עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  4. קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?

5. שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MishaK,

כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mokisho,

Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by menis,

format c:/s

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מחפש להוסיף למחשב שלי בשעה טובה כונן קשיח שלישי לאיחסון וגם מאוורר נוסף שיספק אוויר לשלושת הכוננים בכל מקרה הסתכלתי בזאפ וראית קטגוריה של: western digital 250 gb 7200 3.5אינץ' ועכשיו מגיעה הבעיה של לבחור בין IDE,SATA,SATA2 מה זה sata2? יכול להיות שזה קשור ללוח אם? חוץ מזה.....מישהו מכיר מאוורר טוב לכוננים קשיחים? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by elior2313,

שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yuraxp,

קניתי עכבר אלחוטי ובחוברת ההוראות אומרים שצריך לחבר אותו ל יצאית USB PORT ראיתי שמאחורי המחשב יש יצאית USB ומעליה ציור מן איור, האם לשם צריך לחבר? עוד אומרים שאסור לחבר ליציאת USB HUB מה זה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני צריך מלחם אבל הכרתי מלחמים עם קצה שטוח עד עכשיו: לאחרונה התחלתי לראות מלחמים עם קצה חדה: איזה מלחם כדי לרכוש לעבודות עם אלקטרוניקה? אני יודע ש30W זה טוב אבל איפה אפשר להשיג אחד שיש לו סוויצ' כיבוי והדלקה? אני לא מבין איך אפשר לתפוס חומר הלחמה עם מלחם שיש לא קצה חדה? החומר יפול!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום רציתי לרכוש לוח אם חדש סביב 400 ש"ח ראיתי שאתם ממליצים על Gigabyte B450 Gaming X אבל מכיוון שבמארז שלי אין מקום ל ATX אלא רק למיני ATX אז רציתי לקחת את הלוח Gigabyte B450 AORUS M מה שונה בינהם (חוץ מהגודל ?)

16. Started by zolder,

קניתי מחשב עם מעבד AMD2000. כשאני בודק ב-view system information C-WINDOWS XP אז רשום 1.26Ghz. השאלה שלי היא האם זה לא אמור להיות 1.6Ghz? למה זה ככה?

17. Started by ScreameR,

רק לידע כללי, המסך נכבה לי פעמיים בזמן כתיבת ההודעה הזו.. :\ אז הכל התחיל שגיליתי שהמאורר של ה9500 שלי לא עובד, שלחתי אותו לפנדה (אויי איזה טעות !) למעבדה.. לקחתי את הMX440 הישן שלי, והכנסתי אותו במהרה לסלוט, לאחר מכן החלו תופעות מחרידות לקרות !המסך היקר שלי (LG FLATRON 795FT PLUS) נכבה מעצמו סתם ככה באמצע העבודה על המחשב לפעמים אחרי מספר שניות זה חוזר, ולפעמים לא ! ע-ז-ר-ה ! אני מיואש ! :-[

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by abav,

בין 45 מעלות ל55 זה נורמלי? למישהו יש נסיון עם המעבד הזה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by yossi541,

אני מתכוון לתגובת המחשב ומהירות העבודה בו (לא משחקים). ידוע לי שמדובר בשילוב אבל מה הכי חשוב לתגובה מהירה? AMD ATHLON 3200 ASUS A8V-E SE VIA K8T890 DUAL CHANNEL DDR 400 (3-3-3-8) SAPPHIRE RADEON X500 512MB

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by [NOS],

אהלן כולם, המחשב של אמא שלי התחיל לעשות ריסטרטים פתאומיים, אז פתחתי אותו ועשיתי לו טיפול 10,000 ניקיתי אותו, חידשתי גריז טרמי, שיפרתי את הזרימת אוויר משמעותית ועדיין לא נפתרה הבעיה, המעבד ב 54 מעלות במנוחה ובמאמץ עובר את ה 65 ... זה נורמאלי ? תודה, דור [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by edbergr,

שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Neus,

שלום חברים. היום הגיע המחשב החדש אותו הזמנתי התקנתי עליו WINDOWS 7. העניין הוא, שכשרציתי להריץ את הWindows updates על מנת להתקין אוטומטית את כל הדרייברים אותם אני צריך, הדבר לא התאפשר לי כי לא ניתנה לי האפשרות להתחבר לרשת. נאלצתי להשתמש בדיסק המצורף ללוח האם על מנת להתקין את הדרייברים (אשר כנראה לא הכי עדכניים שיש), על מנת שאוכל לגלוש ברשת. לאחר התקנה זו, שוב הרצתי את Windows updates, והפעם החיפוש העלה לי 614 מגה של עדכונים. השאלה שלי היא, האם הדרך בה עידכנתי את הדרייברים היא הדרך הנכונה? האם יש דרך טובה מזו? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים