תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי הודעה ב POST... אפשר לדעת מה זה בדיוק אומר? פירוט מלא בבקשה... : Detecting IDE Primary slave.... None Detecting IDE Secondary Master... None Detecting IDE Secondary Slave.. None תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה זה החיבור הזה ולמה הוא משמש -FireWire??
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה.. שהוא מדליק ת'מחשב אז אחר כך יש לו מין תקסט קטן שכתוב ntlrd is missing מה זה הקובץ הזה לעזעזל? מה עושים?? תעזרו לו....
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell vostro 3530. בתמונה מסומן עיגול אדום אני ראיתי יש חיבור קטן שזה ניקרא TYPE-C, מה זה החיבור הזה ? האם זה חיבור של מטען חשמל רק לבד? האם אפשר לחבר דיסק קשיח חיצוני 2TB בחיבור TYPE-C , וזה מתאים. וזה יעבוד? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
- 2 followers
-
-
המערכת החדשה שהרכבתי לפני שבוע מופיעה בצד. כמו כן אין שום בעיות לא של טמפ' ולא של מתחים, עדיין "מעולם" לא נראה תחת המערכת החדשה שום מסך כחול וכל משחק או תוכנה או כל דרך כלשהי להעמיס על המערכת עובר בשלום כמו שצריך. עם כל הנתונים האלה מידי פעם פרקי זמן לא קבועים יכול להיות כל 5 דקות יכול להיות פעם בשעה מושמע מן צפצוף כזה קטן מהלוח האם, באותו זמן של הצפצוף המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ולא מורגש שום קפיצה או בעיה כלשהי. מה זה אמור להביע?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אנא עזרתכם: יש לי WD 800jb כמובן הדגם התותחי עם 8 מגה קאש. לפני כמה זמן (כחודש) הוא התחיל לעבוד לאאאאאטט בצורה היסטרית. הרצתי HD Tach עליו וגיליתי שמ 50 מגה בשניה הוא ירד ל 14 (!!) מגה בשניה. רצתי לבדוק אם הוא על PIO מוד וגיליתי משהו חדש: MULTI WORD 2 מה זה ?!?!? איך נפתרים מזה וחוזרים לאולטרה DMA בחזרה. אנא עזרתכם הדחופה בתודה HF
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8I NEO2 מעבד AMD 939 ATHALON 64 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק. בדקתי את הכל והכל תקין. המעבד שלי מתחמם בטירוף (לפחות זה מה שהמד אומר) 88+ מעלות אחרי שעדכנתי ביוס ואחרי שבדקתי את תקינות המערכת מים ואז הורדתי בדיקה של המתח החשמלי במחשב והוא אומר שה - +12V לא מקבל מספיק מתח (הוא מקבל 2.2V) מה זה לעזעזל ה +12V???? החלפתי ספק וזה עדיין קורה!!!! מה יכולה להיות הבעיה??????
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק? והאם במפרט שלי יש את זה? ואם כן מה לעשות? המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W כרטיס מסך: gigabyte gtx560 ti 1gb את הכרטיס מסך קיבלתי היום
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני מכיר את המושג בכלליות רציתי הסבר יותר מקצועי. ועוד משהו יש לי פנטיום 3 - 800/133/256 והמחשב שלי תופס איטיות קופא מדי פעם גם אחרי פירמוט ללא כניסה לאינטרנט שהוא במצב נקי המחשב איטי . החלפתי זכרונות , כרטיס מסך , HDD אין כלום איטי מת. לחבר שלי יש פנטיום 2 המחשב טס. דרך אגב יש לי לוח ELITE וציפסט VIA על הנייר הלוח עובד מזהה את כל ההתקנים. הלוח משנת 99-00
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי בעיה במנהל התקנים מופיע סימן קראה על דבר זה AJE05UMZ IDE Controller אני לא יודע מה זה? ואך אני יכול לפתור את בעיה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-