עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by eran256,

שלום, ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם gigabyte h87d3h' מארז fractal design define r4 רכשתי את המאוורר scythe slip steam 140XT PWM 14cm 1300RPM במטרה לשים על דלת המארז. לאחר החיבור ב4 פינים ללוח האם הבחנתי שהמאורר כלל לא מסתובב אלא רק נותן דחיפות קטנות של רבע סיבוב, אך לא באמת מסתובב באופן רציף כמצופה. לאחר מכן ניסיתי לחבר לשאר חיבור המאוררים על לוח האם אך התוצאה הייתה זהה. הלכתי לBIOS לבדוק מה פשר העניין ושם הוא הציג מצג שווא של מהירויות סיבוב הנעות בין 100 ל20000 ניסיתי לחבר את המאורר דרך כבל שמתחבר ישירות לספק וגם מפצל אותו ללוח האם ואז הוא הציג 1380 סיבובים בדקה כמו שצריך להיות ואכן הסתובב במהירות הזאת (בצורה תקינה), אך לא היה ניתן לשלוט במהירות כיוון שחובר ישר לספק. מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by asw3,

ברשותי לוח אם מסוג Motherboard Name : MSI MS-7260 הבעיה בלוח אם שהמאורר נהיה מאוד רועש ניסיתי לשים לו WD-40 וזה לא ממש עזר יש לציין שהמאורר מאוד קטן וללא המאורר המחשב נתקע האם יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, קניתי רכיבים והרכבתי לי מחשב חדש, הכל טוב ויפה ועובד סבבה, רק שהמאורר של המעבד מרעיש כמו מטוס גם המחשב באיידל ולא עושה כלום. זה המאורר סטוק שהגיע עם מעבד Intel i5-6400. כל המערכת ללא אוברקלוק (מן הסתם, מעבד ללא K ולוח H170). קצת מידע על החומרה והטמפ' פה מתוך HWMonitor בקובץ המצורף. בגדול, חם פה עכשיו. אני באוסטרליה ואומרים שבחוץ 26 מעלות אבל לפי דעתי בתוך הבית אפילו יותר חם. אז הטמפ' של המעבד ושאר הדבר לא גבוהות בצורה חריגה. אז למה המאורר עובד כל כך חזק? אני מניח ש AUXFANIN זה המאורר של המעבד. למה הוא צריך להיות כמעט 3000 RPM? יש איזה הגדרה שאני צריך לבדוק? אולי חיברתי משהו לא נכון בלוח? אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. אולי פשוט זה חרא של מ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by nimrodim,

מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by DrunkenMonkey,

יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by shmoolm,

כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  8. הי ניקתי היום את המחשב הישן והמאורר של הכרטיס הגרפי לא זז אז ניתקתי את החשמל שלו וחיברתי מחדש, עכשיו הוא רץ עד שהמחשב סיים לעלות והפסיק הכרטיס הוא Winfast 6600GT 128Mb גם שהרצתי משחק הוא לא התחיל לרוץ יש משהו לעשות?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  10. שלום , גם לאחר כיבוי המחשב המאווררים ממשיכים להסתובב כולל של הכרטיס מסך ושל המארז עצמו . My setup: Intel I5 2310 ATI Radeon 6970 Gigabyte Z68p-DS3 Corsair TX650 Thermaltake V9 black edd עשיתי עדכון ביוס ולא עזר ,אני יודע שחסר עוד מידע על המפרט אבל זה לא רלוונטי . תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by edbergr,

שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  13. מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?

14. לפני השדרוג של הלוח והמעבד היה לי מעבד P4 2.8C ולוח ASUS P4P800SE. עכשיו יש לי AMD 3800+ X2 ולוח ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ומאז ששדרגתי המחשב פשוט לא סוחב! כשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים בה המחשב נתקע לאיזה חצי דקה, כשאני מכווץ קובץ או מוציא אותו מכיווץ המחשב בקושי זז, כשאני רואה סרטים הוידאו לפעמים קופץ, אם אני רואה וידאו וגולש למשל או משתמש במחשב באותו הזמן הסאונד קופץ, ורוב הפעמים המחשב נתקע כשאני רואה קובץ וידאו להרבה זמן.. יכול להיות שבוידאו זה קשור לעבודה שאני עם כרטיס מסך מובנה? זה GF 6150... יש למישהו מושג מה כדאי לי לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  16. שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  17. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  18. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. (לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. מאז שהתקנתי עוד 4GB ראם בנוסף למה שהיה לי המעבד התחיל לזחול... אבל ממש בצורה מזעזעת.. גלישה באינטרנט לוקחת את שתי הליבות למקסימום... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה ועדיין זה לא עזר... המחשב זוחל... חשוב לציין שניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס לפני ששמתי את הראם הנוסף (את כולו) הראם שהיה לי זה 667MHZ בשני מודולים של 512 כל אחד והוספתי עוד שני מודולים של 2GB במהירות של 800MHZ כמובן שכולם עובדים ב667MHZ בדואל מוד... אני משתגע.. המחשב אמור לעבוד טוב... החלפתי מווינדוס 64X XP לVISTA 64X אני אשמח לעזרה... אני מאבד את העשתונות... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חיפשצי בהגדרות שלו לא מצאתי הכרטיס הוא עם זה משנה אז הכרטיס הוא radeon 9250 ודרך אגב מישהו יכול להראות לי איך נראה כבל s-video?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. (VIA PCI Audio Controller (Wdm אני לא כל כך בטוח שזה הכרטיס קול שלי זה פשוט מה שרשום לי כשאני לוחץ על "מנהל ההתקנים" ואז על "בקרי קול, וידאו ומשחק " תודה מראש לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.