תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפרט . מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz לוח אם : Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון : 4096 MB DDR2-SDRAM כרטיס מסך : 896 MB NVIDIA GeForce GTX 260
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , התקנתי את ווינדוס 10 , וכל פעם כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : dpc watchdog violation חיפשתי באינטרנט קצת ומצאתי את הפיתרון הנל : להוריד את הוי מאתחול מהיר באפשרויות סוללה בלוח בקרה וגם דרך מנהל התקנים לעדכן את הדרייבר של הדיסק הקשיח ועדיין השגיאה חוזרת חלילה. עכשיו המצב עוד יותר הסלים וכאשר המחשב עולה מחדש ואני מפעיל תוכנית פשוטה כמו דפדפן המחשב ישר נתקע ממש אחרי 2 דקות ... ולא ניתן להשתמש כך במחשב . אם מישהו גם נתקל בתופעה הזו ויודע איך לתקן את המצב אני אודה לו מאוד .
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים בערך עם ספק 450W של FSP. בזמן האחרון הספק משמיע רעש חזק ומעצבן לפעמים. לפני 3 חודשים כבר פתחתי את הספק וניקיתי מתוכו את האבק אבל זה לא עזר יותר מדי. כשדופקים על המחשב חזק זה לפעמים משתיק את הרעש זמנית. מה לעשות? ניקוי כאמור לא עזר. לנסות לשמן שם את המאוורר? או שכבר עדיף לקנות ספק חדש? אם אני קונה ספק חדש מה הייתם ממליצים לקנות?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סירטון ביוטיוב או סרטים במחשב,המסך מתכבה לשניה ונדלק ישר . אני חושב שהבעיה נגרמת מהכרטיס של הOn Board (המובנה) כי כשמפעילים לחץ על הכרטיס המובנה,המערכת מפעילה את הסרטים על הכרטיס החיצוני (יש לי 570GTX). ניסיתי לשנות בBios את ההגדרה של הכרטיס המובנה וזה לא עזר . ניסיתי להוציא את הכרטיס החיצוני וזה עזר - בהפעלת סירטונים וסרטים המסך לא התכבה ונדלק ... לאחר שהכנסתי שוב את הכרטיס,שוב הבעיה חזרה . מה אפשר לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב. בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר. עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי. אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להצי…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחים שלי.. יש לי צורב וסידי רום.. אבל שניהם לא פועלים לי באקס פי פרו! אין לי מושג למה.. ניראה לי שהכבל IDE שלי נידפק.. אבל כשהחלפתי בין הסידי רום והצורב לבין שני ההארדיסקים שלי.. אז זה כן קרא לי את ההארדיסקים ואת הצורב והסידי רום לא! :-\ עוד הסבר: בביוס.. עשיתי שהמחשב שלי יחפש אוטומטית סידי רום וכאלה(אתם יודעים למה אני מתכוון..).. אבל כשהמחשב פועל.. אז הוא מוצא לי רק את ההארד דיסקים שלי.. ואללה לא יודע מה קורה פה.. מוזר.. בווינדואוס 98 זה כן קרא לי.. אבל הוא עושה לי ים של בעיווווות! :'( בבקשששששה ממכם אחים שלי!!! תעזרו לייי! אני לא יכול לשחק ג'י טי איי 3.... אבל לא רק זה.. אני לא יכול להתקין שום דרייבר...
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, FN + F7 FN + F8 FN + F9 ... FN + F12 כל הקיצורים לא עובדים לי. בדקתי באתר Keyboard Tester אם הכפתורים עובדים והם תקינים. שאר הפונקציות עם הFN עובדות. מדובר רק על הפונקציות מF7 ועד F12. מחקתי את הדרייבר ואתחלתי את המחשב וזה עדיין עושה בעיות. מה לדעתכם הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2500 לוח ABIT NF7-SL ו256MB DDR 400MH של זכרון וגיפורס5200 והמחשב שלי מתפקד כמו עגלה. פשוט כל פעולה קטנה כאילו תוקעת אותוץ ואני מדבר על דברים כמו לפתוח את המחשב, שלי ללחוץ על כפתור התחל, לסייר בין תקיות, להפעיל תוכנה קטנה. כל הדברים האלה פשוט גורמים לו להיות איטי וזה מתבטא בכך שהעכבר נהיה יותר איטי- והוא זז בקפיצות ולא בצורה רציפה וסדירה. ובנוסף לוקח לזה יותר מידי זמן לפעול... כשאני לוחץ על המחשב שלי אני מצפה שהוא יפתח מיד ושאני לא אצטרך לחכות את השניה המעצבנת הזו שבה הסימן של העכבר חושב והוא בקושי זז או שאם אני ממזער או מגדיל (הכוונה ההפך מלמזער) חלון מסויים, שאני לא אראה את התצוגה של החלון הקודם במשך כמה שניות עד שהוא מציג את החלון המבוקש. בקיצור זה מע…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב אחרי שפירמטתי לחבר שלי את המחשב אז הכונן(המשני שלו) , מסרב להיפתח נכנסתי ל manage והכונן מופיע עם סימן אדום התמונה : שאני עושה לו לחצן ימני ו convert to basic disk הוא אומר שאם אני אעשה את זה זה ימחק כל מה שיש על הכונן, ויש לי שם יותר מידי חומר חשוב למישהו יש פתרון ? ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. המחשב בן כמה שנים ותקופה מאוד ארוכה נתקע כל כמה דקות לכמה שניות ואז ממשיך לפעול, בנוסף כאשר אני מפעיל את כל המאוררים במארז הוא מפסיק לפעול, בביוס כתוב שאחד או שניים מהמאווררים לא מתפקד טוב אז כיביתי את אחד המאוררים ואז המחשב חזר לפעולה. אין לי מושג למה זה קורה אבל אני בטוח שהבעיה היא חומרתית. מישהו מכיר חניות מומלצות בראשון לתיקון המחשב? 2. באותה הזדמנות אני רוצה לשדרג את הזיכרון בצורה משמעותית (המקסימום האפשרי?) לצורך משחקים, עבודה עם מכונות וירטואליות ופשוט future proof... המלצות? 3. כשקניתי את המחשב קיבלתי המלצות לעשות לו אוברקלוקינג אבל לא נגעתי בזה. מאיפה אני מתחיל? קישור מומלץ? המפרט שלי: asustek p8z68-v 3.40ghz i7 2600k sandy br…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. בפעם הראשונה המחשב התרסק באמצע בגלל הכרטיס מסך, אז עברתי לכתוב על הלפטופ. יש לי מחשב מושקע. יש לו שכל (C2D E6700), ובית טוב לגור (מארז לא זול עם 2 מאווררי cm12), והוא גם יודע לצייר יפה (ASUS 7900GT). בשבוע-שבועיים האחרונים, התחילו התועפות הבאות: פיקסלים אקראיים מקבלים צבעים אקראיים ולא ממש מתאימים אחד לשני במהלך משחק (NWN2) כל מיני פוליגונים מתחילים לעוף לכל מיני כיוונים לא קשורים בזמן עבודה רגליה בVISTA המחשב לפעמים סתם מתרסק (כפי שקרה לי קודם), מציג את מסך המוות הכחול, וטוען שיש בעייה בנהג (driver?) של הכרטיס מסך כמובן שישר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדרייברים האחרונים... לא עזר. בדקתי גם והכרטיס עצמו לא מתחמם לי…
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון אני שם לב כי התמונות במסך מחשב שלי נמרחות. יש לי סוג של פתרון , אבל הוא זמני בלבד : אני מנתק את הכבל שמחובר מהמסך לכרטיס מסך , עושה כמה נשיפות לכיוון הכבל ולכיוון החיבור ואז מחבר בחזרה. המסך חוזר להראות את הצבעים בצורתם הרגילה , אבל לאחר כמה ימים שוב פעם התקלה חוזרת על עצמה. רציתי לדעת היכן כנראה הבעיה? *** אם חשוב לדעת אז המחשב שלי נמצא מעל הממיר(תמונות של המסך+מיקומו יעלו בהקדם) *** סוג המסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20000 המיקום של הממיר והמסך - תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קימבנתי מחשב מכל מיני חלקים שהיו לי ממחשבים שלי. המפרט הנוכחי הנו לוח של MSI Neo 2, מעבד פנטיום 4 מהירות 3.0 (באס 800), זכרון 2 ג'יגה (4 רכיבים של 512 מגה כ"א - כל 2 מהם זהים), דיסק 80 ג'יגה וכרטיס מסך של עם צ'יפ של nVidia 7600. בעת הדלקת המערכת, המחשב נותן הודעה של CMOS Settings Wrong - הודעה הגיונית לאור העובדה שטרם הגדרתי את ה-BIOS. אני מקבל אפשרות של F1 להיכנס להגדרות -F2 לטעון ערכי ברירת מחדל. חיברתי מקלדת למחשב בכדי לנסות להגדיר ולהתקדם, אך המקלדת כלל אינה מגיבה. ניסיתי הן 2 מקלדות עם חיבור PS/2 והן מקלדת (שעובדת על מחשב אחר) עם חיבור USB, אך בשני המקרים אפילו הנורות של ה-Num Lock/Caps Lock וכו' כלל אינן נדלקות/מגיבות. מדוע זה קורה? מחשבות/הצעות? כיצד ניתן להתגבר על…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-