תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
באחד המחשבים שלי, כונן הדיסקים לא פועל.. לא לגמרי, הוא לפעמים נקלט בחומרה ולפעמים לא. ניתקתי, חיברתי, החלפתי כבל ATA.. לא עזר. גם אם הוא נקלט, הוא לא מריץ את הדיסק (הדיסק לא מסתובב).. נדפק. בכל אופן, אני צריך אותו בשביל להכניס דיסק של מע' ההפעלה ולהתקין מחדש. אז השאלה שלי היא כזאת - האם אני יכול לנתק את הדיסק הקשיח מאותו מחשב "דפוק", לחבר אותו למחשב תקין (להחליף בקיים), ולהתקין שם את מע' ההפעלה (ע"י כונן תקין באותו מחשב תקין) ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב המקור שלו והכל יעבוד כמו שצריך? כמובן שגם את הדיסק הקשיח שהוצאתי, להחזיר חזרה למחשב התקין וששום דבר לא השתבש? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, הבעיה בכרטיס המסך היא שמדי פעם (יכול להיות תוך כמה דקות, או כל כמה ימים), כאשר אני סתם באינטרנט או אפילו בוורד, בלי האצה גרפית כלשהי, המסך נהיה שחור ל-3 שניות, ולאחר מכן זה מרגיש כאילו שהכרטיס התנתק (למשל, כשאני מזיז חלון של ווינדוז, הוא זז בפריימים - רפרש רייט גרוע). הבעיה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. שלחתי את המחשב לטכנאי, והוא אמר שהתקנתי את הדרייברים כמה פעמים (סה"כ עשיתי UNINSTALL ו-INSTALL מחדש כי חשבתי שאולי יש דרייברים מעודכנים באתר הראשי של ATI), אז הוא אמר לי שהוא הוריד הכל, ניקה את הרג'סטרי, והתקין לי OMEGA DRIVERS. זה לא עזר - הבעיה עדיין קיימת... הבעיה השניה היא המסך (מסך דק של LG). מדי פעם, גם בלי התרעה מוקדמת, אך לא קשור לזמנים שבהם הכרטיס מסך…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כשיש עומס על המחשב למשל הרבה חלונות פתוחים ואימיול וכל זה אבל או שהמחשב מפעיל עצמו מחדש או שיש מסך כחול של הווינדוס. פעם זה היה עובד לי הכל מצויין בעומס אפילו למחשב כמה ימים, היום בקושי אני בעומס עם המחשב ליום אחד. המחשב: Motherboard Chipset VIA VT8366A Apollo KT266A Motherboard Name Gigabyte GA-7VTXE (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800 זיכרון : System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM)
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל מפרט המחשב שלי: AMD athlon 2500 GHz 1.83 256 Mb of RAM מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002 הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי. בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב. עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה התחדשתי במחשב אך לצערי המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך. הרכיבו לי את המחשב ב-RSM ולפי מה שאני רואה הכרטיס מורכב טוב. הכרטיס הוא 5750 של POWERCOLOR הלוח אם הוא Gigabyte GA-770TA-UD3 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לאחר הרכבה של מחשב חדש חיברתי את ה HD והוא לא מזוהה בביוס אני מבין שזו בעיה ידועה וצריך דרייבר אשמח להסבר או קישור אגב הדגם של הלוח אם הוא ?P5L-MX וה HD הוא ?80GB 8MB, SATA II?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם vista sp1 מקורי עם לוח אם ga-ma78gm-s2hשהתחיל לעשות בעיות בימים האחרונים ובצעד נמהר (אולי יותר ואולי פחות) החלטתי להתקין אותו מחדש על ה-HD. הבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחודשת הוינדוס החליט שחסר לו קובץ והוא לא יכול להשלים את ההתקנה. (בעיה בפני עצמה שלא בטוח שקשורה לפורום זה אבל ההמשך כן) כאשר התחלתי את המחשב מחדש, ה-BIOS החליט שהוא לא מוצא את ה-HD sata . בדקתי שבקר ה-SATA עובד בביוס אבל זה עדיין לא עוזר. כעת אני לא יכול אפילו לנסות להתקין את הוינדוס מחדש. האם יש סיכוי שה-HD קרס (די חדש פחות משנה)?אדגיש כי החלטתי לבצע ההתקנה מחדש מכיוון שאופציית התיקון של ויסטה נכנעה ולא הצליחה לגרום לוינדוס לעלות עקב הערה של בעיה לא ידועה עבורה. האם יכול להיות שאני פ…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
באתי לחבר שלי לפני שעה בערך והורדתי לו power strip בשביל קצת אוברקלוק לג'יפורס 4 שלו הקטע שעשיתי ועבד בסדר אבל זה לא שינה כלום אז הורדתי לו דרייברים חדשים לנוידיה של ה53 ומחקתי תישנים עכשיו זה ביקש לעשות ריסט עשיתי לא בדקתי הגדרות של רזולוציות וזה אחרי זה נכנסתי למתקדם לא היו שם את הזה של הדרייברים אז עשיתי ריסט הכל בסדר טוען תאקס פי עושה תבדיקה ואז שמתי שאמור לעלות השולחן עבודה לא עולה וזה נתקע כאילו בסריקה של הדיסק וזה עושה מן רעש של תקלה והווינדוס לא עולה גם בsafe mod מה הבעיה אין לי מושג ???
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חיברתי את האוזניות ליציאות המתאימות ואני שומע רק רעשי רקע. ניסיתי את כל האפשרויות לחיבורים ועדיין לא שומע כלום. צריך לציין שאני שומע סאונד מתוך הרמקולים המובנים במחשב, אבל מהאוזניות אני לא שומע כלום. למישהו יש פתרון ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן ביוס ללוח-אם בעזרת התוכנה AsusUpdate אבל זה לא מצליח תראו בתמונה: למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום ! הערכה הקודמת היתה משהו 2.3 ? ניסתי להתקין אותה אז..והיו לי המון בעיות לא יודע איך קומבינות של שבוע לקח לי עד שהצלחתי להחזיר את המערכת.......(לא פירמטתי ולא כלום..בפוקס עם SAFE MODE ). עכשיו אני רוצה להתקין את הערכה החדשה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון : 1.הורדתי את הערכה ל-XP. 2. אני מנטרל אנטי וירוס ואז מתחיל את ההתקנה... או שאני מסיר קודם את הישן שבא לי עם הדיסק.. 3.יש אפשרות של משהו עם IDE הבנתי שבמקום המעבד , הצ'יפסט יכול לעבוד עם זה , פעם שעברה גרם לי בעיות , לנסות !?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי מחשב חדש. הכל היה בסדר עד שלפני כמה שבועות המחשב קרס כתוצאה מהרד דיסק דפוק. ההארד דיסק היה של Maxtor עם חיבור SATA. החזרתי אותו ליצרן ובינתיים קיבלתי הארד דיסק חלופי של WD בחיבור רגיל. אותו הארד דיסק נדפק גם הוא לפני כמה ימים. כאן הבנתי שמשהו לא בסדר. שלשום קיבלתי הארד דיסק חדש, אותו סוג כמו שהיה בהתחלה. אתמול כשאני משתמש במחשב קופץ לי מסך כחול עם הודעה DRIVER_NOT_LESS_OR_Equal. אחרי שחיפשתי מידע על הבעיה גיליתי שהוא יכולה לקרות כתוצאה מספק כח לא תקין או חלש מידי. לדעתי מה שגרם לבעיות עם ההארדדיסק היה הספק כח. אצלי במחשב יש Radeon 9800XT של הרקולס (שמחובר לספק) וכל נקודות החשמל שלי תפוסות. רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות? איך לבדוק את הבעיה? הרדיסקים נדפק…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-