עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bolie,

לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by sw500,

המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…

3. Started by iouziel,

קודם כל, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. בפעם הראשונה המחשב התרסק באמצע בגלל הכרטיס מסך, אז עברתי לכתוב על הלפטופ. יש לי מחשב מושקע. יש לו שכל (C2D E6700), ובית טוב לגור (מארז לא זול עם 2 מאווררי cm12), והוא גם יודע לצייר יפה (ASUS 7900GT). בשבוע-שבועיים האחרונים, התחילו התועפות הבאות: פיקסלים אקראיים מקבלים צבעים אקראיים ולא ממש מתאימים אחד לשני במהלך משחק (NWN2) כל מיני פוליגונים מתחילים לעוף לכל מיני כיוונים לא קשורים בזמן עבודה רגליה בVISTA המחשב לפעמים סתם מתרסק (כפי שקרה לי קודם), מציג את מסך המוות הכחול, וטוען שיש בעייה בנהג (driver?) של הכרטיס מסך כמובן שישר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדרייברים האחרונים... לא עזר. בדקתי גם והכרטיס עצמו לא מתחמם לי…

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אהלן בקצרה יש לי מחשב משהו כמו 4-5 שנים, מחשב לא רע בכלל, core 2 dou e6550, 2GB RAM, GEFORCE 9600GT המחשב תמיד החזיק הכל ועבד באופן כללי חלק, לאחרונה התחיל להיות איטי בצורה מחרידה, אפילו בגלישה פשוטה בchrome הוא נתקע ולא מותקנים שום תוספים לדפדפן מה שהחלטתי לעשות זה לפרמט מאחר והייתי בטוח שזה יפתור את הבעיה, וובכן לאחר פירמוט, כאשר לא מותקן על המחשב שום דבר חוץ מדפדפן הוא עדיין נתקע בגלישה ובכל דבר שאני מריץ כמו מדיה פלייר או אופיס קיצור אני חושב שהבעיה היא חומרתית פשוט אין לי מושג מה סביר להניח הבעיה, הארד דיסק? זיכרון? מעבד? תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by puNani,

טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by idank,

הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אהלן,יש לי מחשב לא חדש מידי ויש בו כרטיס מסך מסוג Gforce 6800 עם מאוור עליו..עכשיו ההמאוורר נורא מרעיש כי הוא לא יושב במקום כל כך טוב.. כבר הרבה מאוד פעמים ניסיתי לפתור את העניין על ידי ניקוי,פירוק המאוורר והחזרתו למקום..פשוט ניסיתי הכול..לא הולך. השאלה שלי האם זה קריטי אם אני יסיר את המאוורר מהכרטיס מסך? תודה רבה חברים,מאוד חשוב לי שתהיה התייחסות..המשך יום מצויין

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. Started by idan1111111,

שלום חברים קניתי את הכרטיס מסך gtx570 אתמול וספק כוח 500 וואט גולד משהו טוב ... עכשיו המחשב לפעמים התכבה לי רק פעם אחת מאתמול . ושאני מכבה אותו רגיל ואז בא להלדיק אותו הוא לא נידלק אני צריך לפתוח את ה המחשב ולפתוח ואז לסגור בלי לעשות כלום אז זה עובד... מישהו יודע מה אני צריך לעשות במצב כזה?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Hochdorf,

דיסק און קי של סאנדיסק ששירת אותי זמן מה חדל להיות מזוהה בשני מחשביי הנייחים. נכנסתי לכאן: https://stips.co.il/tip/35579/מחשב-לא-מזהה-דיסק-און-קי-איך-לפתור-בעיית-דיסק-און-קי-שהמחשב-לא-מזהה בהתחלה ניסיתי את האופציה הראשונה שבלעדית לDOK של סאן דיסק ולא עזר (אמנם לא ניסיתי לאתחל את המחשב אלא רק את הדיסק מנג'מנט). אחר כך יש שלב "3. אתרו שם איזה כונן לא מזוהה ומחקו אותו (בכפתור ימני).". האם הכוונה לUNINSTALL? האם זה לא ימחוק את כל מה שעל הDOK? (כי אז מה עשיתי כאן).

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by CMuf,

שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Judah93,

חג שמח לכולם, בזמן האחרון שמתי לב להבדל ביצועים גראפיים בין מחשב שאמור להיות כביכול חלש יותר משלי: i5 דור שני + GTX 560 + 8 GB DDR 3 1600 לעומת המחשב שלי: i7 2600 + GTX 970 + 16 GB DDR 3 1333 הבדלי הביצועים מסתכמים בריצת המשחק בצורה לא "חלקה" אף כי כמות ה FPS המצויינת אצלי במשחק גבוהה יותר מאשר המחשב השני, שנינו עובדים עם SSD עבור מ"ה ו 7200k עבור המשחקים, עשיתי Benchmarking לכרטיס המסך והוא נראה תקין, נראה לי שחשוב לציין בנוסף שב Benchmark, לקח לכרטיס המסך חצי דקה בה עבד בצורה נוראית ולאחר מכן משהו השתנה פתאום והוא התאים לתוצאות המצופות ממנו. שכחתי לציין, מערכות ההפעלה זהות, Win 10 64bit אשמח מאוד לעזרתכ…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by yuvalshtern1,

מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…

16. Started by shlomiatar,

הנורא מכל קרה!!! במהלך עדכון של הביוס (של AMIBIOS ) בלוח שלי (PCCHIPS M930) קרתה הפסקת חשמל!!!! אחרי שקיללתי המון את חברת החשמל, ואחרי שחזר החשמל, גיליתי לחרדתי שהמחשב לא עולה... הוא פועל, שומעים שהוא מחפש את הכוננים, אבל המסך לא מציג כלום... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע :'-( למישהו יש עצה??? מה אני עושה?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by daphne_n,

משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Y-T-M,

לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שבת שלום המחשב לאחרונה החליט שהוא נדלק רק לאחר כיבוי הספק כ10 שניות ולאחר מכן הדלקה רגילה דרך כפתור ההדלקה. יש פיתרון לבעיה הזו? מפרט המחשב: Core i9-13900K Antec Symphony 360 ARGB All-In-One קירור של המעבד 32GB DDR4 במהירות 3200 הרץ של TEAMGROUP T-CREATE ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi RTX4070TI 12GB ספק כוח 850 וואט זהב של Pystar תודה רבה!

20. Started by nrg man,

יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by חיה.,

שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by h2,

שלום לכולם קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר. ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין תודה

23. התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?

24. Started by JarryFire,

היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by CkerCky,

שלום לכולם! עד לפני משהו כמו חודש המחשב עבד מצויין, יש לי אותו כבר כמה שנים (שדרגתי כמה חלקים בזמן הזה), ורק בחודש האחרון הוא התחיל לעשות ריסטרט באמצע. בדרך כלל אני משחק dota 2, ובעקרון הדרישות שלו לא יותר מדי גבוהות. ניסיתי מלא דברים ואפילו פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה קורה.. אני לא חושב שזאת בעיה של התחממות (כרטיס מסך לא עובר את ה60, מעבד לא עובר את ה55). חשבתי אולי זאת בעיה בראם, כי מרגע שאני מדליק את המחשב השימוש בו הוא לפחות 50%.. (יש לי 2 ג'יגה, זאת אומרת שמרגע שאני מדליק המחשב משתמש בלפחות 1, אני משתמש בוינדוס7, הגיוני?) מעבד E6750 dual core 2.66 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTS 250 אני אשמח להצעות ורעיונות למה זה קורה. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים