עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ביום שבת האחרון באמצע שיטוט בעולם הוירטואלי של WORD OF WARCRAFT המחשב שלי כבה ומאד לא נדלק יותר. נתתי למחשב לנוח... כי מסתבר שהוא היה מאוד חם ורק אחרי 2 דקות לחצתי על לחצן ההדלקה שוב אך ללא הועיל. המחשב לא הגיב כלל. עד היום לא נדלק... במשך 20 דקות לפני שהמחשב נכבה בזמן שפעל המשחק WOW על המחשב המחשב הציג פוליגונים! למרות שלא עשיתי OC לכרטיס מסך! כשפתחתי את המחשב לאחר זמן מה כדי לראות אם משהו שרוף (לא היה פיצוץ או עשן) לא מצאתי כלום. מה הבעיה? מדוע המחשב לא נדלק?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by lancealot,

שלום רב אודה לעזרתכם היה לי כרטיס מסך ATI 4800HD שהחל לאחרונה לזייף קשות והחלטתי להחליף / לשדרג לכרטיס מסך חדש. רכשתי NVIDIA GTS450 . מייד עם התקנת הכרטיס החדש הופיע לי המסך הכחול הידוע לשמצה עם הודעה על (NV4_DISP ERROR) ולאחר מכן המחשב פשוט גימגם בטרוף כלומר ניתקע כל מספר דקות מועט (כשהפעלתי פיירפוקס). אם "העזתי" להפעיל משחק כמו CIV5 אז הוופיעו ארטיפקטים / כל מיני ריבועים הזויים על המסך והמשחק התרסק... התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA לאחר שהסרתי את הקודם עם DRIVESWEEPER, קראתי בפורומים על בעיית ה NV_DISP, אבל המחשב ג'יעג'ע ברמות. לקחתי אותו היום בבוקר לחנות י חשבתי שהכרטיס תקול, אך הוא עבד יפה מאוד בחנות על מחשב אחר. חזרתי הביתה ואחרי 2 דקות הוא כיבה לי את המחשב שוב ושוב…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. פרטי המחשב: ECS P4VXAD+ Pentium 4A, 2466 MHz פרטי הביוס: BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message P4VXAD+ Ver:1.1B 03/05/2003 System BIOS Date 03/05/03 Video BIOS Date 12/23/02 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 עכשיו לעזרה, בתוכנה EVEREST כתוב לי ש ה Video BIOS בן יותר משנתיים ולעדכן אם צריך. צריך? אני לא יודע אם אני צריך עדכון אבל אני הולך לרכוש דיסק קשיח של 80GB ואני חושש שהוא לא יזהה את הכמות הזו. כי כרגע יש לי דיסק של 40GB והוא מזהה 37.2G…

4. Started by motorishta,

שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Rapture,

לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. היי חברה, מרכיב פעם ראשונה מחשב לבד. ויש לי בעיה. יש לי לוח ם של INTEL DP35DP ומעבד INTEL CORE 2DUO E6550. הירכבתי הכל בטוח כמו שצריך. בתחלה חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך אבל עובד תקין במחשב השני. היכנסתי ללוח מעבד CORE 2DUO מהמחשב השני ומרחתי גם משחה טרמית. לא עושה יותר ציפצופים אבל גם אני לא רואה כלום בLCD. גם הLCD עובד תקין (כי הוא עובד במחשב שני. בדקתי את הזיכרונות במחשב השני. עובד תקין. (והיכרון נתמח ע"י לוח העם) מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט. אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום מה אני עושה?????

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  9. אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי אותו צרפתי את הוורד

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by nofeer,

קניתי מעבד I7 920 2.66 לוח אם של GYGABYTE דגם EX58-UD4P זכרונות 3 סטיקים DDR 3 של 2 גיגה כל אחד במהירות של 1866 MHZ של חברת G.SKILL. הבעיה היא שהמחשב מזהה שמהירות הזכרונות הם 1066 MHZ. איפה הבעיה? אני לא רוצה לעשות אובקלוקינג לזכרונות אלא רק לקבל את המהירות האמיתית שלהם. עשיתי עדכון לביוס לגירסה האחרונה וזה לא עזר. בעיית הגדרות? אני גם משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT אבל זה לא משנה כי בביוס הוא מזהה אותם כ 1066 MHZ.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by Blkm,

Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. Started by Royi Deryi,

שלום לכולם, מקווה שאצליח להסביר את התופעה בצורה הטובה ביותר, על מנת לקבל את העזרה הרצויה. תיאור הבעיה: יש לי מחשב נייד מסוג Asus zenbook pro 13 duo, המחשב נייד מחובר בכבל TYPE C תצוגה, דרך תחנת עגינה מובנת בתוך שולחן של cougar e-mars electrical desk, ע"י כבל HDMI למסך Samsung Odyssey G7 32". עד לא מזמן שהייתי מדליק את המחשב מחדש, התצוגה הייתה אוטומטית רק במסך הגדול המחובר, לאחר שהגדרתי בווינדוס שיעלה דרך מסך 2 בלבד. פתאום, לא יודע מה קרה, המחשב נדלק מחדש אבל התצוגה היא רק במסך של המחשב, על מנת שזה יעבור למסך של Samsung אני צריך להוציא את הTYPE C ולהחזיר אותו, ואז זה תקין. השאלה שלי, האם זה עניין של הגדרה? איך אני יכול שוב פעם להגיע למצב …

13. Started by satan,

באתי לחבר שלי לפני שעה בערך והורדתי לו power strip בשביל קצת אוברקלוק לג'יפורס 4 שלו הקטע שעשיתי ועבד בסדר אבל זה לא שינה כלום אז הורדתי לו דרייברים חדשים לנוידיה של ה53 ומחקתי תישנים עכשיו זה ביקש לעשות ריסט עשיתי לא בדקתי הגדרות של רזולוציות וזה אחרי זה נכנסתי למתקדם לא היו שם את הזה של הדרייברים אז עשיתי ריסט הכל בסדר טוען תאקס פי עושה תבדיקה ואז שמתי שאמור לעלות השולחן עבודה לא עולה וזה נתקע כאילו בסריקה של הדיסק וזה עושה מן רעש של תקלה והווינדוס לא עולה גם בsafe mod מה הבעיה אין לי מושג ???

14. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  15. כאשר אני משתמש בעכבר בלבד אין כל בעיה, אך כאשר אני לוחץ על כל כפתור במקלדת סמן העכבר מפסיק לזוז והמקלדת בכלל לא מגיבה ,רק ריסט פותר את בעיה. העכבר+מקלדת מחוברים בחיבורים שלהם לא בUSB אין סמנים להתנגשות חומרה במנהל התקנים,ניסיתי להסיר את ההתקן ולהפעיל מחדש וזה לא עזר .אי אפשר אפילו לפרמט בשלב כלשהו המקלדת נתקעת.. אני משתמש בעכבר , מקלת הספציפיים האלו הרבה זמן לא החלפתי כלום. כצד אני יכול לאתר האם הבעיה היא בלוח , במקלדת , או בעיית תוכנה . אשמח אם מישהו יתן לי כיוון מה לעשות :-\ , אם צריך אפילו צריך להחליף לוח -יש אחריות. כרגע אני כותב במקלדת וירטואלית וזה מרגיז חח תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by boyo,

שלום לכולם! האסוס שלי חווה בעיות מאוורר קשות (רעש מכני שמעיד כנראה עם גסיסתו..) רציתי לדעת היכן אולי ניתן לרכוש מאורר חדש. כשאני אומר מאורר אני מתכוון לא לכל התושבת אלא רק למאורר שבפנים? צירפתי תמונה. אם מישהו יוכל לעזור לי בזיהוי המאורר הזה אולי אוכל להזמין אפילו מאיביי. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by rOnka,

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב. קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק. זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק. אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שלום חיברתי את האוזניות ליציאות המתאימות ואני שומע רק רעשי רקע. ניסיתי את כל האפשרויות לחיבורים ועדיין לא שומע כלום. צריך לציין שאני שומע סאונד מתוך הרמקולים המובנים במחשב, אבל מהאוזניות אני לא שומע כלום. למישהו יש פתרון ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. טוב אז ככה אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב מחנות שאני לא אנקוב בשמה , היום הורדתי CPUZ 1.25 ובדקתי את המנהירות של המעבד וה RAM וכו והתברר לי הדבר הבא: המחשב שהזמנתי היה עם RAM 400 MHZ! , השאלה שלי האם יכול להיות ש"עבדו עלי" או האם זו יכולה להיות בעיה בלוח (זכור לי אבל לא בטוח שלפני חודשיים בדקתי וזה היה 3700 אבל אני לא ממש בטוח). אגב זה הזיכרון שלי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  20. שני מחשבים , שתי בעיות . במחשב הראשון , הפעלתי את המחשב וקיבלתי על המסך no signal output . החלפתי מהכרטיס מסך המקורי ( geforce 5200 fx ) לכרטיס מסך ה און-בורד ועדיין לא היה שינוי . אין לי מושג אם יש בעיות חומרה נוספות במחשב הזה כי אני לא מצליח לקבל תמונה בכלל במחשב הזה . במחשב השני , הצורב DVD החדש ( LGX18) מעלה את האפליקציות ממש , אבל ממש לאט ולפעמים הוא פשוט נתקע . אם אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל , הוא מזהה את הקובץ אבל ברגע שאני מריץ אותו הוא פשוט נתקע ( שעון חול למשך הרבהההה מאוד זמן ...) רעיונות מישהו ?

21. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב של dell והבאתי אותו למצב ריסט כמו שקניתי את המחשב, כי נכנס לי וירוס. עכשיו קניתי את המחשב עם ווינדאוס 8.1 ואז שהגעתי הבייתה קניתי מהאתר של מייקרוסופט 8.1 pro. ואחרי שעשיתי את כל הפירמוט והאתחול הזה, הווינדאוס חזר לי לנקודת ההתחלה של 8.1 רגיל איך אני עכשיו מעדכן אותו חזרה לpro? הרי זה לא הגיוני שקניתי ואין לי דרך....חיפשתי במייל קבלה שלהם אולי שלחו לי מספר כלשהו, אבל לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. תודה . למשל ב1:00 בלילה נכבה ונדלק. וגם באמצע הלילה זה קרה שוב.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Nightwind,

שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by mazoneli,

מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by Co[3]LHo,

הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..

• 3 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים