עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dima243,

אני לא מצליח להדליק את המיקורון והמיקרופון לא פועל המיקרופון חדש. אז אין בעייה ניסיתי 3 מיקרופונים בבקשה עזרההה.................

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. אני מקווה שזה המקום המתאים, לא מצאתי מקום אחר. קניתי מחשב לחבר שלי עם כרטיס מסך : BFG GEFORCE 8800 GTS 320 MB קירור למעבד : TT Big Typhoon VX ו מארז : ANTEC P150 מארז יפה ונראה מעולה כשלעצמו אבל לא היה לי מושג עד כמה הוא קטן. עד שקיבלתי אותו היום וראיתי שזה ממש לא מתאים לי ל כרטיס מסך הענק ולקירור מעבד המפלצתי. בנוסף הולך להיכנס למארז הזה גם X-FI PLATINUM שאותו אני לא מכיר אבל אני די משוכנע שגם הוא לא בדיוק קטן. יש לכם רעיון איזה מארז כדאי לי לקחת בשביל הכרטיסי קול , מסך והקירור ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שאני רוצה לכבות את המחשב דרך הSTART זה עושה לי ריסט במקום כיבוי, עשיתי ריפייר וזה לא עזר, יש פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  4. קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by מאור247,

אני צריך דחוף תוכנה חינמית לתיקון ריג'רסטרי (איך שקוראים לזה) ...... הורדתי כמה תוכנות אבל צריך סיראלים וכאלה... (אם אפשר שתשלחו לי קישור להורדה)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. שלום. לפניי כמה שעות היה לי ריסט פתאומי ומאז הווינדוס עולה לאט. כלומר מבצע הרבה לופים עד שהמערכת עולה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. היי חברים אז המחשב הייה תותח פרט לקירור 1) לוח אם P4P800 ASUS 2) כרטיס מסך FX5200 3) מהמחשב הורדו 3 מאוררים שחוברו ליציאות לוח אם 4) למחשב הוספו 3 מאווררים טרמלטאק THERMALTAKE עם בקרת מהירות פשוטה (פוטנציומטרים) מחוברים לספק בלבד 5) המחשב עולה ללא בעיות, עובר שלב בדיקה, מציג לוגו ווינדוס (חוקי) ואז מפסיק להציג ומכניס מסך לPOWER DOWN 6) אם אחכה מספיק זמן ואלחץ על לחצן ON, המחשב יורד בצורה מסודרת 7) ללא 2 מתוך 3 המאווררים החדשים זה אותו דבר (כדי להוריד חשד לעומס) 8) שכחתי לאמר, הורדתי כונן 1.4 והורדתי אותו מה-ביוס 9) המחשב עולה ב-SAFEMODE אך לא מזהה כרטיס מסך 10) בעזרת MINIPE (מערכת הפעלה אלטרנטיבית משתלטת) אני יכול לעשות הכל - המחשב עובד ברזולוציה הרצויה 10) היכן וכיצד לחפ…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by vwgolf,

יש לי לוח MSI דגם rc410m-fi x300 1gl fw הUSB לא עובד לי ובדקתי בביוס והכל שם תקין. התקנתי דרייברים עדכנים מהאינטרנט לאחר שראיתי שהדרייבים שקבלתי עם המחשב ישנים ולא מתאים לXP SP2 כל פעם שאני מחבר משה הוא מראה שהוא עושה הכל כמו שצריך ושניה אחרי שהוא מסיים הוא רושם שהווינדוס לא יכל לקבל את ההתקן. נסיתי מספר מכשירי USB וכולן אותו בעיה. מה עוד אפשר לעשות והאם זאת בעיה שמוכרת בלוח הזה? תודה מראש. לירון.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by BarVaZ,

אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by asinnn,

שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by ulovely,

im just buying the GeForce 8800GTS 640MB PCI Express and i want to know if anyone is playing microsoft flight sim x. i use all my life ati the x1950 ,it was good but i need to try the geforce. and to have a DX 10 card. what do i need to know about nvidia driver settings to get the best out of this card, any tools to download ? or the card comes with everthing you need ? sorry i dont have hebrew keyboard.. now staying in israel for 1 year. i hop i got the correct forum. thanks

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte 8IGX שנשרף השבוע. כשהלכתי לחנות מצאו קבל שגלש, וטענו שלא ניתן לתקן אותו או להחליף את הקבל. הם אמרו שינסו לברר אם אפשר להשיג לוח תואם Socket 478 אבל ללא הצלחה. כל שמצאו זה לוח תואם אבל ללא חיבור AGP (אלא רק PCIE). רציתי לשאול אם משהו יודע מה ניתן לעשות, או אולי מכיר מקום שאפשר לחפש בו לוח ישן כזה, כי שאר הרכיבים במחשב עובדים ולא הייתי רוצה להחליף אותם סתם.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by Raz20,

היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. זה דבר שמשגע אותי פירסמתי נושא כבר אבל בגלל שעבר שבוע בלי שאף אחד הגיב פתחי נושא חדש ואני צריך ב עזרה !! http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG שמישהו יגיד לי איך מסדרים הורדתי דרייבר של הכרטיס מסך חדש! פירמטתי זה לא עזר לי ניסיתי לנקות תסלוט של הכרטיס מסך וגם את הכרטיס מסך מאבק וזה גם לא עזרר יש למישהו פיתרון??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי לא מזמן המחשב שלי נלקח למעבדה בגלל פרסומות שקופצות הבן אדם שמה פירמט והתקין הכול מחדש(אני חושב כולל הדריברים) ועכשיו יש לי מלא דוחי שגיאות וריסטרטים ולפני שלקחתי למעבדה ולטכנאי לא היה לי את זה אבל בהתחלה שמדליקים תמחשב היה צריך ללחוץ F1 והיה רשום משהו CPU מישהו יודע מה קורה כאן? אולי התנגשות דריברים אני כמעט בטוח שזה קשור לזכרון ולוח אם וגם תפתחתי תקבצי MINDIUP האלו או איך שלא אומרים והיא רשום את זה : (זה מהנושא שפתחתי לפני איזה חודש חודשיים אפילו קבלו """""""" עשיתי כמו במדריך ומצאתי את הנגרם כנראה מ hardware (nvmcp+702 ואין לי מושג מה זה חיפשתי בגוגל וזה לא מובן בכלל וגם מצאתי את זה memory_corruption ושעשיתי בmemtest הוא מצא מלא אירור מעל 50 אירורים ב30% עכשי…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by scarymovie,

אחרי שהדלקתי את המחשב אחרי כמה שעות שהוא היה סגור העכבר הפסיק לעבוד וניסית הרבה עכברים ששום אחד מהם לא עבד אפילו פירמטתי ועדיין לא עובד מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by boogie,

יש לי כרגע דיסק SATA אחד בלבד שמותקן במחשב ואתמול ניסיתי להוסיף דיסק IDE נוסף ואז הWINDOWS קרס ולא ניתן היה לעלות אותו בשום מצב (אפילו לא ב SAFE MODE) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול "המפורסם" ואז עושה RESET, השאלה האם יש קשר כלשהו בין חיבור דיסיקים שהם לא אותו חיבור (האם הכל אמור לעבוד רגיל או שאיאפשר לחבר דיסקים שונים) למה שקרה או שהWINDOWS נדפק בלי קשר לזה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.