תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה לא ברורה.. יש לי מסך דק HP. במהלך עבודה על המחשב הצג כבה, ולא ניתן היה לעשות דבר. לא RESTART ולא כיבוי המחשב. הלחצנים לא עבדו. הדבר היחיד שעבד היה הוצאת השקע החשמלי. לאחר מכן ניסיתי שוב להפעיל את המחשב אך המסך לא עבד. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. הבאתי מסך רגיל, לא דק, והוא כן עובד. שיחקתי מעט עם הגדרות צריכת החשמל, ובאחד מהנסיונות לחבר את המסך הדק, הוא עבד. אבל, לאחר כמה ימים אותה תופעה חזרה. כרגע לא רואים כלום במסך הדק. מה יכולה להיות הסיבה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ושני מסכים, נקרא להם מסך ראשי ומשני וכנ"ל למסכים. המטרה היא שהמסך הראשי תמיד יראה את המחשב הראשי והמסך המשני יראה אותם לסירוגין. אבל מאוד חשוב שההחלפה תהיה בלחיצת כפתור. בשביל זה קניתי סוויצ' DVI שיש לו שתי כניסות DVI ויציאת DVI אחת. המחשב הראשי מחובר למסך הראשי עם כבל DVI. ולסוויצ' עם עוד כבל DVI. למחשב המשני יש רק VGA אז הוא מחובר דרך מתאם לכניסת DVI של הסוויצ'. היציאה של הסוויצ' מחוברת לDVI של המסך המשני. בלחיצת כפתור על הסוויצ' אני מחליף בין המסכים. זה לפחות היה התכנון אבל המסך לא מזהה את המחשב המשני כשאני מחליף אליו. בדיקות שעשיתי - - שני הפורטים של הסוויצ' עובדים - חיברתי את המחשב הראשי לשניהם והצלחתי להחליף. - המחשב השני מראה תמונה על המסך כש…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
למי שככל הנראה כבר הספיק לשים לב... נעדרתי לאיזה ככה, סרטים עם האזוס. אני כרגע על פנטיום 2 שרץ במהירות של 350 מגהרץ (Yes! We can do it) עם וודוו 3 בחריץ האג'אפ. כונן קשיח של 1.7 ג'יגה, אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתולל לבינתיים... רק קצת אינטרנט וווינאמפ. מישו בבקשה יכול להפנות אותי לדרייבר אמין עבור הכרטיס הזה?... אני על חלונות מילניום (לבינתיים, לא נראו מסכים כחולים כשלהם). בבקשה, הזדרזו, רזולוציה מרצדת של 640x480 על מסך 19" עם שישה-עשר צבעים, לא הייתי מכנה זאת כ"תצוגה הסקסית" ביותר... תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
טוב אז אח שלי הדפוק הזה החליט לנקות או לבדוק משהו במחשב... ובסוף שהוא הבריג חזרה אז הוא עיקם את החלק הזה במחשב: תמונה : http://up376.siz.co.il/up2/jge2qqm2ozwd.jpg עד כמה זה נורא? אפשר להסתדר עם זה או שלא? אני פשוט ממש לא מבין בזה אני חייב שתעזרו לי בדחיפות תודה חברה...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין דריבר של כרטיס הפיתוח AT89C5131? *ניסיתי דרך windows בכל מיני דרכים ולא הולך פשוט לא מזהה את החומרה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחר שספק הכוח במחשב של אמא שלי הפסיק לעבוד (עודף אבק וכו') והוחלף בחדש, הכל הסתדר, אך לפתע הכונן החיצוני (SEAGATE 1TB) לא נקלט במחשב, הודעת התקן USB לא מזוהה, הודעה די מוכרת...באיזה הליכים כדאי לנקוט? (עוד לא הגעתי אליו לראות אם יש מה לעשות) אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לפנות אליו בלי לגרום לנזק נוסף... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי מסוג samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S223F החליט שהוא משתגע. לפעמים הוא יוצא לבד. כשאני מכניס דיסק הוא קורא אותו ואז הדיסק יוצא באמצע והעינית של הכונן זזה ומשמיעה רעשים. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בבקשה שמישהו ינתח זה כבר קורה לי יותר מידי פעמים אני לא יודע מה הבעיה .. פירמטטתי את המחשב התקנתי ווינדוס חדש ועדיין אני מקבל ריסטים כנראה שזו בעיית חומרה רק אני לא יודע מה בדקתי זיכרון והכל בסדר. ניקיתי את המחשב מאווררים הכל את התושבת על המעבד כלום לא עזר. העלתי פה גם טמפ' ומתחים ולדעתי זה תקין : '>http://www.2send.us/"] [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעייה ממש רצינית של ריסטים... המחשב מרסט את עצמו בערך תוך חמש דקות מהרגע שהוא עולה לווינדוז... הרצתי memtest.... פעם אחת ריסט את עצמו, פעם שנייה עשה צבעים וסימנים מוזרים, ופעם שלישית הוא רשם לי הודעה כזאת: unexpected interupt - halting... מה הבעייה במחשב שלי?!?!?!.... :'(
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן, רציתי להוסיף לו גם צורב DVD וגם כונן קשיח, חיבור IDE ל USB יש לי שניים אבל חשמל בשבילם אין לי אז חשבתי לעצמי שאקנה לי ספק כח של מחשב רגיל ואחבר אותו לחשמל, ואליו את שני הכוננים החיצוניים. יש עם זה בעיה? חיברתי את הספק החדש לחשמל, אבל הוא לא רוצה לעבוד! יכול להיות שהוא רוצה איזה חיבור ללוח אם כדי לעבוד? אפשר לעקוף את זה ולג'מפר משהוא כדי שהוא יעבוד? אולי קבלתי בכלל ספק לא תקין? בדקתי עם טסטר ומגיע חשמל לכניסה של הספק. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היום אחרי שאחותי שיחקה במחשב, התחיל להופיע לי הד בסאונד. כל מה ששומעים, מתווסף לו הד. גם במשחקים, וגם במוזיקה. זה ממש מעצבן. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים. ד"א SB Live! 5.1
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי ושלום יש לי דיסק פחות משנה sata גיגה160 ,היה כמעט מלא,הפסיק לפעול ,אתחלתי אותו וכעת נאמר כי "וינדוס לא מצליח לאתחל אותו". מה הבעיה ומה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-