עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blackorder,

שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

יש לי בחדר 2 מסכים. החלטתי לחבר גם את המסך השני למחשב [גם LCD] הכרטיס מסך שלי מופיע בצד. לא משנה איך אני מחבר את המסך השני למחשב שלי [לבד, ביחד, על כל אחד מהחיבורים]הוא פשוט קופץ כזה... יש פסים לבנים כמו מגנוט כזה. למרות שמחברים אותו למחשב אחר זה פשוט לא קורה... אפשר עזרה? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by dima_s,

שלום אנשים! הפעם בעיה היא כזאת: לפני יומיים הכל היה בסדר, המעבד היה רץ עם OC של 35% ויחס עם זיכרון 1:1 (FSB1800 DDR2 900) אבל אתמול התחלתי לקבל מסכים כחולים אחד אחרי השני בלי שום סיבה. אפילו הורדתי את אוברקלוק להגדרות סטוק אבל הייתי מאוד מופתע שזה לא עוזר. אני בקושי יכול להעלות את וינדוס, וגם זה עובד כל כך איתי שחבל על הזמן ובסוף אני מקבל מסך כחול עם איזה קוד 0X000000A וכל מיני אחרים. המצב הרבה יותר טוב אם אני מוציא את אחד הזכרונות (לא משנה איזה), אבל אז הוא לא זז מ-800 MHZ, ובסוף מסך כחול. עוד דבר מוזר ששמתי לב זה שאם הוינדוס עולה כבר אז ההארד דיסק עושה רעשים שכאילו הוא מאוד מתאמץ, וזה לא נירא לי רעשים של הארד דיסק תקול. אם למישהו יש מושג מה עניין פה אני יהיה מאוד שמח.…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. שלום, קודם כול אני רוצה להתנצל מראש על המגילה שאני עומד לכתוב, ולהודות לכל מי שהיה מוכן לשבת ולקרוא אותה. לפני כמה זמן שמתי לב לעובדה שהמחשב שלי די מרעיש, מחמם את החדר ומפיץ ריח שרוף במעט. אני חייב לציין שהמארז הוא בעל 6 מאווררים כאשר שניים קדמיים המכניסים אוויר, שניים אחורים המוציאים אוויר ועוד שניים על הדלת המכניסים אוויר - אחד מול המעבד והאחר מול הכרטיס מסך. לאחר בדיקה מצאתי כי האוויר החם ובעל הריח השרוף מגיע מהמסך (CRT די ישן ) ומספק הכוח ( Enermax Noisetaker II 420W ). הספק הוא בן כשנה + (אין אחריות) ומחובר ישירות לUPS של ADVICE ( לא זוכר את הדגם). שמתי לב שאפילו לאחר שאני מחבר את הספק לUPS כל נגיעה קלה בכבל יוצרת קולות תזזזז' ולעיתים המחשב אף נכבה. הדבר קרה לי גם ב…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by rafip77,

בואנה זה לא יאומן !!!! גם המחשב שלי היום התחילו הבעיות !!!! המחשב שלי פתאום נכבה לגמרי כאילו היה הפסקת חשמל. אבל אין שום הפסקת חשמל... ואז אני מנסה להדליק אותו ולא נדלק לי !!! אחרי שנתקתי את כבל החשמל נתתי לו לנוח איזה שעה וחיברתי את החשמל כעת זה עובד. זה כבר קרה לי כמה פעמים !!! מה הבעיה ? אין לו עומס אני סתם גולש... המפרט שלי: ספק כח של ANTEC true power 2/ 430W לוח אם ASUS P5PL2 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ 800FSB מה העיה כאן עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by sergeykp,

בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by itail,

שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  11. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה

13. Started by RED_ALERT,

שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by liordavid,

המחשב שלי לא מציג תמונה לאחר המסך טעינה ל WINDOWS... נכנסתי ל- SAFE MODE והורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עזר. הורדתי את ה DRIVER והמעודכן אך עדיין אותה הבעיה. יש לי כרטיס מסך X1900XT. ממה יכולה לנבוע הבעיה ? WINDOWS/DRIVER/הלך הכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by namyob,

מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by zach,

הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. האם האימג' הוא מכווץ? או שהוא פחות או יותר אותו גודל כמו המקור? תודה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by Ran B,

שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by yonik,

כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

אני באמצע סידור חוטים,רציתי לראות שהכל בסדר אז חיברתי את הכבל ATX ואת ה4 פינים הזה(הכרחי על מנת שהלוח יקבל חשמל לא זוכר ת'שם...) עכשיו הלד שמראה שהלוח מקבל חשמל ואין קצר או משהו עובד,פשוט אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא קורה,כלום ממש ז"א המאווררים לא רצים אין רעש טוב נו כלום... :'( אני לא יודע מה הבעייה,אולי לא חיברתי משהו טוב?יש בעייה במעבד לוח זיכרון? אולי פשוט הכפתור לא בסדר? אני עובד עצות אני לא יודע מה עושים במצב כזה,ובזמן האחרון הצרות קופצות עלי אחת אחרי השנייה

23. Started by itaysk,

היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by shmizan,

שלום עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אני פועל על XP SP3 עם 3 כוננים קשיחים פיסיים. כנראה נכנסו וירוסים והייתי צריך לפרמט. לאחר הפרמוט כוננים C וE נשארו תקינים אך כונן D הציג הודעה של CORRUPT MBR ואז התחילו הבעיות. הכונן הוא WD3200KS SATA2 עם אחסון 320 גיגה. שחזרתי את כל המידע שיכלתי ומחקתי את המחיצות, פרמטתי מחדש, בדקתי עם כל תוכנה אפשרית של WD. בדקתי עם הרבה תוכנות מ Hiren's Boot CD בדיקות מקיפות, לא נמצאו שום BAD SECTORS או פגמים כאלה או אחרים בכונן. החלפתי חיבורי כוח של הכוננים האחרים, החלפתי את הסדר של כבלי הSATA, אותה תוצאה. לכאורה הוא פועל כרגיל, העברת קבצים מתאפשרת אך במהירות איטית במיוחד. כשבדקתי עם תוכנת BENCHMARK קיבלתי תוצאה עגומה במיוחד: Transfer Rate של 6 מגה לשני…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by country84,

שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים