תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לצאת דרך ctrl+ald+delete זה קורה אפילו אחרי 5 דקות משחק ולפעמים אפשר לשחק רצוף חצי שעה. כרטיס מסך gt8800 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב גיימינג (מאז) 2008 או 2007, המפרט עבר שינוי קטן בספק הכוח (החלפת ספק כוח בהרבה יותר טוב). אני עם ווינדוס 7, 64 ביט. אני עם 8800GT עובד מעולה, יש כמעט כל שעה וחצי תקיעה ל4-3 דקות ואז חוזר להיות נורמלי, ושוב חוזרת התקיעה שעה וחצי אחרי זה, אצלי יש דיסק קשיח של WD 250AAKS (250GB), וכנראה נמצא בו בעיית הCRC, אני מנסה להוריד עם טורנטים ולא מצליח לי (בדיקת יתירות מחזורית\מעגלית=CRC), כל פעם שהתקיעה קורית לי, הסאונד מנגן ותקוע (עוצר ומנגן,עוצר ומנגן, עוצר ומנגן) אני חושב שזה הדיסק קשיח כנראה שדיסק הקשיח נפגם, קצב וביצועי הכתיבה והקריאה כנראה ירדו כמובן עם הזמן (7-6 שנים). האם יש סיכוי לתקן את הדיסק קשיח או שכבר כדאי לגבות ולקנות דיסק קשיח חדש אחר? אני משחק במשחקים …
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רק נורת החיוי במארז. יותר מזה כלום. אם לא היה זקם למסך , היה רושם no signal, אך כאשר הוא מחובר למחשב המסך לא רושם כך, אלא יש מסך שחור בלבד. רק כאשר מנתקים מהמחשב , רושם no signal. האם זה הספק? אם כן איך הנורית עובדת? ואם זה המעבד מדוע הbios לא עולה בכלל? בתודה...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מפרט הבא: מעבד: P4 2GHz לוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyte זיכרון: 2.5 GB כרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MB דיסק קשיח: WD 2500KS כוננים: 2 מאווררים: 5 של 80 Mm בהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו. אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם. עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה…
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בעיה רודפת בעיה. לאחרונה ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הישן שלי למחשב החדש. הדיסק החדש הוא Maxtor 40Gb 7200 והישן Quantum 20Gb 7200. על החדש מותקן XP ןעל הישן Win98. הג'אמפרים מסודרים כך שהחדש הוא ה- Master , והשני Slave. המחשב נתקע מיד לאחר ה-Bios. (דרל אגב, ה- Bios מזהה את שני הכוננים). מה הבעיה? האם ישנה דרך מיוחדת לחבר את שניהם למחשב (האם צריך להגדיר משהו מיוחד)?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!
-
- 8 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה (זה win2000 pro ו-sp3) זה התחיל היום בבוקר בסטארט אפ נפתח איזה חלון CMD והתחיל לעשות פינגים למשך איזה דקה לא זוכר לאיזה כתובת איי פי הנה החלון CMD ושהוא סיים קפצה ההודעה (תמונה מצורפת) איזה 3 פעמים אחת אחרי השניה מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה? אני משתגע! ויש עוד דבר, יש לי כמה קבצים בסטארט אפ שאני לא מצליח להוריד...דרך MSCONFIG ... יש משהו לעשות? אני ממש אובד עיצות, נמאס לי לפרמט כל שבוע....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-