תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת מחשב חדש עם דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה המחשב מזהה רק 130... מה לעשות? התקנתי SP וזה לא עזר... תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום , אני מנסה כבר כמה שעות לגרום לצי'פ לעבוד כמו שצריך אבל המקסימום שהצלחתי זה להפעיל רק את השתי רמקולים האחוריים הלוח הוא REV 2.1 סוג הצי'פ הוא AC97 ALC650 יש לי סט 4.1 של Creative ניסיתי להחליף את ה סאונד סטורם ב driver של realtek. מה שלא עזר במיוחד אנא עיזרו לי ( תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם החיבור ATX 12V (המרובע הקטן) הכרחי? שדרגתי את המחשב ויש לי ספק אנטק כבן 3 שאין לו את המחבר אני חייב לקנות ספק חדש או שאני יכול להשתמש בו? (חיברתי אותו והמחשב עולה..) הלוח הוא Giga-byte k8ns ultra-939
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן! לחבר שלי יש בעיה כזאת: יש לו שתי הארדיסקים על סאטא הוא עובבד במחשב..סתם בוינדוס...פתאום מתכבה לו אחד מהם...ההארד דיסק המשני..ללא הוינדוס.. זה התחיל לו רק בתקופה האחרונה.. יש סיבה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם :yelclap: אז ככה יש לי שאלה עדכון ה..Frimawer לצורב .. במה למשל הוא עוזר ? למשל הצורב שלי לא רוצה לצרוב וכמובן שהוא קורא דיסקים מצוין והכל טוב חוץ מהצריבה שלו.. ואף פעם לא עדכנתי Frimawer יש מצב שזה יפתור לי תבעיות אם הצורב ? .. וד"א CD-Recorder זה העדכון לצרוב ? אשמח לקבל תעזרה שלכם תודה רבה רבה לכם :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P8H77-V. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול כדי לקבל את הפאנל של הכרטיס קול כדי לשלוט בקו נכנס/יוצא. משום מה לא הצלחתי. שאני לוחץ להתקין הוא מתחיל ומריץ את החלון ואז פותח לי חלון קטן נוסף ובו הוא רושם "string PRODUCT_NAME was not found in string table" כמה פעמים (ואני לוחץ אישור כי זה הכפתור היחיד) ואז : "string VMS_SCFMULFile_Name was not found in string table" כמה פעמים (גם לוחץ אישור) ואז : "string VMS_DLL_Name was not found in string table" פעם אחת ונסגר. ולבינתיים אין לי שליטה על קו נכנס, יוצא.. שמע מהמחשב אני שומע ברמקולים.. אבל אני רוצה לשמוע מהממיר של Yes במחשב (כי אני מקליט תוכניות). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. חיפשתי בגוגל וזה ישום שקשור למקפי (משהו עם המייל פרוקסי..) ומה אפשר לעשות? 2) דבר נוסף, שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% , זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם. לאבא שלי יש מחשב אשר מותקן אצלו כונן סידי של LG אשר קורא DVD וצורב סידי רגילים. לפני שבוע החלפתי לו דיסק חדש התקנתי לו מערכת הפעלה XP PRO והכל נראה לכאורה תקין. השבוע נתקלנו בבעיה מאד מאד מוזרה. מאז השינוי הנ"ל, הסידי/צורב שלו הפסיק לקרוא מדיות אורגינליות(תוכנות מקוריות, סרטים מקוריים וכוי) , הוא פשוט לא מראה את התוכן. מדיות צרובות הוא מראה והכל בסדר. מוזר לא ? ברגע שמכניסים מדיה מקורית ומנסים לראות את תוכן הדיסק הוא מראה כאילו הוא ריק. האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היום אני בא להתקין ווינ,אתמול קניתי IS7(סידרתי את כל שאר הבעיות ד"א), עכשיו,הSLAVE שלי פועל מצויין כנ"ל הכוננים האופטיים(למרות שהDVD לא נפתח :-\),אבל לPRIME שלי:maxtor diamond max 9 ATA 133 80 gig 8 mb כאילו ואין pulse...ניסיתי במחשב אחר והוא עבד,אצלי הוא כאילו לא מקבל קריאה\חשמל לא יודע... האם זה בגלל שללוח יש עד UDMA 100(למרות שבאסוס הקודם לא הייתה ת'בעייה הזאת)?אין לי מושג מה קורה שם! HELP!
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המחשב שלי (לא זה בצד ימין, אחד אחר ישן יותר) עושה לעצמו ריסטים :-\.. אני אסביר: אני עובד כרגיל, פתאום הוא עושה לעצמו ריסט.. התקנתי אנטי וירוס ואנטי ספייוור.. את הסריקה אני לא יכול להשלים כי המחשב עושה לעצמו ריסט לפני שהיא מסתיימת.. פתחתי וניקיתי את המחשב, והבעיה המשיכה, ובהתחלה הוא לא נדלק וצפצף, שוב ניקיתי אותו ובדקתי שהכל מחובר.. הוא עובד, ואחרי כמה דקות עושה ריסט. אין לי מושג מה לעשות.. יש לכם עצות? (פתחתי את ההודעה פה כי אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או לתוכנה)
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של טרמלטק ורציתי להאריך את הכבלים שלו בזה שאני יחתוך את הכבלים ויאריך אותם כמו שעושים עם רמולים שיש להם חיבור ישן כזה... זה לא מסוכן או משהו נכון? זה משנה באיזה כבל אני משתמש? אם כן אז תירשמו לי באיזה... תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
נתחיל מזה שהיום התקנתי כרטיס מסך 8600GT שאין עליו עדיין שום קירור , ואני עדיין מחכה למשהו מומלץ . עכשיו המחשב התחיל להתחמם ואלו התוצאות שנבדקו בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה תיראו איזה שונות . התוצאה בEverest התוצאה בSpeedFan אם אפשר גם טיפה תסבירו לי מה כל אחד מהדברים אומר יענו מזה הטמפ' של הכרטיס מסך למשל ? וכמובן איזו תוכנה צודקת .. תודה ..
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן: כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך לא נדלק (לא מקבל סיגנל מהמחשב), וגם לא העכבר והמקלדת. בהתחלה יכולתי להוציא את כל החיבורים מהמחשב ולאתחל, וזה גרם למחשב לעבוד, אבל עכשיו גם זה לא עובד. כשאני מדליקה את המחשב יש ציפצוף אחד ארוך ו2 קצרים, מה שהבנתי שאומר שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הכרטיס מסך שלי הוא חלק מהלוח אם. מה עושים? יש רעיונות? בנוסף, יש המלצות לאיזה מעבדת מחשבים טובה ואחראית באיזור חוף הכרמל, קיסריה, חדרה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, רכשתי מחשב חדש לפני כחודש ובכל פעם כמעט שאני צופה בסרט HD, בנגן, ביוטיוב וכו' המסך משחיר, לאחר כמה שניות אני רואה רק את סרגל החלונות למטה, העכבר תקוע ואין אפשרות לעשות כלום! לפי מעבדת המחשבים, נאמר לי שכרטיס המסך תקין, האם יכול להיות שזה רכיב אחר? אולי חלונות 7 הוא הבעיה? יש דרך לבדוק זאת? אני מיואש וזקוק לעזרה! תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם צורב סמסונג בן שנה דופק דיסקים של DVD, ב-NERO השגיאה המתקבלת היא DMA ERROR. צריבה של CD עובדת כראוי, גם עם קריאה הכל כשורה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-