עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אבימור,

יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך הכל הולך סבבה עד שאני מכבה את המחשב אני מדליק אותו שוב והוא מראה לי שגיעה כאילו הדריבר לא תואם לא עולה לי הוינדוס רק אם אני נכנס למצב בטוח אז אני עושה ינסטול לדריבר ועושה ריסט ואז מטקין שוב את הכרטיס מסך עכשיו ניסתי אולי מ5 מקורות וכמה סוגים שונים של דריברים כולל מדיסק מקורי שהגיע אם הכרטיס מסך אני ישמח מאוד אם תפתרו לי את הבעיה...!!!!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  2. טוב אז ככה אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב מחנות שאני לא אנקוב בשמה , היום הורדתי CPUZ 1.25 ובדקתי את המנהירות של המעבד וה RAM וכו והתברר לי הדבר הבא: המחשב שהזמנתי היה עם RAM 400 MHZ! , השאלה שלי האם יכול להיות ש"עבדו עלי" או האם זו יכולה להיות בעיה בלוח (זכור לי אבל לא בטוח שלפני חודשיים בדקתי וזה היה 3700 אבל אני לא ממש בטוח). אגב זה הזיכרון שלי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  3. שני מחשבים , שתי בעיות . במחשב הראשון , הפעלתי את המחשב וקיבלתי על המסך no signal output . החלפתי מהכרטיס מסך המקורי ( geforce 5200 fx ) לכרטיס מסך ה און-בורד ועדיין לא היה שינוי . אין לי מושג אם יש בעיות חומרה נוספות במחשב הזה כי אני לא מצליח לקבל תמונה בכלל במחשב הזה . במחשב השני , הצורב DVD החדש ( LGX18) מעלה את האפליקציות ממש , אבל ממש לאט ולפעמים הוא פשוט נתקע . אם אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל , הוא מזהה את הקובץ אבל ברגע שאני מריץ אותו הוא פשוט נתקע ( שעון חול למשך הרבהההה מאוד זמן ...) רעיונות מישהו ?

4. Started by Sheirf,

ניסיתי לעדכן ביוס ללוח-אם בעזרת התוכנה AsusUpdate אבל זה לא מצליח תראו בתמונה: למישהו יש מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by iurkin,

שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  6. Started by borsood,

.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by thepoosh,

לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by blackorder,

שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה שיש לי .. כאשר אני משחק משחק מסויים המחשב ( או כ.המסך ) מכבה את המסך ולא ניתן לעשות יותר כלום חוץ מריסטרט. בעבודה רגילה עם המחשב ( אינטרנט וכו' ) זה אף פעם לא קורה גם כאשר המסך נכנס לסטנד ביי בשומר מסך של הווינדוס תמיד הוא חוזר בלי בעיות. זה קורה רק במשחקים במיוחד כאשר עושים PAUSE אז תוך כמה דקות הוא מכבה את המסך וזהו. רצוי לציין שזה קורה לי בכל סוגי הדרייוורים ניסיתי מ 3.5 עד 3.8 כולל את האומגה למיניהם. זה קורה בכולם. יש סיכוי שזה קשור ל VOLTAGE של ה AGP בביוס ?! אצלי זה על AUTO שזה אומר 1.5 נדמה לי .. אבל אם אני לא טועה לפי פורומים שחיפשתי על הבעייה הזו באתרים בחו"ל אנשים העלו את ה VOLTAGE ל 1.6 או 1.7 וזה פתר להם את הבעי…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by hAgAi M,

תשמעו נכנס לי ווירוס למחשב שממש הקריס לי את המחשב והוא חסם לי מלא אפשרויות של הווינדוס כמו העתק-הדבק, אני לא יכול להיכנס ליישומים ולתוכנות ולמשחקים, לאינטרנט וכו' קיצר ממש הרס את המחשב שלי הכל הכיוונים (והוא חסם את מנהל המשימות), ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה חסום גם, ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ווינדוס אבל הו גם חסם את האפשרות של להתקין ווינדוס. קיצר אני חייב לפרמט את המחשב שלי, דרך הדיסק של ווינדוס אי אפשר, לחיצה ימנית על כונן C ואז על FORMAT זה חסום לי גם ואין לי כונן דיסקטים ככה שאי אפשר לפרמט דרך דיסקט איתחול. השאלה הראשונה של היא אם יש דרך אחרת לפרמט כמו דרך התחל > הפעלה > ומשהו.. או כל דרך אפשרית אחרת. השאלה השניה שלי היא אם אני אזמין טכנאי אז יהיה לו מכשיר ש…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by haii,

שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה

15. Started by croetro,

הצורב דיוידי שלי מסוג samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S223F החליט שהוא משתגע. לפעמים הוא יוצא לבד. כשאני מכניס דיסק הוא קורא אותו ואז הדיסק יוצא באמצע והעינית של הכונן זזה ומשמיעה רעשים. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by 4Backme,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by Galz0r,

סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by BigBoss9,

קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום, לאחרונה גיליתי שלא מותקן לי בלוח עם USB2 והלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM שאמור לתמוך בזה. ראיתי את זה לאחר שקניתי נגן חדש שהוא עובד במהירות מונמכת ואני גם מקבל הודעה שהחיבור הוא לא מהיר. עכשיו ראיתי מישהוא עם אותה בעיה כמו שלי ואותו לוח כמו שלי רק שלו כבר היה USB2 במחשב אבל לא מותקן כראוי אבל אצלי לא כתוב כלום.אני גם פירמטתי את המחשב לאחרונה וכאשר התקנתי את הדריברים קיבלתי הודעה שהUSB2 לא יעבוד טוב עד שאתקין את חבילת שרות 1 לווינדוס.המשכתי והתקנתי את כול העידכונים אבל עדיין לא מופיע לי אפילו שהתקן מותקן אצלי. ניסתי להתקין מחדש ולא עזר, אפילו ניסיתי לחפש באתר בית של MSI דריבר או פאץ כלשהוא ולא מצאתי... בבקשה עזרה עם מישהוא יודע בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. קפא לי ולא משנה מה לא עשיתי הוא לא הגיב וכמובן זה חייב אותי לעשות ריסט. היום זה קרה בזמן ששיחקתי COD4 ברשת וזה ממש עיצבן אותי. לפני כמה שבועות הוא קפא לי בזמן שבאתי הביתה הדלקתי את המסך נכנסתי לתוכנה uTorrent והוא פתאום קפא. קניתי את המחשב לפני חודש בערך, הנה המפרט: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB מה אפשר לעשות בשביל להבין איפה הבעיה? יש לי עוד אחריות עליו אפילו. זה לא ט…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by avivbiton11,

היי אני מנסה לעבור ל144hz במסך החדש כמובן שהוא 144 ובהגדרות מופיע לי רק עד 60 איך אני עושה את זה מחובר hdmi

23. היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. Started by wooper,

היי הוצאתי את הלוח אם בשביל להתקין קירור מוגן 2 עכשיו אני לוחץ על כפתור הדלקה ולא קורה כלום את החיבורי חשמל אני שחיברתי טוב איפסתי את הביוס מה שאני לא מבין בו כ"כ זה FRONT PANEL לכן חיברתי רק את ה POWER SWITCH ל2 פינים בלוח אם של הפלוס והמינוס והחלפתי כיוון אין הדלקה לפני כן המחשב עבד מצוין הצעות?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 18:17:13 מה יהיה אנשים לא יודעים בכל מקרה פתרתי את הבעיה שכחתי להניח מתחת ללוח אם את backplate של הקירור כנראה זה גרם לקצר בין הלוח אם למארז

דיונים חדשים בפורומים