עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liav12,

אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by KING OF SEXY,

ערב טוב. אני עושה שימוש ברמקולים של הרמן קרדון המחוברים למחשב נייד באמצעות חיבור בלוטות' הערב בזמן צפיה בסרט חלה ירידה ניכרת בעוצמת הסאונד מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה ברמקולים עצמם אך כאשר חיברתי אליהם מחשב אחר ואפילו את הטלפון הסלולארי הסאונד נשמע תקין לחלוטין מבחינת העוצמה שלו. אני מנסה כבר כמה שעות להבין מה הבעיה, נעזרתי גם בחבר שמבין במחשבים, ושום דבר לא עוזר. זקוק דחוף לעזרה. תודתי מראש.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by rrevitall,

יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by tomerben,

שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by snekos,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש לפני כחודש. עבדתי איתו במשך הזמן הזה ללא הכנסת משהו לפורט הקידמי של ה USB. החלטתי סוף סוף שכדאי אולי לסנכרן את האייפון למחשב, חיברתי רק את הכבל USB, והמחשב נכבה ישר, ולא נדלק. אחרי כמה זמן ניסיתי להדליק מחדש והוא הצליח, כנראה הגנה של הספק כח מפני קצר. בהיותי סקרן. החלטתי לבדוק האם, החיבור של ה USB מוארק ובכלל מורכב נכון. הבדיקה הייתה קצרה, כי ע"י התבוננות ישירה בפורט, שמתי לב שהוא שונה מידידו מימין, חסר שם הכיסוי השחור שיש בדר"כ על ה USB, שמכסה את ה 4 פינים.. כל מגע באחד מהפינים כדי לבדוק קצר וכו' ישר מכבה את המחשב. השאלה שלי היא, האם ניתן לקנות כיסוי כזה? או שצריך להחליף את כל הפורט? כמובן שאני אתקשר לחברה שנתנה ובנתה את המחשב,.. רק מנסה לחסוך d…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח אם [ Gigabyte GA-B75M-D3H] לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by Grumpy,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. היום הותקנו דרייברים חדשים של ATI ואז התחילו להופיעה מסכים כחולים בעת ההפעלה לפני שהחולנות עולה(WIN 7 64 ). דרך הסייפ מוד הדרייברים הוסרו אבל עדיין המסך הכחול מופיע בהפעלה רגילה לא ניתן לראות מה רשום אפילו ,מה עושים ?נעשה איפוס הגדרות בביוס (כרטיס מסך 5970 ,לוח DFI ) הבעיה נפתרה ע"י התקנת תוכנת מסירת דרייברים דרך מצב הבטוח ומשם הוסרו שאריות של הדרייבר וזה חזר לעבוד . אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי כרטיס קול CS4281 התקנתי וינדוס 7 אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים , אפשר עזרה עם זה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by PhoeniX-FlamE,

האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביום ולאחריה כל החלונות נסגרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by rb024,

שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. Started by WizMaster,

טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן e8400 ep45 4gb radeon 4870 עד לא מזמן היה בסדר אבל בזמן האחרון תמיד שאני יוצא מהמשחקים שאני משחק זה נשאר במסך האחרון של אותו המשחק ואם לא עושים ריסטרט זה נשאר ככה תקוע. אין לי מושג ממה זה נובע, מעבד או מה? בבקשה עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by urdead,

יש לי מחשב שלא רוצה להדלק אחי נגע בו בזמן שהוא היה בביוס, הוא עשה שמירה של ביוס ויצא מהביוס ועשה ריסט ועכשיו המחשב לא עולה המאוררים עובדים הלד בלוח אם עובד אבל חוץ מזה שום דבר אין צפצופים בלי זיכרון ואין אורות במארז. ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אם .. לא עזר .. ניסיתי להוציא מעבד ולהחזיר אותו(אפילו רעננתי משחה) וגם זה לא עזר אני חושב שזה או הספק או הלוח אם או המעבד.. מישהו יכול לעזור לי ? המעבד הוא ATHLON XP 2400+ והלוח אם הוא ASUS A7N8X-X ספק 500W גנרי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by snoker,

יש לי בעיה כבר כמה שבועות. הבעיה היא, שלא שומעים שירים\משחקים\כל דבר שדורש קול(אפילו רשמקול), כשהמקרופון עובד, הרמקולים עובדים (ניסיתי יותר מאחד) ואפילו בבדיקת שמיעה שומעים את הפססססססס של הבדיקה, אבל עדיין אין קול בדברים האחרים. לא להגיד לי שהכרטיס קול לא טוב או הרמקולים, כי הבדיקה מוכיחה שהם עובדים נהדר, אך אני לא יודע מה לעשות!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Pini08,

שלום! יש לי לוח P965 - neo של MSI. יש לי בעיה של חיבור של 2 הארדיסקים SATA. ככה: יש בלוח הזה בקר JMICRON שממש מסבך לי את החיים,, הכל עבד כרגיל עם חיבור של שניהם עד שפירמטתי את המחשב, ברגע שאני מחבר את 2 הארדיסקים ללוח המחשב נתקע לי בפוסט על 'Detecting IDE drivers', כאשר אני מחבר אחד שבו שוכנת מערכת ההפעלה הוא מפעיל אותו כרגיל ונותן בוט. איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? שיזהה לי את 2 הארדיסקים בקלות. ??? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by shay33,

אהלן! לחבר שלי יש בעיה כזאת: יש לו שתי הארדיסקים על סאטא הוא עובבד במחשב..סתם בוינדוס...פתאום מתכבה לו אחד מהם...ההארד דיסק המשני..ללא הוינדוס.. זה התחיל לו רק בתקופה האחרונה.. יש סיבה לזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by LAKOTA,

למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by dankom,

הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.