תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יום אחד התקנתי תוכנה שמשנה תעיצוב לגמרה תוכנה מותקנת משנה את כל הערכה והמבנה של הdeskop עכשיו שאני מסיר אותה אין לי שולחן עבודה אין לי כלום הכל ריק חשבתי בהתחלה להכנס למנהל משימות > הפעלה > explorer.exe לא עובד לי זה פותח לי רק תמסמכים שלי והתוכנה הזאת שינתה לי תעיצוב וגם תשפה מעברית לאנגלית [רק בחלק של השולחן עבודה אני מזכיר] עכשיו איך אני גורם לסרגל של הXP הקודם שהיה לי לחזור ? אני ימחוק תתוכנה ומה עליי לעשות! בבקשה זה דחוווף
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
וזאת אחרי שעשיתי הרחבה של הזיכרון מ 257 מגה ל 756 מגה. אני לא יודע אם הבעיה היא של טמפרטורה גבוהה כתוצאה מהוספת הרכיבים או מזיכרון דפוק. אני הורדתי את התוכנה לבדיקת זיכרון ואני יריץ אותה הלילה. מה שאני מבקש אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד מסוג AMD על מחשב נייד של קומפקט אני מאוד אשמח לקבל לינק. כמו כן כל עזרה תתקבל בברכה כדאי אולי להחליף מאוורר על המעבד ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס בזמן האחרון למסך כחול ורשום למטה את הקובץ NDIS.SYS וגם כמעט בכל המשחקים אחרי איזה 5 -10 דקות משחק מופיעים כל מיניי עיווטים בגראפיקה.. באגים,כל מיניי קווים שחורים ודברים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אחד מהמאווררים שלי במארז הפסיק לעבוד רציתי לדעת אם זה שהוא הפסיד להסתובב זה אומר שבטוח הוא הלך או יכול להיות שצריך לנקות/לשמן אותו כי קניתי אותו רק לפני שנה וחצי.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בזמן האחרון כאשר אני עובד עם פאור-פוינט (XP) או פוטושופ (7) יש מעין הבהוב, ריצוד או גל כזה שעובר על המסך לחלקיק שנייה וגורם לתקיעה רגעית (לחלקיק שנייה). לדוגמה, אם בדיוק סימנתי מלבן בפוטושופ אז הקו המקווקו של המלבן נשאר כאילו צרוב על התמונה ולא ניתן להזזה והוא נמחק רק כאשר אני עובר עליו עם מלבן חדש. על המסך יש כל כמה שניות מעין ריצוד או גל כזה במיוחד בעבודה עם פוטושופ ורק מדי פעם זה גורם לתקיעת יצירת המלבן. בפאור-פוינט התופעה פחות חמורה וגורמת לאיזו תקיעה מוזרה של התפריט שבדיוק נפתח (קורה אחת להרבה פעמים). צירפתי תמונת מסך להדגמה. מכיוון שהתפריט מתנהג מוזר הסקתי שזו לא בעיה של המסך עצמו בלבד. אלא כנראה בעיית חומרה כלשהי יש לי כרטיס מסך נוסף על הלוח והבעיה קיימת גם איתו. כ…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, XP מעודכן לחלוטין.. לא קשור מתי לפעמים בהתחלה ולפעמים בסוף (קרה כבר 3 פעמים), הVisual Style של חלונות מתחלף מהXP לCLASSIC לשניה וחצי והווינדוס קורס וניהיה ריסטרט. מדוע ולמה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש אבל ממש מביכה,קיצר נגרמו לי הדפים אז מדפסת אומרת לי לשים עוד אני שם לוחץ עוד פעם על ההדפסה אבל מדפסת לא שואבת דפים רק עושה בכאילו אבל לא שואבת...המדפסת חדשה אז החלפתי את הדפים רק פעמיים,פעם ראשונה היית ממש מזמן ואז זה כן עבד,אני פשוט לא זוכר מה עשיתי בהודעה של HP כותבים REMOVE TOP COVER OF INPUT TRAY...איזה TOP COVER בדיוק? קיצר בעיה דפוקה לגמרה,אבל אולי מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש משהו כמו חודשיים ובשבוע האחרון המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעש. ממה זה יכול להיות? אם אני אנקה אותו זה אמור לפתור את הבעיה? זה כפול ליבה של אינטל עם המאוורר שבא איתו לא החלפתי כלום.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שהתקנתי תווינדווס הוא הגביל לי את ההארדיסק ל-137 GB , יש לי הארדיסק של 160 GB הבנתי תזה משהו שהוא חייב לעשות כדי שלא יהיה בעיות ואחרי זה אפשר לשחרר את זה דרך הווינדווס איכשהו...אם מישהו יודע איך עושים את זה אני אשמח אם הוא יעזור לי... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, שיש בתוכו לוח אם מעבד של אינטל-3גיגה כרטיס מסך משולב וכרטיס קול משולב הארד דיסק sata וdvd צורב בלי כונן 1.44 עכשיו אני מכניס דיסק של מערכת הפעלה ובאמצע נהיה לי מסך כחול ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה [יש לציין שלא הביאו לי את הדרייבר של הדיסקsata אבל בביוס הוא מזוהה] האם אני חייב כונן 1.44 בכדי להתקין מערכת הפעלה ? בקיצור מה עושים עם מפרט כזה של מחשב ומתקינים עליו מערכת הפעלה? אולי יש בעיה בחומרה או משהו כזה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שב ושואל לגבי מסך מרצד. אני מדגיש שלא מדובר בהפרעה של שכן רע כמו נורת פלואורוסנט (ניאון) או כבל חשמלי. הכל נבדק ואומת שהבעיה לא משם. מערכת הפעלה XP. מחשב חדש. לוח אם ASUS P5GDC-V-Deluxe, מעבד P4 3.6GHz כרטיס מסך אינטגרלי על הלוח. מהות הבעיה: (-) מסך CRT (כלומר לא מסך דק, לא LCD) של סמסונג. (-) באופן אקראי ובלתי מוסבר המסך מתחיל לפתע לרצד. מתחילים עיוותים בדר"כ בצד שמאל של המסך, ותוך כמה שניות התמונה נמרחת לחלוטין. האמצעי היחיד להפטר מהריצוד הזה הוא להכנס למנהל ההתקנים, תצוגה ושם לשנות משהו ברזולוציה. לא משנה כל כך מה לשנות, כל שינוי ברזולוציה מרגיע את הריצוד לחלוטין, עד הפעם הבאה. למשל שינוי מ-1200X960 ל-1200X1124. לעיתים נדרש גם שינוי בתדר ה-REFRESH…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-