עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ronenpes,

מישהו מוכן להגיד לי למה המחשב לא עולה לי. עבדתי בחלונות 95. כשאני מדליק את המחשב ההודעה היא boot failed please insert...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by Mighty,

היי אנשים יש לי 2 כרטסיי מסך עם יצאיה של AV + S-VIDEO 1. G-force 2 mx200 32mg 2. G-force 2 mx 400 32mg כמו שהזכרתי יש לשניהם יציאת וידאו, אך יש לי בעיה אני לא מצליח להגיע למצב שבתפריט של הכרטיס מסך יש לי את האפשרות להוסיף טלווזיה כלומר 2 מסכים, ניסתי להתקין דרייבים חדשים, הוספתי קירור, הפחתתי את המגה של הכרטיסים דרך הביוס. אך רק פעם אחת או פעמיים שהכנסתי את הכרטיס מסך מס 1 והווינדוס התקין אותו, לאחר ההתקנה אני בודק אם יש בתפריט 2 מסכים - אין : \ לאחר ריסט + הוצאת הכרטיס מהלוח אם והחזרתו הופיע התפריט... וכמובן הוא הפסיק לעבוד לאחר זמן מה (10 דקות) . . . וחברוס אני חייב עזרה דחוף כי הפרוייקט מסך LCD COLOR שלי תקוע :\ בתודה MIGHTY :]

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by ofer2409,

יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by Aloha-Boy,

אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by eSLC,

שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by eizik26,

שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by OutRaGe,

שלום. המפרט: A64 3000 S939 K8NF-9 512DDR 400X2 Twinmos X800XL Cooler Master Cavalier+CM 350W PS שאני פותח ET זה נתקע ולפעמים זה נתקע סתם באמצע וינדווס FC פועל טוב דברים אחרים לא ניסיתי מה עושים ? :< תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by hen1235,

לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. משהו מוכן לומר לי מה זה הקובץ ks.sys מי זה ולאיזו חומרה הוא שייך? זה הופיע כשגיאה ובגלל הקובץ הזה המערכת קרסה (אצל חבר שלי) לאיזו חומרה זה שייך?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. לא יוצא שום שמע מהמחשב. רמקולים תקינים נבדקו במקור אחר. קורה משהו מאוד מוזר בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by avihy_1989,

שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה עקב תקלה בלוח אם, החלפתי אותו, כולל מעבד וזיכרון. קודם היה לי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA-X48-DS5 OCZ2T800C44GK Titanium Edition 2GB X 2 החלפתי למפרט כזה: Intel Core I5 4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Kingston HyperX Blue KHX1600C9D3 4GB יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 1GB שהשארתי אותו. לפני ההחלפה, המחשב הראה שיש לי 3.25GB זיכרון שאפשר להשתמש בו (מותקן לי 32BIT). אחרי ההחלפה, הוא הראה לי 2.2GB. הלכתי לביוס וכיביתי את הכרטיס המובנה של Intel Graphics, נהיה לי 2.9GB הכרטיס של אינטל נעלם ממנהל ההתקנים ורשום עכשיו במאפייני תצוגה shared video memory 0MB השאלה שלי היא למה יש הבדל בין מה שהיה קודם? לא התקנתי ווינדוס מחדש אפילו, רק התקנתי דרייברי…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. מה קורה חבר'ה ?.. יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. עד לפני שנה המחשב שלי היה בסדר גמור פתאום אחריי שעשיתי פורמאט אחריי שנה שלא עשיתי המחשב בקושי מחזיק שבוע ואז נהרס או שהוא מתחיל להיתקע וממש לא לזוז והכול קפוא כזה ואז הוא עושה ריסטרט ולא מצליח לעלות בחזרה לווינדוס או שהוא עושה לעצמו ריסטרט לבד ולא עולה לווינדוס... בערך פעמיים היה לי מסך כחול והיה כתוב משהו כזה PHISICAL MEMORY בבקשה אני חייב עזרה זה כבר מעצבן כל פעם נימחקים לי דברים מהמשחק עד שאני משיג אותם כל פעם אני צריך לעשות פורמאט ואז המחשב מחזיק שבוע שבועיים ועוד פעם נהרס... אם צריך אז המפרט של המחשב שלי כזה מעבד INTEL PENTIUM 4 3.2GHZ 32BIT לוח אם ASUS P5GD1 ראם SAMSUNG 512X2 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT 128MB הארד דיסק חדש 500GB SATA 32MB של סייגט ווינדוס XP PRO SERVIC…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. שלום, לדוד שלי יש בעיה, משחקים מאוד פשוטים ולא כבדים של ילדים זוחלים מאוד (עושה רושם ש ה FPS נמוך). יש לו מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ, חצי גיגה זכרון, כרטיס מסך GEFORCE FX5200. אני מדבר על משחקים כמו Teenage Mutant Ninja Turtles (צבי הנינגה) או אפילו איזה משחק מרוץ נהיגה ששוקל 70 מגה. בדקתי ובזמן הרצת המשחקים יצאתי לוידווס וראיתי שנשאר עוד איזה 70 מגה זיכרון פנוי בזמן הפעלת המשחק. בהארד דיסק שלו לא חסר מקום. לפי דעתי הבעיה היא הכרטיס מסך אבל נראה לי מוזר שמשחקים כל כך ישנים הוא לא מריץ כמו שצריך. עדכנתי דריורים. דירקט איקס לא עדכנתי הפעם, אבל נראה לי שיש לו 9.0B. מה אתם חושבים שהבעיה? ומה צריך לשדרג על מנת לפתור אותה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by A-L-o-n,

הערוץ קול מאחורי המחשב נידפק והוא לא מזהה כשאני מכניס חיבור של רמקולים וכו'. יכול להיות שנשרף או שיש אפשרות לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. כאשר אני משתמש בעכבר בלבד אין כל בעיה, אך כאשר אני לוחץ על כל כפתור במקלדת סמן העכבר מפסיק לזוז והמקלדת בכלל לא מגיבה ,רק ריסט פותר את בעיה. העכבר+מקלדת מחוברים בחיבורים שלהם לא בUSB אין סמנים להתנגשות חומרה במנהל התקנים,ניסיתי להסיר את ההתקן ולהפעיל מחדש וזה לא עזר .אי אפשר אפילו לפרמט בשלב כלשהו המקלדת נתקעת.. אני משתמש בעכבר , מקלת הספציפיים האלו הרבה זמן לא החלפתי כלום. כצד אני יכול לאתר האם הבעיה היא בלוח , במקלדת , או בעיית תוכנה . אשמח אם מישהו יתן לי כיוון מה לעשות :-\ , אם צריך אפילו צריך להחליף לוח -יש אחריות. כרגע אני כותב במקלדת וירטואלית וזה מרגיז חח תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by Mesatla,

אחותי האידיוטית הייתה לי על המחשב בלי רשות .. כשחזרתי אי אפשר היה לשמוע דרך הפרונט פאנל מישהו יודע מה לעשות? מעולם לא קרה לי

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  21. לפני מספר ימים שידרגתי את הזיכרון מ512MB DDR ל 2GB DDR2, בנוסף שידרגתי את הלוח אם ללוח של gigabyte צ'יפסט G33. השארתי את המעבד intel pentium 4. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש את ההבדל שאמור לבוא בעקבות הוספת הזכרון. התיקיות עדיין נפתחות באותה האיטיות, חלק מהתכניות הקלות נפתחות קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא ההבדל שציפיתי לו!!!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. חיברתי דיסק ישן שלי למחשב חדש עם וינדוס חדש. לספריה אחת בדיסק הישן אין לי גישת קריאה, מקבל הודעת Access Denied וזו למעשה הספריה הכי חשובה- ה USER שלי, תחתיו יש את My Documents ועוד ספריות חשובות. ראיתי באיזה פורום שאם אשתמש ב Knoppix Linux (boot) תהיה לי למעשה גישה ומשם אוכל להעתיק את הקבצים שלי אבל חיפשתי דרך יותר אלגנטית מבלי להוריד ISO של 700MB. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

מה זה חיבור Azalia? איך מזהים חוטים לחיבור Azalia?

24. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  25. בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.