עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LiraNet,

פירמטי את המחשב, ונעלם לי הדיסק של הדרייברים... חיפשתי באתר של החברה, אבל כל דבר הוביל אותי למשהו אחר ולא כל כך קשור.. האתר מאוד מסובך לטעמי ולא מסביר מה המשתמש צריך בדיוק להוריד, יותר מדי קבצים ויותר מדי קטגוריות חיפוש, אשמח מאוד לעזרה ממכם, המומחים דרייברים לכרטיס קול/רשת/מסך בבקשה בבקשה, אל תעבירו אותי לאתר AMD לעמוד הדרייברים כי שם בעצם אני כבר לא מבין מה אני צריך להוריד, אז אשמח להכוונה יותר מדוייקת, מה בדיוק אני צריך להוריד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by ^pb^,

המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  4. חיברתי דיסק ישן שלי למחשב חדש עם וינדוס חדש. לספריה אחת בדיסק הישן אין לי גישת קריאה, מקבל הודעת Access Denied וזו למעשה הספריה הכי חשובה- ה USER שלי, תחתיו יש את My Documents ועוד ספריות חשובות. ראיתי באיזה פורום שאם אשתמש ב Knoppix Linux (boot) תהיה לי למעשה גישה ומשם אוכל להעתיק את הקבצים שלי אבל חיפשתי דרך יותר אלגנטית מבלי להוריד ISO של 700MB. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by rikus,

כשאני מנסה להזיז דמות עם המקשים הם פשוט זזים ב LATENCY , כאילו אם אני זז שניה עם הדמות אז היא זזה שלוש שניות ורצה לה קדימה לקיבינמט , ממש מעצבן לאללה למישהו זה קרה הבעיה הזאת? זה יכול להיות גם כרטיס מסך , שכאילו הוא לא מספיק לחשב בזמן את הטקסטורות או משהו? לפי מה שקראתי בחיפושי גוגל..אבל אין לי שמן של מוסך..בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by aviv11,

היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. אנשים יש לי את הלוח הזה ראו מפרט שיש עליו כרטיס רשת ( :AR15: ), ופתאום ביום אחד בהיר הוא החליט שהוא לא פועל הוא אומר לי שהכבל רשת ( :AR15: ) שלי מנותק אבל באותו זמן ה-enet דולק במודם! אז ניסיתי כבל רשת ( :AR15: ) אחר (חדש) ועדיין אותו בעיה... וכרגע אני עם usb אבל הוא תמיד מתנתק, ובלי קשר אני רוצה שהכרטיס רשת ( :AR15: ) יעבוד מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום ! הערכה הקודמת היתה משהו 2.3 ? ניסתי להתקין אותה אז..והיו לי המון בעיות לא יודע איך קומבינות של שבוע לקח לי עד שהצלחתי להחזיר את המערכת.......(לא פירמטתי ולא כלום..בפוקס עם SAFE MODE ). עכשיו אני רוצה להתקין את הערכה החדשה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון : 1.הורדתי את הערכה ל-XP. 2. אני מנטרל אנטי וירוס ואז מתחיל את ההתקנה... או שאני מסיר קודם את הישן שבא לי עם הדיסק.. 3.יש אפשרות של משהו עם IDE הבנתי שבמקום המעבד , הצ'יפסט יכול לעבוד עם זה , פעם שעברה גרם לי בעיות , לנסות !?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by A1eX,

הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by R0ck,

למי שככל הנראה כבר הספיק לשים לב... נעדרתי לאיזה ככה, סרטים עם האזוס. אני כרגע על פנטיום 2 שרץ במהירות של 350 מגהרץ (Yes! We can do it) עם וודוו 3 בחריץ האג'אפ. כונן קשיח של 1.7 ג'יגה, אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתולל לבינתיים... רק קצת אינטרנט וווינאמפ. מישו בבקשה יכול להפנות אותי לדרייבר אמין עבור הכרטיס הזה?... אני על חלונות מילניום (לבינתיים, לא נראו מסכים כחולים כשלהם). בבקשה, הזדרזו, רזולוציה מרצדת של 640x480 על מסך 19" עם שישה-עשר צבעים, לא הייתי מכנה זאת כ"תצוגה הסקסית" ביותר... תודה :-*

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by tal5870,

שלום לכם! ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ורציתי לשאול האם המתח תקין דבר נוסף שצריך לדעת : ספק כוח: FSP 400W הספק מקורי! כרטיס מסך : HD4650 1GB תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  13. שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by alex542,

איך אני יכול להתקין דריבר של כרטיס הפיתוח AT89C5131? *ניסיתי דרך windows בכל מיני דרכים ולא הולך פשוט לא מזהה את החומרה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  16. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by rony1880r,

היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by UrKiller,

אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by desman,

שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. אהלן לכולם יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט. ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין. ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה …

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by Galz0r,

סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(

• 9 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים