עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אחרי השרשור המצורף מהקיץ האחרון שבו עזרתם לי להבין שהמחשב צריך ניקוי, הניקוי בוצע, אבל מאז הניתוח המסובך הזה - יש תקלה שבה כל X זמן המחשב נכנס למה שנראה כמו מצב שינה על דעת עצמו. זה נראה חומרתי ולא תוכנתי (כשאני מזיז את המחשב בצורה מסויימת או נוגע במקומות מסויימים על המקלדת, אבל לא קבוע ב- 100%, זה יכול לקרות גם אם לא נגעתי במחשב ולא הייתי לידו) ולכן אני מאמין שבחיבור מחדש השארתי איזשהו מגע רופף. לי זה נראה כמו מצב שינה - כשזה קורה, המסך נהיה שחור, המקלדת כבית, ואחרי 2-3 שניות המחשב עצמו כבה. לחיצה על מקש הכיבוי מעירה אותו בדיוק למצב שהוא היה בו לפני כן (כולל כל הסשנים פתוחים - חיבורי אינטרנט, צ'אטים, שום דבר לא מאבד חיבור, כאילו לא קרה כלו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Styx,

שלום חברים ברשותי לפטופ מדגם dell vostro 252- שנמצא ברשותי שנתיים בערך ולאחורנה הוא התחיל לעבוד מאוד(אבלל ממש לאט) ברמה שאפילו לפתוח דף חדש בכרום לוקח לו מלא זמן בנוסף הוא גם נכבה ללא התראה מוקדמת ולא זריקת שגיאה או מסך כחחול ניסיתי לבצע פירמוט כולל של המחשב ללא שינוי תודה לעוזרים נ.ב שאני בודק מאחורה ביד, המחשב יחסית חם אבל לא בטוח שלא בתחום הנורמאלי

4. Started by e.m,

יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hadarK,

היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mohikan,

שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. Started by amisha,

שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. שלום, ברשותי לפטופ ("ZEUS") שקניתי אצל KSP לפני שנה בערך, בעל מעבד סלרון 2000 עם לוח של SiS (כ.מסך מובנה של 32 מגה בערך, נראה לי אולי פחות). בזמן האחרון (חודש חודשיים) המחשב מחליט להתכבות כל כמה זמן (לא פרק זמן קבוע) ובתדירות הרבה יותר גבוהה בזמן שאני משחק. כיוון שהכ.מסך לא יכול להחזיק אף משחק נורמלי (אפילו MOHAA מקרטע באיזה חצי FPS) אני משחק במשחקים שעבר זמנן, כגון: Heroes 3, Worms World Party, carmageddon וכדומה. לאחר שהמחשב מכבה עצמו צריך לחכות 10 שניות לפני שמדליקים אחרת הוא יתכבה עוד בשלב ה-POST. לא מדובר בבעיה של פתחי האוורור, זאת אומרת - יתכן ומדובר בבעיה של איוורור (מבחינת העוצמה של המאווררים) אבל פתחי האוורור בכלל לא חסומים ואין בעיה כזו. אני לא חושב שזה בעיה של …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  12. שלום, בטעות ביטלתי בביוס את חיבורי ה USB של המחשב הנייד, הבעיה שהמקלדת וטאצ' פד הפסיקו לעבוד (כנראה מחוברים לביוס בצורת USB גם כן). כרגע המחשב הנייד חסר תועלת. ניסיתי לפתוח אותו ולנסות לבצע איפוס ביוס (הוצאת סוללה, ג'אמפר או משהו בסגנון) אבל ללא הצלחה. זה מחשב סיני חמוד וזול (Yepo 737s) והלוח די קטן ומוגבל, אין סוללת ביוס ואין ג'אמפר. ניתקתי את הסוללה הראשית אבל זה לא עזר לאיפוס הביוס. מישהו מכיר פיתרון אחר? תודה!

13. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. המסך הכחול שמתאר את התקלה בקובץ המצורף. תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. פתאום המסך הכחול עלה חיכיתי 10 דקות לא קרה כלום אז עשיתי ריסט

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  17. קרה לי את הבעיה בעבר אבל לא הצלחתי לפתור איכשהו זה יסתדר אני יודע שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך כי כשמחקתי את הדרייבר זה עבד כרגיל ועלה כמו שצריך.איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nikon,

לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  21. PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by lipa,

לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק , אבל המחשב לא מצליח לעלות הוא כאילו נדלק , המאווררים מופעלים שומעים אותם , אבל פעם חזק יותר ופעם יותר חלש , כאילו אין להם כח אחרי כמה נסיונות של כיבוי והדלקה זה מסתדר האם זה בעייה בספק-כח ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  25. לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים