עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  2. שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by STi,

שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  6. מפרט: AMD 3500+ ווניס Ultra-D G.Skill PC4400 LC Seagate 160 SATA NCQ Antec NeoPower 480W atx2.0 gf 6600GT בקיצור הכל טוב ויפה, התקנה של ווינדוס עברה בשלום, התקנתי דרייברים של הלוח אם\צ'יפסט שכללו את כל הכרטיס רשת כרטיס קול USB וכל השאר, עכשיו הוא מזהה את הכרטיס קול ומראה שהוא ENABLED והכבל מחובר והכל בסדר אבל האינטרנט לא עובד. יש לי רשת של ראוטר שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים, והאינטרנט עובד 24\7 בלי חייגן, זאת אומרת שברגע שהמחשב עובד האינטרנט צריך לעבוד וככה זה גם עם מחשב אחר שניסיתי להפעיל, בלי שום הגדרות בלי שום דבר ישר האינטרנט עובד רק צריך לחבר את הכבל רשת. עכשיו פה האינטרנט לא מגיב לצערי :\ מה יכול להיות? אולי בכל זאת צריך להגדיר משהו?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by koby058,

האם צריך לחבר [glow=red,2,300]גם[/glow] את הקונקטור לשקע המסומן בתמונה????? מה שם החיבור הזה ולמה הוא נועד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  9. מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. Started by Posford,

המחשב קבל מכה כשהוא עבד ככל הנראה. וכרגע אני מקבל הודעה כזו כשאני מדליק אותו : Press <home> key to boot from Local Drive אחרי שניה הוא ממשיך ורושם לי : Searching for Boot Record from SCSI Not Found Boot Failure Insert BOOT diskette in A: Press and Key when ready עכשיו הקטע הוא כזה, נתקתי את הארדיסק והדלקתי וקבלתי את אותה ההודעה. משמע הארדיסק מת? אם כן, אשמח להמלצות להארדיסק זול 80-60GB ככה. ובנוסף איך אני יודע שלא הלכו להם עוד חלקים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by bad-sector,

משהו מאוד מוזר קורה לי בצורב שלי,נתונים אני צורב חופשי, צרבתי 7 דיסקים של מוזיקה שכולם או נתקעו בזה אחר זה או הושלמו והתוכנה מראה שהדיסק סיים אבל הם לא עובדים בכלל, מיד אחרי ה 7 האלה צרבתי 3 דיסקי נתונים שנצרבו בלי בעייה, מה זה יכול להיות? צורב TEAC52, כל תוכנת צריבה אפשרית אותה תקלה, יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by moti30,

שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שלום. לפני כשבוע התחילה בעיה רק במחשב אחד מתוך 3 שמחוברים לראוטר. לפעמים לא ניתן לגלוש (להכנס לאתרים) אבל האינטרנט כן עובד ז"א פקודת פינג עובדת יפה ומראה זמנים יפים, UTORRENT ממשיך לעבוד כרגיל. נא עזרו לי לפתור את הבעיה. מערכת הפעלה XP SP3 המחשבים שמחוברים לראוטר לא מחוברים ברשת אלא כל אחד לעצמו. בזמן התקלה במחשב הבעייתי שאר המחשבים עובדים כרגיל וללא בעיה כנ"ל גם אייפון. מצ"ב תמונה של NETSTAT -AN במצב של התקלה. ותמונה של מצב תקין (אמנם ללא UTORRENT אבל שללתי את זה כגורם). ניסיתי לבצע ריסטרט, סריקה אחר וירוסים, סריקה בעזרת Spybot - Search & Destroy, סריקה בעזרת Malwarebytes' Anti-Malware. לא עלה דבר. כל התוכנות מעודכנות. אנטי וירוס NOD32 4. כיביתי תהליכים חשודים במנהל …

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by mrtg,

היי, אני בא אליכם עם בעיה אבל אני לא בטוח בדיוק מה היא הנה מה שקרה: אתמול שחקתי במחשב בכיף והכל.. סגרתי אותו יפה(לא נגעתי בשום דבר שקשור לחומרה או להגדרות של המחשב כבר חודש לפחות! ככה שהמחשב עבד בובה.) היום אני מתעורר מדליק אותו הוא נדלק עולה כמו שצריך... אני פותח משחק. פתאום המחשב נתקע מתחילים להתערבב הצבעים במסך ואני עושה ריסט... המחשב עולה, מגיע למסך שבו הוא מעלה את מ"ה אני רואה כל מיני צבעים בצד של המסך והמחשב עושה לעצמו ריסט, לא מגיע בכלל לשלב של הלוגין! נכנסתי ב safe mod בדקתי עם הדריברים של הכרטיס מסך בסדר! וגם שחזרתי את המחשב למצב שהוא כן היה בו בסדר... כל זה לא עזר! יש לציין שב safe mod הוא עולה כמו שצרי... אפילו הצלחתי להריץ סרט.. למרות שהוא נתקע לי אחרי דקה כשנ…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by ofekd23,

התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Adirz0,

יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון וזה בעיה שהייתה לי בעבר כבר וחשבתי שזה סודר... מישהו יכול לעזור לי לנתח כמה קבצי דאמפ? מי שיכול אני אשלח לו כבר בפרטי... תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Pac Pac Chick,

הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ. אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונ…

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by danield51,

היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by Seasonic,

שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. התקנתי היום מחדש את קירור המעבד שלי לצורך החלפת משחה טרמית וחיזוק ברגים מדובר ב arctic i32 על לוח asus z10-a עם מעבד 6700k, זכרונות crucial ballisitix ddr4 2400mhz cl16 לצערי לאחר ההתקנה לא הצלחתי לעלות את המחשב כאשר זכרון הRAM במצב dual channel בדקתי וביטלתי OC, ניסיתי להחליף סלוטים של הRAM וכל דבר אפשרי, אפילו עדכנתי את הביוס! לצערי המצב לא נפתר, המחשב עולה ללא בעיות רק כאשר הזכרונות במצב single channel ז"א a1,a2 או b1,2 ולא a1 b1 או a2 b2. קראתי דברים כמו לחץ מוגזם של הקירור על הCPU ועיקום של הפנימים, נראה לי אפשרי אך קצת תמוהה אז שחררתי מעט את ברגי הקירור וניסיתי שוב- זה לא שינה דבר. הRAM נקנה מחו"ל אז אחריות זה קצת בלאגן, הלוח נרכש ב…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by ETB,

הכרטיס קול הפסיק לתפקד, אבל בdevice manager לא מופעה שום תקלה. אבל בcontrol panel\ sounds and audio device המחשב לא מזה שום התקן קול. אז ניסיתי להסיר את כרטיס מהלוח ולהתקין אותו מחדש, אבל לא הצלחתי, כי שהכרטיס לא מחובר ללוח עדין המחשב מזהה אותו במנהל התקנים. איך אני יכול להסיר את הדריברים ממנהל התקנים? הכרטיס קול מסוג Vibra 128

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by hagaym,

שלום יש לי בעייה בזמן שאני מקבל אימל לדואר אלקטרוני. אני שומע צפצוף בתוך המארז מה הסיבה ומה צריך לבצע . תודה ???

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים