תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בבית אינטרנט של תשתית הוט 500 מגה ספק הוט נט הוט בוקס 4 המחשב שלי ווינדוס 10 פרו בילד 18363 (lenovo ideapad 500s 14isk i5 8gb 512ssd) מחובר קווית בכל המחשבים בבית הן באלחוטי והן קווית מהירות ההורדה (לא ספיד טסט) לדוגמא היא 25 MB לשנייה במחשב הזה מהירות ההורדה (לא בדיקת מהירות ספיד טסט הורדה) היא 750kbs שללתי בעיית תוכנה הפעלתי לינוקס (מינט) מדיסק און קי מהירות ההורדה בקובץ בודד הייתה 24MBS ושהורדתי חמישה קבצים במקביל מהירות ההורדה הייתה 11+10+8+9+10 MBS ככה שאני מקבל הורדה מחול באופן כמעט מקסימלי ממה שהוט מבטיחים מה לעשות ? תודה רבה מצ"ב גם תמונת תדרים של הוט אם יש צורך בה https://ibb.co/qRQzWtj
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה. במחשב שלי מותקן XP. כאשר אני נכנס ל-BIOS ובודק את מהירות המעבד שהיא למעשה 1.5GHZ אך כאשר אני נכנס ל-WINDOWSהוא מראה שהמהירות 1.1GHZ(ב-CONTROL PANEL-SYSTEM) מה הסיבה לכך?? האם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה הזו??? תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי שום ת'רד שנוגע לבעייה שלי... הבעייה היא שיש לי סידירום ACERX52 וצורב LITEON X40 (מהירות קריאה) ושניהם גם לפי מבחני מהירות וגם לפי צריבות מדיסק לדיסק פשוט מאכזבים... יש לי ווינדוס 98 ממש עכשיו פירמטתי... תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנסה לתאר את הבעיה באופן המלא ביותר. חומרה: GA-X48-DQ6 - לוח 3 דיסקים פיזיים: 80GB SSD של אינטל X25 - ראשי (מערכת הפעלה WIN7 64 HOME) 1TB CARVIER BLACK - דאטא ראשי 1TB CARVIER GREEN - דאטא גיבוי אני מנסה לגבות סדר גודל של 300 ג'יגה מה-BLACK ל-GREEN. מהירות ההעברה הקבועה היא 7MB/S - מן הסתם איטי בצורה מחרידה. אשמח להצעות.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שיש לי מהירות העברה מאוד לא יציבה בין דיסקים חיצוניים USB3 אני מגיע אפילו למהירות של 1מגה וניסיתי את זה עם כמה דיסקים ועם כולם זה ככה,אז זה לא בעיה בדיסקים, (וגם ב SSD בחיבור USB3) ב SSD פנימי שבא עם המחשב זה לא קורה, אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי יש לי לפטופ ASUS VivoBook X542u, אני מנסה להעתיק משהו ממחשב לusb והמהירות ממש איטית משהו בין 500kb/s ל 5mb/s. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט כלום לא עוזר. יש אולי למישהו מושג מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי חבילה של 100 מגה של הוט עם ראוטר הוטבוקס 1. תמיד בחדרים קיבלנו בערך 40 מגה. לפני כמה ימים לפתע פתאום המהירות הפכה להיות בין 2-5 מגה. הייתי עם נציגת שירות כשעה וחצי בטלפון בו היא ניסתה לשנות כל מיני דברים (תדרים, ריסטים ועוד) שלא עזר. היום הגיעו סך הכל 4 טכנאים, אחד מהם גם טכנאי רשתות שעבד על הקופסה בחוץ. הם שינו את הקונקטורים (לא שאני יודע מה זה אומר), החליפו את הראוטר לראוטר חדש מהפלסטיק שנקרא הוטבוקס 2 ועשו כל מיני שינויים. בשורה התחתונה אחרי כל השינויים, המהירות נשארה אותו דבר... כמה מגה בודדים. הטכנאי האחרון אמר לי שהוא לא יודע מה להגיד לי, ושהם עשו כל דבר אפשרי. מה אני אמור לעשות עכשיו???
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הזיכרונות האלו. מבדיקה קצרה (מצורפת תמונה) נראה כי הזיכרונות עובדים על 1333MHz ולא על 1600. מבקש לדעת האם אני טועה בהבנתי או האם זו אכן תקלה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום עבדתי עם 2 כרטיסים של 256mb pc3200. כמצופה, הזכרון עבד במהירות של 400MHZ(DDR) . היום הוספתי כרטיס של 512mb pc3200 והמהירות ירדה ל 320MHZ. לוח אם msi - 865pe (ms - 6728. כרטיסים ישנים : ? כרטיס חדש: cruical tech מה לעשות כדי שהזכרון החדש הכולל (1GB) יעבוד ב 400MHZ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-2MB בשניה, נראה לי איטי מאד לכן הורדתי דריברים מהאתר של גיגהבייט אך זה לא שינה כלום. למשהו יש רעיון לסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי לכולם, המעבד שלי: i5-4690k. מאוורר המעבד שלי:Noctua NH-U12S. האם מאוורר המעבד שלי טוב?, איך ולפי מה נקבעת מהירות מאוורר מעבד זה?,איך ולפי מה הוא פועל? לפי מה נקבעת מהירות המאוורר של המעבד?,האם היא משתנה באופן עצמאי לפי הטמפרטורה של המעבד? על כמה עומדת (מהו הטווח - סיבובים לדקה) מהירות תקינה - של מאוורר המעבד במנוחה/בעומס? האם מהירות מאוורר מעבד במנוחה,אשר פחותה מ600 RPM - היא תקינה (ככה זה אצלי,אבל טמ"פ המעבד 30-40 מעלות)? בבקשה - הגדילו את הידע שלי בנושא... תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום כשהפעלתי את המחשב לאחר כיבוי תקין לחלוטין בליל אמש, הגעתי למסך הסטאפ ובו הודעה שאומרת שמהירות המעבד לא הוגדרה כיאות , למרות שלא ביצעתי שום שינוי. יצאתי מהסטאפ (בלי לשמור שינויים) והמחשב עלה בלי שום בעיות. יש לציין שזה כבר קרה לי פעמים ספורות בעבר- ומלבד התהייה על מקור הבעיה וחומרתה זה לא מפריע לשימוש תקין במחשב. יש למישהו רעיון? מעבד- פנטיום 3 800 , לוח אם- asus cuv4x . תודה לכל המסייעים.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו מחדש הצורב שלי צורב במהירות של X4 לעומת קודם שצרב ב-X8 הצורב הוא:DVD NEC 3500... למה זה וכיצד אני יכול לצרוב מהר יותר...
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא) למה זה?!?!? הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-