עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OR007,

להלן סיפור מקרה - יום שבת בהיר אחד, הצורב Liteon הוותיק והטוב שלי מחליט שלא להפתח. אחרי פירוק מהמחשב ובעיטה אחת או שתיים הכל הסתדר, מחברים ת'כל, מפעילים את המחשב..והופה המסך לא נדלק בוודאות זה לא קשור לחיבור של אחד הרכיבים, ואיפסתי ביוס ליתר בטחון.. מה שמשאיר לי את הכרטיס מסך, הלוח אם, הזכרונות או המעבד שגורמים לצרות השאלה שלי היא בעצם אם יש למישהו רעיונות איך לבדוק את העניין בלי חלקי חילוף ... אה כן, איך שכחתי Axp 1700 Abit NF7 וראדון 9000P קשיש ומומהר קשות להחריד..

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by eSLC,

שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by rauchy,

שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  5. כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. משהו מוכן לומר לי מה זה הקובץ ks.sys מי זה ולאיזו חומרה הוא שייך? זה הופיע כשגיאה ובגלל הקובץ הזה המערכת קרסה (אצל חבר שלי) לאיזו חומרה זה שייך?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Lotar_88,

קניתי תמארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4146 ואלה החלקים Intel p-4 2.8E ASUS P4P800-SE Gigabyte R9600 128M Thermaltake Spark7 + Xaser Edition Geil 512m 400ddr x2 cl 2.5 W.D 80G 7200Rpm 8m ATA Creative Live 5.1 NEC 3540A Asus cdrw 52-32-52 benq cdrw 52-32-52 כונן פלופי CoolerMaster eXtream Power 380W יש ל ידע בסיסי אני יודע להרכיב כוננים ועוד כל מיני שטויות ב pci אבל זה כבר שלב הרבה יותר מתקדם מישו יכול להגיד לי רק תשלבים ואני אסתדר כי אני רוצה להרכיב חכם ולא להידפק

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. Started by נחמה שפיגל,

קניתי כונן חיצוני לדיסקים, וכל הדיסקים שאני מכניסה הוא קורא ריקים, אני לא כל כך מבינה בזה, מה יכולה להיות הבעיה?

9. כשאני מנסה להריץ סרט במדיה פלייר אני מקבל את הודעת השגיאה הנמצאת למטה בתמונה, אבל לא בכל הסרטים שאני מריץ זה קורה. אני לא זוכר מה עשיתי (אם עשיתי) שזה קרה פיתאום, אה וגם קבצי מדיה פלייר לא נפתחים דרך המדיה פלייר, עולה לי החלון הזה שאני אמור ליבחור בו באיזה תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ ****עריכה**** הבעיה נפתרה, system restore פתר הכל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by dani44,

חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Roei,

לפעמים הWIN מקפיץ לי הודעה של משהו עם הזיכרון...וזה מעצבןן מישהו יכול לעזור לי ??? אני יביא תמונה בהזדמנות

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. שלום יש לי במחשב 6 חיבורי USB מאחורה וכשאני מכניס לשם דיסק קשיח נייד זה מעביר לי נתונים מאוד מאוד בעיטיות ובמחשב אחר אפילו פחוט טוב הוא מעביר פחוט מחצי מהזמן זהות אומרת למשל לוקח לעביר לי משחק חצי שעה אז במחשב השני יעיבר את אותו משחק 3 דקות אמרו לי שאני צריך לעדכן את ה USB לUSB יש לי לוח אמ P5GD1 של חברת ASUS מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by djyoel,

קניתי היום חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו והבעיה שהכרטיס מסך כנראה מקצר כי כשהוא מחובר המחשב נדלק לשניה ונכבה וכשהוא לא מחובר הוא עובד טוב מאוד. המפרט הוא: לוח - msi g41m4-f מעבד -q8200 זכרון 4gb - ceon כרטיס מסך - gts 250 1gb ddr3 דיסק קשיח - 500gb samsung ספק כוח - pfc spire 550w האם הספק חלש מדי או שהכרטיס דפוק ? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס במאמץ מירבי צורך 320W ככה שאני ממש לא יודע כי בשניה שסיימתי להרכיב את המחשב הדלקתי והוא כבה אחרי חצי דקה ומאז כי שניה הוא נכבה. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by sapinir,

שלום, הופיעו לי פסים ירוקים לאורך המסך. יש לי כרטיס של ATI - RADEON 9500 PRO ואני חושד שהבעיה בו. האמת שזה כבר קרה לי בעבר וגליתי שהמאוורר של הכרטיס לא עובד, אז קניתי גוף קירור לכרטיס ועכשיו הוא עובד. הוצאתי את הכרטיס וניקיתי אותו אך הבעיה לא נפתרה.... מה דעתכם? אולי הבעיה במסך עצמו ולא בכרטיס, או אולי במקום אחר שאני לא חושב עליו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Psy,

כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by Sooki,

היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי מבית לוגיטק השם המלא של הסט Logitech Cordless Desktop Wave בקיצור, הרצתי את הדרייבר, חיברתי את המשדר ועשיתי ריסטראט הבעיה היא שהמחשב עדיין לא מזהה את ה התקנים וזה משגע אותייייייייייייייייייייייי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by Xstyle,

יש לי תבעייה הכי מוזרה שיש אני לא יודע אם מישהו יצליח לעזור לי אני הסתבכתי אם זה 3 שעות ולא הצלחתי לסדר אז ככה התקנתי וינדוס חדש המחשב לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ניכנסתי לוהפסת חומרה הוספתי אותו ידכנית דרך גריביר חדש שהורדתי מאתר של MSI אחרי זה הוא זייה ליי את הקול כלומר התחיו להופיעה האיקונים של קול ב מנהל התקנים אבל הוא רושם סימן קריאה על אחד מיהם ניסתי להתקין כבר הכול הכול לא יודע מה לעשות למישהו יש אולי רעיון מדובר על לוח אמ RC410M של MSI

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Gimel,

הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון] כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן .. הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..? והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm

25. Started by Zadu,

יש לי לפעמים הפסקות חשמל בבית שנגמות נגיד מתנור או משהו מקולקלים וזה עושה הפסקת חשמל בכל הבית וזה קורה נגיד שהמחשב פתוח ועובד . שאלות: 1.למה זה יכול לגרום למחשב ? 2. איך אני יכול לדעת אם נגרם נזק כלשהו מאיזה הפסקת חשמל שהייתה אי פעם ? 3. איך אפשר להגן על המחשב מהפסקות חשמל ? תודה מראש , אבי

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים