עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal1506,

אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שלום לכולם. היום הרכבתי מחשב חדש בכל הלוח הנ"ל יחד עם מעבד CORE I5 750 קירור מוגן 2, 2 הארדיסקים של WS כונן DVD ו 2 זכרונות GSKILL ECO 1600 של 2 גי'גה כל אחד. ספק הכח אמנם מלפני 3 שנים של OCZ אך בעל 600 W. הבעייה היא כזאת: לאחר חיבור הרכיבים ללוח אם וניסיון הדלק - המאווררים של המארז והמאוורר של המעבד עובדים אך הצג לא נדלק (כרטיס ATI1900XT שכחתי לציין) כמו כן אין שום רעש מההארדיסקים וגם הDVD אינו פועל (אין נורית ואינו נפתח/נסגר). על הלוח אם נדלקות 2 נוריות ירוקות אחת כתומה ואחת אדומה. ניסיתי החלפת מקום הזכרונות ניתוק כרטיס מסך ועוד ועוד דבר לא עזר. מישהו התנסה בתקלה דומה?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by OzZzZz,

שלום, יש לי מחשב שמשמש פיירוול בבית. הספק כוח שלו עם צריכה של 350w. רציתי לשאול מה הצריכה של מחשב כזה? בהשוואה למכשירים אחרים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי. יש לי בעיה מוזרה כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7: אחרי המסך שבו הוא טוען קבצים המסך הופך לשחור עם הסמן של העכבר ושום דבר אחר לא מופיע, מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yhalperin,

שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by רקיע,

נכנסתי לאתר http://www.tekken.com/ הורדתי את קובץ ה EXE שהם נותנים הפעלתי אותו ושום דבר לא נפתח חזרתי על על הפעולות 3 פעמים ושום דבר לא נפתח ! איך מפעילים את המשחק הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום, רציתי בבקשה לדעת מה מתחי האדווה המותרים ביציאות של ספק כח של מחשב (ספק רגיל)

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by crazyunser7,

טוב יש לי ככה בעיות: כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט הוא עושה לי שגיאת CRC בהתקנות מדיסקים תקינים לחלוטין הוא עושה שגיאות CRC עד שאני לוחץ RETRY כמה פעמים והוא ממשיך עד להודעה הבאה הזכרונות נבדקו אם memtast ההארד דיסק נסרק בסריקה של הווינדוס הווינדוס פורמט הרבה והדרייוורים מעודכנים כולם מה זה יכול להיות? אני מיואש כבר

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by Shnig0,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז ככה בזמן האחרון החלה בעיית איטיות בלתי נסבלת בעבודה שגרתית במחשב, משמע גלישה באינטרנט, מעבר בין תיקיות ואפילו שמיעת מוסיקה, שלא נדבר על עשיית כל הפועולות האלה יחדיו שאמורות להיות פועולות שלא מהוות איזה שהיא בעיה למחשב יחסית חדש. בתור התחלה הייתי בטוח שהבעיה נובעת ממערכת ההפעלה, בעיית תוכנה פשוטה שתיפתר על ידי פירמוט המחשב - ולכן פירמטתי את המחשב ולמרות זאת אפילו שלא התקנתי אף תוכנה מלבד דרייברים בסיסיים (כרטיס מסך/ צ'יפסט) הבעיה חזרה על עצמה, עדין לוקח למחשב הרבה זמן לפתוח תיקיות, חלונות אינטרנט ואפילו מוסיקה נשמעת באופן קטועה. החלטתי לנסות לבדוק מאיפה הבעיה נובעת, התחלתי מהמעבד, הורדתי PRIME95, והרצתי כמה שעות טובות מבחנים, מכל הסוגים - הפלא ופלא אף לא שגיאה, עברתי לז…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

15. היי, רכשתי מחשב של HP- HP Pavilion 15-cs2001nj ולאחר שבועיים (ובמשך כמעט חודשיים) אני חווה המון ניתוקים מה-WIFI במחשב חשבתי בהתחלה שזו בעיה ברשת הביתית שלי אבל עם 2 מחשבים ניידים אחרים בבית זה עובד מעולה ואין ניתוקים אז אני מסיק שהבעיה במחשב שלי עכשיו - יש מצב ואני לא בטוח שזה מעדכון ווינדוס שעשיתי או שפשוט המתאם רשת במחשב נייד לא טוב - התקנתי את הדרייבר האחרון לפי HP וזה עדיין ככה 😕 מה הייתם ממליצים לעשות? איך לבדוק? טיפה מיואש, מחשב חדש ואי אפשר לעבוד

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by ProRules,

מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by Yehazkel,

יש לי 124 RAM ו64 RAM ובקיצר זה מוצא לי רק את ה124

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by D3GaMe,

-נא למחוק-

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. כאשר אני מדליק או מרסט את המחשב המאוורר נכנס לסלד גבוה שומעים את זה ויש רעש למספר שניות עד שהוא מתייצב השאלה האם זה תקין וזה בסדר או שיש בעיה מחשב p-D 2.8 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by david86,

רצאתי לישואל מה זה אומר החץ שאני מצביא עליו אם זה טוב יצא הבדיקה הוא לא.? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Hp של לקוח של החברה בה אני עובד. אתמול הלקוח הביא את הלפטופ בפעם השנייה והתלונן שאין לו תצוגה. בפעם הקודמת שהוא הביא את הלפטופ, היה לו בעיה שהמסך היה מרצד והתברר שזה היה בעיה של מגעים. את זה סידרתי לו. הפעם הדלקתי את המחשב ולא הייתה תצוגה כלל, רק תאורה מהפלורסנטים של המסך. החלפתי כבל מסך (לחדש) וכרגע יש תצוגה, אבל בצד השמאלי של המסך יש פס לבן רחב לאורך כל המסך ומלא בקווים צבעוניים. ניסיתי לשחק עם המגעים, לא עזר. חיברתי את המחשב למסך חיצוני ורואים יופי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by k22,

שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by SaBotAge,

שלום אנשים, עשיתי עדכון לביוס שלי לגירסא החדשה ver 14 ומאז נופל לי המחשב כל הזמן לרוב במשחקים אם מישהי יכול להשיג לי גירסא ישנה של הביוס שלי אני הודה לו מאוד ! תעזרו לי בבקשה אני משתגע #%*?@# תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.