עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום וערב טוב, השבוע קניתי מדפסת דגם HP Officejet 4500 . יש לי שתי מחשבים בבית. חיברתי למחשב אחד עם מערכת הפעלה XP. המדפסת עובדת במחשב מעולה. אני מעוניין לשתף במחשב השני את המדפסת - עם מערכת הפעלה 7. אני מוצא אותה ברשת תחת השם של המחשב הראשון. מנסה להתקין, אבל ללא הצלחה. הוא רושם שהוא צריך מנהל מדפסת . אוקי, הלכתי חיפשתי בכל חור אפשרי באינטרנט, השתמשתי בדיסק שקיבלתי עם המדפסת , ושום דבר לא מתקבל . הוא מבקש קובץ INF בשם "לא ידוע" ככה שהוא לא יודע אפילו מה לחפש. אני מנסה ללחוץ על כל מיני inf's למינהם בדיסק שקיבלתי עם המדפסת ושום דבר לא ממשיך את ההתקנה. חשוב לציין שבדקתי במחשב הראשון , במאפיינים של המדפסת , המנהלי התקנים נוספים בלשונית שיתוף. אין שם WINDOWS 7 לבחירה. מישהו…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. כבר בערך חודש שמופיעים לי מסכים כחולים. בדרך כלל זה בזמן משחק (StarCraft II, Battlefield 3) המחשב "נתקע", נופל ומופיע מסך כחול. זה לפעמים קורה, ויכול להיות אחרי רבע שעה משחק וגם אחרי שעתיים. (בדרך כלל אחרי טעינה של שלב\מפה). התקנתי לפני כמה ימים את Call of Duty Modern Warfare 3 ובמשחק הזה המחשב תמיד נופל אחרי רבע שעה של משחק בערך. זה קורה גם לפעמים בפוטושופ. ניסיתי למחוק את Catalyst (התוכנה\דרייבר של ATI), נכנסתי ל SAFE MODE ומשם הרצתי Driver Sweeper, מחקתי את כל מה שתחת ATI, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הגירסה האחרונה של Catalyst שמותאמת לכרטיס מסך שלי. ניסתי לעדכן גם DRIVETX. זה לא עזר. יש עדין נפילות. הרצתי בדיקה של הכרטיס מסך ב FurMark והכרטיס פועל טוב ומתיצב על טמפרטור…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Bartleby,

הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...

6. שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה מוזרה, רכשתי מחשב חדש לפני כחודש ובכל פעם כמעט שאני צופה בסרט HD, בנגן, ביוטיוב וכו' המסך משחיר, לאחר כמה שניות אני רואה רק את סרגל החלונות למטה, העכבר תקוע ואין אפשרות לעשות כלום! לפי מעבדת המחשבים, נאמר לי שכרטיס המסך תקין, האם יכול להיות שזה רכיב אחר? אולי חלונות 7 הוא הבעיה? יש דרך לבדוק זאת? אני מיואש וזקוק לעזרה! תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by roeesnir,

הוצאתי דיסק קשיח היטאצ'י 80GB ממחשב, חיברתי אותו למחשב אחר ע"י מתאם USB, התחלתי להעביר את החומר, ופתאום הוא הספיק להעביר חומר. נתקע. הוצאתי את ה-USB וחיברתי שוב, כך כמה פעמים. אחרי 4 -5 פעמים כשאני מחבר אותו למחשב עם המתאם, ברגע שהמחשב מזהה אותו, אני מקבל מסך כחול וריסטארט. אני לא יכול להוציא יותר חומר. מה עושים? ניסיתי לחבר למחשב הראשון ולהעלות Windows כרגיל אבל גם שם אני מקבל מסך כחול ברגש שהXP עולה. יש למישהו רעיון לפיתרון, או איך אפשר להוציא את החומר?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. שלום בגדול הבעיה היא שבכל פעם שאני פותח קובץ גדול או מעביר הרבה מידע מהUSB וכדומה אני מקבל מסך כחול. החלפתי 3 כרטיסי מסך, 2 כוננים קשיחים והתקנתי התקנות שונות של Windows 7 64bit והבעיה נותרה כפי שהייתה. לכן שיארתי שהבעיה היא בזיכרונותו ולכן עשיתי בדיקת memtest86 במשך 10 שעות. האם התוצאות שנראות מצביעות על בעיה וודאית בזיכרונות? ובנוסף הוספתי גם תמונה מאחת הקריסות דרך התוכנה BlueScreenVeiw. אם ישנם דברים נוספים שהינכם צריכים לדעת, רק תגידו. תודה רבה אופיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  11. היי, רק היום (לראשונה),הופיעה הודעת שגיאה,אשר אומרת כי הOC failed,וצריך להיכנס לSETUP כדי לסדרה - זאת לאחר אך ורק,שרק כבל החשמל+חיבור למסך (HDMI) מחוברים למחשב;על מנת לבצע בדיקה,וכל שאר החיבורים החיצוניים=לא מחוברים (חיצוניים=כמו חיבור הרשת,העכבר וכו'...).האם לכך יש קשר,שהודעת השגיאה הנ"ל הופיעה? - לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב,כשכל יתר החיבורים חוברו - הודעה זו לא הופיעה שוב - מה זה אומר?,שהכל בסדר ואין בכלל מה לדאוג?,למה הופיעה הודעת השגיאה הנ"ל מלכתחילה?,ולסיום אם לא הופיעה שוב,אלא רק פעם אחת בלבד,בתנאים אשר ציינתי - זאת אומרת,שהסיבה/סיבות להופעתה - הן אך ורק,שיתר החיבורים לא היו מחוברים,ושאין שום סיבה לבעיה ו/או לדאגה? תודה רבה מאוד מראש .

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by kfirbep,

אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Eyal-Style,

נורת חיווי אדומה דולקת - הבנתי שמתח מגיע מהספק. נורה ירוקה, אמורה לפעול כשהמחשב בעלייה, לא נדלקת . המחשב עצמו לא נדלק בכלל ולא מגיב.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by ciauai,

מה הפקודה שעושה איחוי? משהו chakdsk /r אבל זה לא עובד לי מה הפקודה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום לכולם במחשב השני יש לי כרטיס מסך riva tnt 64 כנראה עלך לעולמו .לא מצאתי כרטיס אחר/דומה ,מלבד כרטיס יותר ישן של 3D RAGE שהוא pci השאלה שלי: האם ניתן להרכיב אותו בנתיים ב slots ואם כן הxp יזהא אותו ,והאם צריך למחוק דריבר של הקודם . בתודה max עריכה: אני מצרף תמונה של בכרטיס ה 3d rage pci [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by elad2k,

יש לי מחשב שכנראה עבר נפילת מתח כלשהי. לאחר בידוד התקלה הבנתי שהספק כמובן הלך וכנראה שגם הלוח, איתו יש לי את הבעיה: המחשב נדלק עד למצב שבו רואים את מסך הפתיחה- מהירות המעבד וגודל הזיכרון שיש על הלוח ושם נתקע, לא ניתן להיכנס לביוס. השאלה שלי היא האם המעבד גם כן הלך או שאם אני אני מגיע למצב הזה סביר כי רק הלוח הלך והמעבד תקין. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. מזה ? יציאה או כניסה ?ולמה זה משמש?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by mazoneli,

מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. זה מחשב חדש שקיבלתי לא מזמן והוא אמור לרוץ...אני לא יודע למה אבל יש לו לפעמים קטעים שהוא ממש איטי והוא לא אומור להיות כזה תיאור: P4 2.66G 1MB + ABIT SG-80 INTEL P4 2.66Ghz S-775 BUS-533 1MB EM64T 506 Memory DDR400 512MB V-DATA CL2.5 ABIT SG-80 (661FX) S-775+AGP+VGA+SATA HDS722580VLAT20 - HITACHI 80GB (2MB) 7200RPM GEFORCE 440MX 64 MB שאני הוספתי ממה שהיה שלי כי לא רציתי את הכרטיס מסך המשולב שקיבלתי עם הלוח אם של SIS משהו מעפן... אבל בכללי המחשב אמור לזוז סבבה בלי תקיעות כאלה מדי פעם ואני לא יודע מה הבעיה ואני יודע לשמור על מחשב נקי מוירוסים וכל הזבל וכדו' אז מה אני יכול לעשות שהמחשב ירוץ לי? תודה מראש לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by lmlm,

לא מצאתי כותרת אחרת מתאימה . לבעיה: הבעיה היא אני מתחיל לשחק BF2, אחריי חצי שעה משחק המשחק יוצא לי ככה סתם, טוב נכנס שוב והפעם הוא נתקע והפוך כזה למצב "המתנה"? אני לא יכול לעשות כלום חוץ מ רסטרט. עכשיו ניסיתי CSS קרה לי אותו דבר. מה יכול להיות הבעיה? זה מעצבן לשחק כל פעם עם תקיעות כאלה ויצאות :-\

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by yonik,

כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by RGod,

שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  24. אז ככה : יש לי שני יוזרים, אחד מוגבל, והשני אדמין עם סיסמא שכחתי את הסיסמא ליוזר המוגן בסיסמא ושנכנסתי לSafe Mode ניסיתי להכנס גם לAdminstrator היה מוגן בסיסמא.. מה אפשר לעשות ? איך אני יכול להכנס לאחד מהיוזרים האלה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  25. לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.