עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash

2. שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.

3. Started by Revital Cohen,

מה הסיבה שהמחשב הנייד כבה מיד כשאני מנתקת את הבטריה ? למרות שהבטריה מלאה.. איך שאני מחברת את הבטריה לחשמל, המחשב עובד רצוף

4. Started by morans,

היי לכולם, המסך של המחשב הנייד שלי התחיל פתאום לרצד בלי שום התראה מראש DELL XPS 15Z המסך מרצד לכמה שניות ומפסיק לבד. אין שום תבנית מסוימת או משהו ספציפי שאני עושה שגורם לזה. מרגיש רנדומלי לגמרי.... מצורפת תמונה של התקלה תודה לעוזרים מורן (אני בת, כדי שהתגובות יהיו בלשון נקבה )

5. Started by a92971,

בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר

6. שידרגתי את המחשב מ8.1 ל10 מחשב נייד לנובו i5 ולאחר כמה ימים בודדים המחשב פתאום לא עולה זאת אומרת שיש נורות שדולקות כשלוחצים על לחצן ההפעלה אבל לא מעבר רק מסך שחור מה ניתן לעשות האם יכל להיות שזה בגלל שלא עדכנתי את הBIOS או משהו כזה תודה לכל העונים.

7. Started by ליאור בראון,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור אותה בדרך כלשהי, אשמח לתובנות. קניתי מחשב לבן שלי ומסתבר שכונן C יחסית קטן ויש עוד שלושה דיסקים D, E, F שלכל אחד יש 250 GB לא מנוצלים. הוא לא יכול להתקין משחקים יותר כי C תפוס והדרישה שהמשחק יותקן בספריית ROOT לא ניתן לאחד כי ניסיתי ואיכשהו הצלחתי להבין שהדיסקים מופרדים, זה 2 דיסקים נפרדים, זה לא פיצול תיקיות. האם יש איזו דרך אולי לרוקן קצת את C מתיקיות שיושבות בו ולהעביר אותן לכונן אחר ולפנות מקום ? או רעיון אחר כלשהו ? תודה רבה למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by OStyle,

היי לכולם, לפני בערך שנה קניתי את המחשב הבא, קניתי אותו בלי לעשות הרבה בדיקות (ועד היום אני מצטער על זה) https://www.lenovo.com/us/en/desktops-and-all-in-ones/legion-desktops/legion-y-series-desktops/Legion-Y520-Desktop/p/99LE9Y50275 i7 - 8700 1060 gtx ספק כח 450 וואט 16 ג'יגה ראם לוח אם גנרי וגרוע מאוד LENOVO 36E לתקופה מסוימת הייתי מרוצה, לא מזמן רציתי להתרחב מבחינת חווית משחק וגיימינג וקניתי את ה 2080 RTX TI ובנוסף מסך ASUS ROG PG27V שתומך G-Sync. אני יודע שיושב לכם בגרון שלא הייתי צריך לקנות את ה2080 וה1080 היה מספיק, מבקש מכם שתמנעו מהתגובות האלה, לא עוזר בכול מקרה, כמובן שברגע שחיברתי את הכרטיס מסך, הבנתי שאין מספיק חיבו…

9. Started by Ariel234156,

שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ofir Vernov,

שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי

12. Started by צונצים,

מה לעשות אם בטעות החלפתי משתמשים במאפינים של המחשב וזה לא נותן גישה לדיסק מקומי

13. לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים

14. Started by Lyor,

יש ברשותי מחשב נייד עם מעבד i5-3437U שנקנה לפני בערך 5 שנים. השם המלא שלו הוא: HP EliteBook Folio 9470m. שידרגתי לו מאז את הזכרון ל8GB, ואת הכונן לSSD MX500 של Crucial. רציתי לדעת למה הוא עדיין מרגיש כל כך איטי בזמן הרצות של תכנים בסיסיים כמו סרטוני יוטיוב של 1080 עם 60FPS. אפילו על סרטים שנמצאים על המחשב עצמו ב4K (על מסך נפרד כמובן) אין מה לדבר בכלל, הוא אפילו לא מוכן להפעיל אותם. מה שמוזר לי, שבמכשירים שנראים חלשים ממנו בהרבה קיימת אפשרות לעשות את זה ללא בעיה (לדוגמה: Xiaomi mi box S). על המחשב עצמו מותקן Win 7 ובמקביל גם Linux Mint 19.1 Cinnamon, אבל אותה התופעה נמצאת בשנייהם בערך באותה המידה של חומרת מצב. דאגתי שכמה שיותר לשמור על Win 7 מתוכנות מיותרות, למעשה א…

15. Started by Mike_Shinoda,

שלום, קודם כל הבהרות: 1) פרסמתי פוסט בנושא לפני כמה חודשים והבעיה הסתדרה אך היא חזרה ואנחנו לא מצליחים לפתור אותה אז אני מנסה את מזלי שוב. 2) מקווה שזה הפורום הנכון, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או לפרסם בפורום של מעבדים, לוחות אם וזכרונות כי אני מעריך שהבעיה קשורה לאחד מהם (אולי אני טועה, אבל זה הכיוון) 3) אני טכנאי מחשבים בעברי אבל אני לא מתגורר בארץ כרגע והמחשב הוא של אחיין שלי ואני לא ליד המחשב. אז זה חלק מהקושי בסיטואציה. אבל אתם מוזומנים להציע הצעות ואראה מה אני יכול לעשות. ועכשיו לבעיה: כאמור כפי שכתוב בכותרת בעת עליית המחשב עושה 5 צפצופים (די בטוח שהם נחשבים ארוכים, או לא מאד קצרים) ואז עושה ריסטרט (או אם תרצו מכבה את עצמו…

16. שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש

17. Started by eliorneeman,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שהמסך של המחשב מסרב להידלק בצורה תקינה , המחשב עולה כמו שצריך והכל עובד כשורה ( דרך חיבור HDMI ), אך המסך שחור. אציין שכאשר הוא אינו נדלק גם המערכת הפעלה אינה מזהה את קיומו של המסך .פרט מעניין נוסף הוא שכאשר פותחים את המחשב ודופקים עליו קלות באזור המשטח מגע של העכבר הוא לפעמים חוזר לפעול .( הכבל של המסך תקין ומחובר היטב) נראה שיש איזה בעיה לא ברורה ואני לא מצליח לשים את האצבע עליה ואין כל מידע שימושי ברחבי האינטרנט ... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? תודה :)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by יוספי,

יש לי מחשב שהיה עליו ווינדוס 7 התקנתי עליו ווינדוס 10 באמצעות דיסק און קי שהוגדר כ boot ההתקנה עברה חלק,המחשב עבר היסטרי בסיום ההתקנה (כפי שצריך) אבל כעת שהוא צריך להעלות את הווינדוס החדש הוא תקוע שעות במסך שבו רואים את הסמל של חלונות והוא חושב.... ניסיתי לכבות מחדש , אותה תקלה. ניסיתי להתקין מחדש עם דיסק און קי,אותה בעיה הדיסק און קי תקין והתקין טוב במחשב אחר רעיונות מה אפשר לעשות?

19. Started by Moshe2,

בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by or malul,

היי מה אני עושה במצב והמחשב שלי תקוע על המסך הזה ולא ניתן לצאת ממנו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by No-One,

שלום כלום, הרכבתי מחשב חדש בעצמי, עבד נהדר במשך כשבועיים. מעבד 2600X לוח aorus b450 pro זכרונות hyperx 3200mhz cl16 הזכרונות הוגדרו לXMP אחרי הפוסט הראשון והכל היה בסדר. תוך כדי שהמחשב עבד היום, לאחר כיבוי מסודר פתאום הוא לא נתן פוסט בכמה נסיונות. פעם אחת הוא נתן פוסט עם המסך הכחול של הERROR של וינדוס. ושוב לא נתן פוסט כמה פעמים. איפסתי את הCMOS וישר הוא נתן פוסט חזרה וכרגע הכל תקין. האם זו תופעה של חוסר יציבות של הזכרונות או משהו אחר? תודה

• 20 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by aviadgim,

היי קניתי משחק מחשב בחו"ל וכשאני מנסה להתקין הוא רושם לי שמשחק זה לא יכול לפעול באיזור שלי. הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות לעקוף את זה מישהו יכול להדריך ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by יהודה לוי,

קניתי לפני שבוע בערך כבל רשת של (15-20 מטר) והמחשב שלי לא קולט אותו יש לי ווינדוס 10 כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אחר הכבל עובד אני לא יודע מה לעשות אשמח לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים