עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by curdi1,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by alex542,

איך אני יכול להתקין דריבר של כרטיס הפיתוח AT89C5131? *ניסיתי דרך windows בכל מיני דרכים ולא הולך פשוט לא מזהה את החומרה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by rony1880r,

היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by UrKiller,

אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by erez_levy,

שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. היי שמתי לב שיש למחשב שלי רסטרטים פתאומים באמצע הלילה , היום לדוגמא בשעה 3 לפנות בוקר שמעתי את המחשב עושה ריסטרט ונכנס לשולחן עבודה רגיל ללא כל הודעת שגיעה , זה קורה נדיר מאוד אבל גם קרה לי באמצע היום , מה לדעתכם הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by HFDO5,

יש לי DVD-ROM של LG הדגם המדוייק שלו זה LG DVD-ROM DRD8080B עכשיו.. הוינדווס (XP) מזהה אותו כ DVD והכל טוב רק שיש פעמים שהוא קורא דיסקים ורוב הזמן הוא לא קורא בכלל לא רק דיסקים של DVD אלא כל הסוגים גם רגילים חשבתי אוליי פלאש לביוס שלו או איזה עדכון יעזור לו למישהו יש רעיון איך לעשות את זה או מה הבעיה ואיך לפתור אותה ???

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by namyob,

מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by scratch,

שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by Eagle_,

שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by saarxee,

רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by 3gh,

אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש) בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Dude29,

ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by ofir,

יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by ranizil,

יש לי נייד ישן, רציתי להוסיף לו גם צורב DVD וגם כונן קשיח, חיבור IDE ל USB יש לי שניים אבל חשמל בשבילם אין לי אז חשבתי לעצמי שאקנה לי ספק כח של מחשב רגיל ואחבר אותו לחשמל, ואליו את שני הכוננים החיצוניים. יש עם זה בעיה? חיברתי את הספק החדש לחשמל, אבל הוא לא רוצה לעבוד! יכול להיות שהוא רוצה איזה חיבור ללוח אם כדי לעבוד? אפשר לעקוף את זה ולג'מפר משהוא כדי שהוא יעבוד? אולי קבלתי בכלל ספק לא תקין? בדקתי עם טסטר ומגיע חשמל לכניסה של הספק. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום! המחשב שלי מהקנייה שהייתי ליפני חודש וחצי קפא פעמיים באינטרנט ופעם אחת באמצע הגלישה הופיעה לי מסך כחול,הינה הקובץ http://www.megaupload.com/?d=ZF0A9DJX תגידו לי מה הקובץ אומר במה הבעיה,כי לא הספקתי ליקרוא כי היה מסך כחול ואני 3 שניות ריסט תודה תמיר מערכת: e6500 8400gs 2gb ram hec 500wtt מארז גנרי מעלות מעבד במנוחה 43 כרטיס מנוחה 46 הארד דיסק 38

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by zzz727,

נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?

23. לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  24. http://img17.imageshack.us/i/39367735.jpg/

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים