תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בזמן סריקת CHKDSK שגרתית של XP, מופיע מסך כחול ומיד לאחר מכן המחשב מבצע אתחול. אני לא חושב שמדובר בבעיית דיסקשיח שכן יש ברשותי שני דיסקים קשיחים, והבעיה חוזרת עם כל אחד מהדיסקים. כמו כן, הרכבתי את שני הדיסקים במחשב אחר והתקלה לא חזרה שם. הבדיקה של CHKDSK פעלה יפה עד הסוף. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
באתר של מיקרוסופט קיבתי את זה אחרי הריסטרט: Thank you for submitting an error report. The Online Crash Analysis tool has processed and analyzed this report. Your system crashed because the random access memory containing Windows program code was corrupted. Microsoft is unable to determine if this corruption was caused by a hardware or software issue. The nature of the corruption suggests that a hardware issue is more likely. To determine if this is the case, Microsoft developed a Windows memory diagnostic that tests your PC memory. We recommend you download and run this tool on your computer system. On most configurations, you can download the diagnostic, read the documen…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברשותי שני מסכי LG F900B מחוברים למחשב לאחרונה קיבלתי מסך זהה נוסף. מה הדרך הקלה והזולה לחבר ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? באמצעות המסך השלישי. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600PRO תודה על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה התחיל מלפני שבועיים או משהו כזה שהייתה הפסקת חשמל גדולה... זה עושה לי ריסטים/מסכים כחולים (לרוב ריסטים... מסכך כחול ממזמן לא היה לי חחח...)... לפני כמה זמן אחרי ריסט שהוא עשה לי, הוא העלה את הווינדוס, ואז כשעלה המסנג'ר וגררתי את זה טיפה או משהו כזה, כל המסך התחיל להתעוות... פעם אחרת אחרי ריסט, המחשב לא עלה אלה רק העלה מסך ירוק חחח... (כל הפיקסלים היו בצבע ירוק... לא היה כתוב משהו...) בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז החלפתי כרטיס מסך עם המחשב השני (שתיהם 5200 =\... אבל במחשב השני יש 64 מגה ובזה 128 מגה חחח...) אבל שם הכל פעל בסדר גמור... זה גם לא הזכרונות (2X256)... הוצאתי כל סטיק בנפרד ופעל בסדר... (אבל לאט חחח...) עכשיו זה כן מעלה לי את המחשב נורמלי, אבל זה עדיין עושה …
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
כשאני סוגר אותו הוא לא נסגר עד הסוף וצריך לדחוף אותו ידנית... איך אפשר לפתור את זה? אולי משהו נתקע או שהוא זז מהמקום?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, אני תוהה מה מקור הציקצוקים, המתחילים להישמע פתאום כמספר דקות אחרי שה-windows מסיים לעלות את כל התוכנות שרצות ברקע, למשך כחצי שעה. הציקצוקים נשמעים בערך כל שנייה. מוכרח לציין שלאחרונה החלפתי דיסק קשיח, שהיה נוהג להשמיע ציקצוקים שונים לגמרי מעת לעת, לפני שמת.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי שגיאה מוזרה של "מניעת ביצוע נתונים"(מצורפת תמונה). מה זאת הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, רשום לי שהלוח תומך ב USB 2.0, עכשיו יש לי שאלה, התקן "HIGH SPEED" זה USB 2.0? אם כן אז יש לי בעיה, כמו שאמרתי, על הלוח שלי רשום שהוא תומך ב USB 2.0, אבל הבעיה היא שכשאני מחבר התקן USB 2.0 קופץ לי בלון כזה ורשום שם "התקן HIGH SPEED מחובר ל HUB שאינו מסוג HIGH SPEED". ניסיתי את כל החיבורים שיש לי בלוח, אבל בכולם זה לא עובד, ואני בטוח ב 100% שזה תומך ב USB 2.0, אותה הבעיה גם קורה אצל המחשב של אח שלי, והלוח שלו גם כן תומך ב USB 2.0. הלוח שלי: ASUS P5ND2-SLI כשניסיתי להתקין את הדריברים, הוא אמר שיש לי כבר WIN XP ושהוא כבר בא עם תמיכה מובנת ב USB 2.0, אז הוא לא נותן לי להתקין את הדריברים שקיבלתי עם הלוח. איך אפשר לפתור זאת?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב, ונעלם לי הדיסק של הדרייברים... חיפשתי באתר של החברה, אבל כל דבר הוביל אותי למשהו אחר ולא כל כך קשור.. האתר מאוד מסובך לטעמי ולא מסביר מה המשתמש צריך בדיוק להוריד, יותר מדי קבצים ויותר מדי קטגוריות חיפוש, אשמח מאוד לעזרה ממכם, המומחים דרייברים לכרטיס קול/רשת/מסך בבקשה בבקשה, אל תעבירו אותי לאתר AMD לעמוד הדרייברים כי שם בעצם אני כבר לא מבין מה אני צריך להוריד, אז אשמח להכוונה יותר מדוייקת, מה בדיוק אני צריך להוריד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם התקנת Windows XP Pro. כאשר אני מנסה לאתחל מהדיסק אני מקבל הודעה: Error - FwAallocateHeapPermanent couldn't find the LoaderMemoryData descriptor! פתרתי את הבעיה בעזרת זה שנכנסתי ל-BIOS של המחשב, ובחרתי 15-16mb ב-Memory Hole. לאחר מכן ההתקנה מתחילה, אך נתקעת בזמן העלאת הדרייברים, ויוצרת את ההודעה הבאה: Insufficient Memory for fastfat.sys. Setup Failed. Press any key to continue. מפרט המחשב: Intel Pentium 3 600MHZ 400mb SDRAM תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לפעמים הפסקות חשמל בבית שנגמות נגיד מתנור או משהו מקולקלים וזה עושה הפסקת חשמל בכל הבית וזה קורה נגיד שהמחשב פתוח ועובד . שאלות: 1.למה זה יכול לגרום למחשב ? 2. איך אני יכול לדעת אם נגרם נזק כלשהו מאיזה הפסקת חשמל שהייתה אי פעם ? 3. איך אפשר להגן על המחשב מהפסקות חשמל ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר'ה הבעיה הזאת של הריסטארטים מאוד מלחיצה אותי,הוינדוס הוא xp pro ,ואיפשרתי כך שיעשה מסך כחול שיציג את הבעיה במקום ריסטארט...וזה מה שהמסך הכחול מראה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-