עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by athi,

אז ככה, נגעתי ב CATALYST במהירות של הכרטיס הכרטיס לא שינה טמפרטורה ממש אחרי כמה דקות החזרתי לרגיל ועכשיו שאני ניכנס למישחקים המסך מהבהב צבעים,וזה רק במישחקים,מה יכול להיות שקרה?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by lexsus,

יש כמה משחקים לא יודע למה למשל כמו הbfs:us החדש שברגעשאני מתחיל קרירה חדשה זה עובד על הכי חלק בהגדרות נורא גבוהות אבל ברגע שאני יוצא מהמשחק ורוצה להיכנס שוב לקרירה זה עושה לי ריסרט למשחב מה הבעיה עזרו ליי בבקשה!..[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:55:37 נו תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by k22,

לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מחשב שרכשתי אתמול: לוח Gigabyte DS3L מעבד E8400 3.0G זכרון Geil Ultra CL4 2G בסטיק אחד HD 500 GB + 250 GB פנימיים SATA HD 80 GB + 80 GB פנימיים IDE כרטיס מסך MSI 4850 ברשותי גם 2 כוננים קשיחים חיצוניים של WD בנפח 500 GB כל אחד. הכוננים הללו מתחברים ל- USB. מה שקורה - כאשר הם מחוברים ואני מפעיל את המחשב, עוד בשלב ה- BIOS המחשב כל הזמן מתרסט, פשוט כך. אוכל לצלם בוידאו אם זה יעזור. לוקח 3-4 שניות, הוא מתרסט, חושב, ושוב לאחר 3-4 שניות מתרסט. שמתי לב לפעילות בכוננים הקשיחים החיצוניים כאשר זה קורה, אז ניתקתי אותם מה- USB והמחשב עלה, לאחר מכן חיברתי בחזרה והכל תקין. אם כך - הם, ככל הנראה, הגורמים לבעיה. ניסיתי לחפש ב- BIOS משהו שקשור ל- USB שאולי יכול לגרום לכך א…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by BlackliNe,

שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום, יש לי בעייה ב-USB כאשר אני מחבר את אחד ממכשירי ה-USB המחשב אומר לי שהחומרה לא זוהתה, ולא משנה איזה מכשיר אני מחבר או לאיזה חיבור אני מחבר במחשב זה עדיין אומר לי שהוא לא מזהה והוא כותב לי ככה "hardware not recognized" ואני בבעייה בבקשהה עזרוו ליי... ואגבב עשיתי גם פירמוט וזה לא עזר... תודה.. ??? :-\ ???

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by X_Dror,

הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by vk,

אני מחבר את המסך למחשב אבל המסך לא עובד.. ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא עבד.. עכשיו בדקתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עבד.. וכשאני מחבר ומנתק את המסך יש תצליל הזה כשמחברים משהו למחשב.. איפה הבעיה בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by CRYSMAN,

טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by Fat_Fred,

קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by river,

שלום יש לי לוח אם דגם P5Q PRO של ASUS עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC1200 הבעיה במשחקים שהסאונד לעיתים נעלם ל-20 שניות וחוזר . הורדתי דרייבר עדכני והתקנתי אבל הבעיה ממשיכה . מה אפשר לעשות ? :-\ תודה..

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by orTop,

שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום. יש לי בעיה כזות שמהמחשב שלא לא קורא נגני MP3 ואמצאי אחסון ויש לי תמונה.: http://i33.tinypic.com/29uyjdi.png זה קרה לי לפני שפרמתטי מתחשב שלי וזה היה לפני חצי שנה . הנגן ואמאצי האיחסון לא היו עובדים לי אים דרייברים זה היה פעול לבד שאני מכניס תכבל.. אגב הכבל תקין 100% . ניסיתי ממחשבים אחרים הוא קורא תנגנים הכול טוב ויפה רק אצלי זה כך! אגב יש לי windows xp sp2 עם זה יעזור.. תעזרו לי בהקדם בבקשה! תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by a-gold,

שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של אייסר עם מערכת הפעלה ויסטה כמעט מהיום הראשון שיש לי אותו הוא כל הזמן מקפיץ לי הודעות לגבי מצלמת הוובקאם האינטגראלית במחשב שהיא היתה יכולה לעבוד מהר יותר וטוב יותר אם אני ישנה את היציאת USB >> הוא גם נותן לי 2 אופציות חלופיות אבל לא נותן אופצייה להחליף יציאת USB מי עוזר לי לגבי איך בוחרים יציאה אחרת?....לא הצלחתי להבין לבד את הנושא תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. אז ככה קניתי אתמול מגירה חיצונית להארד דיסק רציתי לנסות לפני שאני רוכש הארד דיסק חדש הוצאתי מהמחשב הארד דיסק אחד שהוא לא מכיל את הווינדווס הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart וכל מה שאני יכול לעשות זה רק להפעיל את המחשב מחדש. לאחר חיבור ההארד דיסק חזרה למחשב הייתי בטוח שהבעיה תעלה אך לא כך היא נשארה! מה עושים אני כותב ממחשב אחר כרגע בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by dreamt,

שלום רב, ניסיתי להתקין FIRMWARE מעודכן לצורב של ASUS מדגם 2014L1T, ועכשיו הוא לא מגיב בכלל, ולא ניתן לפתוח אותו.. :\ איך אני מתקן את הבעיה? חשוב לציין שסביר להניח שלא עשיתי את זה כמו שצריך.. איך אפשר לפתור את זה..? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:15:24 עדכון קטן:העניין הסתדר, עדכנתי שוב את הFIRMWARE וזה עזר..

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.