תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהליין, הוספתי זיכרון DDR2 1GB למחשב פנטיום 4 עם 512MB והזיכרון לא מזוהה ע"י המערכת. הוא כן מזוהה ב-EVEREST ואני רואה את הסטיק אבל זיכרון המערכת נשאר כפי שהיה.. למה?? ניסיתי להחליף בין הסלוטים וזה לא עזר. הלוח המדובר הוא MSI PM8M (MS-7222). האם כל שנשאר הוא להחזיר את הזיכרון ולקוות להחזר כספי?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה... ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כתבתי אתמול אשכול על איך לפתוח מארז, לאן הוא נעלם?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דוד שלי הביא לי את המחשב שלו והוא די ישן. P4 2.4 עם 256 מגה זכרון מסוג SDRAM והארדיסק 40GB מכ.מסך שהוא GEFORCE 5200 וכרטיס רשת חיצוני... אני מתקין WIN XP כמו שצריך ולאחר ההתקנה בDOS כאשר הWIN עולה ומתקין כאשר יש בצד את כל ההסברים עליו וכל היתרונות וכו' הוא לאחר 3-5 דקות התקנה עושה מסך כחול וכותב IRQL NOT EQULE ...משהו כזה..ולמטה עושה DUMP לזכרון ואומר להפעיל מחדש את הכרטיס.. והוא אומר לי שאם זו לא הפעם ה1 לשנות כמה דברים בביוס ושיכול להיות שזה דרייברים של החומרה..עכשיו מה זה יכול להיות לפי ההודעה.. וגם למטה הוא רושם קובץ של סידירום.SYS אז החלפתי לצורב DVD שלי החדש ושמתי לו זכרון והחלפתי בין הזכרונות ושום דבר לא עוזר..אם אפשר תנסו לעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
את המחשב השולחני שלי אני משאור תמיד דלוק. האם יש מניעה לחבר את הלפטופ לחשמל, ולהשאיר אותו גם תמיד דלוק (ימים ושבועות), או שבלפטופ המצב יותר רגיש ועדיף לכבות אותו ? שאלת אגב, כאשר הלפטופ מחובר לחשמל (סוללה מלאה), האם החשמל המסופק לו עובר דרך הסוללה ומשם לרכיבי המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מסך כחול לאחרי כניסה לשרת של המשחק AA:פרטים שם הבעיה שהמחשב מציג: Kernel_Data_INPAGE_Error בפיסקה הראשונה הוא כותב: Check to make sure any new hardware or software in properly installed. If this a new installation; ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need. בפיסקה השנייה הוא כותב על המשך הבעיה: If problems continue; disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components; restart your comeputer; prees F8 to select advanced startup options; and then select safe mode ואז יש לי: Technical Information : Begining dump…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, הרכבנו עכשיו מחשב S775 עם כרטיס XFX 5750, הותקנו כל הדרייברים של הסאונד, רשת וכרטיס מסך. עדיין ישנו התקן PCI לא מזוהה.. יש למישהו רעיון מה מדובר? שמעתם על משהו עם הלוחות החדשים שאולי צריך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים והנציג שירות בנה לי את המחשב כך זה המפרט מעבד core i3 זיכרון 4gb 1333 mhz לוח אם - asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך - GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עכשיו הלוח האם הזה לא מזהה את הכרטיס מסך .. ניסיתי יותר מ10 פעמים להתקין דריברים דרך הדיסק התקנה וגם דרך האתר nvidia.comיכול להיות שהנציג שירות בנה לי מחשב עם לוח-אם שאינו תומך בכרטיס מסך הזה ? יש לכם קצת מידע על הלוח האם הזה ?התקשרתי אליהם והם אומרים שהכל צריך לעבוד 10 אבל זה פשוט לא מזהה כלום..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחרונה ה-buffer level ממש ממש נמוך (9-40) +-. הצריבה ממש ממש איטית כשאני צורב דיסק מלא של דיוידי במהירות של 8X במקום לסיים את הצריבה בערך 10 דקות אז זה מגיע לחצי שעה אפילו יותר מה יכול לגרות לתופעה הזאת? מבקש את עזרתכם תודה רבה ושבת שלום ומבורכת.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כבר בערך חודש שמופיעים לי מסכים כחולים. בדרך כלל זה בזמן משחק (StarCraft II, Battlefield 3) המחשב "נתקע", נופל ומופיע מסך כחול. זה לפעמים קורה, ויכול להיות אחרי רבע שעה משחק וגם אחרי שעתיים. (בדרך כלל אחרי טעינה של שלב\מפה). התקנתי לפני כמה ימים את Call of Duty Modern Warfare 3 ובמשחק הזה המחשב תמיד נופל אחרי רבע שעה של משחק בערך. זה קורה גם לפעמים בפוטושופ. ניסיתי למחוק את Catalyst (התוכנה\דרייבר של ATI), נכנסתי ל SAFE MODE ומשם הרצתי Driver Sweeper, מחקתי את כל מה שתחת ATI, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הגירסה האחרונה של Catalyst שמותאמת לכרטיס מסך שלי. ניסתי לעדכן גם DRIVETX. זה לא עזר. יש עדין נפילות. הרצתי בדיקה של הכרטיס מסך ב FurMark והכרטיס פועל טוב ומתיצב על טמפרטור…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי קריאטיב חיצוני אקסטגי מחובר על יו אס בי עכשיו כול פעם שאני מקליד זה קופץ הצילים יש למישהו מושג מה הגורם?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה נשמע ?? יש לי כרטיס קול CS4281 התקנתי וינדוס 7 אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים , אפשר עזרה עם זה ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן יש לי מארז לנקול 58, די חדש.יש לי בעיה חוזרת שהלחצן הפעלה כל הזמן נדחף פנימה מתוך ההתקן שלו, ככה שהפלסטיק (שעליו אני לוחץ) כבר לא מגיע או מחייב לחיצה ממש חזקה כדי להפעיל את המחשב. מה שאומר שאחת לכמה זמן (קצת..) אני צריך לפתוח את המארז כולל הפאנל הקדמי לדחוף אותו למעלה (עד הקליק כשהוא חוזר למקום) לסגור ולחכות עוד כמה ימים. זה די מעיק. ברור לי שגוש דבק מגע אמור לפתור את העניין, אבל חשבתי אולי למישהו יש רעיון יותר אלגנטי מזה... אני מקווה שלא אכפת לכם שאני מוציא קצת קיטור, אבל לא ברור לי איך חברה כזאת עם כל השם של ליאן לי והכל עושה מארז עם לחצנים כאלה מצ'וקמקים (הם באמת מצ'וקמקים) ועלובים שבקושי מחזיקים משהו. הוספתי שתי תמונות קטנות שמראות את ההבדל בין טוב לרע. תודה רבה.…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שלי מת? כרטיס מסך: Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready מצאתי קצת זמן לחזור לשחק והתקנתי COD Warzone הפעלתי אותו ואחרי כמה דק׳ של משחק קיבלתי Blue Screen. שנדלק מחדש המחשב - המסך לא קלט אותו יותר. ניסיתי לחבר את כל הכבלים hdmi/ Display port ניסיתי מסך אחר. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי מאבק, חיברתי ל PCI Slot השני. שום דבר ללא הצלחה... האם זו תקלה מוכרת? יש מקום שעושה תיקונים האם בכלל שווה לתקן? מחשב שנרכש בתחילת 2018, שימש אותי בעיקר לעבודה וממש מעט משחקים. מפרט: מעבד: Intel Core i7 8700K לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך חדש, זה הדגם והוא מאתחל את עצמו בערך פעמיים ביום כלומר נכבה ונדלק. למה ככה ? ???
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-