תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד עם כונן dvd-rw .. הכל עבד בסדר עד ששלפתי את הכונן תוך כדי פעולה של המחשב ... מאז הכונן לא מזוהה בווינדוס או בביוס... איך אפשר לפתור את התקלה? מדובר ב- lenovo t61.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המסך נשאר שחור והנורית שלו מהבהבת כמו במצב standby ,מערכת ההפעלה לא עולה(המקלדת והעכבר לא נדלקים) הכרטיס עבד מצויין שבוע והיום פשוט זה קרה... אם אני מוציא את הכרטיס ומחבר את המסך לכרטיס המובנה הכל עובד ספק Corsair VX450
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי עט גרפי לUSB שעבד עד לפני כמה ימים-ואז פשוט המנורה מהבהבת והWINDOWS לא מזהה אותו, בדקתי במחשב אחר וזה עובד! והכניסות USB שלי עובדת! יש לי מכשירים אחרים והם עובדים באותם כניסות, לא משנה שהוא בכלל מזהה אותו רק לא מצליח לקרוא לו בשם. אז זה בטוח לא בעיה של USB פגום, אלא סתירה בתוכנה...השאלה איך אני מחזיר את המצב אחורה(בלי RESOTRE) חיפשתי בתוכנות שהתקנתי אבל יש כאלה שכנראה רק ברשומות ולא בהסר התקן של ה WINDOWS... ממש יעזור לי אם תענו כי זה לעבודה..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כל החיבורי USB במחשב שלי לא עובדים כבר כמה ימים. כל פעם שאני מחבר משהו אז נפתח חלון קטן "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכל הזמן אני מכון את השעון בווינדוס ואחרי כמה שעות הוא בכלל לא מכוון לשעה הנכונה אני גם צריך כל יום לכון את התאריך לפני כמה זמן פירמטתי ועדיין השעון לא מתכון תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD דגם Pioneer DVR-216D חיברתי אותו למחשב קיים עם לוח אם ASUS M2A-VM בממשק SATA2 ב - BIOS אני רואה את הצורב החדש אך אני לא מצליח לראות אותו דרך מערכת ההפעלה WIN XP ב device manager אם זה רלוונטי יש לי צורב נוסף שמחובר בממשק IDE ועובד מצויין. הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום המחשב שלי ביקש להתקין אפדייטס לווינדוס, אישרתי (למען האמת לא ממש שמתי לב מה הוא התקין, אבל בד"כ זה לא עושה צרות...) והוא ביקש לעשות ריסטרט. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל לאחר הריבוט המחשב נתקע במסך של היצרנית (אתם יודעים, איפה שיש את הלוגו של היצרנית של הלוח) ולא הסכים לעלות או להכנס לביוס. פשוט תקוע. המפרט מימין. אני שולל תקלת דיסק מכיוון שאז הוא היה אמור לעבור את השלב הזה ולהודיע לי שהוא לא מצא דיסק קשיח בשלב מאוחר יותר, ככה שנשאר זכרונות, לוח או מעבד. אני נוטה להאמין שמדובר בלוח. תודה, יואב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מכשיר KVM ל 2 המחשבים שלי. אחד עם XP ואחד עם VISTA64. המחשב עם ה XP רץ בצורה תקינה ורגילה, והמחשב עם ה VISTA בכלל לא עולה. הוא מתנהג כאילו שהוא לא מזהה עכבר ומקלדת ואז לא עולה. מישהו מכיר את התוחפעה או יודע מה לעשות? תודה רבה- שחר.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי amd athlon64 3000+ עם 1g ram , ובכל פעם שאני מריץ פלאש או כל דבר שטוחן את הCPU מחשב פשוט קופא, ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש את ווינדוז, אבל כשאפילו הרצתי livecd של לינוקס הוא קפא באמצע; התחלתי לשחק עם המגעים שם ויצא שהוצאתי את אחד הזכרונות החוצה (kingstone) והפלא ופלא ! אני פותח 30 טאבים בFF עם יוטיוב ושום דבר לא קורה, מישהו יודע למה זה כך? או איך אפשר לתקן את זה? אני צריך להחליף זיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי, קיצר גם אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר דולק, ז"א החלק שמחובר למחשב באמצעות USB דולק(נורת הLED דולקת) למרות שאחרי כיבוי המחשב לא אמור לעבור מתח דרך הUSB. ניסיתי עכבר חוטי USB, כיביתי את המחשב, ונורת הLED בעכבר דלקה גם לאחר כיבוי המחשב! החלפתי לחיבור USB פנוי אחר וגם אותה הבעיה. לאחר מכן ניסיתי להטעין את הMP3 , נטען! אבל אם אני מוציא ומכניס את הרכיב USB אז כבר הרכיב לא נדלק. כתוצאה מזה סוללת העכבר האלחוטי מתרוקנת לי תוך שבוע! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
במשך זמן ממושך המחשב היה נכבה פתאום או מפעיל מחדש בעת השימוש בו. לפני כמה ימים המסך פשוט נכבה ומאז אפשר רק להדליק את המחשב ואין תמונה במסך ובנוסף יש צפצוף מתמשך בעת שהוא דולק. עכשיו מה שאני שואל מה אפשר לעשות? להערכתי הבעיה בספק הכוח או בלוח אם שגרמה להריסת כרטיס המסך. חשבתי ללכת למקום שיבדקו לי מה זה ולהעריך כמה יעלה התיקון (באותו מקום עולה 50 לבדיקה או בדיקה חינם+תיקון) אבל אני לא רוצה שיעבדו עלי במחיר מה גם שהמחשב לא הכי חדש. כל הצעה תעזור, לא משנה מה תעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב קופא אך ורק במשחקים (3D). טמפ' נבדקו ואינם הבעיה: מעבד: 31-40 (מנוחה - מאמץ) כ.מסך: 35-47 (מנוחה - מאמץ) דיסק קשיח: 25-31 (מנוחה - מאמץ) לוח אם: 34-38 (מנוחה - מאמץ) מארז: 34-36 (מנוחה - מאמץ) כפי שאתם רואים טמפ' אלו קרירים מאד למערכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 (333x9) Thermaltake TMG i1 CPU Heatpipe Cooler Gigabyte GA-EP43-DS3L Kingston 2048 DDR II 800 (1024x2) Palit GeForce 9800GT 512MB PCI-E Hitachi 500G SATA II Thermaltake M9 Case Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent FARCRY2 ו-1 קופאים באותה צורה, כך גם: COD4, NEED FOR SPEED CARBON, CRYSIS WARHEAD וכו' וכו'. אפילו הסימולציה The Great Kulu של nVidia שמדמה את טכנולוגיית הפיסיק…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-