תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
פתאום היום אחרי הצהריים התחילו להופיע כל מיני קווים כחולים באמצע שימוש במחשב(מצורפות תמונות). הסרתי דרייברים, התקנתי חדשים, הסרתי שוב, התקנתי את אלו הבאים עם הדיסק של הכרטיס אך עדיין לא עובד. קיבלתי גם מסף כחול שהיה כתוב משהו על nv4dis. מה עושים? האם בעיית דריברים, כרטיס מסך או משהו אחר? הכרטיס בין שנתיים וחצי 8800gts 320 http://img246.imageshack.us/i/img00931.jpg/ http://img171.imageshack.us/i/img00922x.jpg/ תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון, כל פעם שאני מוציא את המסך ממצב סטנדביי (מזיז את העכבר..) הוא נדלק ומהבהב בקצב קבוע משהו כמו 2-3 דקות, ואז מתייצב לגמרי ועובד ללא בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה? המסך הוא LG 1970HR. תודה
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי מעבד E4300 וקיבלתי אותו BULK בלי קופסה ובלי מאוורר, עכשיו כשבאתי להרכיב אותו שמתי לב שישנה מדבקה באמצע המעבד (לא בחלק של הפינים). על המדבקה יש ברקוד וכמה מספרים. השאלה שלי היא האם צריך להוריד את המדבקה או להשאיר אותה. חבר שלי אמר שזאת מדבקת אחריות, הגיוני??? שאלה שנייה, אני שם על המעבד מאוורר של COOL MASTER, הלוח אם שלי הוא .4COREDUO VSTA ASROCK וקיבלתי את המאורר עם חלק סמוי X שהיגיע יחד עם המאוורר, אני ממש לא מבין איך לשים אותו למרות שישנה סכמה שלו על הלוח אם.... אם מישהו יודע מה הולך אני אשמח לקבל קצת ייעוץ.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם (מקווה שזה הפורם המתאים) יש לי WD 80GB 8 MB BUFFER ויש לי את הבעיה הזאת כל פעם שאני בא להעביר קבצים להארד דיסק הזה הוא נתקע משמיע קולות של עבודה ונכנס ללופ רק שאני מכבה את המחשב אז הוא מפסיק עכשיו דיי ברור שפשוט האזור שאני מנסה לכתוב עליו נדפק השאלה שלי האם יש תוכנה שיכולה לחפש בעיות בהארד דיסק ואז לסמן את המקום שלהם כדי שהכונן ידע לא לנסות לכתוב עליהם כמו שהיה פעם ב Scan Disk של ה כוננים 1.44 דרך אגב עשיתי את Scan Disk של ווינדוס וזה לא עזר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD2000. כשאני בודק ב-view system information C-WINDOWS XP אז רשום 1.26Ghz. השאלה שלי היא האם זה לא אמור להיות 1.6Ghz? למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני משתמש במסך MAG רגיל (לא דק או LCD). כשאני מדליק את המחשב המסך נדלק כשהתמונה הנראית צרה (כלומר יש שוליים שחורים בצדדים), רק לאחר כיבוי המחשב והפעלה מחדש, לעיתים מספר פעמים, המחשב עולה "נורמלי". התקלה לא קורית כל הזמן אלא מידי פעם. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שחור עם ההודעה הבאה bios rom checsum error detecting floppy drive a media insert system disk and press enter עכשיו למזלי יש לי את הדיסקט אבל הוא מחכה שאני ירשום לו פקודה ואין לי מושג מה לרשום ? נא עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו מחדש הצורב שלי צורב במהירות של X4 לעומת קודם שצרב ב-X8 הצורב הוא:DVD NEC 3500... למה זה וכיצד אני יכול לצרוב מהר יותר...
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי למה המחשב לא עולה לי. עבדתי בחלונות 95. כשאני מדליק את המחשב ההודעה היא boot failed please insert...
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי למצוא אנטיוירוס טוב אחרי שAVAST עשה לי בעיות,מחקתי אותו והורדתי את AVG וניסיתי להתקין ההתקנה לא הצליחה פעם ראשונה וגם לא פעם שניה בכל זאת הלכתי ראש בקיר וניסיתי להתקין שוב, ההתקנה ביקשה לעשות ריסט ואחרי שעישתי המחשב לא הצליח להפעיל את הווינדוס וכל פעם שמגיעים לנקודה שמוצג בו התמונה של ווינדוס וטעינה מופיע לשניה מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו, אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל יש לי המון דברים חשובים כמו תמונות סרטונים ועוד על השולחן עבודה התקנתי וונדוס נוסף במקביל אבל אני לא מצליח לגשת לשולחן עבודה של המשתמש שהיה לי כנראה בגלל ששמתי בו סיסמאת למישהו יש פתרון? תודה על העזרה והיעוץ *ניסיתי לעשות repair דרך דיסק של וינדוס אבל הוא לא נותן לי את האפשרות ה…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בG7 ובG15 אבל מה מהרגע הראשון (יותר נכון לאחר רבע שעה) התחילו השניים להשתגע, ה-G7 כשמדליקים העכבר אין תצוגה אלא רק מנורת ה-POWER שלמטה דולקת ובזה נגמרת בעצם פעולת העכבר ווכמובן שהוא לא מגיב על המסך כרגע יש לי מעצור לדלת יקר שעושה אור ירוק קטן ה-G15 עובד במצב רגיל בסדר גמור אבל כשצפעילים כפתור G ולא משנה איזה מכפתורי ה-G או מה הגדרת כל כפתור העכבר לא מגיב לשום לחיצה במסך וגם המקלדת ניראת כשובקת חיים (הקטע של המקלדת חוזר על עצמו גם בלי קשר לסוג העכבר), האם משהו ניתקל בדבר דומה ויוכל לעזור בבקשה :'( עידכון: חברים אני פתוח לכל עצה כי כרגע אני בתהליך גיבוי של הקבצים שלי, כי כניראה לאחר התקנת הדרייברים של ה-G15 אפילו מקלדת של מיקרוסופט גורמת לאותה הבעיה כשאני…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול לעזור ליי בזמן הפעלת המחש אני מקבל במסך יש לבדוק את הP C מה משמעות התקלה אין ציפצופים יש לציין ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מדגם ATi Radeon 9200 Series ומאז ששמתי אותו יש לי בעייה יש לי כרטיס TV עם תוכנה (כמובן) כשאני הפעלתי את התוכנה עם כרטיסי מסך של nvida לא היו בעיות אך כשאני מפעיל עם הכרטיס מסך הזה ברגע שהתוכנה מופעלת המסך משתגע ז"א הוא כזה יורד למטה ובא מלמעלה כמו ב טלויזיות שהם לא מוגדרות טוב ובעיות זאת נגרמת כשקצב רענון המסך יורד ל 60 מ 75 איך שהתוכנה מופעלת (פעם זה לא היה) ופשוט נמאס לי כל הזמן להחזיר את קצב רענון המסך ל 75 למישהו יש פתרון ? מי שרוצה לדעת הכרטיס TV שלי הוא life video 200 משהו כזה ואם כבר אני פה למישהו יש דרייברים בשבילו ? נאבד לי הדיסק עם התוכנה :\
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
בWin98SE, הסאונד עובד, שומעים צלילים בחלונות ובאתרי אינטרנט אבל ברגע שאני מנסה לנגן mp3 הוא נותן לי שגיאה... איך מסדרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-