תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בעיה רודפת בעיה. לאחרונה ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הישן שלי למחשב החדש. הדיסק החדש הוא Maxtor 40Gb 7200 והישן Quantum 20Gb 7200. על החדש מותקן XP ןעל הישן Win98. הג'אמפרים מסודרים כך שהחדש הוא ה- Master , והשני Slave. המחשב נתקע מיד לאחר ה-Bios. (דרל אגב, ה- Bios מזהה את שני הכוננים). מה הבעיה? האם ישנה דרך מיוחדת לחבר את שניהם למחשב (האם צריך להגדיר משהו מיוחד)?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה יותר טוב ביצועים טובים יותר (load high performance) מערכת יציבה יותר(ברירת מחדל) זה מחשב חדש לא עשיתי בו אוברקלוק(ולא מתכוון לעשות כרגע) אז איזה הגדרה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צהריים טובים, מאחר וכמה שנים לא החלפתי מחשב, וזהו המחשב הראשון שלי עם SSD, באתי להתייעץ. איזה תוכנות הם חובה במחשב? איזה להתקין על HDD ואיזה על SSD? כמה שאני חושב שהם חובה: אנטי וירוס (אני משתמש בחינמי של מיקרוסופט - איך הוא ד"א?) C קלינר אנטי רוגלות כרום אז מה עוד חסר (בטוח חסר...) ומה כדאי להתקין על הSSD? תודה!
-
- 8 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה (זה win2000 pro ו-sp3) זה התחיל היום בבוקר בסטארט אפ נפתח איזה חלון CMD והתחיל לעשות פינגים למשך איזה דקה לא זוכר לאיזה כתובת איי פי הנה החלון CMD ושהוא סיים קפצה ההודעה (תמונה מצורפת) איזה 3 פעמים אחת אחרי השניה מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה? אני משתגע! ויש עוד דבר, יש לי כמה קבצים בסטארט אפ שאני לא מצליח להוריד...דרך MSCONFIG ... יש משהו לעשות? אני ממש אובד עיצות, נמאס לי לפרמט כל שבוע....
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
כבר שבוע ראני וסבל איתו כל יום אני צריך להזיז עם העצבע את המאורר כדיי שיתחיל לפעול!!! כבר שלוש פעמים שחכתי והלוח הגיע ל 41 מעלות כי המוארר לא פעל!!!! מה לעשות בחרת המחשבים לא עזרו לע הם אמרו שאין להם מאוררי כאלה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם במחשב הרגיל שלי וגם במקבוק,כשאני נוגע בהם אני מקבל זרם חלש.... זה ככה שנים (זה גם קורה במכונת כביסה שאני נגוע בה) עד עכשיו זה לא הפריע לי ,אבל עכשיו נראה לי שזה עושה בעיות עם המקבוק. לפעמים כשיש זרם אני גם רואה הפרעות בתצוגה שלו(המסך מעט מרצד ולא נוח בעיניים). כמו שאתם יודעים הוא עשוי מאלומיניום ואולי הזרם מגיע גם ללוח אם וקצת. אני די בטוח שהריצוד נגרם מהחשמל כי החלפתי כבר 3 פעמים את המקבוק הזה. לפי דעתי יש לי בעיה בהארקה בבית, יש משהו שאפשר לקנות? אל פסק? או מייצב מתח?? יש לי כבר מגן ברקים כזה פשוט אבל זה לא עוזר נראה לי.... תודה!
-
- 56 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות עם כזאת הודעת שגיאה (יש אותה אחרי כיבוי והפעלה מחדש) (יש תמונה)? יש פעמים שהמחשב עולה חלק בלי בעיות והכל בסדר, ויש פעמים שהמחשב עושה הודעה כמו בתמונה הראשונה, ויש פעמים שהוא עושה כמו בתמונה השניה. מה אפשר לעשות כדי שתמיד המחשב יעלה חלק בלי בעיות? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קראתי רבות על כך שעדיף להשאיר את המחשב דלוק, מכיוון שהבלאי הטבעי לרכיבים השונים לאורך הזמן, נמוך משמעותית ממה שנגרם למחשב כשהוא מקבל זרם חשמל חזק ופתאומי בהדלקתו. אך לאחרונה שמעתי שהנ"ל הינו מיתוס, ועדיף לכבות את המחשב בלילה, ולהדליקו בבוקר/בערב כשחוזרים מהעבודה, במקום להשאירו דלוק 24 שעות. לדוגמא : http://www.d-arena.co.il/index.php?showtopic=25655 אם כך, האם יש עובדות / מאמרים מבוססים המכריעים בסוגיה, האם להשאיר את המחשב דלוק, או לכבות ולהדליק ? וכאשר מתייחסים לנזק/בלאי הנגרם למחשב, לאיזה חלקים בדיוק ? (סביר להניח שספק הכוח רגיש יותר מאשר המעבד, למשל) הבהרה : השאלה נוגעת רק לחומרת המחשב, ולא לעלויות חשמל.
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לאחרונה לאחר זמן קצר של עבודה על המחשב הוא מתחיל לקרטע, כאשר אני פותח את ה Task Manager אני רואה שהמעבד אומנם עובד על 1%-2% אבל המחשב משתמש בכ 3.8Gb מתוך ה4 שיש לו וזאת למרות שכל החלונות סגורים ושום תוכנה לא רצה, ניסיתי להריץ סריקת וירוסים עם הנורטון ולא מצאתי כלום. ב Processes לא רואים שום תהליך שלוקח כל כך הרבה זיכרון. איך אני יכול למצוא מה תוקע לי את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שחיברתי את חיבוריי החשמל מן הכפתור , המחשב נדלק אבל יש ציפצופים (ארוך-מפסיק-ארוך-מפסיק-ארןך וכך הלאה ) והמסך לא עולה , אין שום הודעה על המסך -מזה אני משיג שכרטיס המסך במקום ועובד. מי שיוגע מה אומרים הציפצופים הנ"ל שיגיד לי בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע המחשב התחמם מאוד בפתאומיות ועשה לעצמו ריסט. הסתכלתי מסביב ונראה שהמאוורר של הספק לא מסתובב כמו שצריך. הורדתי את המכסה ובנתיים שמתי מאוורר רגיל שיקרר אותו. במשך השבוע שמתי לב שגם בלי המאוור הגדול המחשב לא מתחמם והכל בסדר. אתמול פתאום שוב ללא אזהרה המחשב התחיל להתחמם בפתאומיות (לא עשיתי שום דבר מיוחד חדש) והכל נתקע. לאחר ריסט אני מקבל גיבריש ופסים מאונכים בזמן הפעלת המחשב והוא עולה רק ב safe mode. צירפתי סירטון: (בבקשה לראות עד הסוף) http://www.youtube.com/watch?v=DMC4lpxSzwI מה שמוזר, שבsafe mode הכל תקין ואני אפילו יכול לראות HD ביוטיוב. אז מה נשבר? הכרטיס מסך או משהו אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן סיפור מקרה - יום שבת בהיר אחד, הצורב Liteon הוותיק והטוב שלי מחליט שלא להפתח. אחרי פירוק מהמחשב ובעיטה אחת או שתיים הכל הסתדר, מחברים ת'כל, מפעילים את המחשב..והופה המסך לא נדלק בוודאות זה לא קשור לחיבור של אחד הרכיבים, ואיפסתי ביוס ליתר בטחון.. מה שמשאיר לי את הכרטיס מסך, הלוח אם, הזכרונות או המעבד שגורמים לצרות השאלה שלי היא בעצם אם יש למישהו רעיונות איך לבדוק את העניין בלי חלקי חילוף ... אה כן, איך שכחתי Axp 1700 Abit NF7 וראדון 9000P קשיש ומומהר קשות להחריד..
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש לי אופציות OB על הלוח, מבחינת משאבים מה עדיף שאשתמש בהריבות PCI או להשתמש בכרטיסים שיש OB. תודה למשיבים
-
- 18 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הלו אנשים אני מעוניין להתקין raid אצלי במחשב, השאלה יא מה עדיף ומה ההבדל בינהם, אני מעדיף מהירות ולא גיבוי. תודה, שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-