עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. ישבתי על המחשב בלילה. הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים. עד שפתאום כבה. הדלקתי. לא קורה כלום. עלה תפריט (כנראה של HP) שמאפשר לעשות דיאגנוסטיקה. עשיתי. תוצאה: "לא נמצא כונן קשיח". ההארדיסק מת. מה עלי לעשות כעת? האם יש לי סיכוי להציל משהו?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by eladlang,

שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.

3. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by k22,

המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by tron666,

שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by omermaman,

שלום מאתמול קיימת אצלי בעיה בהעלאת קבצים לא משנה אם זה לשרת כמו Zippyshare, Mediafire וכו' גם כשאני מנסה להעלות סרטון ליוטיוב קיימת אותה הבעיה המד של האחוזים פשוט טס ל100% ונשאר תקוע שם.. מערכת הפעלה Windows 8 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by namyob,

מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by drumtroll85,

קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין את מערכת ההפעלה, אבל מבירור קצר בביוס (GIGABYTE 8SQ800 MOBO) הבנתי שהוא לא מזהה בכלל את כונן הדי.וי.די. אין לי כונן דיסקטים במחשב, ואני חייב לדעת אם יש אפשרות לתקן ת הבעייה הזאת. הכונן מחובר ישירות לספק וולוח האם, על כבל נפרד. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. Started by elyosef,

ערבטוב כולם יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים צורב וכונן CD התקנתי כרטיס PROMISE ULTRA 100 ואליו חיברתי כונן DVD אחרי שסיימתי את כל הסיפור הזה שמתי לב שאין לי אף תקע מתח בשבילו אשמח לקבל רעיונות תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by fffSSS,

עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by biggie,

אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. הוא עובד עובד ואז עושה איזה רעש מפחיד כזה ומחשב נתקע ולפעמים הוא זורק לי מסך כחול 0x000000F4 (0x00000003, 0x82052880 תודה על עזרה עידכון: חשבתי אולי Riva TNT2 שלי מקצרת וזה גורם לבעיות ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by thedarkman,

לפני 7 חודשים קניתי מחשב ואז הוא נפל לי ואז אחרי כמה זמן הוא התחיל לעשת רעשים ואז הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואז החלפנו למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך והחלפנו את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות. ומאז שהחלפנו את כל החלקים למחשב יש הרבה בעיות הוא עושה מן צפצופים מוזרים כאלה שמתחילים ואז זה קבוע וזה נגיד עוצר ואחר כך ממשיך,הרבה לאגים במשחקים יש לי הרבה תקיעות,גראפיקה ירדה ,מסך רועד מטושטש,תקיעות במחשב עצמו לוקח לו יותר זמן להגיב. זה לא בעייה של וירוסים או משהו ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר. איך אני פותר את הבעיה? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 23:00:05 עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by ronoz,

שלום, לוח GIGABYTE GA-G41M-ES2H עם מעבד E6300 אוורור למעבד מקורי של אינטל שבא עם המעבד. הכל בסדר חוץ מזה שהמאוורר של המעבד טס ב 3200 סל"ד ועושה המון רעש. בBIOS השליטה על הFAN מופעלת, גם תוכנות לא עוזרות... יש למישהו רעיון? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by esaly,

רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by AmitDaniel,

שבת שלום לכולם , אז נתחיל במה שיש במארז ונעבור לבעיה העיקרית : מעבד : intel q8200 זיכרון : 4 gb חברת kingstone אם זה משנה כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb הוספתי גם צילום מסך של הטמפרטורה בזמן משחק . המשחק העיקרי שזה קורה הוא batman AA במשחקים פחות כבדים FM10 , PES10 , זה לא קורה גם ב- cod 4 modern warfare 2 זה לא קרה לי . פסלתי את בעיית המשחק כי התקנתי את אותו משחק אצל חבר (יש לו מחשב קצת יותר חזק אבל הכל עובד ) ועוד משהו קטנטן הדופן של המחשב פתוחה בזמן המשחק ולמרות זה יש לי ריסטרטים. תמונה א' - לפני שהתחלתי לשחק http://yfrog.com/42temp1lp תמונה ב' - באמצע המשחק (שיחקתי רק 3 דק' לא ידעתי מתי המחשב ייפול ) http://yfrog.com/4rtemp2ep מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אולי 6 שנים עושה את העבודה לפעמים אני משתמש בו לרוב במחשבים אחרים לאחרונה התחיל להדלק סתם נגיד עושים כיבוי הוא נדלק לאחר כמה שניות או שהוא מחובר לחשמל נדלק ישר או אחרי 20 שניות נתקתי את הכפתור של ההדלקה עשיתי עידכון לביוס יש לי שם ספק איותי של ENERMAX 500 הלוח של ASUS P4P800 SE יש למישהו רעיון הוא נדלק גם ללא כפתור שמחובר ללוח

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. יש לי דיסק קשיח חיצוני ופירמטי אותו כמה פעמים במשך יומיים (הסיבה לא חשובה), תתכן פגיעה כלשהי כאשר אתה מפרמט דיסק קשיח חיצוני? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by max-turbo,

שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by swisaman,

פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  25. אז אני עוזר עם המחשב לדודים שלי המסכנים שלא מבינים מה נפל עליהם. לפני כמה זמן, המחשב הפסיק להידלק, עבדו רק המאווררים. המחשב נלקח לטכנאי, נאמר שזה הלוח אם, הוחלף הלוח הישן באותו דגם חדש. המחשב עבד מעולה אצל הטכנאי, נלקח הביתה ובמשך יום אחד עבד מעולה. כעת כאשר הוא נדלק הוא עובר את של ה Loading של הווינדוס בו הוא מציג את הסמל שלו והכל, מגיע למצב שבו אמור להידלק המסך login, יש מסך שחור, רואים את העכבר, ותוך כחצי שניה המסך קופא, ולא זז יותר. ניסיתי להיכנס לוינדוס בSafe mode, אני מקבל את ההודעות על טעינת הדברים והכל, שניה וחצי של עכבר זז, ואז בדיוק אותו מצב. WTF. כל עזרה תיהיה מוערכת מאוד

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.