תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בחודשיים האחרונים המחשב מתאפס לבד, באמצע גלישה, או בכל דבר אחר, ולא מדובר בנפילות מתח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הוא נתקע במסך הראשוני שהוא רושם את כמות הזכרון וכו'. יש לי את ה BIOS הכי מעודכן...
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי מסך שני שעבד. יום אחד אני נתקתי את הכבל של המסך ואחרי כמה שעות החזרתי אותו בחזרה, משהו שכבר עשיתי הרבה פעמים, אחרי שחיברתי את המסך בחזרה למחשב הוא כתב לי Entering power save mode ואחרי, שהוא לא מקבל אוט מהכבל. הכבל הוא DVI-D שמחובר למתאם DVI נקבה לDP זכר, המתאם חדש בדקתי שהכבלים מחוברים היטב ניסיתי לחבר מסך אחר וגם הוא כתב את אותו דבר מצורפת התמונה של ההודע על המסך אשמח לתשובה, תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם הבאתי מעבד 2.8 ghz והוא לא עובד לי מה הסיבה לכך? ד"א המחשב שלי הוא עם מעבד 2.0 ghz והמעבד שהבאתי הינו חדש ותקין לאחר בדיקה ..
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה המעבד שלי מתאמץ כל כך שאני מפעיל משחק מחשב ? WOT = קבוע בין 40-75% ENEMY FRONT בין 70-90% CALL OF DUTY בין 70-90% % = אחוז מאמץ בעבודות אופיס , אינטרנט מוזיקה הוא דיי רגוע ... גם באתרי פלאשים יחסית כבדים הוא מתאמץ נוורא לחבר של אחי יש מעבד 3770 והוא בכלל לא מתאמץ במשחקים ממש עובד חלק .
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סרטים אני מנסה להפעיל אותם ... ואז הוא כותב לי את זה במדיה או בכל דבר אחר..תוכנות להמרה סרטים לדוגמא ..., חשבתי שזהיתי את הבעיה והיא codec של קאזה... מחקתי והמדיה עלה ..ואז התקנתי שוב והוא שוב פעם עלה הראה את הסרט ואז אותה בעיה חזרה אחריי שעשיתי ריסט . מחקתי שוב התקנתי דיווקס במקום ...ושוב אותה בעיה .. למה זה קורה ? המחשב שבוע אחריי פירמוט . http://img513.imageshack.us/my.php?image=81243439db4.png http://img513.imageshack.us/my.php?image=94294045wg1.jpg אך שאני פותחי את תיקייה מסויימת זה מופיע למה ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי אתם יכולים לראות שאין שום סיבה שהמערכת שלי לא תוכל להציג תכני 1080 עם בעיות אבל משום מה שאני מפעיל סרטי 1080 (MKV) התוצאה היא שהסרט "רועד" (jerky playback). לסרטים כאלו אני משתמש ב- COREAVC האחרון, ולעיתים ב FFDSHOW. ב- ZOOMPLAYER (שהוא הנגן המועדף עלי) התמונה ממש לא זזה חלק, ב-VLC עוד איכשהו אפשר לסבול אבל עדיין זה לא מצדיק את זה, אני אמור לראות סרט שזז חלק לגמרי אז מה הבעיה פה בדיוק? btw, אם אני מנסה לראות סרט שתומך ב-DXVA ואני מכוון את הנגן שלי שיציג סרטים שכאלה אז בכלל התמונה לא זזה חלק ואיטית. עזרה :'(
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב AMD64 3200 עם זיכרון 1GB וכרטיס מסך GFORCE6600 128MB ורציתי לשאול לאחר שהתקנתי את המשחק NBA2005 המשחק עובד עד לשריקת הפתיחה ואז המחשב מקבל FREEZE וה-SOUND נכנס ל-LOOP אותו דבר קורא לי גם עם המשחק FEAR רק בלי שריקת הפתיחה. אגב הבעיה היא לא כללית לדוגמא FAR CRY,FIFA עובדים חלק . מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, הספק כח שלי התפוצץ ואני לא יודע למה. הסיפור הוא כזה: היה לי מחשב סלרון ישן שיום אחד הפסיק לעבוד. הספק כח עבד והמחשב דלק, הנורה על הלוח אם דלקה אבל לא נראה כלום על המסך. בדקתי את המחשב על מסך אחר ועם כרטיס מסך אחר וזו לא היתה בעיה. בעיה מסוג זה קורה בגלל התנגשות בין התקני חומרה חדשים, אבל לא הוספתי כלום. ניסיתי גם לנתק כל אחד מהמרכיבים לראות מה ממנו אולי גורם להתנגשות וזה לא עזר. (בדיעבד, אולי זה היה הספק שגרם לבעיות, למרות שנראה שהוא עבד. יכול להיות?) בגלל זה החלטתי להחליף מחשב, אבל השארתי רכיבים כמו הכונן דיסקים, הפלופי וגם הספק. כשהפעלתי את המחשב הוא בהתחלה עבד, נכנסתי ל BIOS לבדוק כמה הגדרות, ואיך שאני בודק המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד. כיביתי והדלקתי שוב, …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אובד עצות ואולי אתם תוכלו לעזור לי ??? יש לי מחשב ( מעבד 350MHZ - אני יודע ישן !!) אשר הוצאתי לו את הכונן הקשיח המקורי שלו ושמתי במקומו כונן קשיח ממחשב אחר שעליו כבר מותקן WIN XP מאז לאחר שהWIN עלה המקלדת והעכבר מנותרלים (סמן העכבר קיים במסך אך הזזה של העכבר לא מזיזה את הסמן), העכבר והמקלדת תקינים - הם עבדו במחשב אחר וכן כאשר הWIN עולה עוד בשלב של הBOOT המקלדת מגיבה !! אולם איך שהWIN עולה היא מנוטרלת !!. כשהייה הכונן הקשיח המקורי גם המקלדת וגם העכבר עבדו!!! האם מישהו יודע למה העכבר והמקלדת מנוטרלים כאשר הWIN XP עולה ? אשמח לעזרה SKI FARM
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן בעת שאני גולש בTHEMARKER ולוחץ על פתיחת תגובה תמיד בפעם הראשונה הוא מקפיץ את העמוד למעלה ואז אני צריך לגלול למטה. למישהו יש מושג? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל קליפ שאני שומע ביוטיוב חייב להתקע כמה פעמים במהלך השיר. זה קורה לי גם ב XP PRO וגם עם גוגל כרום. מישהו יכול להסביר לי מה שאני יכול לשנות במחשב עצמו(הגדרות למינהן) כדי שהקליפ יטען מהר יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לא ידעתי איזה פורום לירשום הודעה זו אז תעבירו אותה לאן שצריך התקנתי היום את התוכנה pcmark2002 והתוצאות שיקבלתי בהן הם נמוכות או שכה נראה לי למשל המעבד קיב ל4463 הזיכרון שלי 3183 והארד דיסק קיבל 665 ואם תירצו תוכלו להסתכל במפרט שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם הסתכלתי ב Task Manager בחלונות ופתאום אני רואה את זה... אני מניח שאיזה משחק דפוק ב steam התקין את זה, השאלה שלי: א. למה זה טוב בכללי. ב. איך אני יכול לדעת מי התקין את זה ? ג. האם על מעבד אינטל צריך את זה או שאפשר להסיר (והאם המשחק יפגע מזה?)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 שנימצא על מחשב שהמפרט שלום מפורט בצד. עכשיו כשאני מריץ CPU-Z על WIN 7 אני רואה שתדר המעבד נמוך מזה שאמור להיות. (שמתי תמונה) איך אני מחזיר את התדר להיות כמו שאמור להיות מבלי לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי פינג של 20 25..ומשום מה יש לי תקיעות במשחקים חשבתי אולי זה קשור לאיזה חלק שצריך להחליף במחשב.. זה המפרט: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]זיכרונות- System Memory 2043 MB]DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי במחשב של אחותי בחדר כונן SATA מסדרת deskstar של HITACHI ושמתי לב שהכונן ממש מרעיש, יש לה גם כונן של SAMSUNG ואותו בקושי שומעים... רק את ה-deskstar של hitachi... חשבתי שאולי הכונן פגום אז עשיתי בדיקה עם התוכנה מאתר היצרן והתוכנה רושמת שאין בעיה בכלל... האם הכוננים של hitachi פשוט מרעישים? מה אפשר לעשות כדי להפחית את הרעש? (אל תגידו לי להחזיר כי זה בלתי אפשרי, קיבלנו את זה במתנה...) בכל זאת, חדר שינה... ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-