עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ido-nava,

למחוק

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by amnesia,

תודה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

הבנתי לבד, תודה (:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by ilay22,

למחוק

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Ilan Mermelstein,

הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?

6. Started by superblader,

שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by Posford,

לא משנה הסתדרתי!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by harel_d,

יש לי מחשב חדש (שבוע). לאחר שהתקנתי אותו (ווינדוס XP) אני חווה תופעה ממש ממש מוזרה: כל ערב (בסביבות השעה 21:30) העכבר מתחיל להתנהג מוזר - אני לא יכול לגרור איתו שום דבר (המחשב מתייחס לזה כמו לחיצה), כל קליק אחד, מפורש לפעמים כדאבל-קליק. אני חושב שאולי מדובר באיזה פרוסס שרץ לי במחשב, אבל זה לא נשמע הגיוני, מה גם שנטרלתי את כל הפרוססים ועדיין התופעה נמשכת. אציין כי בבוקר ובמשך היום אין שום בעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום חברים ושנה טובה לכולם. למחשב שלי לוקח כ-20 דקות לכבות את עצמו. בין אם אני לוחץ על כפתור הכיבוי ובין אם מבצע כיבוי דרך התפריט. חולפות כ-10 דקות עד שהדסקטופ נעלם ושמופיע מסך הכיבוי, ואז חולפות עוד 10 דקות עד שהמחשב נסגר. ב-10 הדקות הראשונות, המחשב ממשיך לתפקד כאילו לא קרה דבר. תוכנות רצות כאיילו כלום, אפשר להפעיל מה שרוצים והכל גם עובד במהירות הרגילה. יש לציין ש-BOOT לוקח פחות מדקה. מה אני צריך לבדוק?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, למחשב לוקח כמעט 2 דקות לעבור את שלב הפוסט. מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel core 2 quad 4GB RAM PS: hec 400W GPU: ATI radeon 4800 OS: win7 64bit לוקח למחשב שלי בדר"כ 4-5 דקות להתעורר ממצב שינה. לאחרונה ניסיתי לחבר למחשב מסך נוסף אך הדבר החמיר את המצב לכדי זה שלקח לו כ-10 דקות להדלק. אתמול המחשב קרס לגמרי ורק ניתוק של אחד המסכים הפעיל אותו מחדש. אני מנסה לצמצם את מקור הבעיה כדי לדעת איזה רכיב להחליף וכרגע אני חושב שזה כרטיס המסך. אשמח אם תוכלו לתת לתת לי את דעתכם בנדון או שתתנו לי עצות איך למצוא את מקור הבעיה. תודה ליעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום! למחשב לוקח כמה דקות להיכנס לאתרים. אתאר את הבעיה: כשמנסים להיכנס לאתר X, במשך כמה דקות הדפדפן לא מצליח להיכנס לאתר. ברגע שהאתר עולה, אפשר להיכנס לכל העמודים באותו domain בלי בעיה. למשל: כשאני מנסה להיכנס ל-ynet, זה לוקח כמה דקות, אבל ברגע שהאתר עולה, אפשר לגלוש בתוכו בלי בעיות, כלומר: להיכנס לכתבות וכדומה. זה קורה בכל אתר שאני מנסה לגלוש אליו. יכול להיות שיש בעיה בתהליך של ה-DNS Lookup? תודה! עדכון: כנראה שלא מדובר בבעיה ב-DNS Lookup: הכנסתי כתובות IP והבעיה בעינה...

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  14. קצת קשה להסביר את התופעה, כשמדליקים את המחשב הווינדוס עולה מאוד מהר ונכנס כבר לתוך המסך של ה DESKTOP אז לקוח למחשב מלא זמן וכשאני אומר מלא זמן זה 3 דקות אפילו יותר עד שהווינדוס נהיה נגיש ואפשר להיכנס למחשב שלי ולעבוד בכלל. בזמן שהוא מצב המתנה הזה אי אפשר לעשות כלום ושמתי לב שמה שגורם לזה זה הזיהוי של הכרטיס הרשת שנמצא ONBOARD אחרי ה 3 דקות הוא מזהה אותו והאייקון מופיע ב TRAY המחשב מתחיל לעבוד מצויין ויש ביצועים בהתאם למערכת. נתקלתי כבר כמה פעמים בעיה הזו, זו לא בעיה חומרתי מכיוון שבמחשבים שנתקלתי בהם בבעיה הזו אם מתקינים ווינדוס שוב הכל מסתדר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של NFORCE שוב וזה לא עזר כרגע מותקנת הגירסא 2.45. מאפייני המערכת: לוח אם NF7 VER2 מעבד AXP2500BARTON זיכר…

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by Wight3012,

אהלן, המחשב תקוע שעות על תהליך ההדלקה. הכל מתקדם אבל ממש לאט...כרגע אחרי שעתיים אני רואה דסקטופ ואייקונים אבל עדיין תקוע ועולה. כל הפיתרונות שראיתי כוללים דברים שצריך לעשות במחשב שאי אפשר כי הוא תקוע, או דורשים דיסק מקורי של וינדוס. למישהו יש רעיונות? מישהו יודע איך מדליקים בSAFE MODE ישר בהדלקה? אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by shibie,

יש לי בעיה איתו אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו.. קצת עזרה.. תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. יש לכם בעיות של מסך כחול?? יש בעיות עם הPCIe?? עם הבקר של הSATA2?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by meni99,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  22. למישהו יש כרטיס טלויזייה PCI בדגם flyTV Prime 30 של חברה life view. היתקנתי דרייבר כרטיס טלויזייה. ואח"כ תוכנה TVR בשביל צפייה ערוצים טלויזייה, מחובר למסך טלויזיה בבית. אני חושד בתוכנה TVR שהיתקנתי היא עושה בעיות, נותנת שגיאות בעליה ב- XP. אם אני לא מתקין TVR לא יהיה לי צפייה טלוייזיה וגם לא שלט. כאשר אני מסיר תוכנה TVR, ועושה הפעלה מחדש. בעליה ב- XP אין שגיאות עשיתי 3 פעמיים הפעלה מחדש. נמצא תקין. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה שנותן בעליה הודעות שגיאות. אני שלחתי אימייל לחברה תמיכה בחו"ל. הם לא חזרו אלי תשובה. אפילו נסיתי להחליף כרטיס חדש אחר אותו דגם. זה לא בעיה בכרטיס טלויזיה. המקור הבעיה היא תוכנה TVR. למישהו יש לו כרטיס טלויזיה כמו שלי. והאם מישהו הצליח ליפתור את ה…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  23. התכנה הזאת מאיטה לי את הBOOT .

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. התקנתי על אק פי את המדיה פלייר 9 גירסת בטא ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להסיר אותו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. השבוע רכשתי מחשב חדש סוף כל סוף אותו הרכיבו מחלקים אותם בחרתי. בין הרכיבים היותר חשובים: מעבד AMD XP1800+, לוח ELITE K7VTH3 ומארז Tsunami virgo וכרגע יש מספר דברים שמטרידים אותי: א. המחשב אינו נכבה לא דרך מערכת ההפעלה ולא דרך כפתור הסגירה אלא מבצע הפעלה מחדש לאחר שנראה כאילו הוא נסגר ב. חלק מהרכיבים כמו העכבר האופטי שלי נשארים דלוקים גם לאחר שאני מצליח לסגור את המחשב במקרה ואני לוחץ פעמים מהר על כפתור הסגירה ג. ה - LED שמראה את מצב המערכת (סגור ופתוח) אינו מציג דבר וכאשר פתחתי את המכסה הבנתי כי במקום חיבור הפאנל קימים רק 2 PIN במקום שלושה דורש ה LED ד. מדי פעם המחשב מחליט בעצמו להיסגר בלי שום התראה מוקדמת ובלי סימן להתחממות יתר (מה גם שאני לא מבצע OVERCLOCKING על המערכת) …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים