תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג 971P ומערכת הפעלה VISTA וכשאני מדליק את המחשב המסך מנסה להסתנכרן על ANALOG או DIGITAL ומתכבה עד שה WINDOWS עולה ואז הוא נדלק. פניתי לחיון ואמרו לי לבדוק על מחשב אחר אבל לי נראה שזו בעיה אחרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת במסכי LCD בכלל ובסמסונג בפרט? מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
ממצב כאשר אני משחק ב-WARCRAFT 3 בזמן די ממושך, המחשב קופא לגמריי, חייב רסטרט מה אתם חושבים על הבעייה ? כל הפרטים במפרט <---
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב לכם אנשים יקרים! מכיוון שראיתי שיש כאן אנשים שהם בעלי תבונה גבוהה ביותר, חשבתי שאולי סוף סוף אתם תוכלו לעזור לי. בן דוד שלי הוא אלוף הארץ בפיפא 98, 2001 ו- 2003, והוא רוצה לעבור לשחק בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2 בפיפא. הוא קנה מתאם למחשב ומכיוון שפיפא לא תומך בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2, הוא שינה ב- regedit, את ההגדרה של הג'ויסטיק של הסוני פלייסטיישן 2, שייחשב כאילו הוא ג'ויסטיק של לוג'יטק... זה הצליח לו והכל תקין חוץ מבעיה אחת שמתעוררת במשחק. הבעיה היא שכאשר הוא לוחץ על האופציה של ה- Off The Ball (רק מי ששיחק במשחק מכיר את זה, בעקרון הדבר מאפשר שליטה בשני שחקנים בו זמנית ע"י שני הסטיקים האנלוגיים), אז הוא צריך להשתמש עם הסטיק השני בשביל להזיז את השחקן השני, …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי... מחשב יחסית חדש, AMD X2 4000+ לוח ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2 גיגה. מארז שיש לי את המחשב יש מידי כמה ימים ריסטים (מסכים כחולים). זה קורה בעיקר שאני לא ליד המחשב. הסתכלתי ב EVENT VIEWER של VISTA יש שתי ERROR שקשורים ל ACPI 1. IRQARB: ACPI BIOS does not contain an IRQ for the device in PCI slot 7, function 0. Please contact your system vendor for technical assistance. 2. The ASPI32 service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ה ERROR השני מופיע כל פעם שאני מאתחל את המחשב. יש סיכוי הERROR-ים בכלל לא קשורים לבעיה. הרצתי בדיקות, מאמץ למעבד - כמה שעות המעבד הגיע ל 46 מעלות מקסימום. ולזיכרונות - לא הופיע שום ERROR התקנים - ח…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב שלי באופן רגיל ופתאום ראיתי שבשלב מסוים כמה שניות אחרי שאני פותח אותו אפילו לפני שעלה הוינדוס הוא עושה ריסט חזרה וכך זה חוזר וחוזר ריסט ושוב ריסט. רציתי לשאול אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה אני מתאר לעצמי שפרמוט לא יפתור את הבעיה הזאת אני אשמח לקצת עזרה. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, חובה סימפטום זהה בשני לפטופים שונים, ומה שמפתיע - גם בשני עמדות שונות כמובן עם מקלדות שונות. לפעמים קופאת לי המקלדת החיצונית כשהנייד מחובר למפצל USB עם מקלדת, עכבר, אוזניות, חיבור רשת, כבל טעינה ועוד. בעמדה השניה יש דוקינג תואם את הנייד והתופעה חוזרת על עצמה. כלומר גם עם מקלדת אחרת ואפילו עם מחשב אחר מדגם שונה (מדובר בנייד של לנובו בשתי המקרים). * זה קורה רק כשיש הרבה חיבורי USB בו"ז. השכלתי לחבר כבל מתח למפצל, לא ממש עוזר.. כאילו יש מגבלת יכולת הספק חשמלית לעד 5 מכשירים אפילו כשמדובר במפצל חיבור Type-C עם Thunderbolt 4 באחד המחשבים, אין חידוש. זה פשוט מתחיל לגמגם. אותיות נתקעות, פתאום ה-Backspace נתפס לך מוחק לך כליל כל מה שכתבת פשוט טיורף. למישהו יש ר…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם. איני בטוח לאיזה פורום זה יותר מתאים, אז אם זה יותר מתאים לאוברקלוק תעבירו בבקשה. כרגע אני על אובר קלוק של FSB 155 (מעבד במקור פנטיום 4 B 2.66Ghz). לוח האם שלי הוא Asus P4P800SE ציפסט 865. כרגע באובר המחשב יציב ואני באובר הזה מספר רב מאוד של חודשים..מעל חצי שנה..אפילו שנה..לא זוכר כמה זמן. המחשב יציב מאוד, אינו נופל אף פעם (אולי קרו פעמים אחדות מאוד בעבר הרחוק). ברגע שאני מנסה לעלות ל160Mhz FSB המחשב נטען עולה ונשאר יציב לכמה דקות עד שמופיע מסך כחול והוא עושה ריסט. או שהוא נשאר יציב עד שאני מריץ סופר פאי והוא נופל בזמן אחד הלופים. עכשיו פתחתי דיון באובר קלוקינג וקירור ושם ניסו לעזור לי מה כבר יכול להגביל אותי. הזכרונות שלי הן זכרונות פשוטים שקניתי פעם …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי לפטפופ DELL LATITUDE D505 , עכשיו הכרטיס רשת שבו פשוט לא רץ.. לא בעיה ב SERVICES לא בעיה בכלום.. התקנתי כל דרייבר אפשרי והכרטיס רשת פשוט לא פועל, בטח בעיה באחד הקבצים אבל אני לא מוצא שום פתרון ברשת.. הדרייברים הם הדרייברים פה: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=5&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex= עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לקנות כרטיס רשת שלא של DELL - כרטיס רשת של כל חברה כלשהי והאם אפשר יהיה לפתוח את הלפטופ ולהתקין את הכרטיס רשת ?? האם הדבר יתמוך בכלל ויתאים למערכת? או ששווה לקנות כרטיס רשת USB.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי מדובר במחשב נייד HP PAVILION DV5000 עשיתי לו BOOT FROM CD, וכשאני מפעיל אותו הוא מראה לי מסך שחור עם שגיאת BIOS שאומרת: Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:01H / Port:00H Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:02H / Port:00H Press F1 For resume, Press F10 For Boot Device Selection Menu כשאני לוחץ על F1 הוא קורא את הדיסק ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: Setup did not find any HDD installed in your computer... press f3 to Quit setup כשאני לוחץ על F10 הוא עובר לBIOS ושם הכל נראה בסדר. אציין שאיפוס הגדרות הBIOS לא עוזר, שום דבר לא מחובר למחשב - לא USB ולא כלום. וההארדיסק תקין - בדקתי אותו במחשב אחר/ תודה,
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי שגיאה מוזרה של "מניעת ביצוע נתונים"(מצורפת תמונה). מה זאת הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה קריסות בעמצע מישחק. המישחק המדובר הוא - F.E.A.R . אני משחק ברזולוציה של 1024X768 לפעמים גם אחרי קריסה אני לא מקבל סיגנל למסך. ורק אחרי ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. החלטתי להריץ 3Dmark05 ולבדוק מה קורה. לציין שאני משחק עם הגדרות דיי גבוהות שיצויין בהמשך. והנה התוצאה 1. ללא פילטרים נעשה אתמול. 2. עם פילטרים פירוט הפילטרים Resolution - 1024X768 Anti Allasing - 4 sample AA Filtring - Anistropic אותה בדיקה בינואר השנה הניבו תוצאות שונות 1. ללא פילטרים 2. עם פילטרים מה שאני חושש שבחום של אוגוסט (אני ללא מזגן) קירור הסטוק של הכרטיס אינו מצליח לקרר את הליבה מספיק. הכרטיס עובר את ה 75 מעלות בקלות. חשבתי לרכוש את גוף הקירור של - Arctic Cooling …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז נתחיל במה שיש במארז ונעבור לבעיה העיקרית : מעבד : intel q8200 זיכרון : 4 gb חברת kingstone אם זה משנה כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb הוספתי גם צילום מסך של הטמפרטורה בזמן משחק . המשחק העיקרי שזה קורה הוא batman AA במשחקים פחות כבדים FM10 , PES10 , זה לא קורה גם ב- cod 4 modern warfare 2 זה לא קרה לי . פסלתי את בעיית המשחק כי התקנתי את אותו משחק אצל חבר (יש לו מחשב קצת יותר חזק אבל הכל עובד ) ועוד משהו קטנטן הדופן של המחשב פתוחה בזמן המשחק ולמרות זה יש לי ריסטרטים. תמונה א' - לפני שהתחלתי לשחק http://yfrog.com/42temp1lp תמונה ב' - באמצע המשחק (שיחקתי רק 3 דק' לא ידעתי מתי המחשב ייפול ) http://yfrog.com/4rtemp2ep מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-