עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shemaviv,

שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by roivago,

לעיתים קרובות, כשאני מדליק את המחשב, המחשב עושה מין צפצוף כזה יכול להיות שזה הצורב וכלום לא מופיע על המסך, המחשב עושה רעש של עובד אבל שום דבר לא עובד, אחרי זה אני צריך לכבות ולהדליק ובדרך כלל זה עובד לפעמים צריך פעמיים. אני חושב שזה קשור לצורב כי הכונן של הצורב כבר לא מופיע לי ברשימה של הכוננים ב"computer". משהו יכול לעזור לי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. המחשב עבד טוב ופתאום לפני שעתיים הוא התחיל לעשות לי בעיות.. קנו לי בדיוק IPOD Touch היתקנתי מה שצריך העברתי שירים סרטים והכל.. ואז פתאום אחרי כמה זמן הוא לא קולט לי בUSB את הIPOD וגם פתאום זה נהייה לי בעכבר שמחובר מאחורה בUSB הוא כל חצי דקה מזהה אותו עובד נורמלי ואז למשך כמה שניות מפסיק לעבוד ואז שוב חוזר לעבוד ישר.. כיבתי ת'מחשב כמה פעמים וזה לא עוזר.. הייתי חושב שאולי משהו בחיבור נדפק. אבל זה גם בUSB האחורי וגם בקדמי קורה.. יש איזה משהו לעשות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. זה התחיל כשהחלפתי מסך (המסך עובד). כשהדלקתי אותו המאווררים נדלקו אבל אין אות למסך, אין שום סימן לזה שהמחשב עולה, אין ציפצופים, אין כלום והלד של הפאוור השתגע - או שהוא לא נידלק, או שהוא מהבהב. פתחתי אותו, שיחקתי עם כל החיבורים כולל כולם - ואותו הדבר מאווררים מסתובבים אבל עדיין לא נידלק ואין ציפצופים. הורדתי את הזיכרון - עדיין אותו דבר בדיוק הורדתי את כרטיס המסך - הלד דולק כרגיל! ציפצוף ארוך ו3 קצרים (כמו שאמור להיות בלוח שלי כשאין כ"מ) שמתי את כרטיס המסך על מחשב אחר - פועל גם פועל, ומגיע לווינדוס מזה אני חושב שהבעייה היא בלוח, ספציפית בחיבור הPCI-E מה אתם אומרים יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות או שהבעייה היא 100% בלוח ואני יכול לשלוח אותה לממש את האחריות? נ"ב המחשב מהמפרט …

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by sharon1256,

יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by idanyow,

קניתי מחשב חדש, והשארתי את ההארדיסק הקודם שבחיבור IDE (סתם מסיבות של לא היה לי איפה לגבות.. לא משנה) לא חושב שכל המפרט קריטי אבל אם כן אני ארשום... יש לי רק סלוט IDE אחד על הלוח, כל השאר SATA יש לי גם צורב וגם הארדיסק לחבר על אותו כבל IDE אני לא סגור איך הג'אמפרים אמורים להיות, כי במחשב הקודם היו לי שני סלוטים של IDE על הלוח. סלייב, מאסטר, מה..? כרגע אין BOOT, וזה נשאר עם ההודעה VERIFYING DMI POOL DATA מה עושים ? כרגע בביוס מופיע לי שהמאסטר זה הצורב, כי ניסיתי לעשות בוט אבל לא הולך והסלייב זה ההארדיסק תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by eyalkor,

לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by fp581,

היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by GONNY2,

מחשב לא נדלק יש אור אין תצוגה על המסך אין צפצוף האם הבעיה בספק? או בלוח אם ? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by oded6188,

בסך הכל רציתי להרחיב את הזיכרון במחשב של אחותי הלכתי וקניתי עוד סטיק של 512mb כשאני מחבר אותו, אז אפשר לראות שהמחשב אכן זיהה שיש יותר זיכרון אבל הווינדוס לא עולה איזה תוכנה יש לבדיקת זיכרון דרך DOS?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by EroSenin,

לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by michael_yarden,

תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור המחשב לעריכה: Q6000 OC 3.0GHZ 4GBRAM QUADRO15000FX EX38-DS4 250*2 RAID לכונן סי +500gb כאשר אני מתחיל לפרמט כבר בשלב הראשוני set up is starting win לפני ה set up win xp מופיעה לי שגיאה על מסך כחול :s05: לשון השגיאה הינו : A prob has been detected and win has been shutdown to prevent damage to your computer IF this is the first time you seen this stop error screen resart your computer IF this screen appears again follow this step: check for viruses on your computer remove any insalled hard drives controllers. check your hard drive to make sure it is properly config and terminated . Run CHKDSK /F to check hard drive co…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by michael1232,

שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j:‎ ‎/fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by ccc,

היי רציתי לשאול משהו קטן יש לי על המחשב 2 דיסקים IDE וצורב. למה הכל יעלה חלק כשאני מחבר רק הארד דיסק אחד+צורב אבל אם אני מחבר את 2 הדיסקים אז הוא נתקע על DETECTING IDE DRIVES בביוס ? הג'מפרים בטוח בסדר, ו2 ההארד דיסקים תקינים לחלוטין. זה עבר לי אתמול, לא יודע מה קרה, מה יכולות להיות הסיבות האפשריות ? אני אשלול אפשרויות כבר.. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by galbm2,

כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by red-x,

בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by fog,

יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by גליטו,

lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.