עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb

3. היי, השאלה/בעיה בכותרת - אם אפשר הסבר קצר עם דוגמא. לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by adfx166,

שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by adi518,

היום הרכבתי מחשב חדש עם לוח של GIGABYTE EP45-DS3 וכרטיס מסך של ATI ה-4850. בקיצור...אני מדליק ת'מחשב הכל עובד סבבה כאילו אבל!@# וזה אבל גדול הכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת והמאורר אולי עובד על 10% מהמהירות שלו...ואפילו יש טיפה ריח..לא של שרוף אבל ריח קצת מוזר. בכל מקרה אני מפחד להמשיך להתעסק עם המחשב לפני שאני מבין למה זה קורה ואם זה טבעי או לא. אני רק יכול לציין שעשיתי חיפושים בגוגל קצת וזה..וברוב המקרים מדובר במצבים של התחממות שהפתרון להם הוא במצב שכבר אחרי מערכת ההפעלה ולא לפני שזה מה שמוזר. המחשב נדלק המאוור רץ חזק ואז יורד משמעותית והכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת..זה לא הגיוני תודה רבה לכל שישפוך קצת אור על התופעה המוזרה הזאת...

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by PhoeniX-FlamE,

האמת היא שהבעיה אצל חבר, ויש לי כבר תיאוריה, אבל רציתי להתעייץ עם מבינים ממני, וכמבון שחשבתי על hwzone אז ככה, בקצרה - זה הפירוט של הבעיות מפיו: "איטיות ועלגות. עוזר כשאני מכבה את האימיול אבל לא מפסיק את הבעיה לגמרי. המחשב איטי אפילו כשהמד בטאסק מנג'ר מראה שהסיפיו בכלל לא מתאמץ. בא לידי ביטוי לפעמים כשאני רואה סרטים ובעיקר בהפעלה מסיבית של המחשב (קידודים או צריבה - ורוב הפעמים, הצריבה לא מסתיימת ואני מקבל הודעה על unknown error או power calibaretion error)" הוא חושב שאולי הזיכרון שלו דפוק, ויש מצב. למרות שאני חושב שהבעיה היא הספק. לפניי חצי שנה בערך החליפו לו כרטיס מסך לRadeaon HD 4850 512mb, ומאז שהמחשב נקנה גם נוסף לו עוד הארד דיסק, ועכשיו מחוברים אליו 2 הארד דיסקי…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  7. היי, כאשר אני מדליק את המחשב, מתקבלת ההודעה, NO SIGNAL. הכל מחובר כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by dan9,

היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. Started by maxpen11,

היי בוקר טוב לפני כשבועיים הורדתי כמה משחקים ולא אהבתי אותם לכן מחקתי אותם . מאז המחשב ניהיה ממש איטי , האינטרנט לפעמים נתקע לכמה שניות ומשתחרר , משחקים שפעם עבדו לי חלק על המחשב כמו APB BF 3 עכשיו נתקעים כל שניה . חשוב לי לציין שזה מחשב יחסית חדש נקנה לפני כ5 חודשים . חשבתי אולי זה קורה בגלל איזה ווירוס , לכן עשיתי סריקה דרך AVAST וNOD 32 הוא מצא ווירוס ומחקתי אותו , אך המחשב בכל זאת נשאר איטי תודה לעוזרים ! .

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by shlomi4i,

יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. אז ככה...מחשב נייד DELL INSPIRON 2200 נתקע לי, כל פעם בשלב אחר, אבל לא יותר מכמה דק' אחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה (בהתחלה סחב יותר זמן ומתקצר בהדרגה...) את הארד-דיסק בדקתי במחשב אחר ועובד מצויין! עשיתי את הבדיקה שיש עם הביוס בהתחלה והוא מצא לי 2 תקלות, זה מה שרשום: 1)the RTC 'seconds' register is not updating 2)internal timer channel 0(mode3) is generating the worng...משהו למישהו יש מושג מה זה אומר?? ?? ?? ?? ??? אני נואש פה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by ExploiT,

שלום כולם לאחר שהיתה לי "תאונה" עם ה lan fire ונגמר התקציב קניתי מארז חמוד ונחמד ב200 שקל O_o (אכן קשה לעבור לכזה מארז אחרי הlan האיכותי) קיצר קיבלתי מארז עם עם כניסות usb מקדימה עכשיו אמורים לחבר זאת ללוח אך החיבור usb ללוח מגיע בחלקים קטנים data 0 data 1 + - ויסמן כזה כמו של אין כניסה (/) משהו כזה קיצר יש לי לוח epox 8kda3j ואני לא ידע איך מחברים את החיובר usb הזה לללוח אם אפשר עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. מחשב ישן פנטיום3 עובד רק עם סטיק אחד של זכרון. על הלוח יש 3 סלוטים וכשאני מכניס לעוד אחד מהסלוטים סטיק נוסף המחשב בכלל לא מציג על המסך פלט (לא עושה פוסט אפילו). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by ofekd23,

התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by t-w,

ברשותי מחשב נייד hp g7000 בערך שנתיים המחשב היה נתקע כל הזמן עד שפירמתתי אותו ושידרגתי למערכת הפעלה וינדוס 7 כרגע הוא בסדר אבל נראה לי שיש לי וירוס עקשן , אני מוגן עם נורטון החדש אינטרנט סקיורטי אבל נראה לי שהוא לא עולה על הוירוס . בבקשה מה ניתן לעשות כדי לגלות את הוירוס הזה.תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. יש לי x1950pro ואני משתמש בwindows xp 64 bit edition (אני אחרי פורמט) הורדתי את 2 הדרייברים מפה: http://ati.amd.com/support/drivers/xp64/radeonx-xp64.html התקנתי ואז אני מנסה לפעיל אותו ו...:

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by ETB,

הכרטיס קול הפסיק לתפקד, אבל בdevice manager לא מופעה שום תקלה. אבל בcontrol panel\ sounds and audio device המחשב לא מזה שום התקן קול. אז ניסיתי להסיר את כרטיס מהלוח ולהתקין אותו מחדש, אבל לא הצלחתי, כי שהכרטיס לא מחובר ללוח עדין המחשב מזהה אותו במנהל התקנים. איך אני יכול להסיר את הדריברים ממנהל התקנים? הכרטיס קול מסוג Vibra 128

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. אז ככה יש לי gf 4 ti4200 שעבד לי מצוין במשך שנה בערך... לאחרונה נגעתי בו די הרבה כי לחבר שלי היה מחשב עם כרטיס כמו שלי רק עם מאוורר מקולקל... אז לפעמים הייתי מוציא את המאוורר שלי מהכרטיס ושם אצלו כדי שנוכל לשחק ברשת בכל מקרה עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה פעל מצוין אבל אתמול זה התחיל לעשות בעיות - קודם כל השארתי תמחשב דלוק כל הלילה להוריד כמה דברים (חוקיים ) ואז אני קם בבוקר ואני רואה תמחשב מכובה, ולא נדלק לי משום מה... אז פתחתי תמחשב חיזקתי חיבורים גם לא ממש עזר ואז כשהוצאתי את המחשב מהחשמל חיכיתי כמה דקות ואז הדלקתי אותו ופתאום נדלק... עכשיו כשאני משחק במשחקים הביצועים די נחותים לפעמים זה פועל ממש טוב ולפעמים זה יורד גם אם אני למשל עומד באותו מקום במשחק ושום דבר לא ז…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. אני מקווה שזה המקום המתאים, לא מצאתי מקום אחר. קניתי מחשב לחבר שלי עם כרטיס מסך : BFG GEFORCE 8800 GTS 320 MB קירור למעבד : TT Big Typhoon VX ו מארז : ANTEC P150 מארז יפה ונראה מעולה כשלעצמו אבל לא היה לי מושג עד כמה הוא קטן. עד שקיבלתי אותו היום וראיתי שזה ממש לא מתאים לי ל כרטיס מסך הענק ולקירור מעבד המפלצתי. בנוסף הולך להיכנס למארז הזה גם X-FI PLATINUM שאותו אני לא מכיר אבל אני די משוכנע שגם הוא לא בדיוק קטן. יש לכם רעיון איזה מארז כדאי לי לקחת בשביל הכרטיסי קול , מסך והקירור ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by smoke_man,

הבעייה נוצרה לפני יומיים נמחק לי הכונן ב-windows7 ושאני נכנס למנהל ההתקנים ועושה סריקה לגילוי שינוי חומרה הוא מזהה את הכונן ומתקין אותו והכל טוב ויפה ואז חוזר חלילה יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by Alex89,

מצאית בעזרת MEMTEST שיש לי זיכרון פגום. הזיכרון שלי במחשב מורכב מ 256X2 ומ 512X2 : איך אני יכול לאתר בדיוק את הצ'יפ הפגום? אם אני יעבוד רק עם 3 צ'יפים אז לא יהיה בעיות ?(הבעיות אצלי שתוכנות ומחקים קורסים)

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by cipher,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. אוקיי, אז תשמעו, קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה- זהו המפרט שלו: מעבד - AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ לוח אם- MSI K8N Diamond (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) צ'יפסט לוח אם - nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) רם - RAM 1024 הארדיסק- 80GB (אין בעיה של מקום) בקיצור, לפי מה שאני חושב- המחשב אמור להיות תותחי, ואני פשוט לא חושב שהוא מריץ את המשחקים בצורה הטובה ביותר, איך אני בודק את היכולות שלו? או איך אני משפר אותם? ועוד בעייה בקשר לטמפרטורה: שימו לב לTemp3 זה ממש מדאיג אותי המינוס 99 מעלות איך אני יודע על איזה רכיב במחשב מדובר? ומה אפשר לעשות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים