עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  2. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  3. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. (לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. מאז שהתקנתי עוד 4GB ראם בנוסף למה שהיה לי המעבד התחיל לזחול... אבל ממש בצורה מזעזעת.. גלישה באינטרנט לוקחת את שתי הליבות למקסימום... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה ועדיין זה לא עזר... המחשב זוחל... חשוב לציין שניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס לפני ששמתי את הראם הנוסף (את כולו) הראם שהיה לי זה 667MHZ בשני מודולים של 512 כל אחד והוספתי עוד שני מודולים של 2GB במהירות של 800MHZ כמובן שכולם עובדים ב667MHZ בדואל מוד... אני משתגע.. המחשב אמור לעבוד טוב... החלפתי מווינדוס 64X XP לVISTA 64X אני אשמח לעזרה... אני מאבד את העשתונות... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  7. שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. (VIA PCI Audio Controller (Wdm אני לא כל כך בטוח שזה הכרטיס קול שלי זה פשוט מה שרשום לי כשאני לוחץ על "מנהל ההתקנים" ואז על "בקרי קול, וידאו ומשחק " תודה מראש לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מודם: USB ADSL Modem ALE 070 אני מחובר עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5 מגה. אתם יכולים בבקשה להגיד לי מאיפה אני מעדכן את הדרייברים של המודם הזה? אמרו לי שזה עוזר כשמעדכנים את הדרייברים. אני חיפשתי באתר של אינטרנט זהב ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  12. הבאתי מחבר כרטיס טלויזיה של חברת life view ואין לו את הדרייבר עכשיו אני לא יודע את הדגם של הכרטיס איך אפשר לדעת את הדגם של הכרטיס טלויזיה? ונכנסתי לאתר של life view הורדתי את כל הדרייברים ואף דרייבר לא מתאים יכול להיות שהורדתי דרייברים לא מתאימים נ.ב הכרטיס עצמו בצבע כתום כזה חום כזה זה לא כרטיס חדש! ואיי מי שעוזר לי גדוללללל !!!!!!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. תודההה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. תודה לעוזרים. *למה לו להתאמץ ככה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם כבר כמעט שנה וחצי אני חיכיתי למחשב, כל פעם דחיתי את זה בגלל שכל תקופה יצא משהו ששווה לחכות בישבילו. שבוע שעבר הגיע הרגע המיוחל, סוף סוף קניתי מחשב חדש. כולם התלהבו מהמעבדים כפולי הליבה , אפילו אני כבר לא יכלתי להתאפק עד שקניתי את המחשב. כולם אמרו שהם חיות ביצועים, אוכלים כל מעבד אחר שיש כיום בשוק וכ'ו וכ'ו, המחשב הקודם שלי היה די מעפן - מעבד אינטל 1.7, עם קירור מעבד מלא אבק ( ) לוח אם SIS, מארז וספק ג'נרים וכ'ו וכ'ו. המחשב שרד יפה 4 שנים, אך לאחורנה עשה לי בעיה שפשוט גרמה לי לזרוק אותו לכל הרוחות ולקנות מחשב חדש, וכך היה. על המחשב החדש השקעתי את מירב כספי- בהתחלה התלבטתי בין ה6300 ל6400, אך בגלל שהיה לי קצת עודף החלטתי לקחת את ה6400, גם למען העתיד , וג…

• 126 תגובות
    • 41.8k צפיות
  16. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  17. שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה

18. היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shish,

קיבלתי אתמול מארז של SILVERSTONE עם VFD. חיברתי אותו לספק ועם כבל של LPT שהגיע איתו ללוח ו..המסך לא נדלק או מראה סימני חיים. לדעתי המסך לא תקין, למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by cobara,

שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by dress,

שלום, יש לי מארז ATX ומע' הפעלה XP . כשאני בוחר בכיבוי - מע' ההפעלה נכבית וכך גם הספק והמאווררים. אבל משום מה הנורית של העכבר ושל כרטיס הרשת האלחוטי פועלים ולא נכבים יחד עם כיבוי המחשב. זהו לוח האם : 8S661FXMP-RZ של חב' ג'יגה בייט. *** מצורף קטע מחוב' ההפעלה בנוגע לביוס ובנושא המדובר *** אשמח לדעת מה צריך לבצע לשם כיבוי מלא של המחשב/המארז. תודה רבה. http://img471.imageshack.us/my.php?image=19947907xt0.jpg

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Itai89,

היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DiSc@MaN,

הרכבתי מחשב חדש והמארז פשוט מחשמל - אבל רק בחלק האחורי שלו (ובעיקר הברגים). הבנתי שזו בעית הערקה. השאלה אם היא בחוט, בשקע או בספק? (או במשו אחר?) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, נשרף לי הלוח לPIII שלי ויש לי אפשרות אטרקטיבית לשדרג לAMD 2100 + לוח +512 זכרון 333 במחיר 800 ש"ח.(משומשים) רציתי לדעת אם המארז והספק יתאימו לזה. מארז מידי סטנדרטי וספק סטנדרטי 300 או משהו כזה. יש לי 2 כונני דיסקים ו2 הארד דיסקים. במקרה שצריך, אני אחליף ספק, אבל לא בא בא לי גם על מארז עכשיו. עצות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by k22,

לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים