עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Alroit,

שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by rank,

אני קניתי מתנה מציג תמונות עם זכרון וקיבלתי איתו דיסק ... אני הכנסתי את הדיסק ולמראית עין הדיסק ריק אין עליו שום דבר פנוי לגמרי . אני ניסיתי לפתןח את הדיסק און קי והוא אומר לי שצריך להתחל אותו ... ואז זה פתח חלון עם אופציות ואז לחצתי אישור וזה ניסה להתחל ואז אמר שלווינדוס אין אפשרות להתחל מישהו יודע איך לפתור זאת ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by hag911,

אני צריך את עזרתכם.... המחשב שלי עושה לי כול הזמן ריסטרט מעצמו, זאת אומרת שהוא לא מכבה את כל התוכניות ואז מתחיל מחדש, פשוט אני מקבל מסך שחור והמחשב מתחיל שוב... מה עושים?! :-\

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by elior021,

העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by eyaler,

שלום יש לי enermax liberty 400 גם speedfan וגם pcwizard מראים 11.35 על ה-12 וולט 1. האם זה תקין? 2. האם זה יכול להסביר תקיעות של הכרטיס מסך ATI 2600 pro: ati2dvag stuck in infinite loop

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by 1337Din,

כשהווינדס עולה,המסך נתקע על שולחן העבודה 2 שניות והמחשב עושה ריסט מעצמו וחוזר חלילה(המחשב לא קורס פשוט כל הזמן אותו דבר) מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  7. היי... מחשב יחסית חדש, AMD X2 4000+ לוח ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2 גיגה. מארז שיש לי את המחשב יש מידי כמה ימים ריסטים (מסכים כחולים). זה קורה בעיקר שאני לא ליד המחשב. הסתכלתי ב EVENT VIEWER של VISTA יש שתי ERROR שקשורים ל ACPI 1. IRQARB: ACPI BIOS does not contain an IRQ for the device in PCI slot 7, function 0. Please contact your system vendor for technical assistance. 2. The ASPI32 service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ה ERROR השני מופיע כל פעם שאני מאתחל את המחשב. יש סיכוי הERROR-ים בכלל לא קשורים לבעיה. הרצתי בדיקות, מאמץ למעבד - כמה שעות המעבד הגיע ל 46 מעלות מקסימום. ולזיכרונות - לא הופיע שום ERROR התקנים - ח…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן: כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך לא נדלק (לא מקבל סיגנל מהמחשב), וגם לא העכבר והמקלדת. בהתחלה יכולתי להוציא את כל החיבורים מהמחשב ולאתחל, וזה גרם למחשב לעבוד, אבל עכשיו גם זה לא עובד. כשאני מדליקה את המחשב יש ציפצוף אחד ארוך ו2 קצרים, מה שהבנתי שאומר שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הכרטיס מסך שלי הוא חלק מהלוח אם. מה עושים? יש רעיונות? בנוסף, יש המלצות לאיזה מעבדת מחשבים טובה ואחראית באיזור חוף הכרמל, קיסריה, חדרה?

9. טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  10. חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by SuperStyle,

טוב אז היה לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק ... אז הוצאתי את המעבד וראיתי שהפינים קצת עקומים. אז סידרתי את כל הפינים אבל אחד היה ממש עקום אז ניסיתי לסדר והוא נקרא אז חסר לי פין אחד. הפעלתי את המחשב ועבד טוב אבל אני אל בטוח אם כדאי להמשיך להדליק את המחשב זה מסוכן שחסר פין? אם כם מה עושים?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by gif,

שלום יש לי מחשב נייד ורציתי להתקין עליו WIN XP אבל בהתחלת ההתקנה (במסך הראשון של שלב ההתקנה) לחצתי ENTER בשביל להתקין והוא אומר לי שהוא לא מזהה את ה HD שלי אז רציתי לשנות בביוס למצב PATA וכך אני יוכל להתקין מישהו יודע איך אני משנה אית זה למצב PATA בביוס מהדגם הזה: phoenix bios mdeosfoa

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by almog785,

ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. לקחתי מדודה שלי את המחשב שלה ולקחתי גם את המחשב של אחותי , לשתיהם עשיתי ניקוי אבק , ניקיתי מאוררים ( גם של המעבדים ) , 2 המעבדים הם אינטל סלרון 2.66 , מחשב אחד עם גיגה זכרון ואחד אחר עם 512 . בכל מקרה , שתי המחשבים נדלקים ונכבים ישר אחרי 20-30 שניות , במחשב של אחותי הצלחתי לגרום לו לא להכבות דרך הביוס , עשיתי לו סוספנד , המעלות שלו על 75 מעלות +- ( לפני הניקוי היו 100 !!! ) והמחשב של דודה שלי פשוט נדלק מגיע לתפריט הראשוני ( אפשר גם להיכנס לביוס ) ופשוט נכבה אוטומטי אחרי 20-30 שניות ... = מה יכול היה לגרום לבעיות האלה ? אולי לא חיברתי משהו נכון ? למרות שלא נראה לי ... תודה על העזרה אנשים זה דחוף ...

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

זה מה שהיה כתוב לי כשהדלקתי את המחשב לפני כמה דקות, הייתה לי את האפשרות ללחוץ על F1 ולהמשיך לעלות לוינדוס כרגיל, אז עשיתי את זה. מה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. קניתי מעבד E4300 וקיבלתי אותו BULK בלי קופסה ובלי מאוורר, עכשיו כשבאתי להרכיב אותו שמתי לב שישנה מדבקה באמצע המעבד (לא בחלק של הפינים). על המדבקה יש ברקוד וכמה מספרים. השאלה שלי היא האם צריך להוריד את המדבקה או להשאיר אותה. חבר שלי אמר שזאת מדבקת אחריות, הגיוני??? שאלה שנייה, אני שם על המעבד מאוורר של COOL MASTER, הלוח אם שלי הוא .4COREDUO VSTA ASROCK וקיבלתי את המאורר עם חלק סמוי X שהיגיע יחד עם המאוורר, אני ממש לא מבין איך לשים אותו למרות שישנה סכמה שלו על הלוח אם.... אם מישהו יודע מה הולך אני אשמח לקבל קצת ייעוץ.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Flea,

היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by s_b54,

יש לי בעיה די דחופה כשאני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז הכל תקין ההתקנה קוראת את כל החומרה של המחשב והוא מגיעה להתחלת ההתקנה אבל כשאני לוחץ לו אנטר להתחיל את ההתקנה אז הוא כותב לי שההארדיסק לא נמצא ושצריך לבדוק את חיבורי החשמל וכל מיני כאלה אבל ההארדיסק מחובר והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה זה די דחוף לי תודה רבה: s_b54

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by niva401,

בחיבור מכשיר MP4 ליציאת USB,מופיע הודעה: 'התקן עם HI SPEED USB, ויציאת USB במחשב אינה HI SPEED ' ההודעה בחיבור המכשיר גם ליציאות האחרות של המחשב (במחשב החדש אין את הבעיה) איך ניתן לפתוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by sft,

יש לי amd athlon64 3000+ עם 1g ram , ובכל פעם שאני מריץ פלאש או כל דבר שטוחן את הCPU מחשב פשוט קופא, ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש את ווינדוז, אבל כשאפילו הרצתי livecd של לינוקס הוא קפא באמצע; התחלתי לשחק עם המגעים שם ויצא שהוצאתי את אחד הזכרונות החוצה (kingstone) והפלא ופלא ! אני פותח 30 טאבים בFF עם יוטיוב ושום דבר לא קורה, מישהו יודע למה זה כך? או איך אפשר לתקן את זה? אני צריך להחליף זיכרון ?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. כתבתי אתמול אשכול על איך לפתוח מארז, לאן הוא נעלם?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. היי. יש המון משחקים שנתקעים אצלי, התמונה פשוט קופאת, ואין סאונד. כל המערכת הפעלה לא מגיבה. זה קרה לי גם בgtx1080 וגם ב-gtx1080ti. עשיתי restore ב-Windows10 עם אפשרות להשאיר קבצים וזה לא עזר. אני חושש שזה ההארד דיסק SSD שלי. האם זה יכול להיות? יש לכם עצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.