עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיית מקום בהארד דיסק : יש לי 120 GB אבל העניין הוא שבמחיצה E: יש לי רק 16 GB מקום פנוי כאשר עשיתי ספירת "מלאי" יצא לי שאמור להיות 24 GB פנוי (מתוך 40 של המחצה) איך אפשר לתקן את הבעייה הזאת זה מעצבן נורא כי אחרי פורמט זה חוזר עריכה : מנהלים יקרים אם ת'ראד זה אינו שייך לפורום העבירו אותו אך הינני צריך פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. שלכם יבגני ל.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by שמנואל,

שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  3. שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | | |-----------------------| קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by ExploiT,

שלום כולם לאחר שהיתה לי "תאונה" עם ה lan fire ונגמר התקציב קניתי מארז חמוד ונחמד ב200 שקל O_o (אכן קשה לעבור לכזה מארז אחרי הlan האיכותי) קיצר קיבלתי מארז עם עם כניסות usb מקדימה עכשיו אמורים לחבר זאת ללוח אך החיבור usb ללוח מגיע בחלקים קטנים data 0 data 1 + - ויסמן כזה כמו של אין כניסה (/) משהו כזה קיצר יש לי לוח epox 8kda3j ואני לא ידע איך מחברים את החיובר usb הזה לללוח אם אפשר עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by Lotar_88,

קניתי תמארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4146 ואלה החלקים Intel p-4 2.8E ASUS P4P800-SE Gigabyte R9600 128M Thermaltake Spark7 + Xaser Edition Geil 512m 400ddr x2 cl 2.5 W.D 80G 7200Rpm 8m ATA Creative Live 5.1 NEC 3540A Asus cdrw 52-32-52 benq cdrw 52-32-52 כונן פלופי CoolerMaster eXtream Power 380W יש ל ידע בסיסי אני יודע להרכיב כוננים ועוד כל מיני שטויות ב pci אבל זה כבר שלב הרבה יותר מתקדם מישו יכול להגיד לי רק תשלבים ואני אסתדר כי אני רוצה להרכיב חכם ולא להידפק

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by Eagle_,

שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Niv golan,

תמונת המסך קופאת ואי אפשר לעשות כלום אי אפשר להזיז את העכבר (המחשב נטקע לגמרי) אחרי שעשית הפעלה מחדש זה חוזר על עצמו.... אני לא יודע מה הבעיה אבל כאשר אני שומע שירים המחשב נטקע מה הבעיה?? תודה....

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by הרב אמנון יצחק,

לא מוצא את ה DRIVER להתקן של CREATIVE Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) Driver - Creative ... ניסיתי ב Google אבל שם זה דיי מסובך. לא מפנים אותך ישירות לקובץ.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by ofir,

יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום.. יש לי 2 מחשבים... ב1... הבעיה היא.. שפתאום ה-FPS שלי ירד ל60.. בקאנטר.. (שאני על - OpenGL) ושאני על Direct3d זה משתולל ולא יצי כמו תמיד.. אז אני רוצה להיות על OpenGL כמו שתמיד הייתי וזה היה לי על 100.. עכשיו אני לא יודע איפה הבעיה.. אני חושב שזה בגלל הדרייברים. של הכרטיס מסך.. 56 משהו... הבעיות הם במשחק Counter Strike הבעיה השניה היא.. במחשב השני.. שפתאום ככה הוא מתחיל לעשות לי בביוס Memory Check שלא ביקשתי ולא כלום.. וחיפשתי בכל הביוס.. כמה וכמה פעמים. הכל ביטלתי.. ואין .. זה עדיין עושה את הבדיקה.. אין עוד שום אפשרות בביוס... וגם עשיתי ריסט לביוס... לא עוזר.. אולי תוכלו לעזור... תודה רבה.. צ'יקו

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by tfo,

טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במקדלת, לפעמים המקלדת מפסיקה לעבוד,וחוזרת שוב,וכך כמה וכמה פעמים. הוא החליף מקלדות כי חשב שיש בעיה במקלדת וזה לא נפתר. מה עליי לעשות? היכן הבעיה בלוח אם? או בהגדרות בווינדוס? בבקשה תעזרו לי למצוא לו פתרון, המחשב הוא חדש פנטיום 4 2.8 ג'יגה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by moti30,

שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?

14. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by dankom,

הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by InterAl,

שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. חיפשתי בגוגל וזה ישום שקשור למקפי (משהו עם המייל פרוקסי..) ומה אפשר לעשות? 2) דבר נוסף, שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% , זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי צורב DVD דגם NEC 3540A הצורב משום מה לא קורה המון דיסקים בעיקר DVD עדכנתי הגרסה האחרונה של ה- firmware 1.04 דרך אתר החברה, אך ללא הואיל. האם מישהו נתקל בבעיה, האם יש פתרון לבד מלקנות צורב חדש, מעבר לזה הצורב בסדר גמור וחבל לי לזרוק אותו סתם כך. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  20. אשמח לקבל תגובות...

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. תודה . למשל ב1:00 בלילה נכבה ונדלק. וגם באמצע הלילה זה קרה שוב.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by STi,

היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שלום לכם, עשיתי המהרה למעבד ל 500MHZX7.5 . ואת הזכרון המהרתי ל500MHZ. הכל עבר בדיקות ארוכות של OCCT בהצלחה, ולא היתה התחממות יתר, וכך הכל עובד טוב כבר זמן ארוך. היום היתה קריסה באמצע משחק(דבר שלא כל כך קורה) ואז המחשב עלה במהירות הסטוק שלו(200MHZ באס) על 7.5. הגדרתי בביוס את ההגדרות הקודמות ושמרתי, והמחשב מתעלם מזה. ז''א הוא שומר את השינויים, אבל בפועל זה לא משתנה. כשזה קרה הייתי על גירסת ביוס 14C, שהיא בטא. כעת שיניתי ל13, אבל זה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. תשמעו האם מישהו יודע במה מדובר בכללי? --> לפני כמה זמן המסך שלי התחיל אהם , להתנתק באופן סדרתי אפשר לומר באמצע שאני עושה משהו ונכנס למצב שהוא מתנהג כמו פליקר ששנייה אחת יש את התצוגה התקינה ושנייה אחרת זה פשוט מהבהב בגוון של ירוק כתום עם פסים , הזזת המסך אחורה או קדימה נראה שעובדת אבל זה קורה כל פעם בכל זווית שבה המסך נמצא ויש לי תחושה (בעצם מנסיון קטן כשזה קרה) שזה קורה במצבים שונים שקשורים לתוכנה לדוגמה סרטים במסך מלא , פרסומות פלאש או אפילו הזזת גודל של חלונות... באופן אקראי ותדירות עולה עכשיו בערך פעמיים ביום או שלושה אולי זה התחממות של כרטיס המסך(מובנה בלוח אם ץץ מה שיש בלאפטופים אם זה יכול להתחמם יתר על המידה בכללת ואין עליו חיישני חום אז אני לא יודע הCPU מאוד קר …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.