עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני חווה בעיית מסך כחול, שמלווה כל פעם בהודעה אחרת. את הצילומים אביא בהמשך. הבעיה מתרחשת בזמן אקראי, ללא כל סימן מקדים ואף ללא נגיעה במחשב, בזמן טיסה בסימולטור טיסה FSX. פירמטתי את המחשב פעמיים, הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים מהאינטרנט, חיפשתי עשרות פעמים בגוגל אך שום דבר לא הועיל. אחרי עשרות מסכים כאלה, הופיע אתמול אחד שהפנה לבעיה בדרייבר של ATI ומספר פעמים גם לדרייבר שקשור לDirectX. לכן אני כבר חושד שמדובר בפגם פיזי בכרטיס מסך (HD Readon 5850 1GB) ואני אומר זאת משום שהבעיה קוראת באופן אקראי, סתם ככה, בעת מאמץ של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה עליי לעשות - האם לרכוש כרטיס מסך חדש או שיש דרך לדעת האם הבעיה היא אחרת? האם ה…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by mp91,

יש לי בעיה ענקית עם הכרטיס מסך שלי MSI X600XT. ב ATI TOOL שאני בודק בדיקת ארכיפקטים אז הכול צהוב.. וככל שאני מוריד יותר בזכרונות נהיה פחות צהוב.. הנה סירטון של ה ATI TOOL(הקובץ הוא מגה וחצי אז תורידו בבקשה) עריכה: הנה הבאתי את זה יותר קצר.. http://www.file2host.com/631452121 בבקשה תורידו וסתכלו.. ככל שיש לי יותר צהוב המחשב ניתקע יותר מהר במשחקים.. הכרטיס נדפק אתם אומרים? מתי שאני מוריד לזכרונות ב 30-40 ככה לא רואים כבר צהוב והמשחקים לא נתקעים.. אבל זה מוריד בביצועים בהרבה לא? חשוב לציין אין לי חיישן טמפרטורה אז אל תשאלו אותי מה הטמפ של הכרטיס.. תודה ענקית לעוזרים ומי שמנסה לעזור ומוריד את הסרט...!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by norco,

יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא h עשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו **כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!! איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by noodle,

השתמשתי בתוכנה SpeedFan ו אחת הטמפרטורות מראה שם 59-60 מעלות יש שם 3 טמפרטורות איך אני יכול לדעת מה קשור למה, שאר הטמפרטורות נורמליות. בנוסף המחשב מאתחל את עצמו לעיתים קרובות ומופיעה לי הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה". מדי פעם אני מריץ מעל 70 תהליכים אבל גם שאני מאתחל את המחשב רק 30 תהליכים רצים הטמפרטורה גבוהה. מערכת הפעלה XP אינטל - 2x1.8 dual core 6300 1024 GM ram בבקשה עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by WitheNoise,

שלום סוף סוף הגיעו כל החלקים למחשב, שמח וטוב לבב אני מחבר את המקלדת מסך עכבר ומפעיל את המחשב אבל, כל המאווררים עובדים (ספק מארז מעבד לוח כ.מסך), ואני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים אין כלום, המסך אומר שהוא לא מזהה כלום, חיברתי חיבור דיגטלי הוא (המסך) טוען שהוא מזהה אנלוגי, שמתי ידנית על דיגיטלי רושם Error כלשהו, המקלדת לא מגיבה וגם העכבר כאילו לא מחובר, למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה ? למעט מסך כי אין לי כלכך דרך לבדוק את זה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום חברים. יש לי שתי שאלות, אנא עזרו בבקשה. 1. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט תומך SATA והכונן קשיח של WD תומך SATA. חיברתי את הכונן עם הכבלי SATA שקיבלתי, עכשיו, איך אני יודע שהמחשב מוגדר על SATA? היכן אני יכול לבדוק זאת? 2. חיברתי את נורת ההבהוב של ה - H.D.D LED לפי הספר(תרתי משמע) והנורה לא מהבהבת לי בזמן עיבוד נתונים (שהמחשב מריץ תוכנה או משחק). ניסיתי וריאציות שונות על גבי חיבורי ה פאנל של הלוח אם, אך עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. * הנורה תקינה ולא שרופה, ניתן לראות אותה דולקת בזמן לחיצה על ריסט. אנא עיזרו לי לפתור בעיות אלו בבקשה. תודה רבה על תשומת הלב.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  8. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. Started by Dude29,

ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by matib40,

שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן e8400 ep45 4gb radeon 4870 עד לא מזמן היה בסדר אבל בזמן האחרון תמיד שאני יוצא מהמשחקים שאני משחק זה נשאר במסך האחרון של אותו המשחק ואם לא עושים ריסטרט זה נשאר ככה תקוע. אין לי מושג ממה זה נובע, מעבד או מה? בבקשה עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by MagimiX,

אני מנסה להתקין תוכנה בשם WinDS3 ע"מ להשתמש בשלט PS3 במחשב(דרך מתאם USB-בלוטוס). כאשר אני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה שאומרת "can not open virtual mouse", ואכן אני לא יכול להשתנמש בשלט כעכבר(הוא כן מגיב- אך הפיצ'ר של השימוש בשלט כעכבר לא עובד). כאשר אני מסתכל במנהל התקנים אני רואה 2 התקנים לא מזוהים. הנה הפרטים עליהם: http://www.mypicx.com/08112009/details/ בנוסף ניסיתי לבדוק אם הפורט של העכבר עובד(ע"י חיבור של עכבר חוטי) - והוא לא מזהה אותו/לא מגיב. לאחר חיפוש דיי גדול הבנתי שיכול להיות בעיה עם קובצי inf פגומים(תחת C:\Windows\inf), אולי input.inf או inf אחר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי? המחשב הוא חדש והתוכנה עבדה טוב במחשב הקודם שלי. אני עם ווינדוס XP ומשתמש בעכב…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  15. Started by mk550605,

שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by yosef13,

ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  18. Started by EEstudent,

שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום, הבעיה בכרטיס המסך היא שמדי פעם (יכול להיות תוך כמה דקות, או כל כמה ימים), כאשר אני סתם באינטרנט או אפילו בוורד, בלי האצה גרפית כלשהי, המסך נהיה שחור ל-3 שניות, ולאחר מכן זה מרגיש כאילו שהכרטיס התנתק (למשל, כשאני מזיז חלון של ווינדוז, הוא זז בפריימים - רפרש רייט גרוע). הבעיה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. שלחתי את המחשב לטכנאי, והוא אמר שהתקנתי את הדרייברים כמה פעמים (סה"כ עשיתי UNINSTALL ו-INSTALL מחדש כי חשבתי שאולי יש דרייברים מעודכנים באתר הראשי של ATI), אז הוא אמר לי שהוא הוריד הכל, ניקה את הרג'סטרי, והתקין לי OMEGA DRIVERS. זה לא עזר - הבעיה עדיין קיימת... הבעיה השניה היא המסך (מסך דק של LG). מדי פעם, גם בלי התרעה מוקדמת, אך לא קשור לזמנים שבהם הכרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by dinsh,

שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by 69,

את המחשב השולחני שלי אני משאור תמיד דלוק. האם יש מניעה לחבר את הלפטופ לחשמל, ולהשאיר אותו גם תמיד דלוק (ימים ושבועות), או שבלפטופ המצב יותר רגיש ועדיף לכבות אותו ? שאלת אגב, כאשר הלפטופ מחובר לחשמל (סוללה מלאה), האם החשמל המסופק לו עובר דרך הסוללה ומשם לרכיבי המחשב ?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by dids22,

Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini!nvHalFbInitHw_NV20+283 ) מה הבעיה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by natan84,

שלום רב, אני תוהה מה מקור הציקצוקים, המתחילים להישמע פתאום כמספר דקות אחרי שה-windows מסיים לעלות את כל התוכנות שרצות ברקע, למשך כחצי שעה. הציקצוקים נשמעים בערך כל שנייה. מוכרח לציין שלאחרונה החלפתי דיסק קשיח, שהיה נוהג להשמיע ציקצוקים שונים לגמרי מעת לעת, לפני שמת.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by dids22,

יש לי תכרטיס xfx 6600gt והקיצר הטמפ' שלו ממש גבוה במנוחה הוא 55 פלוס מיניוס ובמאמץ על 70 פלוס מיניוס ויש לי איזה 4 מאוורים במחשב ויחסית הוא די מאוורר וגדול זה מסכון?? או שככה הטמפ' אמורה להיות??

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  25. Started by Ridn1k,

אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים