עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.

2. Started by roei7,

אם שדרוג לראם: XPG 16G 3200Mhz ולספק כוח: FSP 500W 5-YEAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hwforcer,

מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by itaym85,

שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. Started by Zeev86,

מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. לאחר שהפעלתי מחדש LAN בControl panel הופיע BSOD הבא: (מצורף קובץ RAR עם .dmp) ================================================== Dump File : 121412-19110-01.dmp Crash Time : 12/14/2012 1:49:20 PM Bug Check String : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x0000001e Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : kneps.sys Caused By Address : kneps.sys+24618 File Description : Product Name : Company : File Version : Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7ef90 Stack Address 1 : Stack Address 2 …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  7. Started by Holy,

היה לי WD80/8 ATA והרדיסק Maxtor 120 SATA אחד מהם מתקתק כבר חודש, ושלשום ההרדיסק של ה-80 לא היה קריא. הנחתי שהוא מתקתק והחלפתי אותו לחדש. הבעיה שהמחשב עדיין מתקתק, עשיתי הפרדת כוחות וכנראה שה-80 החדש מתקתק. דרך אגב ה-120 בן שבועיים. יש מצב שספק גורם לזה?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by swisaavi,

יש לי intel pentium4 3Ghz, 1.75gb RAM 300mhz, A7600gt יש לי תקיעות כמעט בכל משחק, לאורך זמן קצר וממש מידי פעם, אבל זה די מעצבן... אולי המהירות של הזיכרון גורמת לזה? או משהו אחר? המהירויות הם אחרי אוברקלוק: http://img138.imageshack.us/img138/711/uu1kv2.jpg ואלה הטמפרטורות: http://img201.imageshack.us/img201/298/jj6iq5.jpg יש משהו לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Rivking134,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי את ה-HOTKEY איזה אפשרויות יכולות להיות? כדי להעביר את התמונה ממחשב אחד למחשב שני... זה מכשיר שמתחבר לשני מחשבים עם מסך אחד ויש סוויצ' מובנה בתוכו זה לא בא עם כלום רק המכשיר אין חוברת או הסבר או דרייבר שם המודל: KVM02P תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by V-rs,

רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by daniel2828,

סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by uskatin,

היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hmam Hlil,

14. כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  15. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?

19. שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by MishaK,

כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mokisho,

Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by menis,

format c:/s

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מחפש להוסיף למחשב שלי בשעה טובה כונן קשיח שלישי לאיחסון וגם מאוורר נוסף שיספק אוויר לשלושת הכוננים בכל מקרה הסתכלתי בזאפ וראית קטגוריה של: western digital 250 gb 7200 3.5אינץ' ועכשיו מגיעה הבעיה של לבחור בין IDE,SATA,SATA2 מה זה sata2? יכול להיות שזה קשור ללוח אם? חוץ מזה.....מישהו מכיר מאוורר טוב לכוננים קשיחים? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.