עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eagle_,

שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by mp91,

יש לי בעיה ענקית עם הכרטיס מסך שלי MSI X600XT. ב ATI TOOL שאני בודק בדיקת ארכיפקטים אז הכול צהוב.. וככל שאני מוריד יותר בזכרונות נהיה פחות צהוב.. הנה סירטון של ה ATI TOOL(הקובץ הוא מגה וחצי אז תורידו בבקשה) עריכה: הנה הבאתי את זה יותר קצר.. http://www.file2host.com/631452121 בבקשה תורידו וסתכלו.. ככל שיש לי יותר צהוב המחשב ניתקע יותר מהר במשחקים.. הכרטיס נדפק אתם אומרים? מתי שאני מוריד לזכרונות ב 30-40 ככה לא רואים כבר צהוב והמשחקים לא נתקעים.. אבל זה מוריד בביצועים בהרבה לא? חשוב לציין אין לי חיישן טמפרטורה אז אל תשאלו אותי מה הטמפ של הכרטיס.. תודה ענקית לעוזרים ומי שמנסה לעזור ומוריד את הסרט...!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב כבר איזה חצי שעה כול פעם שאני באיזה משחק למשל COD 4 WOW ואפילו Football Manager 2009 וכו' אחרי כמה זמן (לפעמים חמש דוקת לפעמים חצי שעה)המחשב קורס יש קצת קווים על המסך ואז אחרי כמה זמן המסך מחשיך המשחב לא נכבה אבל הוא לא מגיב לשום דבר וצריך לכבות אותו ולהתחיל אותו מחדש כדי שהוא יפעל זה ממש משגע אותי כי אי אפשר לשחק באף משחק הרבה זמן כי זה תמיד נתקע אפילו במשחק לא כבד יחסית כמו Football Manager 2009!!! כבר ניסיתי הכול הלכתי לKSP כדי שיבדקו מה הבעיה הם אמרו שזה הכרטיס מסך החליפו לי אותו וזה המשיך , פרמטתי את המחשב וזה לא עזר, עידכנתי את הדרייברים וזה גם לא עזר שום דבר לא פעל לי! עכשיו ראיתי שהודעה אחרת בפורום הזה הודעה דומה : http://hwzone.co.il/community/i…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by wooper,

היי הוצאתי את הלוח אם בשביל להתקין קירור מוגן 2 עכשיו אני לוחץ על כפתור הדלקה ולא קורה כלום את החיבורי חשמל אני שחיברתי טוב איפסתי את הביוס מה שאני לא מבין בו כ"כ זה FRONT PANEL לכן חיברתי רק את ה POWER SWITCH ל2 פינים בלוח אם של הפלוס והמינוס והחלפתי כיוון אין הדלקה לפני כן המחשב עבד מצוין הצעות?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 18:17:13 מה יהיה אנשים לא יודעים בכל מקרה פתרתי את הבעיה שכחתי להניח מתחת ללוח אם את backplate של הקירור כנראה זה גרם לקצר בין הלוח אם למארז

7. Started by eSLC,

שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…

10. Started by 3gh,

אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש) בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. היי, רק היום (לראשונה),הופיעה הודעת שגיאה,אשר אומרת כי הOC failed,וצריך להיכנס לSETUP כדי לסדרה - זאת לאחר אך ורק,שרק כבל החשמל+חיבור למסך (HDMI) מחוברים למחשב;על מנת לבצע בדיקה,וכל שאר החיבורים החיצוניים=לא מחוברים (חיצוניים=כמו חיבור הרשת,העכבר וכו'...).האם לכך יש קשר,שהודעת השגיאה הנ"ל הופיעה? - לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב,כשכל יתר החיבורים חוברו - הודעה זו לא הופיעה שוב - מה זה אומר?,שהכל בסדר ואין בכלל מה לדאוג?,למה הופיעה הודעת השגיאה הנ"ל מלכתחילה?,ולסיום אם לא הופיעה שוב,אלא רק פעם אחת בלבד,בתנאים אשר ציינתי - זאת אומרת,שהסיבה/סיבות להופעתה - הן אך ורק,שיתר החיבורים לא היו מחוברים,ושאין שום סיבה לבעיה ו/או לדאגה? תודה רבה מאוד מראש .

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Lotar_88,

קניתי תמארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4146 ואלה החלקים Intel p-4 2.8E ASUS P4P800-SE Gigabyte R9600 128M Thermaltake Spark7 + Xaser Edition Geil 512m 400ddr x2 cl 2.5 W.D 80G 7200Rpm 8m ATA Creative Live 5.1 NEC 3540A Asus cdrw 52-32-52 benq cdrw 52-32-52 כונן פלופי CoolerMaster eXtream Power 380W יש ל ידע בסיסי אני יודע להרכיב כוננים ועוד כל מיני שטויות ב pci אבל זה כבר שלב הרבה יותר מתקדם מישו יכול להגיד לי רק תשלבים ואני אסתדר כי אני רוצה להרכיב חכם ולא להידפק

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. Started by בלוסטון,

טוב אז אני לא בטוח שזה בעיהה... אבל קניתי מחשב שהזיכרון הוא 1GB... ועכשיו אני רואה שהוא 960MB... למה הוא ירד?? תודהה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by zzz727,

נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?

15. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by davidreznic,

יש ל בעיה קטנה. אני קניתי נורטון אנטיוירוס 2006, בגלל שהוא לא תומך בויסטה יכלתי להוריד נורטון אנטיוירוס 2007 מהאתר של סימנטק ולעשות הפעלה עם הקוד של 2006. עכשיו הנורטון נגמר ורציתי להתקין את הנורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 שקיבלתי עם הלוח אם. אבל גם הוא לא תומך בויסטה ואני מקבל לינק להורדה של 2007, אבל מה שיש לי זו גרסת OEM, ולפי מה שאני יודע, בד"כ אין לך את הקוד, אלא הוא כבר מוכנס בתוכנת ההתקנה, (אפה שכתוב להכניס שם, שם ארגון, וקוד הקוד כבר כתוב) אני לא יכול לעשות איתו כלום כי ויסטה לא נותנת. הדרך היחידה לברר זה להתקין XP על דיסק אחר, להגיע עד לשלב שבו אני רואה את הקוד, להעתיק אותו והכניס בגרסת ה-2007 בויסטה??? תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by s_b54,

יש לי בעיה די דחופה כשאני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז הכל תקין ההתקנה קוראת את כל החומרה של המחשב והוא מגיעה להתחלת ההתקנה אבל כשאני לוחץ לו אנטר להתחיל את ההתקנה אז הוא כותב לי שההארדיסק לא נמצא ושצריך לבדוק את חיבורי החשמל וכל מיני כאלה אבל ההארדיסק מחובר והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה זה די דחוף לי תודה רבה: s_b54

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by yuyudodo,

יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by darkspell,

שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Moo^Moo,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by oferparnasa1980,

כל הזמן קופצת לי ההודעה בחלון הזה.... ואין לי מושג איזו תוכנה זו כדיי למנוע מהחלון לקפוץ....

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by aviramv,

כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. קודם כל: Palm Zire 71 זה המכשיר. הוא נקנה לפני כשנתיים והוא היה כבוי במשך כשנה. לאחר מכן כשהחלטתי לחברו..אני שם בטעינה כל הלילה וזה פשוט מראה לי מסך דולק בלי שום טעינה בלי שום כלום ואני גם לא יכול לכבות או להדליק מהמצב של המסך ה"דולק" (הוא בעצם מפעיל תאורת מסך) יש למישהו רעיונות? אם לא אשמח גם להפניה לטכנאי מומלץ לבדיקה של המכשיר. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by dani44,

חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים