תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב מחלקים שנקנו בKSP. המארז הוא מארז +ספק גנריים שKSP מוכרים. כל פעם שאני נוגע יחף בתוך המחשב או ביציאות USB וכדומה אני מקבל "זרם". איך ניתן להפסיק את התופעה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני סוגר את מכסה המחשב הוא עשוי לעבר למצב שינה, אך לא, הוא פשוט מאתחל את המחשב... נ.ב איני מוצא את קבצי הDUMP לבעיה משום מה (חיפשתי ב-c:/windows/minidump ואין כזאת תקייה אמר המחשב) הנה הבעיה כפי שתוארה בEVENTS: שם הבעיה: Kernel-Boot מספר זיהוי: 16 מה שכותב: Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC00000BB. תודה רבה - System - Provider …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי היה לא יציב במשך זמן רב, תקיעות, מסכים כחולים, כיבוי מסך (מחשב לא מגיב כלל לאחריו וחובה ריסט לשחרר). לפני כמה ימים המחשב פשוט הפסיק להדלק, אז שלחתי אותו למעבדה ושם אמרו לי ש: א. המחשב נדלק להם ישר. ב. לפי בדיקות נכון לשעה זו (הם סיימו את כל הבדיקות למעשה), המחשב יציב! אף חלק לא עושה להם בעיות. לגבי זה שהמחשב לא נדלק אצלי, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, כבל החשמל שדרכו הדלקתי את המחשב תקין (עובד עליו כרגע מחשב אחר), אולי הם השתמשו בכבל חשמל נקבה, ומה שעשה את הבעיות הוא חיבור הזכר? (אני משתמש כרגע בזכר) לגבי היציבות - ההבדל היחיד הוא שאת הבדיקות הם ביצעו על מערכת הפעלה משלהם. אני פרמטתי את מערכת ההפעלה שלי פעמיים ופעמיים היא עשתה בעיות כמו אלה שתיארתי,…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החומרה הרלוונטית: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Hec 400TRT MEMTEST86+ 2.01 בתצורת 4 סטיקים הביוס מזהה אותם כ-333MHZ ומבחן 5 עובר. כאשר אני מגדיר ידנית 400MHZ ומעלה את התזמונים בהתאמה ל-3-3-3-8(גם את האחרים לערכי ברירת המחדל), הזוג של ה-OCZ מפיק כ-200 שגיאות במבחן והזוג השני עובר. שאר המבחנים עוברים בלי בעייה. כאשר ניסיתי את זוג ה-OCZ כאשר הוא מותקן לבד הוא עבר בלי בעיות. שאר המבחנים עוברים. ניסיתי להעלות את המתח בביוס ל-2.7V ולהעלות תזמונים לערכים גבוהים משמעותית אך הבעיה נותרת בעינה. האם יש פתרון לעניין? תודה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
באיזור השרון/מרכז תודה מראש..
-
- 72 תגובות
- 73.7k צפיות
-
-
אודה על קבלת המלצה לראוטר מהשורה הראשונה שישדר בשתי התדירויות, חשובה לי העוצמה כדי שיגיע אות חזק מחדר פנימי למרפסת (מצלמת רחוב). מחובר להוט באיכות עד 200 G אבל ברור שבעתיד נעלה גבוה יותר (ידוע לי שזה תלוי כמובן גם במכשיר שמתחבר) אין לי בעית מחיר, חשוב שיוכל להתבר טוב עם 3 מצלמות, מחשב נייד, מחשב קבוע וכמה טלפונים סלולרים. המליצו לי על D-Link DIR-880L Wireless AC1900 אבל בהמלצות אמזון כתוב שעוצמת האות לא מספקת מבקש לדעת בנוסף אם ארכוש מחו"ל, האם יש חשש שישלחו ראוטר עם תדרים שאינם טובים לתקנים בארץ ? היכן עדיף לרכוש ומה מומלץ ביותר ? תודה עבור תשובה כוללת.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על תוכנה (עדיף חינמית..) אשר מאפשרת גיבוי מלא של Outlook 2013, כולל קבצי הנתונים, חתימות, הגדרות חשבונות, העדפות וכיו"ב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש באתר ואני מחפש מדריך לפרמוט המלא של המחשב אבל המלא ואם משהו יודע או שיש באתר שלכם את זה בבקשה תביאו לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אנשים , אתמול הכל עבד טוב היום שחזרתי מבית הספר אח שלי התאום הדליק את המחשב והופה! מה קרה? אחרי שהוא עושה את הבדיקות(scandisk) לפני שהוא נכנס לוינדוס הוא מראה לאיזה חצי שניה הודעה כחולה שממנה הספקתי לראות רק "psycal Memory" או משהו דומה , ואז בחצי שניה הזאתי מכבה את ההרדיסק וזהו. זה ממשיך וממשיך והבעיה לא נראה לי תיפתר על ידי פירמוט. זה לא ההארדיסק. ניסיתי להחליף סלוטים של זיכרונות לקנפג את הביוס ניסיתי זכרונות לבד ובקיצור כמעט הכל (אפילו לנתק את הפלופי ואת הCDROM) אפילו להכניס ולהוציא כרטיס מסך! שום דבר! עזרה בבקשה! אין לי אפילו גרוש להשקיע אנשים זה מאוד דחוף עזרו לי בבקשה כבר ניסיתי הכל!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכל החברים מבקש עזרה דיסק קשיח 500MB פעם מזוהה ופעם לא תחת NTFS ,XP . כשמצליח סוף כל סוף להכנס ולראות את הדיסק האפשרות היא רק תחת דיסק אחר SLAVE ואז ניתן לראות את 2 המחיצות המקוריות. אחת מהן ניתנת לקריאה ניתן לראות את הספריות אבל לא לראות את הפיילים. בנגיעה עם העכבר על המחיצה (דיסק) המבוקשת מתקבל שטח כללי 250GB פנוי 147MB. בנגיעה עם העכבר על הדיסק אין תגובה לגודל. בנסיון להכנס לתוך הספריות כדי לקרוא את החומר מתקבלת תגובה (אין גישה אל..... לא הייתה אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט קלט. רציתי לציין שכל הסיפור החל עם ההודעה NTDLR IS MISSING PRESS CNTR+ALT+DEL+ TO RESTART בתודה רן :'(
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב של סבא שלי, לפי מה שהוא אומר המחשב קרס בזמן שהוא שיחק סוליטר. הבעיה היא ככל הנראה בווינדוס, המחשב תקין, והוא העלה ווינדוס אחר שמותקן על כונן אחר כרגיל. ככל הנראה אין בעיה בדיסק SSD עליו מותקן הוינדוס, כי כאשר אני מחבר את הכונן עם כונן אחר עליו מותן וינדוס, ניתן לקבל גישה לקבצים השמורים על הדיסק.- ככה שאני להערכתי פוסל בעיה פיזית בדיסק. הבעיה היא שהמחשב נדלק, הוא עובר את הביוס, נכנס למסך שבו נטען הווינדוס, שנראה כך: https://www.youtube.com/watch?v=CUvloQ-f6Ac הוא עובר את הטעינה הזו ואז המסך הופך שחור, יש סמל של עכבר אבל שום דבר לא עולה. הוינדוס מואוקטב, מותקן על SSD, המחשב i3 דור שני. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! ביומיים אחרונים אני מנסה לפתור את הבעיה הבאה: לפני יומיים שיחקתי ב CODMW2 ואחרי איזה 20 דקות המחשב נתקע ועשה ריסטרט לבד. דבר דומה קרה עם כל שאר המשחקים פחות או יותר ובסוף קיבלתי מסך כחול מוזר של שניה אחד וריסטרט. החלטתי לבדוק את הOC שלי והרצתי PRIME 95 יותר מ-10 שעות ועל הבוקר ראיתי שלא היה שגיאות. התחלתי לשחק- קיבלתי ריסטרט. עשיתי פורמט התקנתי משחקים ועוד פעם קיבלתי ריסטרט. אני אישית חושד בספק כוח לכן בOCCT עשיתי טסט ל PSU. מה שראיתי זה שטמפרטורות של כרטיסי מסך עלו עד 81 מעלות ואז המחשב ניתקע. אפשר היה להזיז עכבר כמה שניות ואז גם זה ניתקע. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה. והינה המפרט: לוח STRIKER II FORMULA מעבד Q9550 E0 @3.718 קירור MUGEN 2 זכרונות 2X…
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, התקנתי כונן חדש שנרכש בעזרת המלצות בפורום. במערכת יש דואל בוט לחלונות ולינוקס. הכונן אמור לשמש למשחקים תחת חלונות, ומדיה שיהיה אפשר לגשת משתי מערכות ההפעלה. הכונן מוגדר כ- D פירמטתי ל NTFS והמחשב תחת חלונות מזהה אותו. כשניסיתי לשנות הגדרות בsteam כך שמשחקים ישמרו אל הכונן קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לכונן. עזרולי פה בעבר אבל זה היה כללי מדי ונתקעתצי בדרך. א. האם תוכלו להנחות מה לעשות כדי שניתן יהיה לכתוב לכונן? ב.האם תוכלו להנחות איך להגדיר בו תיקיות או להגדיר אותו כך שsteam יזהה להורדה אני זקוק להנחיות טכניות מדויקות יותר מ- "תגדיר כך וכך.." וכו'. יותר משהו להדיוטות כמו : " תפתח חלון x תחפש חלון y..." תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-