תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
--סודר-- אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לסטריאו.. אין בכלל סאונד שיוצא מהרמקולים. כל החיבורים תקינים (כולל כבל ) וכאשר אני מחבר אוזניות למחשב - אני כן שומע. כל נושא ההגדרות בsoundmax גם פחות או יותר מיציתי.. אם יש לכם עוד רעיונות איפה עוד יכולה להיות הבעיה.. כל נושא הכרטיס קול - לא ממש מבין בזה.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך הזה, שנרכש לפני כחודשיים והוכנס למחשב ותיק יחסית כבן שנתיים שמעולם לא חווה בעיות יציבות כלשהן, ולאחרונה גם הועבר למחשב חדש. מאז שהתקנתי את הכרטיס המחשב התחיל להתקע ו/או להתרסט באופן עקבי. אני בטוח לחלוטין שהכרטיס הוא הגורם לבעיה (בין היתר ניתן להיווכח מה event log) , השאלה שלי היא כיצד ניתן להוכיח באופן חד משמעי שזו אכן הבעיה לחנות בה נקנה הכרטיס (KSP), לאור העובדה שהנ"ל מתנערים מאחריות מאחר שטוענים שבבדיקה אצלם המחשב נמצא יציב? FYI פעולות שעשיתי עד כה: 1. עדכון ביוס 2. מעבר בין גרסאות שונות של Catalyst 3. התקנת Vista (בנוסף ל- XP pro SP3) 4. התקנת הכרטיס במחשב חדש לחלוטין. בכל שינוי שעשיתי המחשב הגיב קצת שונה - זה נע בין ריסטים קבועים מיד לפני הכניסה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב המזדקן שלי (בן 6 בערך) תמיד ידע לעשות בעיות שונות ומשונות. פעם נשרף הצ'יפסט, חיבור של הכרטיס מסך והזיכרון עשו הרבה טרור ועוד שלל בעיות. לאחורנה הוספתי לו הארד דיסק חדש שתקופה סיברה הוא והמחשב עבדו ללא בעיות. עד לשבוע שעבר בערך, שהמחשב החל להיתקע תוך כדי השמעת קליל כזה ששומעים כשמכבים את המחשב. הוא ממשיך לעובד ונורית ההרדדיסק האדומה דולקת באורך קבע. אם מבצעים ריסטרט אז 99% שהוא יקפא שוב בשלב ה-boot של ה-bios. אחרי עוד כמה ריסטים כאלה או כיבוי והפעלה מחדש, המחשב עולה שוב כאשר יש הודעת COMS checksum error וצריך להגדיר את כל הביוס מחדש. לפעמים אחרי קפאון וריסט המסך לא נדלק. אין לי מושג למה זה קשור בדיוק. האם לדיסק החדש, אם כי היו בעיות כאלה בעבר אך לא באותה…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן שקצת שיפצתי הבעיה שאני רוצה לפתור היא כזאת כל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל (ממש מוציא אותו מהשקע) הbios מתאפס. אני חושב שצריך להחליף בטריה, אך לא הצלחתי למצוא הוראות בנושא.. האם כל בטריה מתאימה.. איזה בטריה אני צריך.. לוח אם: Via p4pb 266e אשמח לעצות ועזרה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה יש לי הרבה קריסות במחשב, זה התחיל בריסטרטים אוטומטיים.. ניקיתי את המחשב והריסטרטים נעלמו בערך... כנראה היה התחממות יתר.. עכשיו לאחרונה מופיע לי מסכים כחולים עם התקלה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL המחשב עולה אחרי ריסטרט אבל הבעיה מדאיגה אותי.. עידכנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA ואני מקווה שזה לא יחזור ..מה שמעניין אותי לדעת עכשיו האם מה שעשיתי הוא נכון או שזהוי לא תקלה של הדרייברים הנכונים? אולי דרייברים של INTEL שגם אותם אוריד עוד מעט.. העלתי קובץ MINIDUMP של ה-CRASH האחרון... אשמח לעזרה והסבר לתקלה.. תודה דרך אגב , איך פותחים קובץ DMP ומאבחנים התקלה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי במצב ממש מוזר ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, יש לי HD של WD מדגם WD800, עם חיבור SATA ומהירות 7200RPM. אחרי הדלקה רגילה של המחשב, הWINXP התחיל לעלות ואז פתאום נכבה ומאז אני מקבל הודעה שלא קיים דיסק ו/או לא מותקנת מעה"פ. עכשיו, אלה הדברים שניסיתי לעשות: * חיברתי אותו למחשב אחר כ SLAVE, הלוח אם זיהה אותו אבל המעה"פ לא. * ניסיתי להעלות אותו עם הדיסק התקנה של WINXP (כדי לפרמט), לקח לו המון זמן עד שהוא זיהה את הדיסק, אבל כשבחרתי בכונן, קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לשם ואז חזר המסך הקודם רק שעכשיו ללא כונן לבחור בו את ההתקנה. * ניסיתי להעלות את המעה"פ UBUNTU (מדיסק) ואז אולי לפרמט אבל גם כאן, הכונן לא מזוהה. * העליתי את המחשב עם דיסק של WIN98 למצב command p…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי לפני כמה שבועות קיבלתי המלצה להחליף את הספק, אבל חוץ מהידיעה האישית שעכשיו המחשב מקבל את התמיכה החשמלית הראויה לו, לא השתנה דבר... אז הסיפור בקצרה הוא שיש לי מחשב עם המפרט הבא שאמור להריץ ללא בעיה תלת מימד ופוטושופ כבדים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS אבל הוא זוחל ונתקע וקורס... - האם כדאי לי לשלוח למעבדה ע"מ שיעשו בדיקה מקפה לתיפקודי הרכיבים? אם כן, יש למישהו המלצות? - האם יש תוכנות מקצועיות לזיהוי בעיית החומרה (כבר בדקתי עם 3DMARK ולא נמצאה בעייה מיוחדת...) לינק לת'רד: http://hwzone.co.il/comm…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום, הדלקתי פעם ראשונה לכחצי שעה, אחרי זה כיביתי אותו, וכשבאתי להדליק שוב המסך לא נדלק ונורית הHDD לא הופיעה. (מחובר לחשמל) (פעם ראשונה היה אור במסך, אך הוא היה שחור, פעם שניה הוא הנדלק והוציא חלון דיאגנוסטיקס, שנתקע אחרי הודעה של משהו בזכרון עם מספר ארוך לא עובד, ולאר מכן לא עלה שוב.) עשיתי ריסט כמה פעמים ושום דבר לא השתנה. ניסיתי להדליק רק עם כבל חשמל וללא סוללה, וגם נשאר אותו הדבר. יש משהו שאני יכול לעשות לבד או ישר לחנות? עדכון: אחרי מנוחה של כרבע שעה, הוא נדלק כרגיל ונראה שעובד בסדר. עשיתי לו כיבוי, ושוב הדלקתי, וגם עלה. יש מצב שהוא התחמם יותר מדי? יש לו אולי הגנה נגד התחממות שהוא מכבה את עצמו מעל טמפ. כלשהי? ועדכון אחרון הוא עבד כ20 דקות, ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחשב שהרכבתי ושמתי לאמא בסלון עבד סבבה, עד שהיום בבוקר קמתי עם הנגאובר מטורף ואמא שלי שוב מתבכיינת שלא עובד המחשב. יצאתי לסלון לראות מה קרה, מסתבר שהיא החליטה להזיז אותו. לא יודע מה היא עשתה לו אבל הוא הפסיק לעבוד. כשמפעילים אותו הוא עושה ביפ ארוך עוצר לשניה, ואז שוב וככה שנתיים. ולא עולה כלום על הTV. יש רעיונות? נ.ב. הדגם של הלוח אם: MSI PM8M-V H http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=205&maincat_no=1 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והמסך לא מראה לי את העלייה של הווינדוס .. הכל עובד טוב עם המסך הוא מראה לי תמונה רק כשהוא מגיע אל ברוך הבא לווינדוס נהיית תמונה.. מסך דק.. אני רוצה לפרמט ואי אפשר לפרמט ככה =\
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להוציא את הסוללה כדי השביוס יתאפס והוא לא מצליח והוא פוחד שאם הוא ימשוך חזק משהו ישבר. איך מוציאים את הסוללה בדרך בטוחה? נ.ב יש לו לוח אם גיגהבייט אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי מחשב שהמפרט שלו : p9300 500gig 32mb 4gig ram 800hz hd3870X2 EX-38 DS4 את המשחקים הוא מריץ על HIGE בלחץץץץץ (יש לי 19 אינץ שזה כלום לכרטיס מסך הזה) וב3DMARK 2006 התוצאה היא 6500 שזה בושה ..... מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום,לאחורנה רכשתי מחשב חדש וזה המפרט amd 5600 GA-MA69GM-S2H kingston 2G 800 Seagate 360G מערכת הפעלה ויסטה בהתחלה הכל רץ כמו שצריך,לאחר כמה זמן מתקל מסך כחול,שמודיע על בעית חומרה,ואז ריסטרט ככה זה חוזר על עצמו,לפעמים רק בעלת הוסיטה עצמה זה קורה ולפעמים רק שמבצעים פעולה כלשהי.. טמפ' בסדר,ההגדרות בביוס בסדר,הזיכרון הוחלף פעם אחת מחשש שהוא פגרום.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי אני בבעיה ממש.. ניסתי לפרוץ את הויסטה מקודם בעזרת משהו שאחד המשתמשים שקארתי באינטנט. המחשב עשה ריסט ועכשיו הויסטה בכלל לא עולה (אפילו לא נטען...) יש לי גם XP על המחשב ועכשיו הוא ישר מפעיל לי אותו בלי להגיע לויסטה בכלללללללללל. אני אבוד............ ניסתי בXP ללכת ללחוץ על הלחצן הימיני ומישם למתקדם ולrecovery אבל גם שם הויסטה לא מופיעה לי בבקשה מי שמבין שיעזור לי...............................................
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-