עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Konst1988,

שלום לכולם. קניתי USB HUB רגיל חיצוני, ללא כבל מתח, אשר רשום עליו שתומך ב USB 2. הוא מחובר ישירות ל USB שמאחורי המחשב אשר עובדים על מהירות USB 2. אך אם אני מחבר אליו DOK אני מקבל הודעה שהוא לא עובד במהירות המירבית, יענו הוא עובד על מהירות של USB 1. מדוע זה קורה והאם ניתן לתקן זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Henry55,

עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by pinkmasta,

שתי שאלות: 1.מה המהירות של RDRAM , אני מתכוון שמה המהירות שהמספרים האלה מסמלים ב DDR אני יודע PC800 , PC1066 2.במה תלוי מהירות הזיכרון ? אם למשל אני רוצה לקנות זיכרון DDR 400MHZ אילו תנאים אני צריך שזה יעבוד ב 400 ? בלי OC , אם אני לא טועה צריך FSB לפחות 400 ו BUS של המעבד לפחות 400 גם כן .. צודק ?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. היי, בתפריט צריכת חשמל במחשב נייד יש שתי רשימות אחת ל"עובד על סוללות" ואחת ל"מחובר לחשמל". הפריטים הם: TURN OFF MONITOR TURN OFF HD SYSTEM STANDBY SYSTEM HIBERNATES לכמה זמן לכוון כל אחד לגבי כל מצב "סוללה, מחובר לחשמל"? עוד שאלה שמעניינת אותי היא מה קודם למה? האם קודם כבה המסך, ואז הדיסק ואז המתנה ולבסוף שינה או שהסדר שונה? מה אומר בעצם כל פריט, מה נעשה בכל שלב? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by GunBlade,

שלום. כשאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, עולה לי תוכנה שאינני רוצה שתעלה בכניסה (במקרה הזה, זוהי ההתקנה של Winrar). קיומה אינו תמוה, היות והרגע הסרתי וירוס אכזרי מהמחשב שלי, וציפיתי לתופעות לוואי מעניינות שכאלה. השאלה היא כזו: מאיפה יכול להיות ש Windows מעלה את התוכנה? המקומות שבהם חיפשתי הם: בתפריט ה Start ב Startup , ב MsConfig ב Startup, ב Win.ini, ב System.ini וב Registery. באף אחד מהם לא היה איזכור לתוכנה. היכן עוד אפשר להביט שלא חיפשתי? תודה.

7. יש לי מחשב חדש כשהלכתי לישון השארתי אותו פועל קמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי... לאחר מכן פעל כרגיל... מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  8. מהם הסימפטומים של זיכרון ראם דפוק?

9. Started by Crash5,

חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אשמח לדעת מה הטמפ' התקינה של מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח בזמן מנוחה? ובזמן מאמץ? למה בכונן קשיח אחד יש קטגוריה Assebly ובשני יש גם אותו וגם Air flow? מה אומרת בעצם כל אחת והאם זה תקין? ולמה המעבד מחולק ל- Core#0 ו- Core#1? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dovk,

מחשב בעל לוח- X99P-SLI-CF מעבד i7-5930K BIOS מעודכן F24 (לא עודכן עד היום) כשנה וחצי דיסק שקניתי 3TB אדום NAS שמיועד לאחסון סרטי עריכת וידיאו אני מקבל אך ורק כ-2TB כל ההגדרות BIOS מאופשרים! WIN 10 64BIT כיצד אוכל להגיע 3TB ? תודה

12. Started by 3gh,

יש לי amd 64 bit 3200 1gb ram 6800gt 256mb יש לי על המארז צג כזה שמראה לי את המעלות בווינדוס המעלות שלי הם בין 38 ל41 בערך , היום ששחקתי בפאר קריי ראיתי שזה הגיע ל50 , זה נראה לכם נורמלי? אם זה לא נורמלי יש משהו שאפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ' ? ואני לא מתכוון לקניית עוד מאוורר , יש לי 4..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. טוב אז ככה... היה לי CELERON 1.7, AXP2400+ ובשניהם מעולם לא היה לי שגיאות ב MEMTEST... בזיכרון הנוכחי שלי (בחתימה) ישנם 6 שגיאות... האם זה אומר בהכרח שהזיכרון פגום? כי אני גם מסיים אוטוטו את המערכת קירור מים שלי ואני ארצה OC חזק מקווה שזה לא יגביל אותי.. מה אתם אומרים? האם MEMTEST היא עילה סבירה לגשת ולממש אחריות? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. האם זה בסדר ? האם WIN XP 32BIT לא מזהה יותר מ 1GB במודול אחד ? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by TheSnark,

עדכון פרסמתי מחדש בפורום רשתות ואינטרנט: לא יודע איך לסגור כאן את הדיון או למחוק... בבקשה להגיב שם. --------------- שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מ…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by mazoneli,

יש לי מודם HSP56 MR כשלפקסים מסויימים הוא מצליח לשלוח ולקבל ולחלק לא, הבעייה היא שהוא לא מצליח להסתנכרן עם חלק מהפקסים, יש איזשהוא COMMAND שאפשר להוסיף לו שיפתור את הבעייה ?.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

the port that the modem is attached to could not be opned. this may be the result of a hardware conflict check the device manager to check that all the devices are functional כאן המקום להדגיש ה device manager מראה שהמודם עובד כמו שצריך לא עשיתי שינויי חומרה כבר חצי שנה ועוד פרט ה header של ההודעה היא opencomm לא הודעת שגיאה רגילה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by hott444,

יש לי בעיה עם המודם USB שלי, לפני מספר ימים שידרגתי את הקו שלי ל- 1.5MB (הייתי ב- 0.5MB) ומאז יש לי בעיות של ניתוקים. הניתוקים קורים אך ורק בשעות הערב (מוזר לא?) ולא קשורים לעומס על המודם (קורה גם כשהמודם לא בשימוש). כשהמודם מתנתק אז הוא לא מצליח לאתחל את ה- ADSL במשך מספר שעות. הדרייברים של המודם מעודכנים ואני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיכול לגרום לבעיה. מספר "התייעצויות" עם תמיכה תכנית של 012 לא פתרו את הבעיה והם אמרו לי להחליף מודם, אז לפני שאני רץ להוציא 200-300 ש"ח על מודם חדש אני רוצה להיות בטוח שניסיתי הכל. PENTIUM 4 2.8 HT ASUS P4P800 DELUX GEIL 256RDRAM X2 APACHE ADSL MODEM AB-DSL-C MAXTOR 40GB LG 52X24X52 CD-ROM X52 RADEON 9700PRO

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moshe_al,
    • 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by Dops,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by solo53,

בערך כל רבע שעה המודם משמיע קול נקישה כמו נפילת מטבע לריצפה. מה זה הדבר הזה? אני בטוח שזה מימנו כי ניתקתי אותו מהחשמל ואין את הנקישות האלו.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  22. Started by DF30,

אז ככה... הבעיה היא כזו.. התקנתי מחשב חדש (xp 1800 , radeon 8500 le , וכו'), המודם עבד כמו שצריך... ואז.... פתאום הוא התחיל לתת הודעה שהוא לא מזהה צליל חיוג... עדכנתי לו דרייבר - כלום. פרקתי והרכבתי מחדש - שום דבר... הקו תקין. מה עושים? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DF30,

כמו שכבר כתבתי, המודם, שעבד תחת XP נותן הודעת NO DIAL TONE ... התקנתי, והסרתי דרייברים את הכרטיס ואת כל מה שקשור... לא עזר. ואז! ! ! להפתעתי, גיליתי שכאני מרים את השפורפרת של הטלפון (הרגיל), ואז מנסה להתחבר, המודם מזהה קו ומחייג ומתחבר.... אם אני סוגר את הטלפון הרגיל, המודם מתנתק!!! מוזר מה עושים ? ? ? דרור :hat:

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nirsul,

שלום יש לי מודם V92 התומך (לאחר בדיקה ב hyperterminal ) בזיהוי שיחות אולם כשאני מתקשר למספר שלי - אין זיהוי (כמובן שאני מקבל זיהוי בטלפון פיזי נוסף בבית) ניתקתי את הטלפון האחר (למקרה של רעש רקע) - לא עזר ע"פ כל הנתונים באינטרנט - המודם אמור לזהות. הדגם שלי: Conexant Soft56K Data Voice Fax Speakerphone CARP תוצרת חברה בשם ORANGE האם כדאי להחליף לדגם אחר - אם כן - איזה ניתן להשיג בארץ ??? ניר ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Argo013,

יש לי WINXP שנתקע לעיתים קרובות עם מסך כחול והודעה שהסיבה לכך היא הדרייבר של מודם הכבלים AMBITUCM.SYS . המודם מחובר ל-USB. בדקתי באתר היצרן של המודם - אין להם דרייברים חדשים (או דרייברים בכלל).האם יש למישהו אותה בעיה? אודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים