עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ELiA,

המחשב שלי לא עולה ואני חושב שזה בעיה בחיבור של ההארד דיסק ללוח אם הכבל ide שמחובר אליו ההארד דיסק מחובר אליו גם כן צורב וגם הצורב לא פועל מה יכולה להיות הבעיה?? מי שנתקל בזה שיגיד לי תודה רבה... http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=167284.0;attach=63908;image [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by lior99,

באתר של מיקרוסופט קיבתי את זה אחרי הריסטרט: Thank you for submitting an error report. The Online Crash Analysis tool has processed and analyzed this report. Your system crashed because the random access memory containing Windows program code was corrupted. Microsoft is unable to determine if this corruption was caused by a hardware or software issue. The nature of the corruption suggests that a hardware issue is more likely. To determine if this is the case, Microsoft developed a Windows memory diagnostic that tests your PC memory. We recommend you download and run this tool on your computer system. On most configurations, you can download the diagnostic, read the documen…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by yakirsh4,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by eyaler,

שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  6. אשמח לקבל תגובות...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by CashMAn,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB מקודם הכל היה כרגיל עכשיו לא יודע מה קרה הבעיה שהUSנ לא מזהה חומרות כל פעם אומר שיש בעיה אפילו דברים כמו FLASH DISK תעזרו לי בקשה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. היי, כל המשחקים עולים לי מחולנים ולא במסך מלא (יש לי כרטיס רדאון 9600), בדקתי בקיצור דרך שאין את שורת ה WINDOWED, ביטלתי את כל הפילטרים, הסרתי והתקנתי דרייברים, לא עבד :-[ מה לעשות? תודה רבה!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by 114508534,

????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek winfast t.v 2000 xp deluxeשאני מתקין את הכרטיס ווינדוס מתקין דריברים אוטומטית ואני לא יכול להפעיל את הכרטיס כנראה זה דריברים לא נכונים או ישנים שאני מנסה לעשות עידכון דריברים הוא אומר לי שהגרסה שאני מנסה להתקין זהה למרות שזה הדריברים החדשים מהאתר שאני מנסה להסיר את הדריברים ולנסות להתקין ישר את החדשים הוא לא שואל אותי וישר מתקין את הדריברים של ווינדוס כרגע אני לא יכול בכלל להפעיל את הכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. הוא עובד עובד ואז עושה איזה רעש מפחיד כזה ומחשב נתקע ולפעמים הוא זורק לי מסך כחול 0x000000F4 (0x00000003, 0x82052880 תודה על עזרה עידכון: חשבתי אולי Riva TNT2 שלי מקצרת וזה גורם לבעיות ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by -LosNir-,

שלום, רשום לי שהלוח תומך ב USB 2.0, עכשיו יש לי שאלה, התקן "HIGH SPEED" זה USB 2.0? אם כן אז יש לי בעיה, כמו שאמרתי, על הלוח שלי רשום שהוא תומך ב USB 2.0, אבל הבעיה היא שכשאני מחבר התקן USB 2.0 קופץ לי בלון כזה ורשום שם "התקן HIGH SPEED מחובר ל HUB שאינו מסוג HIGH SPEED". ניסיתי את כל החיבורים שיש לי בלוח, אבל בכולם זה לא עובד, ואני בטוח ב 100% שזה תומך ב USB 2.0, אותה הבעיה גם קורה אצל המחשב של אח שלי, והלוח שלו גם כן תומך ב USB 2.0. הלוח שלי: ASUS P5ND2-SLI כשניסיתי להתקין את הדריברים, הוא אמר שיש לי כבר WIN XP ושהוא כבר בא עם תמיכה מובנת ב USB 2.0, אז הוא לא נותן לי להתקין את הדריברים שקיבלתי עם הלוח. איך אפשר לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by nissim_y,

אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by maxwell10,

אני מנסה להתחבר לראוטר מסוג: SmartCom 4 ports firewall broadband router ברצוני להפוך אותו ל hub הבעיה שאני לא מצליח להתחבר אליו. חיברתי כבל אינטרנט מהמחשב שלי לראוטר, ראיתי שקיבלתי כתובת ip ובדפדפן רשמתי את הכתובת אך לא הצלחתי להתחבר (page was not found)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. אנשים יש לי את הלוח הזה ראו מפרט שיש עליו כרטיס רשת ( :AR15: ), ופתאום ביום אחד בהיר הוא החליט שהוא לא פועל הוא אומר לי שהכבל רשת ( :AR15: ) שלי מנותק אבל באותו זמן ה-enet דולק במודם! אז ניסיתי כבל רשת ( :AR15: ) אחר (חדש) ועדיין אותו בעיה... וכרגע אני עם usb אבל הוא תמיד מתנתק, ובלי קשר אני רוצה שהכרטיס רשת ( :AR15: ) יעבוד מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. קראו הכל וראו שיש קשר לזכרונות אבל גם לספק אולי (זוהי רק הנחה). טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל בר…

20. שלום, בזמן האחרון התחילה בעיה חדשה במחשב שלי כל פעם שיש באתר כלשהו או אפילו תוכנה שאני נמצא בה וצבע הרקע שם שחור אז הבהירות של המסך יורדת ואם אני יוצא מהאתר וחוזר לשולחן עבודה נגיד או למקום אחר שאין בו רקע שחור אז פשוט זה חוזר לבהירות הרגילה של המסך. אין לי מושג מאיפה הבעיה הזו צצה לה פיתאום ואם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי שבת שלום

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by סער,

שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש [ 5 חודשים] בחנות ניסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז לא הבנתי חשבתי אני לא עושה משהו טוב... אני באתי הביתה ניסיתי שוב, ולא הצלחתי אמרתי טוב מחר זה יסתדר לא מזמן לקחתי את המחשב לחנות אמרו לי נחלףילך את הצורב ותפרמט את המחשב, הוא עמוס וזה בגלל זה. פירמטתי את המחשב,החליפו לי צורב אני משתמש בנירו 6 - 7 ולא מצליח לצרוב. מה לדעתכם אמורה להיות הבעיה? סוג המחשב: E6400 צורב מדגם neck 2 GB זיכרון 250 HD נ.ב יש דבר כזה עידכון בקר לוח אמ? תודה סער

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  22. לפי המפרט שלי אתם יכולים לראות שאין שום סיבה שהמערכת שלי לא תוכל להציג תכני 1080 עם בעיות אבל משום מה שאני מפעיל סרטי 1080 (MKV) התוצאה היא שהסרט "רועד" (jerky playback). לסרטים כאלו אני משתמש ב- COREAVC האחרון, ולעיתים ב FFDSHOW. ב- ZOOMPLAYER (שהוא הנגן המועדף עלי) התמונה ממש לא זזה חלק, ב-VLC עוד איכשהו אפשר לסבול אבל עדיין זה לא מצדיק את זה, אני אמור לראות סרט שזז חלק לגמרי אז מה הבעיה פה בדיוק? btw, אם אני מנסה לראות סרט שתומך ב-DXVA ואני מכוון את הנגן שלי שיציג סרטים שכאלה אז בכלל התמונה לא זזה חלק ואיטית. עזרה :'(

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by StreetRacer,

בעיה מוזרה שהתפתחה לפני כמה חודשים. אחרי שווינדוס מסיים את תהליך הכיבוי שלו, המחשב מכבה מסך אך נשאר דלוק ואני נאלץ להוציא פיזית את הכבל חשמל כל פעם. בוצע פירמוט לווינדוס והבעיה ממשיכה, כנראה שזו בעיה חומרתית. האם יש לכם כיוון לפתירת הבעיה ?

24. זה דחוף!!!!!!!!! האם התוכנה הזו יעילה או שזה סתם "חרטה"?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by wwwd,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים