עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by aldema,

http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה אני אמור לעשות עם זה??? זה כל פעם יוצא לי מהמשחקים....

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by Roei,

לפעמים הWIN מקפיץ לי הודעה של משהו עם הזיכרון...וזה מעצבןן מישהו יכול לעזור לי ??? אני יביא תמונה בהזדמנות

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…

7. עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by ruthys,

שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by woogille,

שלום לכולם יש לי זיכרון של 28 GB (זה הזיכרון של הפלאפון שלי) שאני מנסה לפרמט לNTFS ומשום מה לא מצליח. זה לא שאני מקבל הודעת שגיאה או משהו. פירמטתי כבר 3-4 פעמים (ניסיתי גם פורמט מהיר, דחיסה וכו') וכל פעם בסוף הפירמוט אני רואה שהכונן עדיין נשאר על FAT32. מיותר, אבל אציין בכל זאת - שכמובן שבשיל לפרמט לNTFS הלכתי כבר למנהל ההתקנים לשנות בהגדרות של הכונן את האופציה ל- optimized for performence . מה הבעיה ? בגדול אני רוצה להעביר משחק שהורדתי מהמחשב הזה למחשב אחר, המשחק שוקל 10 GB והזיכרון הכי גדול שלי זה הפלאפון, חוץ ממנו יש לי 2 דיסק און קיז של 8 GB כל אחד, אז גם אם יש איזה דרך להעתיק 2 קבצי ISO (אחד של 8 ואחד של 2 GB, וה8 גדול ממש בקצת מהקיבולת של הUSB ) לUSB אני גם אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by Juicys,

אני מכבה את המחשב (ווינדוס XP pro) כיבוי מסודר עושה shut down המחשב נכבה ואחרי משהו כמו 3,4 שניות שהוא כבוי נדלק מעצמו שוב התקנתי את המערכת הפעלה מחדש והתקלה לא נעלמה מישהו יודע מה אני יכול לעשות או מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by saarxee,

שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by Joseph Laufer,

נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by Leead,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by kobibo,

יש לי תופעה שלא ברורה לי כל כך ואני מאוד מקווה שהיא לא קשורה לכרטיס מסך שלי. כאשר אני משחק ב Splinter Cell Chaus Theory לפעמים כאשר אני דווקא לא משחק פיזית אלא המשחק פועל ברקע המסך נכנס למצב של StandBy ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי וזה לא עניין של טמפ' ( לא מגיעה ל 60 מעלות ), החלפתי דרייבר לקאטליסט החדש במקום אומגה ( שגם שם התופעה התרחשה ),הורדתי תדרים של הכרטיס ל 540/600 ( ב 3DMARK התופעה לא קורת ). לא יודע אולי איזה באג במשחק ? אציין שתופעה זאת לא קרתה לי בשום משחק אחר ( לא ב FEAR לא ב COD2 ). אנא הצעתכם.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. היי... מספר שאלות 1. הIDE HD שלי לא עושה BOOT, הוא נותן שגיאה BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK הHD מזוהה ע"י המחשב כ-PRIMARY MASTER חיברתי את ה-HD למחשב אחר ע"י קופסא של IDE2USB, והצלחתי לקרוא את הקבצים - כלומר הדיסק לא "מת" האם למישהו יש רעיון מה לעשות? 2. האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה טובים ואמינים באיזור ת"א? (שבאים לבית הלקוח) 3. האם אחריות על HD ניתנת דרך החנות שקניתי בה את הדיסק או דרך היבואן? (ומי הוא היבואן של WD) תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by lspmaster,

יש לי ASUS P5S800-VM 512 MB זיכרון פנימי מחשב פחות מ-שנה 38 מעלות לפי SPEEDFAN התקנתי דרייברים מעודכנים של כרטיס קול ONBOARD אבל כל פעם שאני מעלה תוכנה עם קצת משקל - MSNMSG , אפילו דף אינטרנט) גם שאני מעלה פוטושופ (טוב זה "קצת" יותר כבד מהשאר...) אני מקבל עיוותים בשמיעה של השירים... הייתכן שיש בעיה בכרטיס קול עצמו?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Thunder-Head,

שלום, יש לי בעיה עם התקנת Windows XP Pro. כאשר אני מנסה לאתחל מהדיסק אני מקבל הודעה: Error - FwAallocateHeapPermanent couldn't find the LoaderMemoryData descriptor! פתרתי את הבעיה בעזרת זה שנכנסתי ל-BIOS של המחשב, ובחרתי 15-16mb ב-Memory Hole. לאחר מכן ההתקנה מתחילה, אך נתקעת בזמן העלאת הדרייברים, ויוצרת את ההודעה הבאה: Insufficient Memory for fastfat.sys. Setup Failed. Press any key to continue. מפרט המחשב: Intel Pentium 3 600MHZ 400mb SDRAM תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by duk4u,

בזמן האחרון אני חווה קריסות בעמצע מישחק. המישחק המדובר הוא - F.E.A.R . אני משחק ברזולוציה של 1024X768 לפעמים גם אחרי קריסה אני לא מקבל סיגנל למסך. ורק אחרי ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. החלטתי להריץ 3Dmark05 ולבדוק מה קורה. לציין שאני משחק עם הגדרות דיי גבוהות שיצויין בהמשך. והנה התוצאה 1. ללא פילטרים נעשה אתמול. 2. עם פילטרים פירוט הפילטרים Resolution - 1024X768 Anti Allasing - 4 sample AA Filtring - Anistropic אותה בדיקה בינואר השנה הניבו תוצאות שונות 1. ללא פילטרים 2. עם פילטרים מה שאני חושש שבחום של אוגוסט (אני ללא מזגן) קירור הסטוק של הכרטיס אינו מצליח לקרר את הליבה מספיק. הכרטיס עובר את ה 75 מעלות בקלות. חשבתי לרכוש את גוף הקירור של - Arctic Cooling …

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by HellBoY,

שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by harel_d,

שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

22. Started by just_me,

אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Ran B,

שלום לכולם. איני בטוח לאיזה פורום זה יותר מתאים, אז אם זה יותר מתאים לאוברקלוק תעבירו בבקשה. כרגע אני על אובר קלוק של FSB 155 (מעבד במקור פנטיום 4 B 2.66Ghz). לוח האם שלי הוא Asus P4P800SE ציפסט 865. כרגע באובר המחשב יציב ואני באובר הזה מספר רב מאוד של חודשים..מעל חצי שנה..אפילו שנה..לא זוכר כמה זמן. המחשב יציב מאוד, אינו נופל אף פעם (אולי קרו פעמים אחדות מאוד בעבר הרחוק). ברגע שאני מנסה לעלות ל160Mhz FSB המחשב נטען עולה ונשאר יציב לכמה דקות עד שמופיע מסך כחול והוא עושה ריסט. או שהוא נשאר יציב עד שאני מריץ סופר פאי והוא נופל בזמן אחד הלופים. עכשיו פתחתי דיון באובר קלוקינג וקירור ושם ניסו לעזור לי מה כבר יכול להגביל אותי. הזכרונות שלי הן זכרונות פשוטים שקניתי פעם …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. הספק תקין .הוא לא נדלק כשהוא מחובר ללוח הזה בגלל קצר?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום . יש לי בעיה או זה ככה זה . שהרמקול שלי נמצא על גבוה אני שומע זמזומים כאלה מהרמקול ושאני מנמיך אין את זה למה יש לי את זה ? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.