תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
פתאום המסך הכחול עלה חיכיתי 10 דקות לא קרה כלום אז עשיתי ריסט
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קרה לי את הבעיה בעבר אבל לא הצלחתי לפתור איכשהו זה יסתדר אני יודע שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך כי כשמחקתי את הדרייבר זה עבד כרגיל ועלה כמו שצריך.איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק , אבל המחשב לא מצליח לעלות הוא כאילו נדלק , המאווררים מופעלים שומעים אותם , אבל פעם חזק יותר ופעם יותר חלש , כאילו אין להם כח אחרי כמה נסיונות של כיבוי והדלקה זה מסתדר האם זה בעייה בספק-כח ?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש איזו בעיה לפעמים הווינדווס לא עולה לו ומופיעה הודעת שגיאה drive not ready system halted (משהו כזה בכל אופן) אחרי זה הוא מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שפתאום זה מסתדר מה ההודעה הזאת אומרת? ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לחבר שלי התחילה בעיה מסוימת, לפעמים כשהוא משתמש במחשב המסך לא נדלק לו גם כשהוא מכבה ומדליק אותו.. כנראה שמדובר בבעיית מגעים כי לפעמים אחרי פריקות מתח המחשב חוזר לעבוד כרגיל.. מה שכן כשהוא מחבר את התצוגה ללוח האם אז זה כן עובד.. זה התחיל לקרות פתאום.. יש רעיונות? הוא ניקה את המחשב עד לא מזמן..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש של אחי (נקנה לפני כמה חודשים) יש בו הכל חדש, מעבד רייזן חדיש והכל.. בכל מקרה לפעמים כשהוא מכבה אותו או רק עושה לו ריסטרט אז לוקח לו איזה 10 דקות לעלות במסך הטעינה של הוינדוס ויש לו SSD.. זה לא היה ככה.. זה קורה ככה רב הזמן.. והמחשב עצמו דווקא מהיר.. יש רעיונות? אולי זה בגלל שלפעמים הוא מכבה את המחשב מהכפתור?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה? כמו כן, הדרייברים מעודכנים והחיבורים מחוזקים... ועוד דבר ששמתי לב עליו - בביוס הצורב לא מזוהה בכלל, והוא עומד על מצב אוטו'... זה אמור להיות כך?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה קורה! כשאני נכנס למשחק ולא משנה איזה זה כל פעם משהו אחר, אז המשחק עובד לי לאט ואין FPS. אז אני מפעיל מחדש את המחשב ואז הוא עובד חלק... המחשב לא חלש או משהו כזה כי זה גם בדברים לא כבדים אפילו חחח מישהו יודע מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-