עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ומה השם שלהן תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. ממתין לתשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by רקיע,

היי תמיד היו לי כ 3 תאיריכי שחזור מערכת שיכולתי לעבור אליהם לפני מספר ימים נעלמו לי כל תאריכי השיחזור ונוסף בסוגרים המילה וינדוס 7 למרות שהמחשב שלי עובד על וינדוס 10 מעל שנה למה נעלמו לי תאריכי השחזור מערכת ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. יש לי ווינדוס 10 ותמיד היו לי כ 3 תאריכי שחזור מערכת לאחרונה אין לי שום תאריך שחזור מערכת ומה שעוד יותר מוזר ליד המילים שחזור מערכת כפתאום תוב לי "ווינדוס 7" שזאת מערכת הפעלה הקודמת שהייתה מיזמן מה זה אומר כל הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. תישמעו דבר מוזר אתמול הכל היה תקין היום הידלקתי המחשב = אין הודעות שגיאה אבל חלק מהמקשים = לדוגמה הספרות 456 או האותיות ASD /שדג פשוט לא עובדות מה לא ניסיתי ...הידלקתי ניתקתי / הוצאתי היכנסתי ----הכל ....וכלום! במקלדת הישנה - הכל תקין האם יכול להיות שמקלדת נידפקת סתם ככה? או מה אגב זה חיבור PS2 רגיל...לא USB או משהו כזה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום, במחשב שלי לוח GA-EP43-DS3L באמצעות Acronis העתקתי אל כונן SSD את מערכת ההפעלה ועברתי לעבוד עם הSSD. חל שיפור קל מאוד בביצועים: בבדיקה של אתר ssd benchmark קיבלתי דירוג 46% כאשר הדירוג הנמוך ביותר היה בגלל Deep queue 4k של הSSD שקיבל 19%. אותו כונן בדיוק (קניתי 2) שהותקן במחשב נייד שלי קיבל דירוג 70% כאשר Deep queue 4k קיבל 80%. מקריאה ברשת הבנתי שקשור לAHCI בביוס. ההגדרות אצלי בביוס הן SATA AHCI Mode (Intel ICH10 Southbridge) ב- Disabled ו- SATA Port0-3 Native Mode גם Disabled. מלבד כונן קשיח של מערכת ההפעלה ישנם 3 כוננים קשיחים מחוברים (1TBx2 ו- 3TBx1) כשאני משנה את הAHCI ל- Enable מערכת ההפעלה אינה עולה, כותב שחסר איזה קובץ קריטי... כשאני משנה גם את SATA Port0-3 N…

10. Started by shoomil,

זה כותב אין אפשרות למחוק את BACKUP הספריה אינה ריקה איך מוחקים ?! ואין כלום בתיקיה ! ???

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  11. במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dcaspi,

שלום. יום אחד השארתי את המחשב דולק. כשחזרתי, אחרי כמה שעות, שמתי חלב שעל המסך לא מוצגת שום תמונה. ניסיתי לכבות את המחשב בעזרת הכפתור שעל המארז אך הוא לא נכבה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב שתי המנורות שבחזית המארז נדלקות ולא נכבות, על המסך לא מוצגת כל תמונה, סי-די-רום אחד שלי יכול להיפתח ולהיסגר בעוד שהשני לא. אני לא יכול לכבות את המחשב בעזרת הכפתור וגם לא לישון בלילה. בקיצור, אני מחבר את המחשב לחשמל, לוחץ על הכפתור, נדלקות 2 מנורות וזהו. קניתי ספק חדש, החלפתי את הישן ולא קרה כלום. מה קרה? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  13. איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. נראה לי שדרוש ידע תיאורטי איך בנוי ה PC . גם דיסק חיצוני וגם עכבר (אינטלימאוס אקספלורר 3) - לדים החיווי פועלות באור חלש. לא לד התנועה בעכבר. המחשב עצמו - כנראה לוח האם עושה בעיות (תומך DDR2 וDDR3): באוברקלוק , עם DDR2 ,יש קריסות או BSOD כל 10דקות שימוש ב DDR3 לא אפשרי , אין אפילו ביוס , רק הודעה לא מובנת בשחור לבן שאף פעם לא ראיתי בלי אוברקלוק אבל +0.2V לזכרונות (מתח סטוק שלהם) המחשב יציב בסטארקראפט 2 לעומת הקריסות התכופות מאד. בגלל שהלדים עובדים ב3.3V , אור חלש של לדים מצביע על מתח דומה , וזה דומה למתח של זכרונות ... אז אוקיי , ה 5V סטנדביי אבל למה שיהיה מתח בUSB כשהמחשב כבוי ?? אולי זו לא תקלה בלוח אם ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ilay22,

למחוק

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by ido-nava,

למחוק

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by amnesia,

תודה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by yakirZ,

למחוק

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

הבנתי לבד, תודה (:

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Ilan Mermelstein,

הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?

21. Started by superblader,

שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Posford,

לא משנה הסתדרתי!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by harel_d,

יש לי מחשב חדש (שבוע). לאחר שהתקנתי אותו (ווינדוס XP) אני חווה תופעה ממש ממש מוזרה: כל ערב (בסביבות השעה 21:30) העכבר מתחיל להתנהג מוזר - אני לא יכול לגרור איתו שום דבר (המחשב מתייחס לזה כמו לחיצה), כל קליק אחד, מפורש לפעמים כדאבל-קליק. אני חושב שאולי מדובר באיזה פרוסס שרץ לי במחשב, אבל זה לא נשמע הגיוני, מה גם שנטרלתי את כל הפרוססים ועדיין התופעה נמשכת. אציין כי בבוקר ובמשך היום אין שום בעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שלום חברים ושנה טובה לכולם. למחשב שלי לוקח כ-20 דקות לכבות את עצמו. בין אם אני לוחץ על כפתור הכיבוי ובין אם מבצע כיבוי דרך התפריט. חולפות כ-10 דקות עד שהדסקטופ נעלם ושמופיע מסך הכיבוי, ואז חולפות עוד 10 דקות עד שהמחשב נסגר. ב-10 הדקות הראשונות, המחשב ממשיך לתפקד כאילו לא קרה דבר. תוכנות רצות כאיילו כלום, אפשר להפעיל מה שרוצים והכל גם עובד במהירות הרגילה. יש לציין ש-BOOT לוקח פחות מדקה. מה אני צריך לבדוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים