב מערכת הפעלה WINDOWS XP פרו
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-