עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by koby058,

האם צריך לחבר [glow=red,2,300]גם[/glow] את הקונקטור לשקע המסומן בתמונה????? מה שם החיבור הזה ולמה הוא נועד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by 14renegade,

היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.

3. Started by Konchi,

היי. לפני כחודשי בערך באתי כאן לפורום לשאול על מפרט. בסופו של דבר החלטתי וקניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid LG CD ROM X52 DDR GEIL 400Mhz 512mb Ultra CL2 מארז Compucase Hec CI-6A19 עם ספק של 300W התקנתי את הווינדוס בעצמי. (אקספי הכי מעודכן עם SP2( ומדי פעם עלו בעיות שחשבתי שיעברו אבל זה כבר מתחיל ממש להטריד. קורה הרבה שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה, וכשאני בא למחרת אני מזיז את העכבר והמסך שחור וזה מאלץ אותי לעשות התחלה חדשה. משחקים כמו DOOM3 וGTA:Vice City פועלים חלק אך אחרי 10 דקות של משחק (או פחות) פתאום הם לא מגיבים ומאלצים אותי לצאת גם קרה לי כמה פעמים שלפתע הופיע מסך כחול על כל המסך שאמר שיש איזו שגיאה ו…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by Impreza,

המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  5. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by gamer-8,

powerquest drive image 7 לא רואה את הכוננים בהרד דיסק. זה מחשב חדש שרק הגיע אתמול, maxtor 120gb SATA. מחולק ל-3 כוננים, ntfs. מה גם ששמתי לב שהסידירום עושה לי בעיות, וכשאני מכניס דיסקים מסויימים המחשב קופא.... עוד....בבוקר הפעלתי את המחשב, וזה רשם לי שהווינדוס לא יכול לעלות כי חסר לו איזה קובץ....עשיתי רסטרט ופתאום עובד הכל מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש. amd 64 3000 gigabyte k8ns n3 256*2 samsung 6600GT leadtek 6a19 300W HEC טמפרטורה ממוצעת של המעבד: 25-30 אה..עוד משהו...ההרד דיסק הוא משום מה 114גיגה ולא 120 אה ועוד משהו.. (ערכתי כבר 100 פעמים). כשהמחשב עולה רשום לי cpu clock frequently 200mhz...משהו כזה... זה לא נמוך מדיי?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Freaky Styley,

משום מה, תמיד שאני שם אוזניות במחשב, אני שומע יותר חזק באוזנייה הימנית. עכשיו, אני לא בטוח שזה רק באוזניות, יכול להיות שזה קורה גם בלי אוזניות ואני לא שם לב.. אבל אין לי מושג למה זה קורה ובגלל זה תמיד אני משנה מחדש את ה-balance במדיה פלייר. מישהו יכול לעוזר לי ולהגיד לי איך מסדרים את זה...????

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by Le-Fay,

ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

נובע מההארד דיסק שלי(ה- 120) רעש מוזר בטון גבוה כזה, כמו טרקטור, רק גבוה מאוד. מה80GB שלי לא יוצא כזה רעש. יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. שלום רב, לפני כמה דקות גלשתי באינטרנט, פתאום קפצה לה הודעה מ-Intel Active Monitor שהספק עבר את תווח המתחים המומלץ, הנה ההודעה במלואה : http://img57.echo.cx/img57/5034/power4dy.jpg האם זה יכול לגרום לנזק למחשב ?! הספק הוא לא של איזה חברה מומלצת, סתם איזה חברה לא מוכרת. :-\

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by IL ORANGE,

שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  13. חברים שלום, אצל חברה שלי יש בעיה. מחשב נייד מסוג ASUS עם מערכת הפעלה WIN7. הבעיה היא שהכפתור הבקספייס מזוהה ככפתור אחר (בהתחלה היה / ועכשיו Q) ובנוסף ברגע שלוחצים על הכפתור נפתח תפריט הגדרות של דפדפן CHROME או EXPLORER בהתאמה. ישנה בעיה דומה שרוצים ללחוץ על סימן שאלה וזה מזוהה כרצף של כפתורים. תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. Started by jfkk,

ערב טוב ומבורך מקווה שזה הפורום יש לי בעיה מופיע לי מסך כחול .. 0x0000007a 0xc03dd560 0xf7558cf8 0x080ce860 ntfs sys מערכת הפעלה xp pro sp2 hdd -naxtor לא בוצע שום שינוי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by Checker,

קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של WD, 320GM. בהתחלה חיברתי אותו, והעברתי תיקייה לתוכו, בזמן ההעברה מישהו בטעות הזיז את הדיסק ולשנייה הנורה בו כבתה ואז נדלקה בחזרה. מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לקלוט אותו, כשאני מנסה לחבר אותו המחשב עושה מן בועה בפינה וכתוב בה התקן לא מוכר, אני עושה התקנה באופן אוטומטי, ולאחר ההתקנה אני מקבל את הבועה הזו: "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו לחץ על בועה זו". ואז כשאני לוחץ על הבועה מופיעה לי רשימה עם התקני ה-USB, ובאחד מהם רשום "התקן לא מוכר". נראה לי שקרה לי מה שתמיד חששתי שיכול לקרות אם לא עושים לדיסק-און-קי הסרה בטוחה. מה אפשא לעשות?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by davidreznic,

המחשב של סבא שלי השתגע. אין אפשרות לצרוב, כל פעם שמכניסים דיסק נקי ונרו 7 פועל, המחשב נתקע לגמרי. מדי פעם אפשר לצרוב, אבל ברוב הפעמים נרו מכריז:BURNING PROCCES FAILED או משהו בסגנון. היו גם הודעות כמו: UNRECOVERABLE READ ERROR CANNOT PERFORM END-TRACK יש עליו NORTON INTERNET SECURITY מעודכן, וכל העידכונים של הWIN מותקנים. (דרך אגב, המ"ה זה WIN XP RUS). הצורב זה GSA-H12N. המפרט הוא: INTEL PENTIUM D 2.6 ASUS PLD2-VM SE KINGSTON 512MBX2 WD800JD. כל שאר התוכנות פועלות חלק כך, שלא נראה לי שזה בעיה במעבד/זכרונות. מה לעשות? האם צריך לממש אחריות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום יש לי שני HD במחשב בזמן האחרון אני שומע הרבה תיקתוקים מאחד ההארד דיסקים ובנוסף מדי פעם מופיע לי מסך כחול לפחות משניה ועושה לי ריסט למחשב והכל חוזר לפעול כרגיל (חוץ מהתיקים) איך אני יכול לבדוק איזה מHD הולך "למות" לי? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by ghadad,

היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by ibm123,

שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים במחזורים של 20-30 שניות של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by bilbo6,

שלום רציתי לשאול : האם יכולה להיווצא בעיה לאחר התקנת service pack 3 לעותק פרוץ של XP ? מקווה לקבל תשובה תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by Candy,

שלום לכולם המחשב של אבא שלי עשה בעיות בחודשיים האחרונים, כאשר לאחר עבודה ממושכת עליו הוא מתחיל לעשות כל מיני בעיות מוזרות. כמובן שפירמטתי אינסוף פעמים ואותה בעייה חזרה. לקחתי את המחשב לבדיקת מעבדה שתוצאותיה היו שהמעבד הוא זה שעושה את הבעיות. מדובר במעבד AMD Athlon 1800 אני חושב, או משהו מאוד דומה באותה סדרה (אני לא יכול לבדוק כרגע כי המחשב מנותק). מה לדעתכם עליי לעשות? חשבתי להזמין מעבד דומה ב-Ebay כי באמת חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. ואז חשבתי, למעבדים האלה אין אחריות לכל החיים? אני לא יכול להחליף אותו בפנייה ליבואן או משהו? אשמח אם משהו יודע פרטים או אם יש לו רעיון טוב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  25. המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.