תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2500 לוח ABIT NF7-SL ו256MB DDR 400MH של זכרון וגיפורס5200 והמחשב שלי מתפקד כמו עגלה. פשוט כל פעולה קטנה כאילו תוקעת אותוץ ואני מדבר על דברים כמו לפתוח את המחשב, שלי ללחוץ על כפתור התחל, לסייר בין תקיות, להפעיל תוכנה קטנה. כל הדברים האלה פשוט גורמים לו להיות איטי וזה מתבטא בכך שהעכבר נהיה יותר איטי- והוא זז בקפיצות ולא בצורה רציפה וסדירה. ובנוסף לוקח לזה יותר מידי זמן לפעול... כשאני לוחץ על המחשב שלי אני מצפה שהוא יפתח מיד ושאני לא אצטרך לחכות את השניה המעצבנת הזו שבה הסימן של העכבר חושב והוא בקושי זז או שאם אני ממזער או מגדיל (הכוונה ההפך מלמזער) חלון מסויים, שאני לא אראה את התצוגה של החלון הקודם במשך כמה שניות עד שהוא מציג את החלון המבוקש. בקיצור זה מע…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, אם המחשב נכנס למצב שינה ואני "מעיר אותו", המסך פשוט לא נדלק. הוא רושם לי POWER SAVING MODE, ושום תזוזה של העכבר או המקלדת לא עוזרים. כנ"ל כאשר המסך נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן שלא נגעתי במחשב. מדגיש, זה לא קורה בכל פעם, אבל כן לעיתים תכופות וזה חד-משמעית לא היה ככה. זה מסתדר ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב. בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר. עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי. אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להצי…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא .
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע למה הכל בסדר ואז פתאום משום מקום מסך כחול הוא עושה Memory Dump ואני צריך להתחיל מחדש את המחשב...וזה קורה על בסיס יום יומי וזה גם לא כותב את הבעיה...מה אני צריך לעשות???
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. בפעם הראשונה המחשב התרסק באמצע בגלל הכרטיס מסך, אז עברתי לכתוב על הלפטופ. יש לי מחשב מושקע. יש לו שכל (C2D E6700), ובית טוב לגור (מארז לא זול עם 2 מאווררי cm12), והוא גם יודע לצייר יפה (ASUS 7900GT). בשבוע-שבועיים האחרונים, התחילו התועפות הבאות: פיקסלים אקראיים מקבלים צבעים אקראיים ולא ממש מתאימים אחד לשני במהלך משחק (NWN2) כל מיני פוליגונים מתחילים לעוף לכל מיני כיוונים לא קשורים בזמן עבודה רגליה בVISTA המחשב לפעמים סתם מתרסק (כפי שקרה לי קודם), מציג את מסך המוות הכחול, וטוען שיש בעייה בנהג (driver?) של הכרטיס מסך כמובן שישר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדרייברים האחרונים... לא עזר. בדקתי גם והכרטיס עצמו לא מתחמם לי…
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מתסכלת עם המחשב שאני לא מצליח להבין מה הגורם לה, המחשב פשוט קופא בתדירות לא קבועה, הוא לא מרסט את עצמו ואין BSOD אלא פשוט קופא ואי אפשר לתפעל אותו לא מהעכבר ולא מהמקלדת ורק ריסט מהכונן עצמו פותר את זה זמנית. הנה המפרט של המחשב: מארז: themaltake m9d window מעבד: intel ivy bridge core i5 3470 socket 1155 6mb 3.2ghz tray מאורר: enermax דגם uctb12p pwm 900-1500 120mm לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h socket 1155 זיכרון: 2 סטיקים של 4 ג'יגה ddr3 1333 כרטיס מסך: sparkle gtx 650 1gb gddr5 ספק כוח: enermax 550watt מה שהספקתי לבדוק זה ככה: ניתקתי כל פעם כרטיס זיכרון אחד - לא עזר פירמוט המחשב - לא עזר - התקנתי גם את הווינדוס על אחד ההארדיסקים האחרים ולא עזר …
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! היום שיחקתי BF3 (לפחות כך רציתי..) וכשנכנסתי למשחק הופתעתי לגלות שהמשחק מקרטע ואפילו לא עובר את שלב טעינת השרת וכמו כן לא מצליח להכנס לSingalplayer או שהוא פשוט טוען ומהר מאוד נתקע ולבסוף יוצא. אתמול שיחקתי והכל רץ חלק על הגדרות גבוהות ואם אני לא טועה על הכי גבוהות. מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה. כשאני בתוך המשחק אני רואה בתוכנה של AMD שהנתונים כאילו הכרטיס במצב מנוחה והוא לא בשימוש. לעומת זאת, בBF HARDLINE המשחק רץ חלק ללא תקיעות הכרטיס מסך מנוצל 90%+ טמפרטורה 66º אך המחשב עדיין קריר כשבBF3 הוא כבר היה מוציא אוויר חם. כמן כן, Titanfall שכרגע חינם באוריגין רץ חלק ללא בעיות על ההגדרות הכי גבוהות. הכרטיס מסך: Gigabite R9 280X דרייבר: 14.4 רזולוציית מסך:FHD. א…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום :nutty: אני כרגע על מחשב עם מעבד AMD 955 PHENOM II, וכרטיס מסך GTX560TI מאז ששינו את רקע הפורום, כשאני גולל דפים למטה\למעלה אז יש תקיעות מעצבנות כאלה. זה גם קורה באשכולות שבהם מפרסמים תמונה או סרטון מיוטיוב. כאילו יש איזו בעיה במעבד\כ"מ (רינדור או משהו) שגורמים לתקיעות. הווינדוס שלי מותקן על SSD, ניסיתי להסיר אותו לא מזמן ולהתקין הכל על הHDD אבל זה עדיין קורה התקיעות קורות גם בכל דפדפן, FIREFOX/CHROME ואפילו CHROMIUM שאמורה להיות גרסה יותר דלה מCHROME זה לא קורה רק בפורום הזה אלא בכל פורום, תמונות שסיימו להטען גם גורמות לדפדפן להתקע ואנימציות אפילו יותר, אבל סרטונים ביוטיוב ממש תוקעים אותו. זה מרגיש כמו במשחק כשאני לא גולל למטה\למעלה אז 60FPS (סתם דוגמא) וכשאני …
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום הלפטופ שלי נפל באיזור ההארד-דיסק,לאחר כן נדללק ועושה צפצופים איך שאני מדליק אותו, ומראה את השגיעהה הנ"ל:http://img152.imageshack.us/img152/3473/img0034wu.jpg עשיתתי בהגדדרות הBOOOT שיקרא מהכונן והכנסתי דיסק של ווויינדדוס ,וההששגגייעה ממשיכה לחחזור על עצמה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תאור הבעיה - כל פעם מחדש נעלם וחוזר, החלונות נפתחים בשורת משימות למטה אבל לא על המסך. עד עכשיו זה היה עם תוכנות כגון טורנט, סטים, כרום. הפעם זה נהיה יותר רציני ולא נפתחות לי תיקיות\מחשב שלי כל דבר שקשור לזה כולל סטים, טורנט וטימספיק. ממתי התחילה הבעיה - מזמן, עם התיקיות ומחשב שלי בשלוש שעות האחרונות האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: פתאום מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64):WINDOWS 8.1 PRO 64BIT הערות נוספות - זה תקלה שלא הייתה עם הווינדוס 7, לדעתי גרוע ביותר הווינדוס 8 מאז ששמתי אותו רק תקלות מהסוג הזה. אשמח לפתרון, זה בעיה שמקשה עם תפעול המחשב. אני לא יודע עם זה קשור, אבל יש משחקים מסויימים שלפני שזה נכנס למשחק הרזולוציה משתנה. וברוב הפעמים שזה קרה זה אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פתרון לבעיה ברשת אבל לא מצאתי פתרון, אני אנסה פה. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, מבחינת ביצועים אמור להריץ HDMI 1080P ללא בעיה ואף מעבר. בעת חיבור כבל HDMI מהמחשב אל טלויזית LCD LG FULL HD המחשב הופך להיות איטי (אפילו ללא הפעלת סרט, רק מעצם חיבור הכבל). *הבעיה מתרחשת גם במצב שכפול וגם במצב הרחבה. **כרטיס גרפי מובנה של Intel® HD Graphics 4000 ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים (אפילו שהמחשב חדש והם היו מעודכנים). 2. החלפת כבל HTMI לכבל איכותי יותר. הניסיונות עלו בתוהו, אולי הבעיה יכולה להיות פגם בלוח אם ? אשמח לעזרה מהמומחים. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
HOLY SHIT אתם לא מאמינים הייתה עכשיו אצלנו הפסקת חשמל (כל הקריה), והמחשב שלי היה דלוק! קיצר עכשיו אני מדליק את המחשב, הוא נדלק, אבל הווינדוס לא עולה!! יכול להיות שאיזה חלק נשרף או קרה משהו? :s05: כי זה מחשב חדש! עלה 8אלף! אני מתאבד אם קרה משהו... וחוץ מזה הספק שלי זה FSP400W (המפרט בחתימה), הוא אמור לעמוד בזה לא?? כי מה שכן המחשב הישן שלי (שממנו אני כותב עכשיו) עם הספק הג'נרי שלו שרד המון קצרים וכאלה... אז מה זה יכול להיות ומה אני אמור לעשות?? בקשה תעזרו, תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כהודעה ראשונה ברצוני לבקש עזרה בדבר שאני תקוע בו. אז ככה, יש לי במחשב HD של 30GB, ובנוסך לכך הוצאתי HD נוסף מהמחשב הישן לי שהוא 20GB, ובו יש מידע שברצוני להעביר למחשב האחר. אני רוצה שיהיה לי כויכול 50GB (20+30) על המחשב. ניסיתי לחבר אותו בכבל שבו ההרד דיסק מחובר אך הוא לא הצליח לזהותו ולהעלות את המחשב כרגיל. פעם שניה ניסיתי לחבר אותו במקום ה-CD-ROM, הוא הצליח לזהות אותו בביוס, הציג לי את המאפיינים שלו וכו'... המחשב עלה כרגיל, אני רואה את ה-HD במנהל ההתקנים (עובד כשורה), אך אני לא רואה את האיקון של הכונן ב"מחשב שלי". המחשב שלי הוא: P4 1.4 Intel Garibaldi 850 128RAM 30GB ואני מקווה להוסיף עוד 20GB. 30GB Quantom 20GB WD בבקשה מכם, אם אתם יכולים להוסיף תמונות, לי…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. ביומיים האחרונים חוויתי אינספור ניתוקים של הדונגל WIFI שלי מדגם Edimax EW-7612UAn V2. ניסיתי 6 חיבורי USB ובכולם אני צריך לשחק עם הדונגל עד שהוא מצליח לעבוד לכמה דקות ואז שוב מתנתק. במחשב אחר הוא עובד חלק בלי בעיות. ניסיתי לעשות עדכון לדרייבר בעזרת driver booster וגם בעזרת TweakBit Driver Updater. בשתי התוכנות זה הראה שהדרייבר מותקן והכל בסדר ועל הדרך עדכן כל מיני דרייברים אחרים. לאחר שהמחשב עשה restart פתאום הכרטיס קול הפסיק לעבוד וכמו שאתם יכולים לראות בצד ימין למטה עכשיו יש עליו X בצבע אדום. בהתחלה שזה קרה ניתקתי וחיברתי את ה USB וזה עבד אך עכשיו זה כבר לא עוזר. ניסיתי (כמה פעמים) לכבות את המחשב ולהוציא מהחשמל, ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והדלקה על מנ…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מדפסת BROTHER J470 והיא עובדת מצויין חוץ מהעובדה שהיא לא מדפיסה PDFים ישירות מהאינטרנט (יוצאים דפים ריקים). כשאני מנסה להדפיס דפים סתם המדפסת כן מזהה את המלל. כשאני מוריד את המסמכים למחשב אז המדפסת פתאום מזהה את המלל והכל בסדר. הדרייברים מעודכנים ואני משתמש בגרסה האחרונה של פיירפוקס. למישהו יש כיוון?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-