תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מחשב LENOVO 3000 j series מאיפה אני מוריד לו דריברים לקרטיס קול לדוגמה אין מאיפה תנו לי לינק
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי זיכרון - 512 DDR של KINGSTONE ... אני מחבר את הזיכרון מפעיל את המחשב והמחשב נתקע ! מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, (קודם כל, קראתי את המאמר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2633737#msg2633737 ולפיו הבעיה היא בספק כוח אבל אני מעוניין לברר דבר נוסף). אז ככה, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי. הייתה לו תקלה (המסך לא נדלק אך המחשב כן) ושלחתי אותו לתיקון במעבדה (יש אחריות), ונאמר לי שהבעיה היא שהיה וירוס במחשב. עד לפני כחצי שעה המחשב עבד בסדר גמור, אך לאחר שביצעתי לו הפעלה מחדש חזרה אותה הבעיה אך כשהפעם נשמע צפצוץ קצר (באורך של שנייה) ללא הפסקה. האם ישנו סיכוי שנמכר לי מחשב עם חלקים לא טובים? (המחשב חדש ונקנה לאחרונה, קשה לי להאמין שהבעיה היא וירוס). תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום מאתמול קיימת אצלי בעיה בהעלאת קבצים לא משנה אם זה לשרת כמו Zippyshare, Mediafire וכו' גם כשאני מנסה להעלות סרטון ליוטיוב קיימת אותה הבעיה המד של האחוזים פשוט טס ל100% ונשאר תקוע שם.. מערכת הפעלה Windows 8 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה מוזרה במחשב. מחשב מריץ VISTA כונן ראשי עובד תקין . בנוסף מותקן במחשב כונן משני (שמוחלק ל2 כוננים). מדי פעם פשוט הוא נעלם ואז אני לא רואה 2 הכוננים האלה במחשב שלי.בנוסף אני לא רואה אותם במנהל הדיסקים.זאת אומרת פשוט נעלמים.ריסוט למחשב מחזיר בחזרה את 2 הכוננים. עשיתי עדכון לINTEL CHIPSET .עברתי על תיקונים שעדכון ביוס פותר (ABIT 775) לא מצאתי משהו שמתייחס לבעיה ולכן לא עשיתי. למישהו יש כיון אולי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת אחרת מתאימה . לבעיה: הבעיה היא אני מתחיל לשחק BF2, אחריי חצי שעה משחק המשחק יוצא לי ככה סתם, טוב נכנס שוב והפעם הוא נתקע והפוך כזה למצב "המתנה"? אני לא יכול לעשות כלום חוץ מ רסטרט. עכשיו ניסיתי CSS קרה לי אותו דבר. מה יכול להיות הבעיה? זה מעצבן לשחק כל פעם עם תקיעות כאלה ויצאות :-\
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, קודם כל קצת רקע... הכרטיס עובד, אני משחק משחקים די רציניים והכל בסדר גמור, כמו כן הרצתי 3DMark2005 לאיזה שעתיים ולא היו שום בעיות. הבעיה היא שמדי פעם אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. תדירות הבעיה מאוד משתנה. הכרטיס נקנה לפני שלושה שבועות ומאז קרו 3 מקרים של מסך כחול. עליי להדגיש שזה לא קורה במשחקים אלא סתם בעבודה רגילה בדסקטופ. הלכתי למקום ממנו קניתי את המוצר (KSP) ולטענתם אם הכרטיס עבר אצלי 3dMark2005 שעתיים ללא errors אז אין בעיה. מבחינתם שאני אשאיר את הכרטיס לבדיקה אבל רוב הסיכויים שהוא תקין. לטענתם, יש מצב שזה בגלל הספק כוח שלי 400W (בן שנתיים). הם טוענים שיש צורך בספק כוח חזק יותר. אפשרות שניה היא, הבורד שאצלי הוא ASUS P4S800D ובגלל שיש בו צ'יפסט ענתיקה של SI…
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
להלן סיפור מקרה - יום שבת בהיר אחד, הצורב Liteon הוותיק והטוב שלי מחליט שלא להפתח. אחרי פירוק מהמחשב ובעיטה אחת או שתיים הכל הסתדר, מחברים ת'כל, מפעילים את המחשב..והופה המסך לא נדלק בוודאות זה לא קשור לחיבור של אחד הרכיבים, ואיפסתי ביוס ליתר בטחון.. מה שמשאיר לי את הכרטיס מסך, הלוח אם, הזכרונות או המעבד שגורמים לצרות השאלה שלי היא בעצם אם יש למישהו רעיונות איך לבדוק את העניין בלי חלקי חילוף ... אה כן, איך שכחתי Axp 1700 Abit NF7 וראדון 9000P קשיש ומומהר קשות להחריד..
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם יש דרך להימנע מפרמוט והתקנת xp מחדש כאשר מחליפים לוח אם לחברה אחרת אבל עם אותו chipset? הלוח אם שלי abit- nf7 הלך לעולמו והוחלף בלוח אם gigabyte- 7n400sl , שניהם מבוססים על אותו chipset .NFORCE-2 הבעיה שמאז שהלוח הוחלף אני סובל ממסכים כחולים והתרסקויות חוזרות ונשנות וגם חלק מהחומרה הקיימת לא מזוהה ולא ניתן להשתמש בה (סורק וכרטיס מודם פקס ). היות ומותקנים אצלי עשרות תוכנות אני מחפש דרך להימנע מפרמוט והתקנה מחדש של xp. ניסיתי לעשות התקנה חוזרת של מערכת ההפעלה (ללא מחיקת מערכת ההפעלה הישנה ) ,אולם הבעיות לא נפתרו . חשבתי אולי למחוק ערכים מסוימים ב-registry בתור צעד אחרון. רעיונות חברה ?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המצלמה המעפנה מנטויז'ן. איבדתי את הדיסק התקנה של הדרייברים\תוכנות שלה. עכשיו נכנסתי לאתר שלהם , ויש שם "דרייבר למצלמת אינטרנט של נטויזן" הורדתי , התקנתי.. המצלמה פועלת בתוכנה מסויימת. אבל שאני מנסה להתכתב עם אנשים ב messenger 6.1 זה כותב לי: לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב.? ??בעיות טכניות מונעות את קיומה של שיחה באמצעות מצלמה כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. ביטלת את ההזמנה להפעיל צפייה במצלמה. ??הפסקת לצפות במצלמה עם X זה ממש מוזר , גם לאלה שאני מנסה לדבר איתם יש 6.1 והמצלמה לא פועלת באותו זמן בשום תוכנה אחרת.. זאת אומרת , היא לא בשימוש. ניסיתי לשנות יציאה של הusb , עברתי …
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי צורב DVD דגם NEC 3540A הצורב משום מה לא קורה המון דיסקים בעיקר DVD עדכנתי הגרסה האחרונה של ה- firmware 1.04 דרך אתר החברה, אך ללא הואיל. האם מישהו נתקל בבעיה, האם יש פתרון לבד מלקנות צורב חדש, מעבר לזה הצורב בסדר גמור וחבל לי לזרוק אותו סתם כך. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תמונת המסך קופאת ואי אפשר לעשות כלום אי אפשר להזיז את העכבר (המחשב נטקע לגמרי) אחרי שעשית הפעלה מחדש זה חוזר על עצמו.... אני לא יודע מה הבעיה אבל כאשר אני שומע שירים המחשב נטקע מה הבעיה?? תודה....
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לי השבוע....כל הזמן שהדלקתי את המחשב או עשיתי רסט, המחשב מתחיל לעלות ואז הוא עושה רסט ושוב עולה כאילו שום דבר והמסך רושם שומר אנרגיה משהו כזה....ואחרי זה המחשב עובד רגיל מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב לפעמיים עובד לאט. שאני מיתקין דברים,מעביר קבצים למחשב המחשב עובד לאט מאוד!!. ולפעמים הוא עובד בסדר. חבר שלי התקין משחק ב רבע שעה אני התקנתי את אותו משחק בכמה שעות. מה הבעיה?? (המחשב אחרי פירמוט אין ווירוסים...) בעבר המחשב היה יותר מהיר יכול להיות שיש בעית חומרה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-