עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saharbz,

שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי חברים.. אחרי חצי שעה פחות או יותר של משחק המחשב מרסט את עצמו. עשיתי בדיקה דרך OCCT cpu כמה שעות יצא תקין CPU LINPACK גם הכל תקין ברגע שעשיתי בדיקה ל POWERSUPPLY והוא עבר גם לכרטיס מסך אחרי 2 דק נכבה. הכרטיס מסך הוא r9 280X tri-x vapor הוא מגיע לאיזור ה 75-77 מעלות ופשוט מרסט את המחשב. TMPIN0)2( מגיע ל75-77 מעלות. איך אפשר להיות בטוח מה הבעיה? עם זה בספק כוח 750W או בכרטיס מסך? כל החלקים עדיין באחריות. תודה! עריכה******** עכשיו עושה בדיקה ב furmark מגיע עד 83 מעלות מקסימום כרגע עם 76 אחוז מאווררים. עדיין לא עשה ריסט אלה הפרטים של הספק. תקינים? [ATTACH=CONFIG]9903[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9902[/ATTACH]

• 21 תגובות
    • 12.6k צפיות
  4. Started by borg,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  5. שלום, המארז שלי Antec Sonata III . בחזית המארז חיבור eSata. אני מגבה חומר לכוננים קשיחים פנימיים, אותם חיברתי עד היום באמצעות מתאם SATA to USB כאשר נדרשתי תמיד לחבר את השנאי לחשמל כדי שהכוננים יקבלו מתח (כוננים גדולים, 3.5 אינץ'). כדי להקל על עניין הגיבוי ולבצע גיבויים יותר במהירות, אני מתכוון להשתמש בחיבור eSata הקיים בחזית המארז. מצאתי כבל שמאפשר להעביר מתח חשמלי על גבי ה- eSata אך כתוב שהחיבור במארז חייב לתמוך בזה. כיצד אוכל לדעת האם החיבור במארז תומך בזה? חיפשתי ב- PDF באתר של Antec ולא מצאתי מידע בנוגע ל- Power over eSata אלא רק שיש eSata בחזית המארז... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by patrik,

שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by Boomer,

זה התחיל לפני מספר שבועות. שיחקתי במשחק כלשהו ופתאום המחשב עשה ריסט לעצמו. חשבתי שזה משהו חד פעמי, אך לאחר שבוע-שבועיים זה חזר שוב - הפעם באופן בלתי נסבל. זה קרה בינתיים רק בשני משחקים לפי מה שאני יודע - Unreal Tournament 2004, Silent Hunter 3. פעם אחת זה גם קרה ישר לאחר שהווינדווס (XP) עלה (לאחר שהוא עשה ריסט באמצע משחק). מישהו יודע מה יכול להיות מקורה הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yns lab,

אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  10. כול מה שאני יודע זה :"BX-B687 VER 1.1" ניסתי לחפש וכול מה שיצא זה רק גרסאות של ביוס אני זקוק למדריך דחוף אז תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by gggilad13,

יש לי מארז CHENBRO עם יציאות USB,FIREWIRE, אוזניות ומיקרופון. מכל היציאות, רק הUSB מחובר, איך אני יכולך לחבר את השאר? (לפחות אוזניות) יש לי כרטיס קול SBLIVE 5.1 של CREATIVE ולוח אם K8NF-9 של GIGABYTE.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. היי יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN XP 32BIT אבל במנהל התקנים יש לי בunknow devices- PCI DEVICE הקוד שלו זה ven_de10&dev_026c נראה לי זה קשור לכרטיס מסך. הצ'יפסט שלי זה nforce 410/430 mcp מודה לכל עזרה שתוכלו להציע לי.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by eyalben,

טוב, ראשית הרשו לי להתנצל אם פתחתי נושא חדש (למרות שיש לי עוד אחד פה באותו הפורום) פשוט הנושא פה הפעם שונה מהנושא ההוא (מנסיון בניהול פורומים , ההעדפה שלי היא שכל בעיה באופן ככלי תהיה בדיון משלה), עוזר לחיפוש). בכל אופן, גם לאחר קריאה את המדריך שמופיע פה באתר על אוורור נכון (זה שיש קישור אליו מהFAQ של הפורום הנוכחי) לא הצלחתי להחליט כיצד אני מבצע אוורור נכון של המארז. המארז הוא מארז ATX מלא, כלומר מקום ל4 כוננים + 2 כונני דיסקטים. המאווררים והמקומות שבהם ניתן לשים מאווררים (תודו שהשקעתי ): 1. מאוורר קדמי: - 2. מאוורר צדדי: קיים אחד שמכניס אוויר 3. מאוורר עליון: - 4. מאוורר אחורי א': קיים אחד שמוציא אוויר 5. מאוורר אחורי ב': - 6. מאוורר ספק: קיים אחד שמוציא (ומא…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by zeaev15,

לפני חודש בערך התחיל המחשב לעשות בעיה כזו שהוא פתאום מכבה את המסך ולא עובד ושאני עושה לו ריסט הוא עולה עם כל מיני סימנים מוזרים כאלו כמו נקודות לבנות או סימני שאלה כאלו ואז עלה אמרו לי לעשות פירמוט מלא למחשב בגלל שזה בעיה בוינדוס, היה לי וינדוס 7 ועשיתי פירמוט מלא למחשב מחקתי הכל לא השארתי זכר למה שהיה בו והתקנתי עליו וינדוס 10 במשך כשבועיים המחשב עבד מעולה וזה לא קרה יותר עכשיו זה שוב חזר רק שעכשיו הוא מגיע לטעינה של הוינדוס הוא רושם שהוא עושה תיקון ואז נכבה שוב והמחשב לא עולה מישהו יודע למה זה נגרם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. תאור המצב: מסך חדש של יונדאי,דגם Q995 ,CRT 19' שטוח, מחובר למפצל ביחד עם 4 מכשירי חשמל אחרים, המפצל נמצא קרוב למסך. הבעיה: לפעמים, בלי שום התראה או תזמון הגיוני, המסך מתחיל להבהב בין גוון צהוב כהה מגעיל, לבין המצב הנורמלי. יש לציין, שהמסך הקודם שהיה לי, IBM E74 הוחלף בדיוק מכיוון שהבעיה הזו הופיעה בו, מה שמעלה את החדש שלא מדובר בבעיה במסך עצמו אלא במשהו אחר. לי זה נראה כמו בעיה בחשמל. עצות והערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by nirnir93,

אני מכין כמה מצגות פאוורפוניט ממש כבדות עם אנימציות מורכבות שלא באו בסקוט של הפאוורפוניט (ריבוע בגודל חצי מצגת שמתנדנד ונופל לדוגמא) וכל פעם שאני רואה את המצגת היא לא עובדת חלק-בין אם זה עוצרת באמצע וחוזרת לפעול אחרי שנייה, והאנימציה לבנתיים זזה(הכל עוצר ואחרי שנייה זה קופץ למיקום חדש) או שזה עוצר לפני שזה מתחיל לעשות את האנימציה. ההאצה הגרפית בפאוורפוינט עצמו מופעלת ובמחשב אי אפשר להפעיל אותה איך אני גורם לאנימציות לרוץ חלק? יש תוכנות לזה? או שפשוט צריך לנקות את הזיכרון או רוגלות ודברים שתופסים מקום בזיכרון ודיסק קשיח?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  17. אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים .. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  18. אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה

21. Started by srolik,

מישהו יודע איך מעדכנים את הBIOS של לוח האם (המחשב) ומאיפה אני יכול למצוא עדכונים ללוחות של INTEL קניתי H.D חדש ורציתי לחבר אותו לפנטיום 3 אך הוא לא נקלט (אמרו לי לעדכן את הביוס ) עזרה בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. איך ניתן לפתור ,רצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by SixKiller,

אוקיי... יש לי 2 בעיות ב2 מחשבים שונים... אחד של אחותי ואחד שלי השני... אחותי.. : מלפני כמה שנים טובות היא קנתה את המחשב הזה... P3 766MHZ MB :N\A memory : 512 sdram gp : Voodoo 3 3500 em... thats about it בקיצור רק בחודש האחרון בערך הוא עושה בעיות האקס פי... הוא נתקע משמ כל שניה... אז פירמטנו והכל (אני וחבר שלה... הוא קצת מבין) ומשום מה זה נתקע רק באקס פי.... אולי יש בעיות תאימות...? זתומרת אקס פי והלוח ....(סתם דוגמא..) אז זה בעיה אחת... בעיה שניה אצלי...: לפני כמה ימים נשרף לי המחשב.... :\(http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=52788;start=0) בקיצור... לקחתי מחשב אחר לרשת... מחשב קצת פחות טוב וגם קניתי סך ב150 שקל משומש.... המסך הוא.…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by 1111,

יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by Kirma,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.