עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Höd Aşulin,

אז יש לי מסך מחשב דגם benq xl2420t המסך תומך קצב רענון של 144hz. יש לי כרטיס מסך מסוג rx580 ומחשב חדש. המסך מחובר באמצעות כבל dvi dual link למרות הכל איני מצליח להגדיר את המסך ל144hz. מערכת הפעלה ווינדוס 10 וגם בהגדרות תצוגה אין מעבר ל60hz תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Yosi318,

שלום, אני עובד עם מחשב נייד, ACER, למחשב הנייד מוניטור נוסף מתוצרת PHILLIPS, עד אתמול (לאחר מספר חודשי עבודה רצופים) הכל היה תקין, פתאום המחשב אינו מזהה את המוניטור, עשיתי לדעתי את כל הפעולות הנדרשות, צלצלתי לתמיכה באיסטרוניקס (יבאני המוניטור), המוניטור תקין, הוצאתי את הכבל והחזרתי, נכנסתי לחלון Screen Resulution וניסיתי לגרום למחשב לזהות את המוניטור וללא הצלחה, למישהו יש פתרון?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ben-Dor,

אני צריך טובה אני מחפש דרברים נורמלים של הסורק Mustak 600 CP לחלונות XP דרך אגב יש אחד באתר של מוסטק שיש איתו בעייה מישום מה אצלי אני מחפש אחד אחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by MIKI23,

ניסיתי כמה גרסאות ולא עזר הבעיה של הצורב LG או של ה -WIN ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by masteryoda91,

כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. רציתי לסגור כמה תוכניות שלא יעלו עם המחשב דרך הstartup ואז ראיתי משהו שנקרא ytdownloader עולה לי עם המחשב, ועוד זה מופיע לי פעמיים. מה זה? לא זכור לי שהתקנתי דבר כזה, ואיך אני נפתר מזה אם זה לא נחוץ? תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  8. 1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?

9. שלום , אתמול עשיתי פרמוט מווינדוס XP לווינדוס 7 ופתאום הופיעה לי הבעייה "Windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח" מישהו יודע מה לעשות? לקחת את המחשב לתיקון או שיש פתרון וזה לא באמת בעיה בהארד דיסק.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  10. האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by talya.l.,

היי יש לי מחשה נייח ועל המסך שלו מופיע לי no singel ואני לא יודעת מה לעשות וכבר בדקתי את הכבלים והחלפתי לכבלים אחרים ובדקתי את הכרטיס של המחשב ואני לא יודעת מה עוד לעשות למי יש רעיון והוא יוכל לעזור לי פה בבקשה, וכל המסך שלי שחור ולא נדלק בכלל ורק מופיע לי no singel אפשר עזרה פה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש . Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121107-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are ava…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  17. הביאו לי מחשב ישן של מישהו, אני חיברתי אותו כדי לראות כיצד הוא עובד, הוא נדלק וכאשר הוא מגיע לקטע שבו הוא אמור להיכנס לווינדוס המסך מהבהב לשנייה אני רואה פס ירוק מהבהב עוד פעם ואז מופיע לי ההודעה Mode not supported , אודה לכול מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. פתרתי את הבעיה!! אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתי שהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driver אחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשב אז מה אפשר לעשות? http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zip מורידים את התוכנה avenger מחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שלי פותחים את התוכנה בוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישית ואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפט תעתיקו לשם את הדבר הבא: Drivers to unload: pe386 ואז תלחצו על done ואז תקליקו על הסמל של הרמזור ותעשו yes פעמיים כשהוא שואל ואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום יש לי בעיה עם כרטיס המסך GF7600, אני רואה כל מני הפרעות בעיקר בזמן משחקים, לעיתים גם בתוכנות לא מדובר במשחק ספציפי, זה קרה לי כבר ב3-4 משחקים. כבר ביצעתי עדכון דרייברים ו-DX אבל ללא הצלחה צירפתי תמונה של ההפרעות שהופיע באחד המשחקים: אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by boyo,

קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון לבעיה שכזו (עם דגש על הפתרון האפשרי השלישי). אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי במצוקתי (כבר אין לי כוח לבעיות ההתחממות בלוח האם).

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by ashkii,

אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...

22. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by surui,

מזה ?WMI ADAP [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מזה AGP SIZE זה נמצא בביוס ויש כמה אפשרויות מ 32M עד 512M ועל כמה להשים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lm,

מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים