עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by t_elad,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by adamos,

אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי. הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P. הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק). -ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר. יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון? אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'(

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by avigdo,

האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?

4. Started by most,

שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??

5. האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by nadavc,

שלום קניתי לאחרונה כונן קשיח 80 ג'יגה (חיבור IDE) בנוסף על זה שיש לי (סה"כ 160 ג'יגה), חיברתי אותו למחשב ואני לא רואה אותו למרות שבביוס הוא מופיע וגם windows זיהה אותו. הוא מחובר בתור slave ויש לי patition על הכונן הישן .

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by kingstyle,

שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ? המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  9. היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by ShahafH,

זה כבר מתחיל להיות דיי מתסכל כל פעם שאני משחק ג'נרלס(זירו אוור אם זה משנה) אז המחשב שלי עושה רסטרט בלי שום קשר... ההשערה שלי שזה קשור בזיכרון שהוא נעשה עמוס ואז בשביל לנקות הוא עושה רסטרט אבל זה רק השערה.. טוב אנ דיברתי בשם חבר שלי כי הוא לא רשום פה ומה שאני יודע שיש לו 512 מגה זיכרון אם צריך עוד משהו אני ישאל. תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by ggoblin,

amr driver למה זה משמש? קראתי איפושהו שזה למודם אבל בלוח שלי אין מודם יש כרטיס רשת שמותקן עם הדריוורים של אנוידיה אז למה הדריוור הזה משמש אני פשוט לא מבין http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=939NF4G-SATA2&s=n תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by intel suck,

שלום הווינדוס לא עובד הוא אומר שיש לי בעיה עם אחד הכוננים ואומר לי לנתק אחד מהם או לעשות ריסטארט מה לעשות זה וירוס? הווינדוס לא עולה זה מגיע לשלב שזה טוען את הכוננים לפני עליית הלוגו של הווינדוס דחוף אני כבר לא יודע מה לעשות :s05: תודה רבה רבה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by JonyPony,

לידידה שלי יש מחשב נייד בלי כניסת SERIAL והיא רוצה לחבר אליו מדפסת HP שיש לה רק יציאת SERIAL. היא קנתה ב130 שקל כבל SERIAL-TO-USB אבל זה עדיין לא עובד. HELP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DarkMoh,

שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by din707b,

שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש, אין בו כונן דיסקטים, מעבד AMD, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או מבצע כיבוי, יש לי הודעת שגיאה בה הוא מודיע שהכונן דיסקטים פתוח או משהו כזה. גם כשאני נכנס ל"המחשב שלי" מופיע שם כונן A כונן דיסקטים. עכשיו איך אני יכול להגדיר בביוס שאין לי כונן דיסקטים? אגב הלוח אם הוא: FOXCONN 6100M2MA-RS2H תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! 1) אז ככה פתאום ה - McAfee התחיל לעשות לי בעיות ולא הצלחתי לתקן את זה אז ניסיתי למחוק ולא הצלחתי אז מחקתי הכל ידנית (כולל מה - Reg) ויש לי עכשיו שתי תיקיות שנשארו ואני מנסה למחוק אותן אבל אני לא מצליח ... הנה תמונה: 2) עכשיו יש לי עוד בעיה ... ניסיתי להתקין מחדש את ה - McAfee והוא אומר לי שיש משהו שפועל ברקע והוא אומר לי לסגור את זה או להפעיל מחדש את המחשב אבל לא בנתי מה לסגור, אין לי שום בר פועל ברקע שיכול להפריע להתקנה ... ניסיתי לעשות ריסטרט אבל זה שוב אומר אותו דבר ... 3) למה ב - Task Manager (מנהל משימות) יש לי כל כך הרבה פעמים את הפעולה svchost.exe ? הנה תמונה: תעזרו לי בקשה לפתור את שתי הבעיה :-[ תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Mashrom_head,

שלום,.. לאחרונה מופיע פס ברוחב של כמ"מ בצד ימין של מסך מחשב נייד ACER 5102. הזזת המסך מעלימה ולפעמים משנה את צבע הפס. ברגע שמפסיקים להפעל כוח על המסך הפס חוזר ומפיע.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by Jenia24,

אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by ESAB1,

אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128 בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיס ואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשב וגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלק האם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by SubX,

לא היה לי מחשב אישי מזה 4 חודשים , קניתי מחשב נייד חדש מחול שהגיע תוך 3 שבועות. התקנתי תוכנות מדיסקים CD ו DVD ובדיסק הCD המקרי הבא שהכנסתי הוא כבר לא קרא (דיסק בדוק תקין לחלוטין) וקורא/כותב DVD בלבד. חשבתי שאולי שהקשוחה שלו הישתגעה אז עדכנתי לגרסא האחרונה -> לא עזר. יש פתרונות אפשריים? התקלה הזו נפוצה? תודה מראש לעוזרים, בני.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה במסך שלי לפעמים אני סתם גולש באתרים ופתאום יש נקודות צבעוניות שלא קשורות מופיעות על המסך משהו מוזר, כאילו חלק מהפיקסלים של המסך החליפו צבעים זה קורה לפעמים... בעיקר כשאני בוינדוס לא במשחקים.. ועוד בעיה זה שבחלק מהמשחקים אז המחשב קורס למסך כחול ורושם NV4_Disp שזאת בעיה של הדרייבר נראה לי... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים