עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itay89,

מי שיודע מה עושים אז שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Ketty V,

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. קניתי מחשב כדלהלן: ספק - TT TOUGHPOWER 750W לוח אם - GA-P35-DS3 מעבד - Q6600 כרטיס מסך - 8800 GTS 320MB של ALBATRON זכרון פנימי - 2GB HD - של WESTERN DIGITAL 500GB ------------------------------------------------ כעבור כחצי שנה החלו הבעיות: בהתחלה המחשב היה נתקע באמצע משחק. אחר כך גם באמצע סרטים שהרצתי. אחר כך הוא היה נתקע סתם ככה, בשולחן העבודה של ווינדוז כששום דבר כבד\מיוחד לא רץ. לקחתי את המחשב לבדיקה. הם אמרו לי שהבדיקה שלהם העלתה שהבעיה בלוח אם. מכיווון שיש לי אחריות על הלוח, שלחתי אותו למקום שקניתי ממנו. אתמול קיבלתי לוח אם אחר: GA-EP43-DS3 - rev. 1.0 התקנתי "חלונות" VISTA 64 BIT + SP1. היום באמצע פעולה בVISTA המחשב נכבה. הפעלתי מחדש, חזרתי על הפעולה, נתקע. (הפעולה …

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש: AMD Athlon 64 3000 Venice Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 Leadtek WinFast PX6600 GT Enermax 420W EG425P-VE Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD GeIL DDR PC-3200 / 400MHz / 1GB (2X512MB) / Value Dual Channel המחשב עבד מצוין מרגע ההפעלה הראשונה בחודש הזה, לא היו כל תקלות, משחקים כבדים רצו חלק ללא בעיות, והטמפרטורות היו תקינות לחלוטין. מערכת ההפעלה שמותקנת היא Windows XP Pro SP2 במחשב הותקנה תוכנת גיבוי ושחזור Norton GoBack 4 . התוכנה עבדה ללא רבב וכן השתמשתי בה לשחזורים מספר פעמים, ולא היו כל תקלות. (זוהי תוכנה שיושבת עמוק יותר ממערכת הפעלה ועולה לפניה בזמן האתחול) היום אחה"צ ביצעתי עדכון לתוכנה זו (בעזרת Norton LiveUpdate), כאש…

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by comandobx,

אז משום מה הUSB PORTS שלי מספיקים לעבוד מדי פעם ואני צריך לנתק את העכבר והמקלדת ולחבר אותם לפורטים אחרים. הדבר הזה הפך ליותר ויותר שכיח בזמן האחרון ואתמול שאלתי אנשים בIVORY ואחד התכנאים אמר לי שיכול להיות שזו בעייה בוינדוס. אני רוצה לציין שהמחשב אינו חדש והוא אינו מחשב שעושה עבודה קשה( סה"כ גלישה וOFFICE) והוא בשימוש כבר בלי להיות מפורמט איזה שנה ולכן אני לא מאמין שזה פתאום הWINDOWS (בנוסף על כך אין עליו וירוסים שהANTIVIRUS מצא). אז זה הגיוני שזו בעית חומרה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by geniaXP,

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הלפטופ שלי פתאום הפסיק להיטען ודווקא כשהמחשב דלוק... כשהמחשב כבוי נורת חיווי הטעינה דלוקה קבוע (משמע המחשב מחובר לחשמל ואמור להטען), אבל ברגע שאני מדליק את המחשב הנורה הזאת מתחילה להבהב - כמובן המחשב לא נטען. אם המחשב מצליח לעלות לווינדוס (כשהסוללה טעונה לפחות קצת), על האייקון של הסוללה מהבהב לי X אדום. אפשר לפסול מראש את הסוללה - היא לא קשורה. גם כשאני מוציא את הסוללה מהמחשב, אם הוא מחובר לחשמל הוא אמור להדלק - אבל הוא לא (למרות שבאמת הגיע הזמן לקנות סוללה חדשה, הנוכחית דפוקה...) הבעיה גם לא במטען, בדקתי אחד אחר וזה קורה גם בו. חיפוש בגוגל הביא אותי לחשוב שמדובר בחיבור AC/DC JACK של המחשב ועל כן הזמנתי אחד חדש, אבל בכל זאת, מישהו מכיר מה הבעיה? אולי אפשר לעשות משהו בינת…

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  8. קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  10. אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by SixKiller,

שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by yuvalnet,

שלום היום הופיע לי מסך שחור במקום תמונת המסך הרגילה שיש לי לאחר בדיקה הוא אומר שזה לא מקורי ניסיתי להוריד Windows Loader אבל גם שם הוא כותב שזה זמני למרות שבתמונת מסך הם מראים שזה פתוח למישהו יש מושג למה אצלי זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by phanatic89,

אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Or Tsarfati,

שאלה לי אליכם, המסך במחשב נייד שלי פתאום החליט שהוא מציג צבעים בצורה מוזרה ומפוקסלת שכזו...כשאני מחבר את הנייד למסך חיצוני הכל בסדר, רק במסך של הנייד עצמו...מה הסיכוי שזה שבר במסך או משהו כזה?? יש לציין שהוא לא נפל ולא קיבל שום מכה.

15. Started by ohad cohen nov,

שלום מקווה שאני בפורום הנכון ברשותי כיום מחשב בן כ-4 שנים, ללא כונן SSD אני רוצה לרכוש כונן SSD כדי לשפר את פעילות המחשב. קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי החיבורים ואודה לעזרתכם האם איזו סוג חיבור אני יכול לחבר ( SATA, M/2 PCIE ) תודה רבה בנוסף, אני רוצה להוסיף זכרון, אשמח לאותה עצה ( האם אני יכול להוסיף והאם יש סוג מסויים ) תודה רבה רבה מצ"ב המפרט Intel core I5 3570K 3.4 Ghz 6MB L3 cache S1155 arctic Cooling Freezer 11 LP CPU Fan for Intel s775, 1156 Gigabyte GA z77 D3h (LGA-1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 1600, 2*pci-e,VGA,DVI, hdmi/ G.skill ares 2*4GB DDR3 1600 MHZ pc3-12800 kit cl-9-9- (F3-1600c9d-8gab) segate B…

16. Started by Forest14,

החומרה כוללת: מעבד I7 3770K, לוח GA-Z77X-UP5TH, זיכרון 16 ג"ב, SSD 120 של אינטל בתצורת MSATA 2 כוננים של WD של 2 ט' כ"א, ו-3 כונני סמסונג של 1 ט' כ"א. 4 כוננים מחוברים ללוח באופן רגיל ואחד כסקזי מע' ההפעלה WIN 8 PRO 64 מידי פעם נעלם מה"מחשב שלי" אחד מהכוננים של סמסונג (אותו אחד) וחוזר לתצוגה לאחר ריסטרט. אבחנה מבדלת: 1. בעיה בתוכנת אינטל להגדרת הכוננים 2. בעיה בביוס בהגדרת הכוננים (האם להגדיר כIDE או כACHI ?) תודה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by NaorYfrach,

הגיע לי מאוורר לכרטיס מסך .. עכשיו הוצאתי את הכרטיס 8600GT ושמתי את המאוורר ניסיתי להפעיל את המחשב נדלק וזה אחרי כמה שניות שהוא עדיין בהפעלה הוא נכבה ולא נדלק לי מאז .. מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  18. 1 אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים 2 יש לי מעבד של פנטיום 3 ואחד הפינים בו שבור האם הוא פועל האם ניתן לתקן ? (אם אפשר לחבר שוב את הפין שנשבר הלחמה או משהו) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by sza,

יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by mazoneli,

יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו

21. שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by man,

הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  23. Started by Game5,

שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 128mb שקניתי לפני 3 חודשים ב 600 ש"ח. הכרטיס אמור להיות טוב אבל במחשב שלי הוא לא מראה את זה. ב 3Dmark05 קיבלתי 2202 , ראיתי שאחרים עם אותו כרטיס הצליחו לעבור את 6000 (הם קיבלו 8000). אני מניח שהם רימו או עשו אוברקלוק אבל אלה שקיבלו מתחת ל5000 לפי דעתי זה נכון... אבל בכל מקרה עם כרטיס כזה צריך להוציא לפחות 3000 נקודות (בלי אוברקלוק). התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס הזה (אני חושב הכי חדשים). למישהו יש מושג מה לעשות כדי שהכרטיס יפעל טוב (כמו שהוא צריך לפעול) ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by arikg,

שלום לכולם, המגיב האחרון !_Nike_! הציע להעביר את הנושא לפורום הזה - אשמח אם למישהו יש רעיונות נוספים לאלה שהוצעו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356796.0 תוכנת FURMARK היא תוכנה לאבחון ובדיקה של כרטיסים גראפיים http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#techdata מדובר במחשב חדש לחלוטין עם רכיבי חומרה טובים "למדי" תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס p4p800s se ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר יותר מכרטיס אחד של זיכרון ללוח אם. [move]תודה מראש[/move]

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.