תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חברה הצורב שלי נתקע פיסית בזמן שהוצאתי דיסק (אין לי מושג איך זה קרה), ניסיתי להוציא אותו (eject) דרך המחשב שלי ודרך הכפתור שבצורב אבל כלום לא קרה דחפתי אותו למקום שהוא אמור להיות ומאז הוא תקוע שם והוא לא קולט גם מהeject של המחשב שלי וגם מהכפתור שבצורב. יש למישהו מושג איך להחזיר אותו למקום שהוא כן יפעל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בבקשה עזרה !! המחשב שלי פיתאום נתקע-קופא ! לא משנה באיזה מצב אני הוא נתקע סתם ככה בדקתי אנטי ויורס עם קספרסקי ונוד שום דבר לא מצא ובדקתי ספאים עם כול התוכנות האפשריות לא מצאתי שום דבר מה יכולה להיות הבעיה ? והאם יש עוד דרך לבדוק את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הפרטים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך U…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים כל אחד מהם הוא 250 GB. חילקתי 1 מהם, ל3 כוננים, בינהם זה הSYSTEM. אחרי שכבר אני משתמש במחשב למעלה משנה, אני רוצה לקחת 10 GB מכונן , ולשים במקום, בSYSTEM, איך אני יכול לעשות את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל ששיניתי משהו בביוס אז אני ישים את זה פה התקנתי בשעה טובה את הFX55 שחדש שלי הכל עלה בסדר ראיתי את הלוגו ב CPUZ והמאפינים של המחשב שלי כשהעלתי את המכפלה ל14 מערכת ההפעלה לא עלתה וקיבלתי את השגיאה הזאת error loading operating system אני רוצה להשתמש ב FIX MBR אבל הוא בכלל לא נותן לי את שורת הקומנד רק מציג את ההודעה הזאת וזהו אי אפשר ללחוץ על כלום ושאני עושה ריסט אני לוחץ F8 כדי להכנס לתפריט אבל לא קורה כלום חשבתי שזה בגלל שבמקלדת שלי יש F-MODE אז החלפתי למקלדת רגילה של ה2 ב 10 גם לא עבד שאני מחפש בגוגל אני מוצא אנשים שקיבלו את ההודעה הזאת אחרי שהם התקינו ווינדוס זה לא בדיוק המקרה שלי מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש טל
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90952258.jpg הןו גם עושה לי ציפצופים מישהו יודע איך אני יכול לעלות קובץ zip עם קישור לקובץ תודה ניסים
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה המפרט הוא כזה : CONROE 6600 GIGABYTE 965 DS4 KINGSTON 1 GB 667 X 2 WD 250 GB SATA2 LEADTEK 7900 GT 256 POWER SUPPLY - THERMALTAKE 470 WATT CASE - GIGABYTE ALUMINIUM DVD WRITER SONY-NEC FLOPPY בדקתי זיכרונות באמצעות MEMTEST במשך 24 שעות והכול תקין . עדכנתי את הגרסה של ביוס ל F6 הורדתי מאינטרנט את הדרייברים הכי חדשים , התקנתי מע הפעלה (התקנה נקיה) XP PRO CORPORATE ENG כולל כל התוכנות ,עדכונים ,אופיס וכו. עדיין הרסטארטים לא הפסיקו , פעם זה קורה באמצע משחק או סתם במהלך גלישה. אני חושד בספק כוח , אם אני צודק? תדה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס FIREWIRE ואפילו הצלחתי לדגום חומר מן המצלמה למחשב אבל אחרי יומיים הוא הפסיק לזהות את המצלמה. ניסיתי לחבר מצלמה אחרת וגם היא לא מזוהה על ידי המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח... אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום! אתמול הפעלתי את המחשב והיה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e, איתחלתי את המחשב -מניסיון במחשבים קודמים זה עבד - אבל הפעם המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות בכלל (יש מתח אבל אין כלום על המסך). הוצאתי את החשמל מהספק (אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק), ואח"כ המחשב עלה כאילו כלום לא קרה. כשפתחתי את המסך היום (המחשב היה פתוח גם בלילה) שוב היה מסך כחול ועכשיו הוא בכלל לא עולה (גם אחרי ניתוק מתח). מדובר במחשב חדש שלא עשה בעיות בשלושה ומשהו החודשים האחרונים (מאז שנקנה), למקרה שצריך פירוט: 1) Gigabyte GA-945P-S3 RH 2) אינטל Core 2 Duo E6400 3) EVGA 7900GT 4) 2* Twinmos 1024MB DDR2 533 אשמח לקבל רעיונות איך לפתור, בתודה מראש נ.ב. נדמה לי שהיה קובץ …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך בSATA וגם יש לי דיסק קשיח שהוא גם SATA רק שאני מחבר אותו למחשב הוא לא נקלט (המחשב לא מזהה) בדקתי את כול החיבורים והם מחוברים מצוין כולל החשמל של SATA רציתי לשאול אם זה נובע מזה ש ה- HDD הוא על מכובה ב-ביוס וזה קשור אליו או משהו ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. בלוח אם GigaByte K8N Ultra9 בן כשנה וחצי התחילה סדרה של בעיות שלא הצלחתי לפתור ואני מקווה שיש פיתרון DIY - הלוח לא באחריות. דבר ראשון, בלוח היה מוגדר RAID1 על הבקר של Nvidia ויום אחד ה-RAID "התפרק" לשני דיסקים לוגיים ולא הצלחתי להפעיל אותו מחדש. לאחר הנסיונות להפעיל את ה-RAID המחשב נתקע ונאלצתי לשים את אחד הדיסקים ב-DISABLE כדי לאפשר עלייה של המחשב כך שכרגע אני עובד עם דיסק יחיד ללא MIRROR. במהלך הנסיונות לטפל בבעיית ה-RAID ניסיתי לשדרג את ה-BIOS מגרסה F3 ל-F8 אבל גם דרך @BIOS וגם דרך Q-FLASH לא הצלחתי לעדכן - התוכנה הודיעה שה-BIOS עודכן אבל לא הצליחה לבצע RESTART (המסך נכבה אבל ה-POWER LED והמאווררים המשיכו לעבוד) ולאחר כיבוי והדלקה מחדש, עלה שוב…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את חיבורי האודיו (מיק' ואוזניות) של הפאנל הקדמי במארז לשקע front panel audio header(HD_AUDIO1) q בלוח האם (של ASROCK דגם conroe945g-dvi) ואין שמע באוזניות כ.הקול פועל כי ביציאה האחורית הכל תקין. מה עשיתי לא טוב?חיברתי למקום הנכון,לא?אולי יש מקום בWINDOWS או בביוס שצריך לשנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר לוח אסוס P4R800-VM, הוספנו כרטיס PCI->SATA, אני רוצה לחבר רק אותו ולהתקין עליו את הווינדוסXP. יש אפשרות בכלל שהביוס יזהה דרך כרטיס PCI את הכונן ויעשה דרכו BOOT? תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי את האפשרות (צריך בהפעלה של המחשב ללחוץ F6 ולהעתיק קבצים שהעברתי לדיסקט), אבל כדי להפעיל אותו כBOOTABLE אני צריך למצוא איך להגדיר שיעלה BOOT מSCSI...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-