עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב. שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537 בנוסף הוא רכש כונן SSD: Samsung Evo 250GB. הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב. דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר: "The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance. Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again. Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility " חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע ע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tmvizel,

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו, אז נקווה שזה יעזור לי קצת לפני כחודש קניתי מחשב חדש, והרכבתי אותו בעצמי, בעזרתו של חבר מבין דבר (גם אני לא רע בעניינים). הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני לוחץ על כפתור ההפעלה - המחשב נדלק לשניה וכבה, שוב נדלק לשניה ושוב כבה - ממש פולסים של חשמל. במהלך כל פולס אפשר לראות את כל המאווררים וכל הנוריות פועלות - אבל לא שומעים את הצליל של הרמקול מלוח האם.. הביפ הזה. במהלך רצף הפולסים האלה (שאם אני פשוט אחכה, יכול להמשיך לנצח) אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה ומחזיק אותו לחוץ בערך 5 שניות המחשב נדלק כרגיל, שומעים ביפ והכל טוב ותקין, והוא נשאר דולק עד שאני מכבה אותו. ברגע שהוא פועל, אני יכול לעשות בו הכל - משחקים אינטרנט.. הכל עובד כרגיל…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by originall,

לאחרונה כשאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: המחשב מבוסס על מעבד i5-2500K, לוח אם P67A-UD3-B3 (גרסת ביוס U1a, באתר היצרנית מצוין שישנה גרסה חדשה יותר U1D), זכרונות 2X4GB, ספק כוח Corsair TX 750W, כרטיס מסך HD6950 2GB, שני דיסקים קשיחים (SAMSUNG 1TB F3 ו-Seagate 3TB) ומריץ את מערכת הפעלה Windows 7 67bit. בעבר בוצע אוברקלוק על המעבד, אך בחלוף הזמן הוא אופס וכיום המעבד פועל ללא אוברקלוק. חשוב לציין שגם בעבר נתקלתי בהודעה הזו, וכמדומני הטכנאי שפתר את הבעיה ציין שהוא עשה את זה באמצעות טעינה או ביטול (אני לא בטוח) של פרופיל מסוים של האוברקלוק שנעשה בעבר על המעבד. כמו כן, ייתכן שלפני מספר חודשים הוחלפה בטריית ה-CMOS עקב התיישבנות של הבטריה הקודמת (אני לא בטוח גם בזה). בחירה…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Guy950,

היי, הייתי הבוקר במחשב והכל עבד מצוין עד שברגע אחד הכל השתנה והמחשב נעשה איטי להחריד. עד כדי כך שהפעלה מחדש לקחה כמה דקות טובות וגישה לביוס לקחה בקירוב של רבע שעה. כשהגעתי לביוס התגלה שהמעבד הגיע ל92 מעלות כאשר בד"כ הוא מסתובב סביב ה50 מעלות. המסקנה היא שהקירור מים שלי CoolIT Eco התקלקל אבל כאשר המחשב פועל אני מסוגל להרגיש את המשאבה עובדת ומרגיש שיש זרם בתוך הצינורות. לפני הולך לקנות קירור חדש למעבד האם יש משהו שעליי לבדוק? הם כדאי לי לפנות לחנות בחשש שיש נזק למעבד? הוא הגיע ל92 מעלות והמחשב לא הפעיל שום מנגנון הגנתי אלא ישר נהיה איתי. בנוסף, עוד מעט אעבור לפורום קירור לבקש המלצה לקירור מעבד אבל לפני כן רציתי לשאול שאלה - הקירור הנוכחי כולל מעגן שהודבק בחלק האחורי של הלוח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sharino,

אהלן, יש לי כרטיס מסך די ישן כמו שרשמתי בכותרת geforce9500gt של gainward שנקנה בארץ הבעיה איתו שכל פעם שאני מכניס אותו למחשב ומעלה את הווינדווס(WIN7) המחשב ישר קורס עם כרטיס מסך אחר הכל עובד בסדר ככה שאני מניח שהבעיה בכרטיס השאלה היא האם מישהו יודע איך עובד העניין של אחריות על כזה דבר? הם זה לכל החיים במקרה? ואיך ניתן לקבל את האחריות? ואולי בכלל מישהו מכם מכיר פיתרון לבעיה והכרטיס תקין למרות שנראה שלא תודה שחר

6. היה לי כרטיס טלויזיה שפשוט היה ג'אנק רציני מלא דיליי אי התאמה רצינית בין קול לתמונה , אז החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה חדש הסתכלתי על המחירים ובחרתי כרטיס טלויזיה ב 225 שקל פנימי PCIE אחרי גישוש באתר של אייבורי ראיתי שיש כרטיס טלויזיה הרבה יותר טוב בפחות כסף שווה להחליף ? Encore ENXTV-X4 יש לו רולוציה יותר גבוהה הוא חיצוני ב 185 שקל ? איך זה יכול להיות שיש לכרטיס טלויזיה נתונים גבוהים יותר מהכרטיס שלי והכרטיס שלי יותר יקר ? הרזולוציה שלי נעה בין 350 עד 720 אנלוגי ושם זה FULL HD כרטיס טלויזיה AverTV Volar HD PRO עולה עוד 10 שקלים 235 עם נתונים הרבה יותר גבוהים מהכרטיס שלי שווה להחליף את הכרטיס? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2678&orderBy=priceLow

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by udi2181,

יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by speed42,

שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ עם בעיה מעצבנת במחשב ישן. קודם כל הנתונים של המחשב: E7400 2 סטיקים של 2GB 9600GT ספק כוח HEC 400W. HD WD 7200. המחשב עבד עד לפני יומיים חלק (יחסית לגילו), וממש לפני יומיים פתאום התגובות שלו נהיו מאוד איטיות. התגובות של הארד-דיסק (כניסה למחשב שלי, העתקת קבצים כניסיה לתיקיות, כל דבר בהשהייה גדולה מאוד). בדקתי עם אנטי וירוס ונמצא נקי, אני כמעט בטוח שה HD עומד ללכת לעולמו. 1.עם איזה תוכנה כדאי לעשות בדיקה ל HD (של WD אם זה משנה). 2. השערות נוספות לסיבת התקלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Jor-L,

שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rivki1985,

היי יש לי מחשב בן 3 שנים עבד פצצה עד שיום אחד התחלי לזחול מצורף מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8Mמעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WD דיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק NVIDIA GEFORCE 460GTX 1G-5 GAINWARD כ. מסך GH24NS50 שחור SATA LG DVDX24 DL צורב אחרי ייאוש החלטתי להתקין ווינדוס חדש והמחשב נשאר אותו הדבר מה יכול להיות הבעיה התקנתי תוכנת בודק חומר (מצורף התוצאה) תוכנה אם חסר דריבר (מצורף התוצאה) מה עוד הגיוני?????????? ד"א כשאני נכנסת לגוגל מפות המחשב קורס מאתחל את עצמו מההתחלה או פשוט תקוע שאר האינטרנט בסדר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Moran Yihiel Nunberg,

שלום רב, לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX [h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף. לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד. רק שלי לא. יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox. דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום אתמול לאחר ביצוע עדכון דרייברים דרך תוכנה צד שלישי [h=1]Auslogics Driver Updater[/h] התחילה לי בעיית מסכים כחולים במחשב תוכן השגיאה [h=1]Error 0x0000007e[/h] מאז המערכת הפעלה לא עולה,לא נכנס למצב אתחול בטוח . דברים שניסיתי בעצמי : עדכנתי ביוס,בדקתי חומרה ,ניסיתי לשים הר דיסק חדש הוצאתי כרטיס מסך , הוצאת זיכרונות. לצערי כלום לא עזר אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, חייב עזרה - יש לי לפטופ ASUS UX31LA (בן חודשיים בלבד!) עם שני זכרונות SSD כל אחד 128GB. באופן דיי מפתיע נעלם לי זיכרון אחד מהמחשב.. מופיע לי כונן אחד - כונן C - בגודל 128 GB. אני זוכר בוודאות שבעבר היה 256GB. למישהו יש מושג מה קורה פה? למה זה קורה? אני לא יודע אם זה קשור אבל גם הפעלת הווינדוס (8.1) הפכה להיות איטית ביחס למה שהיה בעבר... זה מגיע למסך שחור עם הסמל של ווינדוס בצבע כחול ועיגול מסתובב במשך קרוב לדקה ורק אז מגיע למסך של הסיסמא. למישהו יש פיתרון? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Monopoly,

עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Slavik111,

הלך הוינדוס ואני רוצה לשמור את כל הקבצים שהיו בכונן של המערכת ההפעלה . שמירות של אופיס וכאלה ..איך אני עושה את זה דרך הדוס ? אולי יש איזה תוכנת טכנאי שמאפשרת את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by falukky,

יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי, מה היא הדרך המהירה והקלה ביותר להריץ מאק על ווינדוס? יש לי את 8.1 תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Hp של לקוח של החברה בה אני עובד. אתמול הלקוח הביא את הלפטופ בפעם השנייה והתלונן שאין לו תצוגה. בפעם הקודמת שהוא הביא את הלפטופ, היה לו בעיה שהמסך היה מרצד והתברר שזה היה בעיה של מגעים. את זה סידרתי לו. הפעם הדלקתי את המחשב ולא הייתה תצוגה כלל, רק תאורה מהפלורסנטים של המסך. החלפתי כבל מסך (לחדש) וכרגע יש תצוגה, אבל בצד השמאלי של המסך יש פס לבן רחב לאורך כל המסך ומלא בקווים צבעוניים. ניסיתי לשחק עם המגעים, לא עזר. חיברתי את המחשב למסך חיצוני ורואים יופי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום , רציתי לשתף בעיה שיש לי מספר חודשים ללא מציאת פתרון רציני שאני משחק במשחק לא חשוב איזה אני מקבל הודעת שגיאה והמסך ניהיה שחור , ההודעה שמתקבלת " display driver stopped responding and has successfully recovered nvidia" עשיתי חריש עמוק ברשת וניסיתי באמת הכל ללא הועיל, האם מישהו חווה את התופעה והצליח להתגבר עליה באמת ולא קיבל את ההודעה שוב<? אני שוקל לקנות כרטיס מסך עד שבוע הבא במידה ולא אצליח להתגבר על התופעה. המפרט הרלוונטי - WIN 7 64BIT ספק כח 1200 thermaltake מעבד i5 2500K כרטיס מסך GTX580 לוח Z68A H3 B3 8 גיגה זיכרון שני מסכים 27 אינץ כרגע מחובר רק לאחד מה שניסיתי הוא כמעט כל הסרטונים ביוטיוב ללא הצלחה אני רק רוצה לדעת האם מישהו חווה ו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Chumlee,

במה עדףי להשקיע בזיכון יותר או במעבד ? למשל G2020 8GB או I3 4GB או I5 2GB וכו' נתתי סתם דוגמא , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. משהו הזוי. תמיד הרמקולים עבדו לי סבבה בכל המשחקים. עכשיו קניתי את המשחק FAR CRY 4 המקורי וקורה שם משהו ממש מוזר. במשחק עצמו לא יוצא סאונד מהרמקולים (בתפריט המשחק כן יש סאונד, במשחק עצמו אין). מה שיותר מוזר זה כשאני משחק עם האוזניות הכל תקין. הסאונד עובד סבבה גם במשחק וגם בתפריט. מה זה לעזאזל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.