עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jammblues,

שלום רב, לאחרונה הספק שלי החליט להפיץ ריח של פלסטיק שרוף. ניקיתי אותו מאבק (הייתה כמות די גדולה), והוא עדיין מפיץ ריח. יש לציין שזה מארז COOLERMASTER 690 והספק יושב למטה, כך שהוא צובר לי המון אבק (המאוורר מכוון לרצפה). באופן כללי המחשב נקי ואפילו נקי מאוד מאבק, פשוט הפתח איוורור של הספק לא היה גלוי לעין, כך שפיספסתי אותו בכל ניקיון. האם צריך להחליף ספק? לתת לזה עוד קצת זמן, אולי הניקיון יעזור? משהו אחר? ניר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. או קיי אז ככה חבר שלי הביא מאייבורי לפני מספר חודשים מעבד am2 3800 חד ליבה ולוח msi לאחר שלא הצליחו לתקן לו את הלוח 939 שלו ולכן החליפו סוקט כאשר בא להפעיל אותו אחרי איזה חודש בניסיון התקנת ווינדוס המחשב קפא פעם אחר פעם בהעתקת קבצי מערכת ממסך ההתקנה הכחול של xp שברנו את הראש שעות ארוכות הוחלפו עותקי windows סי די רומים הארד דיסקים >זיכרונות>ספקים>חוברו הארדיסקים עם מערכות הפעלה שכאשר הם עולים המחשב קופא לפני שכל התוכנות עולות אולם לפני כניסה לממשק כלשהו של ווינדוס למשל הרצת memtest בכמה לופים אין אפילו טעות אחת. לאחר חודש עקב שידרוג חומרה ממחשב אחר שעבד פרפקט נותר לוח am2 מתוצרת אסוס שעבד מצויין עד עתה עם גירתסת ביוס האחרונה שלו>שכחנו מהסיפור עם הלוח של msi ו…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by hixx,

ברשותי מחשב אחד עליו מותקנים 2 מערכות הפעלה, 1. ubunto 8.10 2. windows xp בדרך כלל בשלב האיתחול המחשב שואל אותי איזה מערכת הפעלה עלי לבחור, ובעזרת הלחיצים אני בוחר בווינדוס, כאשר ברירת המחדל הוא האובונטו. לאחרונה התקלקלה לי המקלדת שליוותה אותי בנאמנות שנים רבות וקניתי מקלדת חדשה -Microsoft Curve Keyboard 2000 כאשר החיבור של המקלדת נעשה ישירות לשקע הusb שבמחשב, הבעיה היא שהלוח אם לא מזהה את המקלדת, ולכן בשלב האיתחול אני נכנס אוטומטית לאובונטו. השאלה היא איך ניתן לערוך ללוח אם הכרות עם המקלדת כבר בזמן האיתחול. אגב אם זה חשוב לוח אם הוא מהדגם gigabyte ga-p35-dq6 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi msi 7383 VEr 1.0 G31m2 VEr 1.0 אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב. רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה.. בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם. ידוע לי כי אם היה לי כרטיס…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by BedB0y,

יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Tsk,

שלום לכולם הייתי רוצה לשאול שאלה ממש רצינית אז רק למבינים ביותר אם אפשר בבקשה! תודה! אז ככה: קניתי מארז חדש למחשב שלי, הרכבתי והכל עבד פנאן ואת המארז הישן העברתי למחשב של אח שלי(שניהם לא מחשבים ישנים, שנתיים גג). עכשיו אחרי שהרכבתי את הכל, הפעלתי את המחשב והכל, המחשב לא עבד, ונהיה ריח מסריח של שרוף מהספק כוח. אין לי מושג למה, הרכבתי הכל נכון(פרטים ספיציפים בסוף) והכל אמור לעבוד. אני חושב שהבעיה אולי בחברה של הספק(EZCOOL שמעתי שהם לא משהו מרהיב במיוחד, זה מה שהביאו בIVORY) ולכן הספק נשרף אבל בעיקרון לא אמורה להיות בעיה. יש איזו שהיא אפשרות לדעת אם עוד כל מיני חלקים אחרים נשרפו? ואם צריך רק להחליף ספק? אגב - הנורות על הלוח אם עבדו והראו שהכל בסדר מפרט מחשב: ספק כוח…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by WitheNoise,

שלום סוף סוף הגיעו כל החלקים למחשב, שמח וטוב לבב אני מחבר את המקלדת מסך עכבר ומפעיל את המחשב אבל, כל המאווררים עובדים (ספק מארז מעבד לוח כ.מסך), ואני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים אין כלום, המסך אומר שהוא לא מזהה כלום, חיברתי חיבור דיגטלי הוא (המסך) טוען שהוא מזהה אנלוגי, שמתי ידנית על דיגיטלי רושם Error כלשהו, המקלדת לא מגיבה וגם העכבר כאילו לא מחובר, למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה ? למעט מסך כי אין לי כלכך דרך לבדוק את זה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. כשאני מכניס דיסק ריק דיוידי הוא לא מעלה לי את הדיסק שעות על גבי שעות הוא עושה רעש כזה כאילו הוא מנסה לקרוא אותו וכלום וכשאני מנסה לפתוח את המגש הוא נכבה ואז צריך להפעיל אותו על ידי הכנסת קיסם לחור הקטן שם וזה רק עם דיסיקים של דיוידי עם דיסקים רגילים הוא בסדר גמור וזה לא בעיה בצורב נראה לי כי החלפית אותו כמה פעמים עד שהתייאשתי מה עושיםםםםם בא לי לשבור את המשחב כבררר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by Gal_452,

דיי קשה לי לתאר אתה הבעיה ... בזמן שאני גולש חסרים לי מלא פריטים שאמורים להופיע אני לא יודע אם לקרוא לזה אייקונים או משו בסגנון שמתי פה שתיי תמונות להמחשה אני מקווה שתצילחו לזהות ולעזור לי... בכל מקרה נראה לי שזה אכישהו קשור לפלאש אבל אני ממש לא יודע אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר , http://img242.imagevenue.com/img.php?image=59081_70612065_1_122_168lo.JPG http://img125.imagevenue.com/img.php?image=59590_7416_2_122_1188lo.JPG אם מישו לא מוצא הבדל אז תעשו השוואה בין עמוד של "וואלה " צלכם ובין מה שמופיע בתמונה השנייה שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by shoomil,

המחשב שלי נתקע קופא ומצריך הפעלה מחדש כל פעם שזה נתקע שומדבר לא מגיב שהוא נתקע מאז שהתקנתי את האינטרנט אני גולש עם נתב אינטרנט אלחוטי 3 פעמים לקחתי את המחשב לתיקון ואיבורי אמרו שהוא בסדר פירמטתי 4 פעמים כבר לפני האינטרנט כל זה לא היה ממה יכולה להיות הבעיה הזאת ? מחשב חדש לחלוטין יש לי אותו רק חודש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. יש לי מחשב שעבד תקין ולפני כמה ימים הדלקתי אותו ולפתע הWINDOWS מרסט את המחשב כל פעם מחדש בזמן העליה (בשלב שמופיע מסך שחור והלוגו של WINDOWS) כאשר הכנסתי את הדיסק של WINDOWS ורציתי להיכנס לתוכנת התקנה (כדי לפרמט ולהתקין מחדש) המערכת בכלל לא זיהתה את ההארד דיסק שלי. אבל אחרי שיצאתי מתוכנית ההתקנה וניסיתי שוב לעלות אז שוב הWINDOWS מתחיל לעלות ומרסט בדרך מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by titanos,

כשאני מנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ומחזיר את החשמל חזרה הbios מאבד את מיקום ה ארדיסק ומבקש boot cd ואני כל פעם צריך לאפשר את האר דיסק מהbios כדי שלא יבקש את הדיסק האם יש פיתרון לבעיה זו ע,מ שאני לא יצטרך לעשות זאת כל פעם שאני מוציא את התקע מהחשמל? בתודה titanos.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by RevolutioN-,

שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. נסיתי לחבר את ה usb לפי ההוראות אבל השמות לא זהים לפי מה שרשום בספר למה שכתוב על הכבלים עצמם..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by hasson4,

מחשב P4S800D מעבד: intel celeron 320. HD WD SATA. מערכת הפעלה xp עולה ללא בעיות. הוספתי HD נוסף ישן זהה לקודם, מקבל את ההודעה בכותרת והמערכת עולה, ניסיתי עם hd חדש אותה הודעה. ה- hd ללא ג'מפרים. מה הפיתרון?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by Xsender,

קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. צהריים טובים שאלה של אמינות. איפה אני יכול להשיג אינפורמציה כללית בנושא של אמינות מחשבים (חומרה)? כוונתי היא כזאת, בחברה שבה אני עובד, אנו משתמשים במחשבים תעשייתים בתוך המוצר שלנו (שני מחשבים תעשיתיים בכל מוצר) והמחשבים מיתקלקלים מטבע הדברים, המחשבים הם מסוג SBC עם מערכת הפעלה "Embedded", היצרן שלח לי מפרט המכיל בתוכו את ה"MTBF" של המחשב בכללותו (כ 16000 שעות עבודה עד לתקלה ראשונה), אבל אני רואה שזה תאורטי ולא מעשי. רציתי לדעת, כמובן לגבי השנה הראשונה בלבד, מהוא אחוז התקלות שנחשב סטנדרטי (חומרה בלבד)או נורמלי או הערכה כלשהי, לכמות מחשבים שהותקנה (לדוגמה ל 1000 מחשבים בשנה הראשונה, או משהו כזה) בבסיס אני רוצה לדעת למה לצפות " בגדול" והאם מספר התקלות שיש לי כיום הינו בגדר ה…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. אני מקווה שאני בפורום הנכון פירמטתי את המחשב, התקנתי XP (חוקי) ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס רשת. הוא לא מופיע ב divice maneger ניסית להתקין את הדרברים של הלוח אם עוד הפעם ושום דבר לא עובד ניסיתי לפרמט ולהתקין XP מחדש ועדיין אותה בעיה חזרה על עצמה. זאת לא בעיה של דרייברים, הורדתי את הדרריברים החדשים מהאתר של abit ועדיין שום דבר לא השתנה. יש לי לוח אם מסוג abit - kn8 ultra עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by InFiNiTi,

קניתי עכשיו כונן סיגייט (יש לציין שהוא מהדגם הבעייתי אבל אין לי מושג עדיין מה הבעיה המצוינת בדיון הרשמי) חיברתי אותו לSATA ולחשמל כמו שצריך, אך הפוסט לוקח דקה ואז פשוט הוא רושם Second Primary Harddrive Error ואפשר ללחוץ F1 לחצתי והווינדוס לא הפסיק לטעון את עצמו בחלק שלפני הWELCOME וכו' (שחכתי איך קוראים לחלק הזה ) מה עושים? זה קשור לדיון הרשמי של הבעיה? הרי עוד לא נכנסתי לווינדוס וכבר יש שגיאת הרדיסק בפוסט...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by yonir,

המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. שלום לכולם... לחבר שלי התחילה בעיה במחשב לפני כמה ימים לאחר שהמחשב קיבל מכה. הווינדוס ויסטה קרס ופשוט כל דבר נתקע. התקנתי לו XP בערך 3 פעמים שכל פעם אחרי שעה בערך שהווינדוס עושה ריסטרט הוא לא עולה בחזרה. הוא טוען את הווינדוס ועושה ריסטרט. ושמתקינים תוכנות יש שגיאות. אני מניח שזה הארדיסק. מישהו יכול לכוון אותי קצת יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by shoomil,

מחשב חדש לגמרי כל הזמן נתקע לי שאני מפעיל את האינטרנט אני גולש עם נתב אני מחובר מראוטר של אחי ומאז שיש לי את הנתב הזה המחשב נתקע כל הזמן וצריך לעשות הפעלה מחדש בשביל שהוא יתפקד חברתי למחשב את המודם ישירות וגלשתי יישירות מהמודם והמחשב עובד טוב ולא נתקע בכלל מה צריך לעשות ?!?! הנתב לא מותקן טוב ? או שהוא בעצמו דפוק ??? יש לי נתב של TP LINK וראוטר של TP LINK צודם של הוט מוטורלה שאני מחובר עם הנתב גם האינטרנט מתנתק לפעמים והנורה האדומה כל הזמן מהבהבת היא אמורה להבהב ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.