תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128 ssd +hdd המקורי במתאם במקום הcd ו-16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם וכול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! המחשב אובחן באנטי וירוס(nod32) ובתוכנה לגילוי רגולות וטרויאנים אך ללא גילוי מיוחד.... הווינדוס 8 הועתק מהhdd אל הssd שמתפקד ככונן ראשי ... גילוי נאות: השאלה ה…
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, התקנתי את XBMC ואני חדש לגמרי בעולם הזה. התקנתי את התוסף של הערוצים הישראליים אבל רק ערוץ 1 ולעיתים ערוץ הכנסת ו-33 פועלים. לפעמים גם הם לא עובדים. התוכנה כותבת למטה "עובד" ונתקעת על זה (צריך לכפות סגירת XBMC כולה כדי לצאת מהמצב הזה) או שבכלל כאילו מתעלמת מהבקשה (לוחצים על ערוץ וכלום לא קורה). מסיבות כאלו ואחרות, הוספת ממיר עידן+ חיצוני לא אפשרית. האם גם אתם נתקלתם בבעיה דומה? האם אלו ביצועי התוכנה\שירות המסופקים או שיש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. איך להתקין כרטיס רשת,על לוח אם, עם כרטיס רשת מובנה ? הכרטיס רשת המובנה לא פועל,ואני מעוניין להתקין כרטיס רשת,איך אני עושה זאת ? האם צריך לבצע שינויים בביוס,כדי לעשות זאת ? איך ? לוח האם שלי הוא:DG41RQ של אינטל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, תודה. 64 WINDOWS 10 במחשב אחר עם 10 זה עובד תקין. זו לא פעם ראשונה שאני מקבל שגיאה כזאת או אחרת. בהתקנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כחצי שנה,לפני כמה זמן התחלתי לשמוע צפצוף מוזר מהמחשב אני משחק המון אך הצפצוף לא מופיע במשחקים,אלא כאשר אני גולש באינט' או סתם נכנס לתיקיות המפרט שלי הוא: כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965 PDS3 REV 3.3 זכרון של 2 ג'יגה של קינגסטון ספק 400(לא יודע מה החברה) מארז של SP המחשב לא מצפצף כאשר מדליקים אותו,אלא לאחר כמה זמן שהוא מודלק לפעמים מצפצף כמה פעמים ביום ולפעמים הוא כלל לא מצפצף תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש. לפני כמה שעות, באמצע עבודה, הוא נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. האימיול כן עבד באותו זמן (התוכנה הותקנה לא על כונן C). אני מנסה להבין למה זה קרה: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת. 4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הוספתי למחשב (A64) עוד 512MB זיכרון (כרגע הוא עם 4 סטיקים של 256). הזיכרונות היו מאותו סוג בדיוק של הקודמים (MUSHKIN) עם אותם תזמונים.... עכשיו הווינדוס קופא בממוצע תוך שעה מרגע ההפעלה. הרצתי MEMTEST, שלוש שעות והוא לא מצא כלום.... למישהו יש עצות?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz לוח אם Asus H87M-PLUS מאוורר למעבד Noctua NH-D12 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black כרטיס מסך Radeon RX 480 Samsung EVO SSD 120GB SSD 480GB ספק Enermax Liberty 800W מארז NZXT H230 BLACK מסך LG ULTRAGEAR 144Hz המשחק היחיד שהייתי משחק זה CSGO! עבד אחלה, ממוצע של 100-130 FPS. מאז ששידרגו ל CS2 גמרו אותנו. עד שהצלחתי לשחזר את ההגדרות וידאו האופטימליות והקונפיג יצאה לי הנשמה.. הFPS ירד בכ-20 פריימים אבל לפחות …
-
- 29 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם חיבור של מטען בעל מתח נמוך יותר מהנדרש לנייד - עלול לגרום לנזק קבוע?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
80 % מהספקי כוח בארץ הם ג'נריק ורוב המחשבים שנמכרים בשוק באים עם גנריק וכולם עובדים מצויין ואף אחד לא מהווה סכנה ! ! ! יש לי ספק כוח 5 שנים גנריק ! מכיר מלא אנשים שיש להם גנריק ! ! ! הם עובדים מצויין עולים זול ! נמאס לי כל הזמן לראות את המשפט "זה ספק גנריק ? תיזהר זה ישרוף לך את הלוח " (בולשיט). ספק גנריק 480 W עולה 80 ש"ח למה לשלם יותר סתם על "שם" דרך אגב אפרופו "GENERIC " קחו סתם חברת "קבר" של יצרן ספקים לא מוכר ואם תכנסו לגוגל תיראו איזה פלא ! החברה קיימת ויש להם אתר רישמי אין דבר כזה "זבל" כל ספק כוח מיוצר עפ"י תו תקן לפני שהוא יוצא מהמפעל ומפס הייצור אל השוק אלא אם כן זה מפעל חאפר לא רשום פקטיבי שכונתי והייצור שלו "בייתי" או שהספקים באים מיבואן אנונימי באופן פרטיזני …
-
- 46 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שיש לו בעיה ממש מוזרה . כל פעם שאני מפעיל אותו זה עושה רעש ממש מוזר (לא מהרמקולים אלא מהמחשב עצמו) ואז הוא נתקע . לפעמים הוא לא נתקע באותה הנקודה וממשיך עוד קצת ואז רושם שאין מקלדת . ניסיתי להכניס יותר טוב את החיבור , ניסיתי להחליף מקלדות ושום דבר לא פותר את הבעיה מה עוד אפשר לעשות ומה הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
זה מחשב יחסית חדש לכן אני לא יודע מאיפה יכולות לבוא התקלות האלו.. 1.מדיי פעם כאילו הכרטיס קול נדפק, ושומעים ליכלוכים ברמקולים "פטפטפפטטטט פפפ" ממש כמו ברדיו שמשובשת תחנה, הבעיה שזה לא רק ברמקולים אלא גם באוזניות וכו, עשיתי שחזור מערכת לכמה ימים לפני זה וזה הסתדר וחזר לאחר כמה זמן, מה יכולה להיות הבעיה בידיוק..? 2.לפעמים שאני משאיר את המחשב על הורדות בלילה, אני בא בבוקר ורואה את המחשב כאילו עכשיו הדליקו אותו עם המסנג'ר פתוח וכאלו חח... ואני לא מבין מה יכול לגרום למחשב לעשות ריסט שכמעט ולא פתוחות עליו תוכנות במלא,איך אני יכול לדעת מה הסיבה לזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-