עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם, יש לי כרטיס מסך של sapphire hd 7770 וקניתי אותו לפני שנה בדיוק. הכל היה בסדר עד שלפני חצי שנה בערך התחילו פתאום להופיע מסכים בצבעים שונים, לפעמים כחול, לפעמים שחור אבל כולם עם פסים לרוחב. שמתי לב שכאשר אני מפעיל סרטון כלשהו, אז זה קורה. זה לא קורה תמיד במיידית איך שאני פותח סרטון, אחרי שימוש של כמה שעות במחשב ואז, אז זה קורה. כשהוצאתי את הכרטיס מסך אז לא היה אפילו פעם אחת המסכים האלה, כלומר זה 100% קשור אליו. יכול להיות ש adobe flash player מעמיס עליו ובגלל זה זה קורה? אשמח לעזרה. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by CMuf,

שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by phanatic89,

אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by idank,

הסי די שלי והצורב מחוברים למחשב, ואני לא רואה אותם.... נכנסתי ל device maneger ויש עליהם סימן קריאה! @?%!?#!?%?למה?$?^%?#?$???? ומה אני אמור לעשות??? ??? ???

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by bolie,

לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by OldSchool,

שלום, אני משתמש במחשב נייד של DELL דגם Vostro 3460 יש לי בעייה בצריבה אני מכניס דיסק ריק וצורב אותו, הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל הדיסק נשאר ריק! ממש ריק ואפשר לצרוב עליו שוב, גם כשאני מסתכל על הדיסק עצמו רואים שהוא לא נצרב. ניסיתי לצרוב עם נרו הגרסא החדשה ביותר שהתקנתי הרגע, וגם עם התוכנת צריבה של וינדוס 7 . לא עוזר. זה השם של הצורב שמופיע במנהל ההתקנים: TSSTcorp DVD+-RW SN208BB ATA Device מחשב נייד כאמור. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by yuvalshtern1,

מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…

9. Started by falukky,

לאחרונה התקנתי Windows 10 על אחד המחשבים ברשת הביתית. ממחשב אחר אין לי פינג לאותו מחשב ואני לא מצליח להתחבר ב-RDP, איפשרתי את ה-RDP כמובן ומוגדרת לי סיסמא על המחשב, עד עכשיו היה לי Windows 8 על אותו המחשב ולא היו לי בעיות ויש לי עוד מחשבים ברשת ואין שום בעיות דומות. האם ישנם הגדרות נוספות ב-Windows 10 שצריך להגדיר ?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. הבעיה היא כזאת: יכול להישתמש במחשב שעות ופתאום יהיה מסך שחור והמחשב עדיין עושה רעשים שהוא עובד אבל מקלדת עכבר לא מגיבים וגם אם אני לוחץ על כיבוי הוא לא מגיב חייב ריסט או ללחוץ ארוך על כיבוי ובכמה ימים האחרונים אני כבר לא יכול להיות במחשב יותר משעה גג מבלי שהוא קורס ככה אבל!!! אבל אם אני משחק הוא לא קורס..........(שיחקתי רוקטליג כמה שעות והכול עבד חלק עם שלט גם) הבעייה התחילה בווינדוס 10 לדעתי אחרי איזה עידכון שהם דחפו בכוח...ניסיתי לנתק כרטיס אחד ואז את השני וההפך ועדיין זה קרה ניסיתי להחליף ram ועדיין זה קרה...חשבתי טוב אז בטח הווינדוס דפוק עם הדריברים או משהו אז התקנתי ווינדוס 8.1 עבד ליום אחד ואז שוב התחילו אותם בעיות באותה תדירות של לפחות פעם בחצי שעה הוא קורס..…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. עשיתי הפעלה מחדש במחשב והוא לא עולה ועושה צפצופים, ניתקתי את הדיסק קשיח והחזרתי ואז הוא עלה, אחר כך שוב עשה את אותה בעיה, חיברתי דיסק קשיח אחר הוא עלה בפעם הראשונה ופעם השניה שוב צפצף (1 ארוך ואחריו 3 קצרים) והוא לא עושה פוסט, ניסיתי לאפס את את הלוח אבל זה לא עזר, לאחר כמה פעמים שניתקתי את הדיסק קשיח והזרתי כדי שיעלה עכשיו הוא לא עולה בכלל, ניתקתי והחזרתי את הזיכרונות הוא שוב עלה ורשם שיש בעיה בטעינת הCMOS ולאחר מכן לא עלה שוב, השאלה היא אם הבעיה היא בלוח או במעבד (הוא אפילו לא מציג את הלוגו של הלוח אם בגלל זה אני יותר חושד בבעיה בלוח) תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם זה חשוב זה לא המחשב שמפורט למטה בחתימה הלוח הוא ASUS P5GC-MX\1333

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by iouziel,

קודם כל, זאת הפעם השניה שאני כותב את ההודעה הזאת. בפעם הראשונה המחשב התרסק באמצע בגלל הכרטיס מסך, אז עברתי לכתוב על הלפטופ. יש לי מחשב מושקע. יש לו שכל (C2D E6700), ובית טוב לגור (מארז לא זול עם 2 מאווררי cm12), והוא גם יודע לצייר יפה (ASUS 7900GT). בשבוע-שבועיים האחרונים, התחילו התועפות הבאות: פיקסלים אקראיים מקבלים צבעים אקראיים ולא ממש מתאימים אחד לשני במהלך משחק (NWN2) כל מיני פוליגונים מתחילים לעוף לכל מיני כיוונים לא קשורים בזמן עבודה רגליה בVISTA המחשב לפעמים סתם מתרסק (כפי שקרה לי קודם), מציג את מסך המוות הכחול, וטוען שיש בעייה בנהג (driver?) של הכרטיס מסך כמובן שישר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדרייברים האחרונים... לא עזר. בדקתי גם והכרטיס עצמו לא מתחמם לי…

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by shlomiatar,

הנורא מכל קרה!!! במהלך עדכון של הביוס (של AMIBIOS ) בלוח שלי (PCCHIPS M930) קרתה הפסקת חשמל!!!! אחרי שקיללתי המון את חברת החשמל, ואחרי שחזר החשמל, גיליתי לחרדתי שהמחשב לא עולה... הוא פועל, שומעים שהוא מחפש את הכוננים, אבל המסך לא מציג כלום... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע :'-( למישהו יש עצה??? מה אני עושה?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by nrg man,

יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by ozwrx,

שלום לכולם וחג שמח הבעיה שלי היא כזאת, זהו מחשב חדש שהיה אצל חבר ובוצע בו O.C בצורה טובה ותקינה. אני לא רציתי O.C ולכן הוצאתי את הסוללה ואיפסתי את הביוס. עכשיו המחשב עובד בצורה מעולה בלי שום תקלה. פירמטתי את המחשב התקנתי ויסטה 64 ביט. התקנתי את כל הדרייברים. עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב בכיבוי ואז מדליק את המחשב המסך לא מגיב להפעלת המחשב ובעצם רושם בפינה HDMI . DIGITAL. ANALOG. ומתכבה. וזאת כאשר המחשב דלוק. אני פותר את זה כאשר אני מכבה את המחשב. מכבה את הספק כוח. מדליק שוב ואז זה מסתדר והמחשב נדלק כראוי. כך כל פעם כשאני מכבה את המחשב. אני די בטוח שזה הגדרות ביוס אבל גם אחרי איפוס ביוס? כי אצל החבר זה לא עשה את הבעיה הזאת. המפרט שלי הוא: לוח ASUS P5Q מסך SAM…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by daphne_n,

משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Rebellion,

אחד המאווררים פשוט הפסיק לעבוד.. ניקיתי מאבק.. לא עזר אולי משהו בחיבורים התנתק? אם כן, לאן אני אמור לחבר.. ואם לא, מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שהוא נדפק לגמרי?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by amar Erez,

אז ככה הדגם של המחשב הוא tl10ie2 הילד קיבל אותו מבית הספר לפני כמה שנים. המסך הוא מסך מגע עם עט מגע והמקלדת ניתנת לפירוק המחשב הגיע עם ווידוס 8.1 education של אינטל. אחרי שידרוג הווינדוס לווינדוס 10 הטא'צ הפסיק לעבוד וכך גם המצלמה והמקלדת של המחשב. לדעתי הבעייה בדריברים כי כשאני פותח מנהל התקנים אני את הבעיות שם. בווידוס אפפדייט אין חידוש לדריברים הוא טוען שהם מעודכנים. לא מוצא את הדריברים בשום מקום. יש למישהו רעיון או מושג איך לעזור לי ? המחשב מיועד ללמידה מרחוק חייב עזרה 3 ילדים ואשה שעובדת מהבית ככה שאני חייב למצוא דרך לסדר אותו. בברכה ארז

22. אהלן,יש לי מחשב לא חדש מידי ויש בו כרטיס מסך מסוג Gforce 6800 עם מאוור עליו..עכשיו ההמאוורר נורא מרעיש כי הוא לא יושב במקום כל כך טוב.. כבר הרבה מאוד פעמים ניסיתי לפתור את העניין על ידי ניקוי,פירוק המאוורר והחזרתו למקום..פשוט ניסיתי הכול..לא הולך. השאלה שלי האם זה קריטי אם אני יסיר את המאוורר מהכרטיס מסך? תודה רבה חברים,מאוד חשוב לי שתהיה התייחסות..המשך יום מצויין

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  23. שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by חיה.,

שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים