תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני קניתי מתנה מציג תמונות עם זכרון וקיבלתי איתו דיסק ... אני הכנסתי את הדיסק ולמראית עין הדיסק ריק אין עליו שום דבר פנוי לגמרי . אני ניסיתי לפתןח את הדיסק און קי והוא אומר לי שצריך להתחל אותו ... ואז זה פתח חלון עם אופציות ואז לחצתי אישור וזה ניסה להתחל ואז אמר שלווינדוס אין אפשרות להתחל מישהו יודע איך לפתור זאת ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה התחיל מלפני שבועיים או משהו כזה שהייתה הפסקת חשמל גדולה... זה עושה לי ריסטים/מסכים כחולים (לרוב ריסטים... מסכך כחול ממזמן לא היה לי חחח...)... לפני כמה זמן אחרי ריסט שהוא עשה לי, הוא העלה את הווינדוס, ואז כשעלה המסנג'ר וגררתי את זה טיפה או משהו כזה, כל המסך התחיל להתעוות... פעם אחרת אחרי ריסט, המחשב לא עלה אלה רק העלה מסך ירוק חחח... (כל הפיקסלים היו בצבע ירוק... לא היה כתוב משהו...) בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז החלפתי כרטיס מסך עם המחשב השני (שתיהם 5200 =\... אבל במחשב השני יש 64 מגה ובזה 128 מגה חחח...) אבל שם הכל פעל בסדר גמור... זה גם לא הזכרונות (2X256)... הוצאתי כל סטיק בנפרד ופעל בסדר... (אבל לאט חחח...) עכשיו זה כן מעלה לי את המחשב נורמלי, אבל זה עדיין עושה …
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מצטער מראש אם זו בעיית תוכנה פשוט לדעתי זו בעיית חומרה. המחשב בשלב כלשהו נתקע (אחרי כמה שעות שהוא פתוח). נניח אני מנסה הכנס לאינטרנט והוא לא מגיב. אני מחכה כמה דקות, לא קורה כלום אז אין לי ברירה ולכפות כיבוי (לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה/כיבוי). לאחר מכן אני פותח את המחשב מחדש והוא לא עולה, מסך שחור, והמחשב משמיע רעש מאמץ. לאחר מכן שוב כופה כיבוי (כי מסך שחור מה יש לי לעשות?), ולאחר מכן פותח שוב ועולה חלק. מהי הבעיה? מפרט משמאל. וינדוס 7 64ביט. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו Windows XP Pro 64Bit שאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות אני מקבל כל מני שגיאות, לפי מה שהבנתי זה קשור ל64 ביט אמרו לי להגדיר במחשב בתאימות לservice pack 2 (משהו כזה) מזה אומר תאימות ל-service pack 2 ואם זה ייפתור את הבעיה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בימים האחרונים מהירות ההורדה שלי בשעות הערב נהפכה להיות איטית (100 במקום 187) והפינגים לארץ עלו (100ms במקום 20-30) התקשרתי לתמיכה של אינטרנט זהב ואחרי 100 בדיקות הגיעו למסקנה שיש לי קבצים מרגלים וטרויאנים בגלל שב netstat -n יש לי גם פורטים 443,1076,1077 ובגלל זה ההורדה שלי איטית ניסיתי את כל התוכנות שאני מכיר ועדיין זה נשאר (Spybot,adaware6,HiJackThis,CWShredder) ועדיין הופיעו לי הפורטים לבסוף פירמטתי וכשאני בודק שוב netstat -n הפורטים שוב מגיעים אם למישהו יש רעיון אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב, ונעלם לי הדיסק של הדרייברים... חיפשתי באתר של החברה, אבל כל דבר הוביל אותי למשהו אחר ולא כל כך קשור.. האתר מאוד מסובך לטעמי ולא מסביר מה המשתמש צריך בדיוק להוריד, יותר מדי קבצים ויותר מדי קטגוריות חיפוש, אשמח מאוד לעזרה ממכם, המומחים דרייברים לכרטיס קול/רשת/מסך בבקשה בבקשה, אל תעבירו אותי לאתר AMD לעמוד הדרייברים כי שם בעצם אני כבר לא מבין מה אני צריך להוריד, אז אשמח להכוונה יותר מדוייקת, מה בדיוק אני צריך להוריד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי לפעמים תקיעות בזמן שאני משחק, המחשב קופא ל2 דקות ואז הכל חוזר. עשיתי בדיקות בOCCT הכל יצא טוב, עשיתי בדיקה בHD TUNE גם יצא בסדר, אבל זה מה שמראה לי בHEALTH TAB החלפתי כבל SATA2 אבל עדיין מראה לי את השגיאה, מה עושים? אני עם לוח אם p67a-ud3 וi2500k אם זה משנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר דקות המחשב שלי קרס באופן מפתיע, כאשר חיפשתי קובץ מיני-דאמפ ראיתי שהוא אינו נוצר, כלומר הבעיה היא לא מסך כחול מסוג כלשהו(הייתה לי בעיה כזאת בעבר, שאינה נפתרה אך נראה כאילו היא הפסיקה), פתחתי אוורסט וראיתי ש-GPU DIODE MEMIO על 90 מעלות, יש לי HD4870 של ג'יגהבייט, הכרטיס עצמו לפי אוורסט ולפי הקטאליסט על 78 מעלות, נראה לי שהמחשב קרס בגלל הכרטיס, אך כמו שכתבתי היו לו בעיות קריסה עוד לפני כן, לפי קובץ המיני-דאמפ הסיבה היא:ntkrnlmp.exe. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא רוצה להדלק אחי נגע בו בזמן שהוא היה בביוס, הוא עשה שמירה של ביוס ויצא מהביוס ועשה ריסט ועכשיו המחשב לא עולה המאוררים עובדים הלד בלוח אם עובד אבל חוץ מזה שום דבר אין צפצופים בלי זיכרון ואין אורות במארז. ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אם .. לא עזר .. ניסיתי להוציא מעבד ולהחזיר אותו(אפילו רעננתי משחה) וגם זה לא עזר אני חושב שזה או הספק או הלוח אם או המעבד.. מישהו יכול לעזור לי ? המעבד הוא ATHLON XP 2400+ והלוח אם הוא ASUS A7N8X-X ספק 500W גנרי
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הוצאתי דיסק קשיח היטאצ'י 80GB ממחשב, חיברתי אותו למחשב אחר ע"י מתאם USB, התחלתי להעביר את החומר, ופתאום הוא הספיק להעביר חומר. נתקע. הוצאתי את ה-USB וחיברתי שוב, כך כמה פעמים. אחרי 4 -5 פעמים כשאני מחבר אותו למחשב עם המתאם, ברגע שהמחשב מזהה אותו, אני מקבל מסך כחול וריסטארט. אני לא יכול להוציא יותר חומר. מה עושים? ניסיתי לחבר למחשב הראשון ולהעלות Windows כרגיל אבל גם שם אני מקבל מסך כחול ברגש שהXP עולה. יש למישהו רעיון לפיתרון, או איך אפשר להוציא את החומר?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
ברשותי לוח גיגה 865PE מעבד 2.4 כונן קשיח מקסטור 250 גיגה ATI 9500 PRO 512 מגה זיכרון קינגסטון ספק 500 וואט איכותי אל-פסק עד לכאן הנתונים הטכניים לפני שבוע החלה תופעה מוזרה בפעם הראשונה הודיע בהעלאה שיש בעיה בפרטישן F ולא בסיסטם., עשה את התיקון. אבל כל העלאה מחדש יצרה אותה בעיה. הפעלתי תוכנה לתיקון רגיסטרי וכו' והתקלה הופסקה. לאחר כמה ימים המערכת עושה בוט פעמיים ורק בפעם השניה עולה וזה קורה רק לאחר שהמחשב במנוחה מושלמת כמה שעות. זה לא קורה בבוט מידים ביו ימים שזה לא קרה היום היה השיא באתי להפעיל והמערכת בכלל לא עלתה. לא היה סימן על המסך. הוצאתי את כל הכבלים והזיכרונות. השבתי אותם למקום. לאחר מכן הפעלתי המערכת עשתה מספר בוטים ללא אישור ממני. ניסיתי סייפ מוד. ושוב באמצע בוט.…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, היום קניתי צורב DVD נוסף למחשב. כאשר חיברתי אותו למחשב (חיבור SATA) ולכבלי החשמל הפנימיים המחשב החל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. כאשר המחשב עלה, אם בכלל, הוא פשוט נתקע בהפעלה ולא יכולתי לבצע שום פעולה במחשב עד שהיה נשמע איזשהו רעש (לפי עניות דעתי מהלוח אם) שלא נפסק רק אם כיבוי המחשב. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, קפץ חלון כחול שבו היה רשום: XXX not equal or less. איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אם צריך להגדיר משהו ב- BIOS רק תאמרו לי מה, ואני אעשה את זה. אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן! בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קלה, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדווס עולה אבל לא מצליח להפעיל שום תוכנה בדקה וחצי הראשונות אפילו שכל המחשב עלה. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של האנטיוירוס אבל ביטלתי אותו וזה עדיין המשיך. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אני מבקש עזרה כי זה מעצבן מאוד. בתודה מראש פני.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב בן שנה בערך והוא רכש אותו עם ספק מאוד ג'נרי שבחודשים האחרונות עשה לו נזק למחשב והמחשב נכבה בפתאומיות, ידעתי בוודאות שזה הספק אז הוא החליף אותו והבעיה נפתרה, אבל המחשב נעשה איטי מאוד ונקפא הרבה גם עם הספק החדש, הוא ניסה לפרמט ולבדוק את הזיכרון ולא מצא משהו.. (הוא קנה ספק כוח ג'נרי עדיין אך הרבה יותר טוב מזה שהיה לו), הוא ניסה לפתוח את המארז לאחר מכן וראה ניצוץ כזה שהגיע מהמעבד (אור כזה), והמחשב נכבה ישר. הוא עדיין עובד, אבל טמפ' המעבד היא 105 מעלות... אם היה ניצוץ, זה אומר שמשהו נשרף? מה לעשות עם המחשב הזה? לקנות אחד חדש?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי זיכרון - 512 DDR של KINGSTONE ... אני מחבר את הזיכרון מפעיל את המחשב והמחשב נתקע ! מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-