תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פתרון לבעיה ברשת אבל לא מצאתי פתרון, אני אנסה פה. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, מבחינת ביצועים אמור להריץ HDMI 1080P ללא בעיה ואף מעבר. בעת חיבור כבל HDMI מהמחשב אל טלויזית LCD LG FULL HD המחשב הופך להיות איטי (אפילו ללא הפעלת סרט, רק מעצם חיבור הכבל). *הבעיה מתרחשת גם במצב שכפול וגם במצב הרחבה. **כרטיס גרפי מובנה של Intel® HD Graphics 4000 ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים (אפילו שהמחשב חדש והם היו מעודכנים). 2. החלפת כבל HTMI לכבל איכותי יותר. הניסיונות עלו בתוהו, אולי הבעיה יכולה להיות פגם בלוח אם ? אשמח לעזרה מהמומחים. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחים שלי.. יש לי צורב וסידי רום.. אבל שניהם לא פועלים לי באקס פי פרו! אין לי מושג למה.. ניראה לי שהכבל IDE שלי נידפק.. אבל כשהחלפתי בין הסידי רום והצורב לבין שני ההארדיסקים שלי.. אז זה כן קרא לי את ההארדיסקים ואת הצורב והסידי רום לא! :-\ עוד הסבר: בביוס.. עשיתי שהמחשב שלי יחפש אוטומטית סידי רום וכאלה(אתם יודעים למה אני מתכוון..).. אבל כשהמחשב פועל.. אז הוא מוצא לי רק את ההארד דיסקים שלי.. ואללה לא יודע מה קורה פה.. מוזר.. בווינדואוס 98 זה כן קרא לי.. אבל הוא עושה לי ים של בעיווווות! :'( בבקשששששה ממכם אחים שלי!!! תעזרו לייי! אני לא יכול לשחק ג'י טי איי 3.... אבל לא רק זה.. אני לא יכול להתקין שום דרייבר...
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב משהו נורא קורה למחשב שלי ולצערי איני יודע מה עליי לעשות ואיך לפתור את הבעיה המחשב בן כמה חודשים והכל עבד פיקס עד לפני כמה ימים . ממש בהתחלה כשאני לוחץ על כפתור הפעלה והביוס נטען הכל נעצר במסך שחור ואני מקבל את ההודעה הזו Pri master hard disk .m.a.r.t status bad , backup and replace Press f1 to resume ואני חייב ללחוץ על F1 בכדי שהמחשב יטען ויעבוד ,אני בטוח שלא עשיתי שום שיניו במחשב ולכן איני יודע מדוע זה קורה . המחשב הוא נטו לעבודה אני סטודנט יותר אינטרנט ואופיס ,בלי שום משחקים . מערכת ההפעלה היא WIN XP SP3 כמו כן במחשב מותקנות התוכנות הבאות ESET NOD32 Antivirus IObit Security 360 SUPERAntiSpyware Alternate Start TuneUp Utilities CCleaner אני תמי…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב קצת ישן לתיקון והבעיה איתו שהוא לא מזהה SATA כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הערה שהוא לא מזהה את הSATA וגם אי אפשר לפרמט אותו. בדקתי את הקבל SATA הוא בסדר ניסיתי לאפס הגדרות ביוס זה גם לא עזר. מחכה לתגובות תודה מראש וגמר חתימה טובה.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון בערך בשבוע האחרון התחילו להיות לי הרבה בעיות במחשב ומסכים כחולים אין לי מושג למה זה קורה הדברים היחידים שקרו לאחרונה הם שהתקנתי TS3 ושקניתי עכבר ומקלדת חדשים והתקנתי להם דריברים זהו זה הדברים היחידים שעשיתי במחשב בזמן האחרון הינה הדאמפ פילס: http://www.f2h.co.il/u4rp35cm98h אני פשוט לא יודע איך לקרוא אותם ולהבין מהם מה הייתה הבעיה הרוב זה קורה לי כשאני יוצא נגיד מהתוכנה TS3 אבל אני יוצא ממנה כי כשאני משחק בזמן האחרון בBFBC2 הוא מתחיל להיתקע לי וכבר שנה אני משחק בו ורק בשבוע שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע לי ואז הוא עושה ריסט למחשב או מסך כחול ודברים כאלו זה פשוט מעצבן אותי אני לא יכול לדבר עם חברים שלי בטים ספיק בגלל כל המסכים הכחולים האלו ובנושא אחר כשאני …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התחילו לי להיות בעיות שקשורות להארד דיסק אז אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק חדש . ראיתי שאולי אפשר לעשות זאת דרך הביוס או משהו כזה בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות זאת השאלה היא איך לבצע זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. בפעם הראשונה המחשב התרסק באמצע בגלל הכרטיס מסך, אז עברתי לכתוב על הלפטופ. יש לי מחשב מושקע. יש לו שכל (C2D E6700), ובית טוב לגור (מארז לא זול עם 2 מאווררי cm12), והוא גם יודע לצייר יפה (ASUS 7900GT). בשבוע-שבועיים האחרונים, התחילו התועפות הבאות: פיקסלים אקראיים מקבלים צבעים אקראיים ולא ממש מתאימים אחד לשני במהלך משחק (NWN2) כל מיני פוליגונים מתחילים לעוף לכל מיני כיוונים לא קשורים בזמן עבודה רגליה בVISTA המחשב לפעמים סתם מתרסק (כפי שקרה לי קודם), מציג את מסך המוות הכחול, וטוען שיש בעייה בנהג (driver?) של הכרטיס מסך כמובן שישר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדרייברים האחרונים... לא עזר. בדקתי גם והכרטיס עצמו לא מתחמם לי…
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי הערב כרטיס מסך, sapphire radeon r7 250x 1gb gddr5, הכול עובד טוב מאוד כרגע, רק שהאייקונים על שולחן העבודה מופיעים הפוך, כמו במבט דרך מראה. אשמח לעזרה בעניין, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מתסכלת עם המחשב שאני לא מצליח להבין מה הגורם לה, המחשב פשוט קופא בתדירות לא קבועה, הוא לא מרסט את עצמו ואין BSOD אלא פשוט קופא ואי אפשר לתפעל אותו לא מהעכבר ולא מהמקלדת ורק ריסט מהכונן עצמו פותר את זה זמנית. הנה המפרט של המחשב: מארז: themaltake m9d window מעבד: intel ivy bridge core i5 3470 socket 1155 6mb 3.2ghz tray מאורר: enermax דגם uctb12p pwm 900-1500 120mm לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h socket 1155 זיכרון: 2 סטיקים של 4 ג'יגה ddr3 1333 כרטיס מסך: sparkle gtx 650 1gb gddr5 ספק כוח: enermax 550watt מה שהספקתי לבדוק זה ככה: ניתקתי כל פעם כרטיס זיכרון אחד - לא עזר פירמוט המחשב - לא עזר - התקנתי גם את הווינדוס על אחד ההארדיסקים האחרים ולא עזר …
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום :nutty: אני כרגע על מחשב עם מעבד AMD 955 PHENOM II, וכרטיס מסך GTX560TI מאז ששינו את רקע הפורום, כשאני גולל דפים למטה\למעלה אז יש תקיעות מעצבנות כאלה. זה גם קורה באשכולות שבהם מפרסמים תמונה או סרטון מיוטיוב. כאילו יש איזו בעיה במעבד\כ"מ (רינדור או משהו) שגורמים לתקיעות. הווינדוס שלי מותקן על SSD, ניסיתי להסיר אותו לא מזמן ולהתקין הכל על הHDD אבל זה עדיין קורה התקיעות קורות גם בכל דפדפן, FIREFOX/CHROME ואפילו CHROMIUM שאמורה להיות גרסה יותר דלה מCHROME זה לא קורה רק בפורום הזה אלא בכל פורום, תמונות שסיימו להטען גם גורמות לדפדפן להתקע ואנימציות אפילו יותר, אבל סרטונים ביוטיוב ממש תוקעים אותו. זה מרגיש כמו במשחק כשאני לא גולל למטה\למעלה אז 60FPS (סתם דוגמא) וכשאני …
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא .
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! היום שיחקתי BF3 (לפחות כך רציתי..) וכשנכנסתי למשחק הופתעתי לגלות שהמשחק מקרטע ואפילו לא עובר את שלב טעינת השרת וכמו כן לא מצליח להכנס לSingalplayer או שהוא פשוט טוען ומהר מאוד נתקע ולבסוף יוצא. אתמול שיחקתי והכל רץ חלק על הגדרות גבוהות ואם אני לא טועה על הכי גבוהות. מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה. כשאני בתוך המשחק אני רואה בתוכנה של AMD שהנתונים כאילו הכרטיס במצב מנוחה והוא לא בשימוש. לעומת זאת, בBF HARDLINE המשחק רץ חלק ללא תקיעות הכרטיס מסך מנוצל 90%+ טמפרטורה 66º אך המחשב עדיין קריר כשבBF3 הוא כבר היה מוציא אוויר חם. כמן כן, Titanfall שכרגע חינם באוריגין רץ חלק ללא בעיות על ההגדרות הכי גבוהות. הכרטיס מסך: Gigabite R9 280X דרייבר: 14.4 רזולוציית מסך:FHD. א…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, אם המחשב נכנס למצב שינה ואני "מעיר אותו", המסך פשוט לא נדלק. הוא רושם לי POWER SAVING MODE, ושום תזוזה של העכבר או המקלדת לא עוזרים. כנ"ל כאשר המסך נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן שלא נגעתי במחשב. מדגיש, זה לא קורה בכל פעם, אבל כן לעיתים תכופות וזה חד-משמעית לא היה ככה. זה מסתדר ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב. בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר. עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי. אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להצי…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-