עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רועי כהן,

יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  2. Started by AdiD,

יש לי בעיה עם המקלדת, השורה העליונה של המקשיםם מ[ עד / לא עובדים ועוד כמהה מקשים , וגם ההמחשב אתמול נכבה לי מעצמו מספר פעמים, יכול להיות זה קשור אחד לשני. לפי דעתי יש וירוס או שבעיה עם הטמפרטוורה של רכיב כלשהו, רציתי לבדוק אברסט אבל לא מצאתי שם.. אשמח לדעתכם והצעה לתיקון. תודה.

3. שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by dazzler,

חיברתי את זה לחיבור הגיימפורט והיה סימן של חומרה חדשה ,אבל כשאני מוסיף את הגויסטיק בהגדרות רשום שהוא לא מחובר. ואני לא מצליח להפעיל אותו.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. כשאני מדליק את ה- Task Manager הוא ישר מתכבה לי באותה שניה...ניסיתי להתקין את ה-AD-AWARE 07 כי חשבתי זה איזה וירוס מעצבן...וגם כשהדלקתי את ההתקנה זה נכבה לי...לא ניסיתי דברים אחרים אבל נראה לי תיהיה גם להם בעיה כזאת מוזרה.. ד''א הווינדוס הוא VISTA X64 - אשמח לקבל עזרתכם -תודה. נ.ב - לפני שאעשיתי עדכון ד'א הWin Update הבעיה לא הייתה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by ghadad,

היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. שבת שלום, בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לקרוס (נכבה באופן פתאומי) מספר פעמים לאחר שהוא דלוק במשך כחצי שעה בלבד. אני מניח שהבעיה היא בקירור. טמפרטורת המעבד לפי ה- BIOS היא בין 80 ל- 84 מעלות. טמפרטורת הלוח-אם - 51 מעלות. CPU Fan Speed - 2848 RPM המעבד שלי הוא - AMD Athlon 64 (4800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2 ממבט ראשוני על המחשב מבפנים המאווררים אכן עובדים, איך ניתן דעת מה בדיוק מקור הבעיה? (ספק? מאוורר של המעבד? מאוורר של המארז? גוף קירור פגום?) וכיצד ניתן לתקן אותה (מה אני צריך לקנות)? תודה רבה, עומר.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by Da-Funk,

שלום רב לכם אנשים יקרים! מכיוון שראיתי שיש כאן אנשים שהם בעלי תבונה גבוהה ביותר, חשבתי שאולי סוף סוף אתם תוכלו לעזור לי. בן דוד שלי הוא אלוף הארץ בפיפא 98, 2001 ו- 2003, והוא רוצה לעבור לשחק בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2 בפיפא. הוא קנה מתאם למחשב ומכיוון שפיפא לא תומך בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2, הוא שינה ב- regedit, את ההגדרה של הג'ויסטיק של הסוני פלייסטיישן 2, שייחשב כאילו הוא ג'ויסטיק של לוג'יטק... זה הצליח לו והכל תקין חוץ מבעיה אחת שמתעוררת במשחק. הבעיה היא שכאשר הוא לוחץ על האופציה של ה- Off The Ball (רק מי ששיחק במשחק מכיר את זה, בעקרון הדבר מאפשר שליטה בשני שחקנים בו זמנית ע"י שני הסטיקים האנלוגיים), אז הוא צריך להשתמש עם הסטיק השני בשביל להזיז את השחקן השני, …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by yosizach,

אוקי יש לי 512 שני סיטיקים של 256 .... ביחד 512 כמובן ויש לי עוד סטיק 1 של 512 שניהם של אותו מהירות עכשיו הוא מזהה את הזיכרון והוא רושם בהתחלת המחשב dual 64 bit עכשיו אחר 20 דקות הוא ריסט ומחזיר לה 512 ? מה למה ? שמתי את ה 256 אחד ליד השני וה 512 בצד השני זה לוח אם של גגביט 8sq למה זה עושה את זה ? שאני עם ה 512 בלי להוסיף אז אני צריך להריץ איזה משחק לעשות ריסט ואז שוב הוא הופך לה גגה זיכרון ואחרי כמה דקות עושה ריסטרט חוזר לה 512

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by avihy_1989,

שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by TheDiesel,

שלום. קרה לי מקרה שהמחשב הופעל מחדש ועלה לי הביוס אחרי זה. בנתיים זה קרה לי פעם אחת. האם זה בעיה או חד פעמי?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. כשיש עומס על המחשב למשל הרבה חלונות פתוחים ואימיול וכל זה אבל או שהמחשב מפעיל עצמו מחדש או שיש מסך כחול של הווינדוס. פעם זה היה עובד לי הכל מצויין בעומס אפילו למחשב כמה ימים, היום בקושי אני בעומס עם המחשב ליום אחד. המחשב: Motherboard Chipset VIA VT8366A Apollo KT266A Motherboard Name Gigabyte GA-7VTXE (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800 זיכרון : System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM)

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by deqution,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. Started by roi777,

הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה

17. Started by rank,

אני קניתי מתנה מציג תמונות עם זכרון וקיבלתי איתו דיסק ... אני הכנסתי את הדיסק ולמראית עין הדיסק ריק אין עליו שום דבר פנוי לגמרי . אני ניסיתי לפתןח את הדיסק און קי והוא אומר לי שצריך להתחל אותו ... ואז זה פתח חלון עם אופציות ואז לחצתי אישור וזה ניסה להתחל ואז אמר שלווינדוס אין אפשרות להתחל מישהו יודע איך לפתור זאת ?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. שלום, יש לי את המסך הזה W2261V והמסך עוד עכשיו על רזולוציה של 192X1080 וכשאני רוצה לשנות את הרזולוציה ל 1680X1050 ישר שאני לוחץ אישור בהגדרות המחשב מרסט לי ממה יכולה להיות הבעיה? המסך מחובר כרגע בחיבור DVI לכרטיס מסך המובנה על הלוח, יש לי לוח חדש: GA-EG43M-S2H

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. התקנתי וינדוס אחר וזה לא שינה איפסתי ביוס ידנית וזה לא שינה יש למשהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by KOSMAN,

אהלן,לאחרונה התחדשתי במחשב אך לצערי המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך. הרכיבו לי את המחשב ב-RSM ולפי מה שאני רואה הכרטיס מורכב טוב. הכרטיס הוא 5750 של POWERCOLOR הלוח אם הוא Gigabyte GA-770TA-UD3 מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by yossef45601,

פעם ראשונה שלי שהרכבתי מפרט מה אומרים אני רוצה את המחשב למשחקים ושיוכל להריץ את רוב המשחקים ב60FPS ומעלה לדוגמא Valorant Fortnite Warzone CSGO PUBG GTAV FIFA20 ועוד... מפרט מחשב מעבד I3-10100 INTEL כרטיס מסך GIGABYTE GTX 1650 4GB OC GDDR6 לוח אם ASUS B460M-K אס אס די SAMSUNG EVO 860 1TB זיכרונות ראם Kingston HyperX 2400MHz x2 ספק כח Asus ROG STRIX 550W GOLD מארז מחשב Antec NX210 ללא ספק 4 מאווררים סך הכל :3523 שקלים חדשים המפרט טוב ? פעם ראשונה שלי אשמח לקבל הערות והארות תודה רבה מראש :)?!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. שלום, לפני כמה ימים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. הוא עובד כל הזמן עם CPU 100% ובקושי זז. לפעמים מופיעים מסכים כחולים שרשום שם שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה אז לעשות ריסט אחרת צריך לבדוק אם אין חומרה חדשה או תוכנה חדשה שעושה בעיות... משהו כזה. והיום הוא פשוט נתקע... המחשב עולה כמה שניות העכבר זז ואז נתקע. בדקתי טמפ' בביוס הוא הגיע ל 60 מעלות!!!! ניקתי את המחשב מאבק זה לא עזר. המעבד הוא של אינטל P4 1.7 GHz עכשיו אני יכול להפעיל את המחשב רק עם מאוורר (שבחדר שינה) צמוד. גם אי אפשרר להכנס למצב בטוח. מה עושים?? להחליף מישחה תרמית??

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by at,

לפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, לאחר שהיה נתקע לעיתים קרובות חשדתי בוירוס או מחלה אחרת.. שם דבר לא עזר, התקנה מחדש של מ"ה אקס פרו פתרה חלקית/זמנית את הבעיה והיו הרבה פחות בעיות כלומר נתקע רק פעם ב... בסוף הסרתי את הכרטיס PCI ממחשב ומאז הכל היה חלק. עכשיו אני מעוניין להחזיר את כולם או חלקם (לפי מה שאפשר בלי ליצור בעיות)! החזרתי 2 מתוך 3 שהיו והמחשב נתקע שוב מתישהו תוך כדי עבודה, אז ישר הסרתי את אחד מהם עכשיו הוא לא נתקע אבל נדמה לי שהוא יותר איטי במעט (לא בטוח). בקיצור אני צריך רעיונות מקוריים ולא מקוריים לבדיקה של הנושא האם הלוח לא בסדר בכלל אולי רק החיבורים PCI או חלקם , ואולי אלו בכלל הכרטיסים עצמם שהתקלקלו או אחד מהם. (אגב אני חושד בגלל שבגל חורף האחרון שה…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים